perjantaina, joulukuuta 02, 2011

Suomen tasa-arvo Spearheadissa

Equality, Feminism and the MRM in Finland - The Spearhead
(kirjoitukseni Spearhedissa, osallistukaa keskusteluun!)
 Why is Anglo Feminism so Virulent? - The Spearhead

19 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Tämä uusin Tuksu-videohan alkaa käydä suorastaan pelottavan mielenkiintoiseksi, jos sivun loppuosan tiedot pitävät paikkansa:

JOHANNA TUKIAINEN, Vol. 63

Homo kirjoitti...

Pahoin pelkään, että tämä Tuksu-video ennakoi, että vielä pahempaa on tulossa...

Vortac kirjoitti...

Olitpahan käsittämättömän nopea tuossa Spearhead-artikkelin rustaamisessasi, Henry!

Hienoa työtä - tuohon artikkeliin tosin voisi lisätä kaikenlaista, kuten vaikkapa valokuva Tulvan kannesta, jossa nainen osoittaa lukijaa aseella, jne.

Mutta hienoa työtä noin tiivistetyssä muodossa. Isompi artikkeli olisikin ehkä ollut liian pitkä.

Kummastelenkin nyt hieman sitä, että miksi muuten et ole aiemmin kirjoittanut Spearheadiin artikkeleita? On meinaan sen verran hyvää tavaraa, mielenkiintoista, ja varmasti monille ulkomaalaisille lukijoille erittäin valaisevaa, että tuollaista soisi olevan enemmänkin.

Kiitos tuon artikkelin kirjoittamisesta - näemmä artikkelisi ovat kieliopillisesti parempia kuin kommenttisi (:

- Vortac

Homo kirjoitti...

Paljonkohan saisi jostain rääväsuisimmista suomifemakkoämmistä?:

Tyttöjen abortoinnin karmea lopputulos - naisia myydään Kiinaan vaimoiksi ja prostituoiduiksi

...
Kiinalaisen rajaviranomaisen Jin Yulun mukaan naiset myydään yleensä 20 000-50 000 yuanin (2 300-5 750 euron) hintaan riippuen kansallisuudesta ja ulkonäöstä.
...

Anonyymi kirjoitti...

"Paljonkohan saisi jostain rääväsuisimmista suomifemakkoämmistä?"

Ei mitään, jouduttaisiin maksamaan että joku heidät huolisi. Ovat meidän riesana aina ja ikuisesti, valitettavasti.

Inex

Homo kirjoitti...

Ehkäpä tämä liikehdintä vähitellen havahduttaa ihmisiä laajemminkin siihen, että miten räikeästi miesten terveysongelmia laiminlyödään paapottujen narttujen eduksi:

Tässäkö säälittävimmät Movember-viikset?

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/rakkaus/artikkeli.shtml/2011/12/1274068/naisetkin-osaavat-pyorittaa-miehia--joillain-jopa-kolme-samaan-aikaan

Homo kirjoitti...

Ekaluokkalaista syytetään seksuaalisesta häirinnästä

16-vuotias puukotti hoitajaa

Teinityttö uhkaili häntä koulukotiin saattavia hoitajia. Sanat eivät olleet katetta vailla.
...

Kiinalaisvaimo kuittasi 114 miljoonan euron erorahat

Poliisi epäilee: Nainen kaappasi vieraan MIEHEN IDENTITEETIN

Miehen osoite muutettiin ja hänen nimissään tehtiin runsaasti erilaisia kauppoja ja sopimuksia.
...

Naista epäillään tapon yrityksestä Vaasassa

Anonyymi kirjoitti...

Matriarkka on kaiken vallan alkuperäinen lähde ja se tulee aina pysymään vallassa. Miehet ovat aina pelkkiä kuhnureita. Eläinlajeissakin tapahtuu sama ilmiö. Naaras tulee kiimaan, urokset joutuvat suorittamaan taistelun tms rituaalin jossa voittaja pääsee pariutumaan. Näin taataan parhaat geenit jatkoon. Urosten suurempi voima on vain hämännyt tulkintoja. Uskonnot ovat tuossa välissä onnistuneet manipuloimaan meitä niin, että tämä karu fakta on häipynyt olemattomiin. Parhaillaan pääsemme seuraamaan tämän alkukantaisen näytelmän modernia muotoa eli talouskriisiä. Mikään yhteiskunta järjestelmä ei tule kestämään ellei tätä uroksille pskollista geneettistä kilpailua saada päivän valoon. Naaraiden keskenäinen kilpailu tuottaa loputtomasti naaraisiin kohdistuvaa mainontaa ja keskenään jo luolasta alkaen kateelliset ja keskenään kilpailevat naaraat vaativat kokoajan enemmän ja enemmän materiaa joka taas aiheutta, että urosten on kyettävä menestymaan varallisuuskilpailussa jotta saavat naaraiden kilpailunhalun ja ahneuden tyydytettyä. Uusi asunto silikonitissit botoksit kalusteet ulkomaan matkat konsertit sätkynukejen on parasta järjestää jotain viihdettä loisille tai kengänkuva alkaa pikkuhiljaa tuntua surkean uroksen perseessä. Karu meininki...

Anonyymi kirjoitti...

Miehet ei ole kuhnureita, tosin monilta ominaisuuksiltaan hitaampia (tai heikompia) kuin naiset. Joissakin asioissa naiset vastaavasti on huonompia ja hitaampia. Valta on pitkälti sillä ketä opitaan arvostamaan ja kenelle valta annetaan. Ei ole universaalin järjestyksen
mukaista palvoa naisia liikaa. Urosten kilvoittelu eläinkunnassa on mielenkiintoinen haaste ihmiskunnalle viedä evoluutiota eteenpäin. Maksamalla
turhan korkeaa hintaa heteroseksistä teemme hallaa myös naisten kehitykselle sivistyneinä ja älykkäinä ihmisinä.


-deeby

Vortac kirjoitti...

Paljonkohan saisi jostain rääväsuisimmista suomifemakkoämmistä?:

Tyttöjen abortoinnin karmea lopputulos - naisia myydään Kiinaan vaimoiksi ja prostituoiduiksi

...
Kiinalaisen rajaviranomaisen Jin Yulun mukaan naiset myydään yleensä 20 000-50 000 yuanin (2 300-5 750 euron) hintaan riippuen kansallisuudesta ja ulkonäöstä
.

Vastasit itse omaan kysymykseesi. Luulen, että jos tollasta yritettäisiin, tuohon tulisi uusi kategoria: "persoonallisuus" ja/tai "kyky olla hiljaa"..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Miehet ei ole kuhnureita, tosin monilta ominaisuuksiltaan hitaampia (tai heikompia) kuin naiset.

Kiinostaisi tietää, mitäköhän ominaisuuksia mahdat tarkoittaa?

Miehet ovat nopeampia juoksemisessa, ajattelemisessa, henkisessä valaistumisessa, potkimisessa ja lyömisessä (martial arts), uusien asioiden (esim. elektronisten laitteiden, tietokoneiden, tietokoneohjelmien, yms.) oppimisessa, tietojensa soveltamisessa, näppäimistöllä kirjoittamisessa, hiiren käyttämisessä, työtehtävien hoitamisessa, jne.

Miehet ovat vahvempia urheilussa, voimalajeissa, vaikeuksien kestämisessä ja sietämisessä (muutenhan miehet eivät voisi naisten kanssa ollakaan), henkisessä lujuudessa ja sitkeydessä, lihaksiltaan, aivokapasiteetiltaan, kolmiulotteisuuden avaruudellisessa hahmottamisessa, abstraktissa ajattelussa, löytöretkeilyssä, taisteluissa, jne.

Lisäksi miehet ovat ylivoimaisia naisiin nähden myös luomisessa, herkkyydessä, romantiikassa, runoudessa, kirjallisuudessa, musiikissa, asioiden hoitamisessa, kilpailussa toisia miehiä vastaan (naisista nyt puhumattakaan), Zen-mestariudessa (koaneissa mainitaan vain pari vaivaista naista), kommunikaatiossa (naiset jaarittelevat loputtomiin irrelevantteja mitättömyyksiä ja unohtavat pointin, siinä missä miehet osaavat puhua itse asiasta merkityksellisellä ja informatiivisella tavalla sekä pysyä asian ytimessä), keksimisessä - innovaatiossa jne., rakentamisessa, valmistamisessa, elektroniikassa (sen kaikilla osa-alueilla ja kokonaisuutena), erinäisissä harrasteissa, tekniikassa, autoilussa, laitteiden hallinnassa, johtamisessa, kyvyssä omaksua oma paikkansa miestenvälisessä hierarkiassa, jne jne.

Noin siis muutaman random-esimerkin mainitakseni.

Mitä ominaisuuksia siis tarkoitit?

Missä asioissa naiset ovat kiistatta miehiä vahvempia ja miehiä nopeampia?

Nopeudesta minulle tulee mieleen lähinnä tyhjänpäiväisyyksistä jauhaminen kännykässä, toisten ihmisten (etenkin miesten) tuomitseminen - naiset ovat erittäin nopeita siinä kyllä - vihamielisten ja valheellisten juorujen levittäminen, sekä tyhjästä riidan kehittäminen. Naiset ovat nopeita syyttämään viattomia miehiä kaikenlaisesta, vinksahtamaan hetken normaalilta näyttämisen jälkeen, rejektoimaan hyvän miehen lähestymisyritys, jne.

Naiset ovat vahvempia.. hmm.. hmm..ehkä vauvan sietämättömän rääkymisen kestämisessä (tai ehkä ei sittenkään, ottaen huomioon, miten usein äidit tappavat vauvojaan, ja miten harvoin siihen nähden isät tekevät samaa), vaippojen vaihtamiseen liittyvien erittäin epämiellyttävien kokemusten sietämisessä, sosiaalisessa manipulaatiossa ja kieroilussa, joka siihen väistämättä liittyy - kyvyssä hyväksikäyttää kaikkia mahdollisuuksia miehen saattamiseksi ansaan ja/tai tuhoon, jne.

Kuitenkaan en ole varma, tarkoititko juuri näitä asioita vai et, joten haluaisin tietää, mitä ominaisuuksia meinasit.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

http://takkirauta.blogspot.com/2011/12/paivan-mietelma_04.html

Anonyymi kirjoitti...

Miehet ilmentävät etupäässä miehellisyyttä ja
naiset naisellisuutta. Olisi saivartelua määritellä sukupuolihyötyjä esoteerisella tasolla. Vallitseva maailmanjärjestys ei oikeastaan
tunne tuota miehellisyyttä, vaan ainoastaan naisellisuuden, jonka ohella toimii miehekäs korporaatio. Miehet toimivat niin menestyvinä taiteilijoina kuin lampunkorjaajinakin. Naiset runkkaavat.


-deebie

kysynpä vaan kirjoitti...

Vortac, jos kerran miehet niin paljon naisia ylivoimaisempia joka suhteessa, niin miten ihmeessä niillä on sitten kaikki valta?

Anonyymi kirjoitti...

jos kerran miehet niin paljon naisia ylivoimaisempia joka suhteessa, niin miten ihmeessä niillä on sitten kaikki valta?

Ilman tiettyä sukupuolielintä, niin naisilla olisi paljon vähemmän valtaa.

Esimerkiksi maissa jossa prostituutio on laillista, niin naisten seksuaalinen valta on paljon pienempi.

Ei naisilla kaikkea valtaa ole tietenkään, mutta jos omistat emättimen niin se tuo mukanaan kaikenlaisia kivoja etuoikeuksia.

Kysynpä vaan edelleen kirjoitti...

Anonyymin lapselliset selitykset eivät ole oikein ole "väitös-tasoa", joten voisiko esim. VORTAC perustella paremmin, miksi ylivertaiset miehet ovat altavastaajina yhteiskunnassamme, vaikka he ovat naisia älykkäämpiä, voimakkaampia, luovempia, parempia, mahtavampia jne.

Anonyymi kirjoitti...

Heh heh: rodun, lihasten ja luonteenpiirteiden tai sukupuolen ylivertaisuusilluusiot kaatuvat lopulta siihen,
että ihmisistä alkaa paljastua vähitellen muutakin: myös
niistä jotka ovat hierarkian huipulla. Yhteiskuntaperinteet määrittävät arvostuksen kohteita, asioita joissa nähdään jotain ja joissa ei nähdä. Fakta on se, että miehet halutaan enimmäkseen nähdä kerjäläisinä. Jos taas nainen haluaa unelmoida kautta runkata ympärillä on kymmenen äijää panemassa parastaan.
Miehen on vaikea löytää edes kaupallista hyvää runkkumatskua monitoriin, kun ei naiset vaivaudu tekemään.


-deeby

kysynpä vaan ihmetellen kirjoitti...

Harmi, että VORTAC jätti kysymykseen vastaamatta. Mikä on?