maanantaina, marraskuuta 21, 2011

Maajussit

HUOLTAMO: Maajussille morsian - tai sitten ei 

A feminist's secret sexist fantasy - Am I Normal? - Salon.com

Anna Moring | Anna Moring Vihreiden Naisten puheenjohtajaksi

 Per Ström (SCUM) via translate

Jari Tervo, Finlandia-palkinto ja kansan itsetunto | Ilmari Rostila | Blogit | Iltalehti.fi  

 Why Feminists Hate Us « The Private Man

23 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Naisten ja miesten oikeudet eivät ole toisiltaan pois, päinvastoin. Naisten ja miesten välinen tasa-arvo on kokonaisuus, jota ei voi käsitellä palikka kerrallaan, Moring toteaa.

Hyvä esimerkki on perhevapaiden tasaisempi jakaminen."

Eli toisin sanoen, käsitelklään vain niitä asioita, joita naisliike haluaa käsiteltävän ja vain sillä tavalla kuin naisliike haluaa niitä käsiteltävän.

Miksei tässä puhuta siitä, kuinka etävanhempien (isien) asemaan liittyvät epäkohdat pitäisi purkaa. Se olisi hyödyllistä kaikille, etenkin lapsille, mutta se olisi hyökkäys naisten etuoikeutettua asemaa vastaan. Siksipä siitä vaietaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsin Moderaternen (~Kokoomus) miesosasto aikoi järjestää mielenosoituksen Turteatternia ja SCUM-näytelmää vastaan.

https://www.facebook.com/event.php?eid=257884060926415

Luopuivat siitä sitten muun muassa, koska poliisi varoitti, että paikalle olisi tulossa vasemmistoaktivisteja ja väkivaltainen hyökkäys/yhteenotto siten mahdollinen.

Tulee ihan 1930-luvun Saksa mieleen. Sillin vain vasemmistoaktivistit vastustivat joukkomurhia, eivät kannattaneet niitä. Niin ne ajat muuttuvat.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan kaikkea toivoa ei siis tarvitse heittää feminismin Saudi-Arbaian suhteen, kun molempien suurimpien päivälehtien (DN, SvDB) pääkirjoitustoimittajat paheksuvat SCUM-esityksen suuntaamista lukiolaisille.

Hiukan kyllä asenteet kummastuttavat, koska ajatuskulku ja paheksuminen jää hiukan kesken. Eli paheksutaan vain tätä lukioaspektia. Muut kun voivat sitten valita, menevätkö katsomaan näytelmää.

Yllättävän liberaali linja, yleensä kun joukkotuhontaa ihailevia tekstejä vihataan ihan niiden itsensä takia.

Siksi toiseksi, jos joku saa päähänsä alkaa ampua poikia ja nuoria miehiä vaikka syrjäisellä norjalaissaarella järjestettävällä partioleirillä, ei ammuttu välttämättä voi valita joutuuko tulilinjalle vai ei.

Homo kirjoitti...

"Men's Rights" Groups Have Become Frighteningly Effective

Feminism: The winter of men’s discontent

Homo kirjoitti...

Is oral contraceptive pill fuelling prostate cancer?

'Average' height yields most children

Women might dream of tall, dark and handsome, but researchers are claiming that it is men of average height who are having the most children.
...
"It really seems average height men get a partner earlier than both shorter and taller men, so this is a possible mechanism.

"Even though preference studies seem to indicate that taller men are preferred, maybe in real life with actual partner choice, average height men have the most success. Basically they are able to marry at a younger age."

However, the authors pointed out that: "The effect of height was modest, being almost three times smaller than the effect of income and 4.5 times smaller than the effect of education."

Homo kirjoitti...

Hoh hoijaa:

Female conscript forced to bathe naked with 30-man platoon

Homo kirjoitti...

Thousands of forced marriages take place in Germany each year

Ilmari kirjoitti...

Homo: USA:ssa on ollut merkkejä siitä, että väestön keskipituus alkaisi alentua. En tiedä ravinnon tai etnisten komponenttien vaikutuksia.

Suomessa väestön keskipituus on vielä ainakin hieman kasvanut, tosin voitte jättää nämä uudet pituus- ja kasvukäyrätutkimukset omaan arvoonsa. Mittaukset on nimittäin tehty Espoossa, jossa esim. miesten pituus on pari senttiä enemmän kuin Suomessa yleisesti.

Minulla on pääsy laajoihin Suomalaisiin aineistoihin, ja tosiaan pituus ei selitä mitään miehen lisääntymisvariaabelia. Sen sijaan BMI ja rasvaprosentti selitää: alipainoiset ja ylipainoiset miehet saavat vähemmän lapsia kuin normaalipainoiset. Useimmilla miehillä on niin vähän lihasta, että suurimman osan ylipainoisuudesta selittää juuri rasva, ei niinkään rotevuus. Naisilla paino vaikuttaa lähinnä siten, että ylipainoiset saavat vähemmän lapsia, alipainosta ei ole vastaavaa haittaa vaikka näin biologisesti pitäisi ollakin - todennäköisesti Suomessa ei ole tarpeeksi riittävän alipainoisia naisia jotta tämä alapään efekti tulisi näkyviin.

Anonyymi kirjoitti...

Automerkit.fi:

"Kotkassa Mussalontiellä liikennevaloissa pysähtyneenä olleelle ajoneuvon kuljettajalle näytettiin vieressä olleesta ajoneuvosta keskisormea, jonka jälkeen keskisormea näyttänyt mies nousi ulos autosta ja kävi lyömässä nyrkillä kasvoihin miestä, jolle hän oli näyttänyt keskisormea.

Tekijä meni takaisin autoon ja auto poistui Mussalontietä kohti Sutelan Prismaa.

Pahoinpitely sattui 15.11.2011 kello 13.45. Poliisi etsii vanhempaa punaista Opel-merkkistä henkilöautoa, jossa ollut tapahtuma-aikaan sisällä kolme nuorta miestä. Miehet olivat iältään noin 20-30-vuotiaita."

Anonyymi kirjoitti...

Jos tietää niiden SCUM-ääliöiden nimet tai yhdenkin nimen siinä videossa, jossa se lehteä lukeva mies lahdataan, tienaa tuhat taalaal täällä:
http://www.avoiceformen.com/mens-rights/activism/1000-bounty-to-identify-swedish-scum-members/

Anonyymi kirjoitti...

http://takkirauta.blogspot.com/2011/11/hunnutettu-nainen-riisuttu-mies.html

Ilmari kirjoitti...

Olen lukenut artikkeleita pikadeiteistä, ja ylivoimaisesti suurin selittäjä miehen menestykselle taisi olla pärstäkerroin, sen jälkeen tuli ääni, ja olikohan kolmantena joku koulutus tms. Pituus ja muut tekijät jäävät noista kauas taakse. Naisilla menestystä selitti yhtä paljon pärstäkerroin ja ääni hieman, mutta varallisuusmuuttujat eivät oikein ollenkaan.

Jorma kirjoitti...

"Female conscript forced to bathe naked with 30-man platoon"

Tämähän on ihan naurettaavaa. Jos ei kestä sitä, että on armeijassa vain yksi sotilas muiden joukossa, ei selvästikään ole sopiva sotilaaksi.

Ilmeisesti Norjan armeija huolehtii sotatilanteessakin ensisijaisesti naissotilaidensa tarvitsemista erityisjärjestelyistä, ja vasta sitten, jos aikaa muuhun jää, taistelemisesta.

Homo kirjoitti...

Valviran johtajatar sivuun poliisitutkinnan ajaksi

Maria Guzenina-Richardson Ylelle: Valelääkärien tultava esiin

Peruspalveluministeri Maria Guzenina-Richardson (sd) vetoaa valelääkäreihin, että he tulisivat esiin.
...

Homo kirjoitti...

Taas tätä naisten turhamaisuutta, joka on elähtäneiden naisten tapauksessa varsin turhaakin:

He ovat joutuneet kärsimään pukunsa tähden: sairaalavisiittejä, saksia ja kaatumisia

Jorma kirjoitti...

"Peruspalveluministeri Maria Guzenina-Richardson (sd) vetoaa valelääkäreihin, että he tulisivat esiin."

Miksi ihmeessä tulisivat? Eihän siitä ole heille kuin haittaa.

Ilmari kirjoitti...

Valelääkärikohu on naurettavaa pelleilyä. Kyllä hoitovirheet ovat paljon vakavampi asia kuin lääkärikunnan kunnia ja hankitut tittelit. Kauhistelisivat hoitovirheitä yhtä äänekkäästi ja sitä, että lääkäreitä on koulutettu niin vähän (Lääkäriliiton tekemien laskelmien perusteella, ryhmäläiseni laskelmat kumottiin, vaikka nimenomaan lääkäriliiton laskelmat olisi pitänyt käsitellä jääviyden kannalta), että pystyvät kiristämään pikkukuntia jne.

Homo kirjoitti...

Blogi

...
Paljon mielikuvitusta omaava tyttö, joka uskoo mahdottomaan ja unelmoi paremmasta. Vaikutan tylyltä aluksi, mutta se on vain ujoutta ja halua olla heti paljastamatta kaikkea. Kun tiettyyn suhdepohjaan päästään, musta on hankala päästä eroon :) Olen hyvin kaksinainen, valitsen minua kiinnostavat asiat eri aiheista ja väittelen mielelläni. En suutu kovinkaan helposti, mutta pinnan katketessa tajuaa, että olisi kai pitäny puhua aikasemmin ärsyttävistä asioista.
...

Murheellinen lopputulos:

Nuori nainen tappoi veitsellä

Homo kirjoitti...

Ehkä hoitovirheillä yms eläketaakkaa hieman helpottaneet hoitajattaret voisi vaihteeksi palkita vuoden naistutkimusteosta.

Homo kirjoitti...

STM:n kansliapäällikkö Ylelle: Valviran ylijohtajattarella ei oikeutta siirtyä sivuun

Anonyymi kirjoitti...

Saisivat erota molemmat, niin ylijohtaja kuin kansliapäällikkökin. Tilalle uusia, osaavia voimia.

Homo kirjoitti...

Mikäköhän sairaus mahtoi näin sopivasti iskeä?:

Valviran ylijohtaja jää sairauslomalle

Homo kirjoitti...

Luulisi, että Marja-Liisa Partanen varatuomarina olisi pitänyt tietää vähän paremmin. Ja soppaa hämmentämässä myös ylioppilas Maria Guzenina-Richardson.

Valvira-pomon vetäytymisestä täysi farssi

Lukijat tyrmistyivät Valviraan: "Mahdollista vain Suomessa!"

Professori ällistyi Valviran mokasta: "Ainoa laillinen vaihtoehto on eroaminen"

Harakiri unohtui tosin vaihtoehdoista.