torstaina, helmikuuta 02, 2012

Seksistinen tv-sarja

Miehen puolikkaat - ääriseksistinen tv-sarja?

Naisille ura ennen naiskiintiöitä -   Talouselämä

EQUAL PAY DAY: Huge win for women 'could help close wage gap' | News.com.au

Nagging in Marriage Is More Common Than Adultery But Can Also Lead to Divorce - WSJ.com

Why I Don’t Call Myself A Feminist | GendErratic

20 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.findance.com/uutiset/17509/seksikauppa-tuo-valineet-kotiinkuljetuksella

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/minisaitit/artikkeli.shtml/2012/02/1487265/suomalaisnaiset-kiihottuvat-aikuisviihteesta?helmikauppa/seksikasta

Anonyymi kirjoitti...

http://plaza.fi/ellit/ihmissuhteet/parisuhteessa/pettamisen-merkit-huomaa-muutokset-kumppanissa

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mikropc.net/kaikki_uutiset/deittisivusto+androidkayttajat+helpoiten+petipuuhiin+jo+ensitreffeilla/a768806

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/terveys/2012020215155543_tr.shtml

Anonyymi kirjoitti...

http://www.taloussanomat.fi/liikenne/2012/02/02/nain-ostetaan-auto-suomessa-mies-paattaa/201222299/139

Anonyymi kirjoitti...

Nyt pojat tienaamaan!!!


http://www.iltalehti.fi/viihde/2012020115147864_vi.shtml

http://www.iltalehti.fi/viihde/2012020115152405_vi.shtml

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/viihde/2012020215155863_vi.shtml

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/hullumaailma/2012020215155871_hu.shtml

Anonyymi kirjoitti...

ja taas on ollut miehet hakkaamssa koulaista.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=72025:tasa-arvovaltuutettu-naisia-ei-saa-syrjiae-urheilupalkinnoissa&catid=29:kotimaa&Itemid=31

Homo kirjoitti...

Lukuunottamatta mieserityistä seksin ruinaamista, on nalkuttaminen kovin naiserityinen ominaisuus. Koska naisten mielestä nalkuttaminen on aivan sallittua, tulisi heidän vastaavaksi hyväksyä taukoamaton seksin ruinaaminenkin.

Vortac kirjoitti...

Lukuunottamatta mieserityistä seksin ruinaamista, on nalkuttaminen kovin naiserityinen ominaisuus. Koska naisten mielestä nalkuttaminen on aivan sallittua, tulisi heidän vastaavaksi hyväksyä taukoamaton seksin ruinaaminenkin.

Kuulostaa tasa-arvoiselta. Joten naiset eivät moista ehdotusta tule koskaan hyväksymään. Naisten 'tasa-arvo' kun ei ole samaa kuin miesten 'tasa-arvo'.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Hakusessa nainen:

Valehteleva sosiaalinen pettäjä, joka jaksaa nalkuttaa ja huutaa ja on omahyväinen narsisti pihtari, mutta kuitenkin jakaa pimmppaa tarvittaessa muille, komentelee, on yksinkertainen ja typerä, laihduttaa ja mässäilee. On tietenkin kaunis ja viihtyy erityisen hyvin peilin edessä ja hänen syvällisen ajattelunsa syvyyden kykeneee mittaamaan peitevoiteen paksuuden mittaamalla...

Anonyymi kirjoitti...

Unohtui nimimerkki naisenhaku ilmoituksesta tv: Paksu lompakko

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/leffat/2012020215158132_le.shtml

Anonyymi kirjoitti...

Tasa-arvovaltuutettu sanoo:"Mäkinen hyväksyy Tennisliiton perustelut. Hän ei pidä käytäntöä tasa-arvolain vastaisena, kunhan naiskilpailijoita todella on vähemmän."

Taas osoitus siitä, että naiselle pitää maksaa sama palkka kuin miehelle, vaikka nainen tekee vain 3/5-osaa miehen työpanoksesta. Naiset pelaavat paras kolmesta eli 2 tai 3 erää. Miehet pelaavat paras viidestä eli 3, 4 tai 5 erää. Viimeksi Australian avoimissa miehet pelasivat yli 6 tuntia voitosta. Tenniksen grand slam-turnauksissa miehillä ja naisilla on työtunneista huolimatta samat palkinnot, ihan niinkuin STM vaatii.

Sama tuo on Mäkisen mielestä työelämässä. Naisille pitää maksaa viiden tunnin työpanoksesta sama palkka kuin mitä miehet saavat kuuden tunnin työstä.

Kumma kun miehille ei saa maksaa työelämässä enemmän liksaa, jos alalla on miehiä enemmän. Näinhän tuo Mäkisen tennis-perustelu menee.

Pauli Sumanen

Homo kirjoitti...

kuin yö ja päivä

...
En kyllä ymmärrä, miten jotkut eivät muka näe eroa noissa kahdessa. Eivät he muutu samanlaisiksi sillä, että Niinistö yrittää epätoivon vimmalla esittää jotain ihmisarvon, ihmisoikeuksien ja tasa-arvon puolustajaa.

Esimerkiksi sukupuolten tasa-arvokysymyksissä he ovat kyllä eri vuosisadoilla. Haavisto juuri vastasi kysymykseen kannattavansa naiskiintiöitä pörssiyhtiöiden hallituksiin. Niinistö vastasi vastustavansa (kyseisiä) kiintiöitä. Siis sama Niinistö, joka juuri äskettäin vastasi kiintiöiden käyttöä koskevaan avokysymykseen, että miesopettajien kohdalla kannattaa kiintiöitä. Vaaikoneessa Niinistö myös kuvittelee sukupuolten tasa-arvon jokseenkin toteutuneen; Haavisto ei tosiaankaan ole niin naivi.

Kuten on uudestaan nostettu esiin, 90-luvulla Niinistö kritisoi raiskauksen kriminalisoimista avioliitossa, koska "me jokainen" ajattelemme joskus jälkeenpäin, että "ei se ihan niin pahaa ollutkaan" se itseen kohdistunut loukkaus. Nyt vaalikampanjan aikana Niinistö on sanonut, että "jokaiselle meille" on tärkeää, että on joku odottamassa kotona ja mm. "silittelee paitoja".
...

Homo kirjoitti...

Nyt olisi korkea aika pelastaa Suomi säätämällä asevelvollisuutta käymättömille naisille huorapalvelus, jotta saataisiin supistettua ulkomaisten seksituristien avulla kauppataseen vajetta. Kyllä naisiltakin on vähitellen lupa vaatia edes jotain ikäviä velvollisuuksia yhteiskunnan hyväksi, eikä vain rahan kuppaamista miehiltä naisille:

Kauhunäkymiä kuntataloudessa: veroprosentti nousee 29:ään?

Kova varoitus: Viennin vaje voi jäädä pysyväksi

Suomen hallitus piti hätäkokouksen Nokia Siemensin takia

Kauppataseen vaje ennätyslukemissa

Homo kirjoitti...

Jos seksiin pakottaminen avioliitossa katsotaan raiskaukseksi, niin silloin pitäisi miehen pakottaminen vastoin tahtoaan esimerkiksi siivoamaan, remontoimaan tms katsoa orjatyöhön pakottimiseksi - eli todella törkeäksi ihmisoikeusrikokseksi. Kaiken lisäksi esimerkiksi remonttitöissä on paljon suuremmat loukkaantumisriskit, kuin jossain monogaamisen parisuhteen sisällä harrastetussa seksissä.