maanantaina, maaliskuuta 05, 2012

Pettämissivustot

Pettämissivustot - miesten huijaustako?

Samapalkkaisuuspäivä muistuttaa palkkaerojen poistamisesta | Taloussanomat

The (Almost) Final Word on the Allure of the Bad Boy — The Good Men Project

The Monogamy Gap: Men, Love and the Reality of Cheating by Eric Anderson – review | Books | The Observer

Does Paternity Leave Hurt Women? - The Juggle - WSJ

dramaqueen: Miksi feminismi on edelleen in 

26 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ruoskatervehdys Henrylle. -deeby

Homo kirjoitti...

Kyllä nämä naiset jaksavat vaatia sukupuolisegregaatiota omaksi hyväkseen. Eiköhän olisi aika saada esimerkiksi narttuvapaita terveyskeskuksia, kauppoja, neuvoloita yms, jotta miehet viihtyisivät niissä paremmin:

Naisille halutaan lisää nudistirantoja

...
Valtuustoaloitteessa penätään myös, että esimerkiksi musliminaisille ja -tytöille olisi syytä kaavoittaa uima-alue metroradan läheisyydestä.
...

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Nyt sitä on tutkittu: Palkkaa saa lisää pyytämällä

...
Selvityksen mukaan suurin osa palkankorotusta pyytäneistä sellaisen myös saa. Miehistä lisää liksaa onnistui hankkimaan 86 prosenttia, naisista 83 prosenttia.
...
Selvityksen mukaan sukupuolten ero näkyy sen sijaan uusien vastuualueiden kinuamisessa. Naisista uuden vastuualueen sai pyytäessä 76 prosenttia, miehistä vain 55 prosenttia.
...

Anonyymi kirjoitti...

http://www.tietoviikko.fi/blogit/uutiskommentti/hiekkalaatikolla+on+tilaa+tytoille/a786612

Homo kirjoitti...

Seitsemännellä kuukaudella raskaana oleva laulajatar polttaa kuin korsteeni

Anonyymi kirjoitti...

http://johannatukiainen.seiska.fi/2012/03/05/kasvoni-alkoi-halvaantua-ja-kieli-sammaltaa/

Homo kirjoitti...

Vauva kuoli herpekseen - syynä ympärileikkaus?

...
Herpes on ilmeisesti tarttunut vauvaan ympärileikkausrituaalissa. Jotkut ortodoksijuutalaiset noudattavat yhä tapaa, jossa leikkauksen suorittava mohel imee veren pois leikkaushaavasta suullaan.
...
Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun vastaavaa on tapahtunut. Vuonna 2004 kolme vauvaa sai herpestartunnan saman rituaalin kautta. Vauvoista yksi kuoli.
...

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/suhteet/ero-takana-nain-saat-helpoimmin-tavarasi-takaisin--lue-lista/4/35985

Anonyymi kirjoitti...

http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2012/03/suomessa_eniten_naisia_porssiyhtioiden_hallituksissa_3307960.html

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Ensikertalainen pääsee vielä puolella tuon istumisella...:

Puukkonainen nyrhäsi nukkuvan miehen kurkkua

...
Kun henkilö oli hellittänyt miehen päältä, tämä huomasi verta itsessään. Pian uniltaan herännyt mies kuuli jonkun sanovan, "nyt mä viilsin sen kurkun auki".
Viiltäjä oli perheen vaimon seurassa kaupungilta tullut, noin 40-vuotias nainen. Syyttäjä syytti puukkonaista tapon yrityksestä ja perheen vaimoa yllytyksestä tapon yritykseen.
Päijät-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi puukon kanssa miehen kurkkuja vahingoittaneen naisen törkeästä pahoinpitelystä 1 vuoden ja 10 kuukauden mittaiseen vankeuteen.
...
Tuomittu joutuu maksamaan veitseniskujen kohteeksi joutuneelle miehelle korvauksia 1 600 euroa.
Miehen aviovaimoa vastaan ajettu syyte yllytyksestä hylättiin.

Homo kirjoitti...

Suomessa EU:n eniten naisia pörssiyhtiöiden hallituksissa

Kommenteista poimittu:

"Redingin mukaan kiintiöitä voidaan tarvita eräänlaiseksi ylimenokaudeksi rikkomaan lasikatto. Sen jälkeen on joka tapauksessa palattava "normaaliin järjestykseen", jossa pätevin saa paikan."

Eli myös tämä naisasianainen myöntää, että kiintiöiden vuoksi pätevin hakija ei saa paikkaa, varsinkaan jos on mies. Valitun ei siis tarvitse olla pätevin. Riittää, että on nainen.

Homo kirjoitti...

Tulta munille!

Hyvät siskot! Oletteko te vielä siellä? Hyvä! Minä olen täällä, ja tiedän, että en ole yksin, kun väitän, että Suomi on feminismin takapajula!

Yksi rasittavimpia feminismiin liittyviä hokemia on, että ”Suomi on tasa-arvon mallimaa”. Monen kylänmiehen mielestä tämä väite, niin lorua kuin se onkin, ei kaipaa lainkaan perusteluja. Jos niitä erehtyy kysymään, saa vastaukseksi, että maailmassa on sentään muita maita, joissa naisten asiat ovat vielä huonommin. Miksi kitistä tasa-arvosta Suomessa, jossa naiset saavat sentään kävellä kadulla ilman burkhaa klitorikset kokonaisina!
...

Ile kirjoitti...

Avustusjupakka johti Norjan tasa-arvoministerin eroon
julkaistu tänään 5.3. klo 19:18, päivitetty tänään 5.3. klo 19:46

Norjassa sääntöjen vastaisesti myönnetyt avustukset ovat johtaneet tasa-arvoministeri Audun Lysbakkenin eroon. Lysbakken joutui valokeilaan, kun ministeriö myönsi puolueeseensa sidoksissa olevalle naisjärjestö Jenteforsvaretille 21 000 euroa. Lysbakken aikoo yhä pyrkiä puolueensa johtajaksi.

http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2012/03/avustusjupakka_johti_norjan_tasa-arvoministerin_eroon_3308419.html

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/oujee-mita-erotiikkaa-tuksun-ja-arton-sankykuva

Homo kirjoitti...

Tänään klo 23:00 tulee TV5:lta 5D: Naishamstraajat:

(12) Jopa 95 prosenttia brittinaisista tunnistaa itsessään hamstraajapiirteitä. Jon, Karenin, Simmyn ja Stacien hallitsemattoman vaatekeräilyn vuoksi heidän kotinsa pursuavat vaatteita, mikä aiheuttaa paljon muitakin ongelmia kuin tilanpuutteen. (Female Hoarders, dokumentti, Iso-Britannia, 2008)

Anonyymi kirjoitti...

http://paulisumanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/99489-kansainvälinen-tasa-arvohutkimus

Vortac kirjoitti...

Tässä on käytännön esimerkki siitä, mistä olen koettanut kertoa jo pitkään. Sheriffin apulainen ja kasa poliiseja ei pysty tunkeutumaan edes 'oikeuden päätös' mukanaan ihmisten taloon, jotka tietävät, mitä laki oikeasti on, ja mitä 'legaalinen järjestelmä' on.

Se on alussa hieman sekava, mutta paranee minuutti minuutilta.

Even sheriffs are not above common law

Tosin hieman liikaa heilutellaan 'constitution'ia, joka ei ole mikään laki itsessään sinänsä, mutta sen voinee antaa anteeksi.

Asia liittyy olennaisesti ihmissuhteisiin sekä tasa-arvoon, kuten jokainen voi hetken miettimällä tajuta.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Etsin Googlella hakuasanoilla: miesjärjestöjen keskusliitto. Sain 45 100 tulosta. Mutta pahus vieköön, kaikki viittasivat hakusanoihin naisjärjestöjen keskusliitto.

Apuva!!! Ovatko naiset valloittaneet jo Googlenkin? Mihin voin valittaa? Tuskin STM:n tasa-arvoyksikköön.

Homo kirjoitti...

Nainen viilsi nukkuvaa miestä kaulaan - vuosi ja 10 kk ehdotonta vankeutta

Kommenteista:

Täysin sama tuomio kuin rahan huijaamisessa. Tässä vain oli hengen lähtö lähellä.
...
Itsepuolustusta puukottaa NUKKUVAA miestä??
...
Toisinkuin miehet, naiset eivät ilman syytä pahoinpitele miehiä? Ja vastaavasti pahoinpidellyt naiset ovat varmaan teheet, jotain, jotta saivat mitä tilasivat? Eivätkö? Olet sukupuolirasisti ja tietämätön sellainen. Myös naiset voivat olla pahoja. Naiset käyttävät törkeää väkivaltaa enemmän miehiä kohtaan kuin miehet naisia. Itse sain elinikäisen hermovaurion kasvoihini, ku tarjosin samalla seudulla asuvalle naiselle kyydin taksilla kotiinsa. Sellainen kiitos tuli häneltä.
...
Tapon yritys tietysti muuttuu vain törkeäksi pahoinpitelyksi, eihän nyt kaulaan tai ylävartaloon puukottamisessa mitään vaaraa voi olla

22 kuukauden rangaistuksesta istutaan puolet eli 11 kuukautta, ja 6 kuukautta ennen rangaistuksen päättymistä pääseekin jo koevapaalle. Eli käytännössä vankeudessa menee 5 kuukautta, josta toki vähennetään mahdollinen tutkintavankeus.
...
Teki nainen mitä tahansa niin aina löytyy puolustajia, jotka vetoavat siihen että eihän nainen voi tehdä mitään pahaa.

Kuvottavaa.
...

Vortac kirjoitti...

Tämä luento kertoo asiat juuri, niinkuin ne ovat Lain, legaalisen järjestelmän ja ihmisten synnynnäisten oikeuksien sekä omistuksen osalta.

http://www.archive.org/details/Michael_Badnarik

Moni kyllä tulee hämmästymään, jos nuo videot katselee, mutta logiikka ja faktat ovat kiistattomat, ja puhetapa on erittäin selkeä. Se kaikki on hieman järkyttävää, mutta se, miten Michael asiat esittää, on niin järkeenkäypää, että katsoja voi tuntea olonsa hieman tyhmäksi, kun ei aiemmin ole tajunnut, että näinhän se tietenkin on.

Suosittelen, olitpa kuka tai mikä hyvänsä, ja olipa elämäsi tilanne tai tämänhetkinen tunnetilasi minkälainen tahansa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Anonyymit, valitkaa pysyvä nimimerkki, jota aina käytätte.

Satuin taas vilkaisemaan vahingossa anonyymin viestiä, ja tehden yhden näistä harvinaisista, mutta minulle tyypillisistä poikkeuksista, haluan hieman kommentoida tuota googlejuttua.

Googlesta olisi paljonkin kaikenmoista sanottavaa, kuten kuka tahansa juttujani joskus lukenut voi arvata, mutta tällä kertaa haluan tosiaan pureutua tähän epätasa-arvopuoleen.

Googlehan on hyvin pitkään ollut varsin miesvihainen ja epätasa-arvoinen. Muistaakseni joku kertoi aikoinaan, että koetti laittaa googleen jotain "really fat m", niin google täydensi "really fat man". Kuitenkin hänen laittaessaan "really fat wo", ei googlella ollut rohkeutta yhtäkkiä täydentää lausetta ollenkaan.

Itse en ole tuota kokeillut, mutta kaikenlaista vastaavaahan voisi kyllä helposti kokeilla oikein projektina. Mutta selvää on, että tietenkin korporaatiot ovat aina agendan, ja siten fema-fasismin puolella. Ei sitä muuten feministitkään pöydällä tanssisi.

- Vortac

Ulvova Ylläri kirjoitti...

Dramaqueenille feminismi on in ainoastaan siksi, että tälläkään feministillä realiteettien taju ei yksinkertaisesti ole kohdallaan. Feminismi kertoo mitä pitää ajatella ja miten pitää argumentoida vaikka ulkopuolinen näkee jo otsallaankin, että omaa ajattelua ei tapahdu ja argumentointikin on vain kliseiden toistelua.

Tuttua huttua, mutta tämä minua kiinnostaa: "Mitä enemmän työstä maksetaan, sitä enemmän sitä arvostetaan. Henkilön yhteiskunnallisen arvostuksen voi mitata hänen palkkansa mukaan."

Mistä ihmeestä tuollaiset päätelmät oikein lähtevät? Minun yksinkertaisen ajattelutapani mukaan työstä maksetaan sen verran, että työlle saadaan tekijöitä. Miksi työnantajaa kiinnostaisi työntekijän yhteiskunnallisen arvostuksen määrä tai miksi kukaan arvostaisi ihmistä juuri palkan mukaan?

Onhan meillä kallispalkkaisia konsultteja, lakimiehiä ja pankkiireita, mutta varsin suuri osa ihmisistä pitää heitä silti ihmiskunnan alimpaan pohjasakkaan kuuluvina loisina. Diktaattorinakin varmaan tienaa hyvin, ja kalliin palkan maksajana on jopa kokonainen kansakunta.

Voinhan toki olla harvinainen poikkeus omien arvostusmittarieni kanssa, mutta en silti ymmärrä miten kukaan pystyy aidosti perustelemaan kaavan, jossa yksilön yhteiskunnallinen arvostus on suoraan sidottu palkkaan.

Feministit ovat siis joko kylmiä paskiaisia tai sen verran vajaita, että oma ajattelu ei oikein pelaa. Onko kolmatta vaihtoehtoa edes olemassa?