perjantaina, lokakuuta 07, 2011

Miehistymisen puute

Sujuva seksi on avain onneen - Kotimaa - Keskisuomalainen

Myth: The Wage Gap is Caused by Men's Higher Pay for Dangerous Jobs (wage gap series, part 10) | Alas, a Blog

The lost boys: We mothers think they're tougher than girls - but growing evidence suggests neglecting our sons emotions scars them for life | Mail Online

Study Finds College Men Are Lazy And Shiftless Compared To College Women

For Women on Campuses, Access Doesn't Equal Success - Commentary - The Chronicle of Higher Education

Ashton Kutcher has been in the news of late. So why do today's soppy men act like toddlers who need to be mollycoddled? | Mail Online

Morsianehdokas paljastaa: Kirjeitä maajusseille joka vuosi - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Maajussi-Matiaksen tiputtama Tiia: Miehiin en enää koske! - MTV3.fi

Tämän kylän homopoika: Seksiä ostavat sedät
Luin ties kuinka monetta kertaa jutun siitä, kuinka aikuiset miehet yrittävät ostaa alaikäisiltä teinitytöiltä seksiä rahalla, tupakalla tai viinalla. Lähes poikkeuksetta, jutusta toiseen, eräs pieni asia on jätetty täysin huomiotta. Ja joka kerta tämä virhe, oli sitten tietoinen tai tahaton, häiritsee mua aina vain enemmän.

Näissä tutkimuksissa ja jutuissa jätetään teinipojat tyystin huomiotta. Heteropoikia ei ilmeisesti yritetä ostaa, en tiedä, mutta enemmänkin tuntuu siltä, että asiasta ei vain niin herkästi puhuta. Pojat on poikia, kyllä mies kestää vaikka aidanseipäänä jos on pakko. Mies kestää vaikka aidanseivästä, jos on pakko. Poikiin kohdistuvasta hyväksikäytöstä vaikeneminen lienee kultaa sekä poikien mielissä että aiheen käsittelyssä valtamedioissa.

Homoyhteisöissä, esimerkiksi Qruiserissa, vanhemmilta miehiltä nuorille pojille tulevat ostotarjoukset ovat arkipäivää. Niihin ei ehkä edes osata suhtautua erityisen vakavasti.
If Men Are In Trouble, So Are Women - Forbes

Former Education Secretary Bennett Needs Education on Men « Fathers & Families

Oikeusministeri vauhdittaisi seksin oston kieltämistä - MTV3.fi - Uutiset - Kotimaa

5 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Oikeusministeri vauhdittaisi seksin oston kieltämistä"

Eikö tästä idiotismista päästä koskaan eroon?

Jorma kirjoitti...

Oikeusministerin ja oikeusministeriön kannattaisi keskittyä vaikkapa tällaisen "pikku" epäkohdan korjaamiseen, jos tekemisestä on puutetta (eikä pyrkiä rajoittaman kansalaisten seksuaalista itseämääräämisoikeutta täysin perversseilla ja vanhigollisilla tirkistelylaeilla):

Pikavippien perinnässä räikeimmät epäkohdat ylisuurissa kulutaksoissa ja viranomaisten päällekkäisissä tehtävissä

Vaan eipä taida paljon korruptoituneita poliitikkoja ja virkamiehiä vähävaraisten ihmisten ahdinkoa kiinnostaa.

Vortac kirjoitti...

Vaan eipä taida paljon korruptoituneita poliitikkoja ja virkamiehiä vähävaraisten ihmisten ahdinkoa kiinnostaa.

Kyllä se valtaapitäviä kiinnostaa, erittäin paljonkin. Eiväthän he muuten olisi moista tilannetta erityisesti rakentaneet.

Valtaapitävät ovat erittäin kiinnostuneita köyhien ahdingosta ja sen lisäämistä ja tuottamisesta. Mitä enemmän ahdinkoa, sitä iloisempia valtaapitävät ovat.

Ahdinko ja köyhyys ovat keinotekoisia asioita planeetalla, joka pystyisi ruokkimaan kaikki ihmiset yltäkylläisesti, jos resurssit jaettaisiin tasapuolisesti.

Mitä enemmän köyhien kurjuus lisääntyy, sitä leveämmiksi käyvät mainitsemiesi olioiden irstaat hymyt. Vaikkakaan ei yleensä julkisesti.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Vaan eipä taida paljon korruptoituneita poliitikkoja ja virkamiehiä vähävaraisten ihmisten ahdinkoa kiinnostaa."

Minä tiedän erään yksityishenkilön, joka tarjoaa näitä pikavippejä monien eri sivustojen kautta. Ei se heilläkään helppoa ole. Tavallaan se on aika jännä miten kova pula heilläkin on asiakkaista. Sivustoja joudutaan välillä kaatamaan, että päästään maksimitavoitteisiin. :D


-bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Ahdinko ja köyhyys ovat keinotekoisia asioita planeetalla, joka pystyisi ruokkimaan kaikki ihmiset yltäkylläisesti, jos resurssit jaettaisiin tasapuolisesti."

Ja jos kaikki ruokittaisiin tasapuolisesti (ja myös yksinäisyys kitkettäisiin) olisi myös enemmän iloista työvoimaa ja osinkotuloja. Mutta kun ei tajuta, niin ei.

Pudotuspeliyhteiskunnassa kun elämme, kaikki eivät voi olla voittajia. Ja ne jotka voittavat, syyllistyvät muiden hyväksikäyttöön. Esimerkiksi saadaksemme kännyköitä hintaan, jonka pystymme maksamaan, tarvitsemme erittäin matalalla palkalla työskenteleviä etnisiä orjia.


-bmad