sunnuntaina, joulukuuta 11, 2011

Testosteronin puute

 Sexism: a study | Life and style | The Observer

 'Women surgeons who complain about sexism are just making excuses,' says Helen Fernandes | Mail Online

 Yle: Valelesbot huijaavat Kelaa - Ilta-Sanomat

 DSK and the ZeroMacho Men: France's Sweeping Prostitution Debate - Heather Horn - International - The Atlantic


Kahden kastin parittomia – epätoivoiset ja tyytyväiset sinkut | Parisuhde | Minä | olotila | yle.fi

Avioliitto pidentää miehen ikää! - IS - Keskustelut
- "Ihan lyhyesti sanottuna, Laasasen teorioita ei paljon kannata noteerata, sillä hän menee oleellisissa asioissa vipuun. Laasanen ei käsitä sitä, että nainen todellakin tekee valinnan. Hän arvostelee naisia siitä, eikä hyväksy naisen oikeutta valita. "

- Tiedän vain oman suhtautumiseni ja mielestäni Laasanen ei tavoita jotakin oleellista. Olen yrittänyt sanoa, että hän ei ymmärrä naisen olevan valinnan tekijä. Siitä ratkaisusta hänen on aivan turha valittaa. Jos joku ei suostu, niin ei suostu ja se ei ole naisen vika. Ei ole Laasasenkaan, mutta hän nyt ei vain jotenkin oivalla jotakin oleellista ja syytää sen ymmärtämättömyytensä naisten viaksi.

Olen kerran katsonut yhden Voimalan jakson, josta jäi mieleen parin miespuolisen muun vieraan hiukan vinot ja ihmettelevät ilmeet Laasasen vuodatuksia kohtaan. Vaikutti siltä, että he miehinäkään eivät oikein olleet samalla aaltopituudella Laasasen kanssa. Vähän vaikea tätä on selittää, mutta Laasanen menee jossakin oleellisessa vipuun ja luultavasti siihen reagoidaan, jos siis reaktiot ovat sitä, miten itse koen hänen juttunsa. Minähän en tuota tiedä, sillä en seuraa nykyään Laasasen kirjoituksia enkä blogeja.

"Tarkoitatko hänen ulkonäköään ( valokuvien perusteella ) vai onko hän muuten tuttu? Aika varman oloinen kannanotto jos kyseistä henkilöä ei satu tuntemaan."

Tarkoitan ennen kaikkea asennetta, jota ulkoinen olemus ei kylläkään tasoita. Hänestä huokuu naisiin vihamielinen asennoituminen. Se taas on asia, joka naisten keskuudessa useinkin kuittaantuu rahalla ja asemalla. Ajattele nyt vaikka jotakin Berlusconia tai monia muita maailman johtajia. Ei heitä kukaan nainen katselisi ulkoisen olemuksen perusteella. Moukkamaisuuden ja kääpämäisen olemuksen voi peittää useinkin rahalla. Ei tämä mikään kunnia-asia naisille mielestäni ole, mutta näin nyt vain on.

Mutta toisaalta, "Aku Korhonen" ei ole mikään komea mies ja hänessä ei ulkonäkö ole silti millään lailla haitaksi. Olemuksesta huokuu, mukava, lupsakka ja naisten kanssa toimeentuleva mies. Laasanen on valittaja.
- "Ei joku Laasanen ole merkittävä."

Mutta olisiko tavassa jolla häneen suhtaudutaan jotain yleispätevää ja oireellista?

"Laasasella täytyisi olla hyvin paljon tuloja ja asemaa, että hän sillä vallalla kuittaisi muut henkilöönsä liittyvät piirteet."

-Ei joku Laasanen ole merkittävä. Ja kyllä hän katkera on, siitä nyt ei mihinkään pääse. Hänen ongelmansa on se, että hän yrittää väärän tyyppistä naista ja syyttää siitä naisia, kun eivät häntä valitse. Ja kyllä, hän on siirityyppiä. En minä tätä Siirejä arvostellakseni sano, mutta Laasasella täytyisi olla hyvin paljon tuloja ja asemaa, että hän sillä vallalla kuittaisi muut henkilöönsä liittyvät piirteet. Näin.

"Tarkoitatko että jos miehellä on tapeeksi testosteroinia, hänelle kelpaa kuka vaan?"

Vaikka niinkin. On miehiä, jotka tarvitsevat alhaisen testosteronituotantonsa takia kaikenlaista ylimääräistä virikettä ja siitä syystä naisenkin pitäisi olla Ansa Ikonen. Sama koskee Siirejä, he voivat olla varsin antautuvia ja seksistä innostuneita. Ja kun hepin päässä ei ole silmää, eikä vaginassakaan, niin ne parit voivat nauttia keskinäisestä yhdessäolostaan aivan toisella tavalla kuin vähän kireät Ansat ja Taunot. joille on ulkonainen olemus ensimmäisellä sijalla. Vasta sen jälkeen heillä tulee keskinäinen yhteisyys.

Jos siis "Laasasella" ei seiso Siirin kanssa, niin eihän siitä mitään silloin tule. Sitä tarkoitan testosteronilla.

"Eikö tuo havainto juuri vahvista markkina-arvoteoriaa?"

Niin hän minä jo kertaalleen totesin.

25 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2011/12/11/miehet-ja-naiset-eivat-voi-olla-vain-ystavia/

Anonyymi kirjoitti...

Eli "Laasasen markkina-arvoteoria" on väärässä, koska Laasanen on niin ruma/inha persoona, että hän kelpaisi naisille vain selvästi nykyistä korkeammlla markina-arvolla, jota hän voisi saada varakkuudella tai vallalla.

Niinpä niin :D

Anonyymi kirjoitti...

http://www.menaiset.fi//artikkelit/hyva-olo/seksi/art547-Nainen--28---Tarvitsen-seksia-kolme-kertaa-paivassa-.html

Anonyymi kirjoitti...

http://www.tohtori.fi/?page=1616302&id=9135550

Anonyymi kirjoitti...

"Hamsteri" on vahva iltiksen keskusteluissa :D

Homo kirjoitti...

Sunnuntaisuomalainen: Suomessa länsimaista eniten lapsensurmia

...
Viime vuosina tapausten määrä on taas kasvanut, vaikka viimeisen puolen vuosisadan aikana lasten riski kuolla vanhempiensa surmaamana on vähentynyt merkittävästi.
...
Suomalaisvanhemmat pahoinpitelevät jollain tavalla arviolta noin 50 000 lasta vuosittain. Lapsen surmaa useimmiten mielenterveysongelmista kärsivä äiti.

Sunnuntaisuomalainen: Suomessa kaikista länsimaista eniten lastensurmia

Anonyymi kirjoitti...

"Hamsteri"?

Anonyymi kirjoitti...

http://www.metropoli.net/kaupunkilehti/uutiset/viihde/poliisit-pidattivat-johanna-tukiaisen-kempeleessa-oikeuteen-maanantaina/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2011/12/11/naisten-takapuolet-kasvavat-nyt-allistyttavalla-tavalla/

Homo kirjoitti...

Johanna Tukiainen otettu kiinni poliisioperaatiossa!

Homo kirjoitti...

Pietarsaarelainen nainen puri miehensä korvan lähes irti!

Anonyymi kirjoitti...

http://www.kimallus.fi/?page=2872683&id=4787696&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Tervefi+%28Terve.fi%29

Homo kirjoitti...

Jussi Parviainen on näköjään ahkeroimasssa jotain juorulehteä, jossa ilmeisesti tarkoitus olla juoru päivässä. Saa nähdä millaisia paljastuksia tulee vastaan...

Homo kirjoitti...

Jos Parviainen jossain vaiheessa tuomitaan jostain juorustaan yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä, se kai tarkoittaa sit, että juorun väite on ollut tosi...

Anonyymi kirjoitti...

"Hamsteri"?

Ns. "Rationalization hamster". Esimerkkejä löytyy googlaamalla. Käytetty usein mm. pelimiessanastossa.

Lyhyesti se pieni elukka aivoissa, joka saa ihmisen toimimaan parempaa harkintaansa vastaan tai päätymään vääriin johtopäätöksiin.

Esim. johtopäätökset "Laasanen kritisoi naisten käytöstä -> ilmeisesti ongelmia makkarissa" on tämän ilkeämielisen pikku jyrsijän kovin usein pyöräyttämä harhautus.

Anonyymi kirjoitti...

http://techcrunch.com/2011/12/11/stop-telling-women-to-do-startups/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/jyvaskylalainen-opiskelijatytto-ryhtyi-bloggamaan-prostituoidun-urastaan-huippusuosio

Homo kirjoitti...

Men guessed right on women's intuition

deeby kirjoitti...

"Ei joku Laasanen ole merkittävä. Ja kyllä hän katkera on, siitä nyt ei mihinkään pääse. "

Hyvä, että on katkera. Pidän siitä kovasti. Henry, olet katkera.

:-)

Homo kirjoitti...

Yllätystutkinta Ulvilan murhatalossa!

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Eteenpäin Norjan viitoittamalla tiellä

"Suomalaiseen yliopistomaailmaan pesiytynyt tai suorastaan linnoittautunut antibiologinen tutkimusperinne - konstruktionismi, feminsimi, poliittinen korrektisuus - on jo pitkään näyttänyt niin institutionalisoituneelta vitsaukselta, että siitä tuskin on pääsyä kuin vuosikymmenien mittaan."

Anonyymi kirjoitti...

Nainenhan juttelee aivan kuin kunigatar kuhnureille. Se on geeneissä. Sitä ei voi muuttaa. Nainen itse ei kuitenkaan ole syvällisemmin ymmärtänyt pohtia asiaa, koska omaa jo geneettisesti diktaattorin aseman. Miksi edes vaivautua miettimään mitä palvelijoiden päässä pyörii. Ei ihme, että yhteiskunnat ovat melko sekavia systeemejä kun noin puolet jengistä on aivan täyttäymmärrystä vailla. Markkinamiehet ja uskonnot ovat kuitenkin keksineet mistä naisen saa intoutumaan ja laskun maksaa tietenkin mies ja jos ei maksa niin seuraava maksaja tilalle ma haluun ton ja tom mä haluun kans jne....

Ulvova Ylläri kirjoitti...

Naisten luulot omista intuitio-kyvyistään lienevät samaa sarjaa kuin heidän kuvitelmansa empatiakyvyistäkin.

Useimmilla netissä kirjoittavilla naisilla ei tunnu olevan minkäänlaista kykyä asettua muiden asemaan. Minäminä paistaa läpi turhankin selvästi, ja vähintään kaikkien muiden kuvitellaan ajattelevan ja tavoittelevan samoja asioita kuin tuo minäminäkin.

Keskivertofeministin puheita ja ajatuksia seuraamalla voi päätyä ainoastaan lopputulokseen, jossa patriarkaattiin kohdistetut syytökset muodostuvat lähinnä naisten omien negatiivisten tavoitteiden ja pelkojen projisoinnista miehiin. Ei ihme, ettei naistutkimuslaitoksilla paljon miehiä siedetä.

deeby kirjoitti...

"Nainenhan juttelee aivan kuin kunigatar kuhnureille."

Kuten myrkkykärsällä varustettu haaskalintu viattomille, eläville ihmisille.

Yksikään suomalaistyttö, harvoja poikkeuksia lukuunottamatta ei ole koskaan edes leikkinyt prinsessaa.
Prinsessan elämä kuningaskunnassa nimittäin edellyttää melkoista siivellä eloa kirjaimellisessakin kontekstissa.

"Se on geeneissä. Sitä ei voi muuttaa."

Geeneissä ei lie kovinkaan paljon kryptattua tietoa, koska emme ole edes lähtöisin tämän planeetan biologiasta. Me vain synnymme tänne näihin kuoriin, joita esivanhempamme ovat muokanneet aikojen melskeessä.

"Nainen itse ei kuitenkaan ole syvällisemmin ymmärtänyt pohtia asiaa, koska omaa jo geneettisesti diktaattorin aseman."

Seksuaalinen vetovoima on
tietenkin naisen perusarsenaalia, mutta sitä voi sovellella hyvinkin monella tavoin jos luonto antaa periksi. Seksuaalinen diktatuuri on ehkä luontevin tapa naiselle, joka ei ole kauheasti kauheasti tutustunut elämään kokonaisuutena, vaan hakee nopeita hyötyjä TS TS -periaatteella.

deeby kirjoitti...

"Useimmilla netissä kirjoittavilla naisilla ei tunnu olevan minkäänlaista kykyä asettua muiden asemaan."

Naisista suuri osa on
kunnon miehen kannalta konemaisia ja käyttökelvottomia ihmisinä. Naiset hakevat hyötyjä ja aliarvioivat miehiä. Kohta tämän teatterin seurauksena on luultavasti jonkinlainen megaromahdus Euroopassa. Parin vuoden päästä tällä palstalla minä olen mahdollisesti ainoa henkilö, jolla on varaa lentää businessluokassa. :D