torstaina, marraskuuta 26, 2015

Ehdan feministin tunnistaa suomimiehen mollaamisesta

Kempeleen raiskaus on kaivanut kivien koloista liudan ehtoja perusfeministejä, joilla on tulenpalava kiire osoittaa suomimiehen olevan kaikesta huolimatta se pahin piru.

Heidi Asplund todistaa väkevästi maahanmuuttajien olevan mukavia, kun taas syyllinen löytyy perus-Penasta.

Emma Kari huomasi tuttuun tapaansa feministin tähtihetken koittaneen.

Vihreän langan Annakaisa Suni tarjoaa tulistotukea kirjoituksessaan Mies raiskasi taas:
  • 47 prosenttia suomalaisista naisista on joutunut henkisen, fyysisen tai seksuaalisen väkivallan kohteeksi. Suomalaiset naiset myös pelkäävät väkivallan uhriksi joutumista EU-maiden naisista eniten.
 Lesbofeministi Tuija Saresma saa tilaa YLEstä:
Verkkovihan pyörteisiin päätyvät useimmiten tasa-arvon puutteita esille tuovat naiset ja maahanmuuttajat tai maahanmuuttoon myönteisesti suhtautuvat. Tämä ei ole sattumaa.
Molemmissa on kyse siitä, että valkoisten, miesten ja heteroseksuaalien etuoikeus alkaa murtua.

Yhteiskunta moniarvoistuu, naiset kulkevat kohti tasa-arvoa eikä Suomi ole enää paikka, jossa kaikki kantasuomalaiset jakavat samat arvot. Sellaista illuusiota ei voi enää pitää yllä.
Lilyn Minja Koskela avautuu otsikolla Rasistin keppihevoseksi en rupea!

Satu Hassi on aivan täpinöissään:

Kansan Uutisten Katri Immonen on hurmioissan otsikolla Ääripäät ja naiset, jotka ansaitsevat raiskauksen.
Raiskausten taustalla vaikuttaa raiskauskulttuuri, joka elää ja kukoistaa myös täällä Pohjoismaissa. Erityisesti raiskauskulttuuri elää niiden rasistien puheissa, jotka kaikkein äänekkäimmin tahtovat suojella valkoisia syntysuomalaisia naisia turvapaikanhakijoiden väkivallalta. Feministien tai pakolaisia puolustavien naisten raiskauksen toivominen on heille ihan ok. On ihan ok, uhata raiskauksella tai soittaa uhkaavia puheluita itselleen epämieluisille järjestöille. Joidenkin naisten raiskaaminen on oikeutettua. Minä en kaipaa näiden tyyppien suojelua. He pelottavat minua.
Ei saa luoda stereotyyppiä!

Arkkifeministi Suvi Keskinen avaa sanaisen arkkunsa stereotypisointia vastaan:
Mistä se alkoi? Alkoiko se tänä syksynä kun Ylen pääuutislähetys esitti rajoja kiinni vaativan mielenosoituksen puhenaisena äidin, jolle turvapaikanhakijoiden saapuminen Suomeen tarkoitti hänen vaaleiden tyttöjensä ahdistelua ja raiskauksia? Vai alkoiko se Helsingin Sanomien Kauhavaa koskevasta uutisoinnista, jossa muutamat paikalliset poliitikot ja asukkaat vastustivat turvapaikanhakijoiden majoitustilaa yläasteen naapurissa vetoamalla tyttöjen turvallisuuteen? Vai hyppäsikö se silmille keväällä tapahtuneen Tapanilan raiskaustapauksen jälkeen käydyistä keskusteluista? Nimittäin sellaisten väitteiden hyväksyttävyys julkisuudessa, joissa tiettyjen etnisten ryhmien miehet esitetään yhtenäisenä ryhmänä jonka jokainen jäsen on todennäköinen raiskaaja tai vähintäänkin velvollinen pyytämään anteeksi ryhmänsä puolesta. Viime ajoilta löytyy myös useita esimerkkejä siitä, että toimittajat esittävät ja itse muotoilevat tällaisia väitteitä kyseenalaistamatta niihin sisältyvää rasismia.
Suvi voisi kysyä kanssafeministeiltään, onko oikein luoda seksistisiä stereotyyppejä miehistä, jossa jokainen mies esitellään raiskaajana tai väkivallan tekijänä?

25 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä raiskausrikoksissa tekijöistä 20–25 prosenttia, eli joka neljäs tai viides on ulkomaalainen, eli ulkomaalaiset ovat yliedustettuina, Utriainen sanoo Yle Radio1:n Ykkösaamussa keskiviikkona.

Kaikkea kanssa! Feministien mielestä pääsyyllinen mihin tahansa on aina oleva valkoinen, heteroseksuaalinen, lihaasyövä suomalainen mies.

Anonyymi kirjoitti...

Heh heh heh! Nuo feministit ovat niin ennustettavissa. Aina samat syytökset, oli asia mikä hyvänsä. Vaikka suomalainen valkoinen lihaasyövä heteromies pelastaisi jonkun feministin joutumasta ison ulkomaalaisporukan joukkoraiskaamaksi, se vain todistaisi tälle naiselle miten väkivalta kuuluu olennaisena osana suomalaiseen mieheen.

Unknown kirjoitti...

Onkohan tässä eriteltävissä seuraavat hypoteesit:

1 - Kognitiivinen dissonanssi eli epäedulliset ajatukset selitetään parhain päin "uhripääomaan haltijaa" syyllistämättä.
2 - Attraktiivisen miehen "ullatusmunaa" ei koeta raiskaukseksi.
3 - Poliittinen peli, missä kilpaileville "persurasisteille" ei anneta tuumaakaan periksi, aksidenssi(e)n vähättelemisenkin uhalla.

Turvapaikanhakijalla on feministien mielestä enemmän uhripääomaa kuin naisella, koska edes raiskaus ei saa feministiä syyllistämään "patriarkaalisen kulttuurin" maahanmuuttajaa.

Unknown kirjoitti...

Seksuaalinen väkivaltakaan ei ole sukupuolittunutta. Molemmat sukupuolet ovat tekijöitä, raiskaajia ym. On turha vierittää syytä miesten niskoilla. Raiskaaja on raiskaaja, mies ei ole raiskaaja. Kaikkia raiskaajia tulee rangaista, mutta nainen ja mies ovat yhtä lailla tekijöitä. http://archpedi.jamanetwork.com/article.aspx?articleid=1748355

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Unknown kirjoitti...

Ongelma on vaan siinä että miehet eivät raportoi herkästi raiskauksista (naisen ja miehen tekemistä). Tällöin tilastojen valossa asiaa katsottuna saa täysin väärän kuvan tekijöistä ja uhreista. Edellä kuvatussa tutkimuksessa on kuitenkin kerrottu totuus että sekä nainen että mies voi olla yhtä hyvin ja usein raiskaaja tai muun seksuaalisen väkivallan tekijä.

Unknown kirjoitti...

Viisi asiaa joissa naiset ovat parempia kuin miehet. Lasten ja miesten pahoinpitelemisessä....joukkoraiskaamisessa, pettämisessä ym.
http://www.buzzfeed.com/janetb45f4c43c5/5-things-women-do-better-than-men-1fnnk

Anonyymi kirjoitti...

Seksuaalietiikan tutkija: ”Jos puoliso vilkuilee muita, hänellä on vain ihmisen seksivietit” - Seksi - Elämä - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Muuttuukohan femakoilla ääni kellossa edes siinä vaiheessa, kun mamun siemenlinko kirnuaa luvatta heitä? Muistelen kuulleeni tapauksista, joissa tämäkään ei olisi saanut näitä järkiinsa, vaan sama virsi on jatkunut, kenties vain turbomoodissa.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä ei ollut ihan sellainen tapaus, jota ajettelin, mutta vähän sinne päin kuitenkin:

Woman 'gang-raped in refugee camp ordered to stay SILENT by activists' | World | News | Daily Express

Anonyymi kirjoitti...

Titityy:

Amanda Kijera: Liberal Human Rights Activist Raped in Haiti | Occidental Dissent

.. and doesn’t learn a thing … blames White men for Haitian oppression.
...
" I begged him to stop. Afraid he would kill me, I pleaded with him to honor my commitment to Haiti, to him as a brother in the mutual struggle for an end to our common oppression, but to no avail. He didn’t care that I was a Malcolm X scholar. (he didn’t see her angel halo, Ed.) He told me to shut up, and then slapped me in the face. Overpowered, I gave up fighting halfway through the night"
...

IDA kirjoitti...

"47 prosenttia suomalaisista naisista on joutunut henkisen, fyysisen tai seksuaalisen väkivallan kohteeksi."

Aika vähän. Suomalaisista miehistä tasan 100 prosenttia on joutunut.

Anonyymi kirjoitti...

Rähmis: Nainen pahoinpiteli miehensä toisen vaimon ja tämän lapset | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Eittei olisi vain sitä peniskeutta tämä:

"Heh heh heh! Nuo feministit ovat niin ennustettavissa. Aina samat syytökset, oli asia mikä hyvänsä. Vaikka suomalainen valkoinen lihaasyövä heteromies pelastaisi jonkun feministin joutumasta ison ulkomaalaisporukan joukkoraiskaamaksi, se vain todistaisi tälle naiselle miten väkivalta kuuluu olennaisena osana suomalaiseen mieheen."

Anonyymi kirjoitti...

Mikä erottaa toisia rotuja edustavia ihmisiä vihaavan rasistin ja miehiävihaavan feministin toisistaan? Ainoastaan vihan kohde. Kiihko, suoranainen fanaattisuus, on ihan samaa tasoa. Mikään järkipuhe ei tehoa. Toivottomia tapauksia.

Miksi meillä sallitaan seksistinen, syyllistävä ja stereotypioita luova miesvihapuhe? Miksei siitä jaeta tuomioita kansanryhmää vastaan kiihottamisesta? Miksi säännöt eivät ole samat kaikille?

"Suomalaisista miehistä tasan 100 prosenttia on joutunut."

Nimenomaan. Mies, joka väittää, ettei ole koskaan joutunut väkivallan kohteeksi joko valehtelee tai on dementikko.

Anonyymi kirjoitti...

2015-11-19 Washington, USA: Päiväkodin opettaja kielsi pojilta legot (tasa-arvo)

Opettajaa häiritsi se, että vapaavalintaisen leikin aikana pojat parveilivat legojen ääressä, kun taas tytöt leikkivät nukeilla ja piirsivät vahakynillä.


Kindergarten Teacher Bans Legos For Boys Citing ‘Gender Equity’ « CBS Seattle

Anonyymi kirjoitti...

"Bainbridge Island Review reports that Captain Johnston Blakely Elementary teacher Karen Keller doesn’t allow male students to play with the blocks in order to encourage use among females. She even makes up excuses sometimes to set her agenda in order.

“I always tell the boys, ‘You’re going to have a turn’ — and I’m like, ‘Yeah, when hell freezes over’ in my head,” Keller told the Bainbridge Island Review."

"She first used pink and purple Legos to try to attract the girl students to play with the toys, but she found this ineffective. Soon after she requested funds from the school to purchase Lego Education Community Starter Kits. She did not tell school officials that access to the toys would be denied for male students."

"Keller says the practice is “fair” because she’s giving different students the tools they need to succeed.

“I just feel like we are still so far behind in promoting gender equity,” Keller added."

Anonyymi kirjoitti...

"So the teacher admits, "that Lego play helps with development acceleration and math skills" yet she is blocking boys from playing with them. According to her they will be allowed to play with them, "when hell freezes over". - So this teacher is purposefully and willingly stunting the growth of the boys in her classroom...by her own admission."

"Most elementary school teachers had to take a womens studies class to obtain their masters.The public has no idea that they teach hate and resentment against men,boys and christians in womens studies.What you see here is the results of that anti male indoctrination."

Anonyymi kirjoitti...

Tissejä ja pyllysotaa: Liian seksistinen peli Euroopalle?

Julkaisija päätti itse pitää suositun pelisarjan uusimman painoksen ulkona Yhdysvalloista ja Euroopasta. Huomio oli taattu jo ilman tyttöjä.

Tahaton tai tahallinen mainostemppu? Joka tapauksessa tyttöjenkatselupeliä Dead or Alive Xtreme 3 ei julkaista Yhdysvalloissa tai Euroopassa, muun muassa Gamespot uutisoi.

Pelissä erittäin vähäpukeiset tytöt leikkivät rannalla erilaisissa minipeleissä, kuten rantalentiksessä tai pylly vasten pyllyä -sodassa.

Julkaisija Koei Tecmo antoi ymmärtää Facebook-viestissä, että syynä myynnin rajoittamiselle on pelko pelin herättämästä arvostelusta seksismin vuoksi. Asia on varsin ajankohtainen niin sanotun Gamergate-keskustelun vuoksi.

– Emme tuo DOAX3:a länteen, emmekä aio muuttaa suunnitelmiamme tulevaisuudessa, edustaja sanoi viestissä, jonka näkyvyyttä on ilmeisesti rajattu. Se ei avautunut klikattaessa.

– Tiedättekö niistä monista videopeliteollisuutta koskevista kysymyksistä koskien naisten kohtelua alalla? Emme halua puhua niistä asioista täällä. Mutta toki olemme käyneet asiaa läpi vuoden tai kahden ajan tullaksemme päätökseemme, edustaja jatkoi Gamespotin mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tulkki kertoo mamujen seuraavan tuntemattomia naisia

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä, ovatko rasistit vai feministit typerämpiä ja vaarallisempia. Yhtenä päivänä ajattelen, että rasistit ja sitten taas luen jotain tällaista ja olen varma, että feministit.

Toisaalta feministien mustamaalaus on niin tehokasta, että heitä ei kohta kai ole. Sitten ei tarvi miettiä. Siis se, miten he tahattomasti mustamaalaavat itseään.

Anonyymi kirjoitti...

KSML: Teinityttöä häiriköitiin Saarijärvellä, kaksi turvapaikanhakijaa otettiin kiinni

Poliisi otti keskiviikkona kiinni Saarijärvellä Keski-Suomessa kaksi turvapaikanhakijaa, joiden epäillään syyllistyneen lapsen houkuttelemiseen seksuaalisiin tarkoituksiin. Asiasta uutisoi sanomalehti Keskisuomalainen.

Epäillyt ovat irakilaisia ja iältään 20- ja 30-vuotiaita. Keskisuomalainen kertoo, että miesten epäillään seuranneen 15-vuotiasta teinityttöä Saarijärven keskustassa, huudelleen tälle, tehneen seksuaalisia eleitä käsillään ja tarttuneen tyttöä kädestä.

Tilanne päättyi, kun tyttö soitti isälleen, ja tämä tuli hakemaan hänet pois.

Poliisi tavoitti miehet myöhemmin samana päivänä. Keskisuomalaisen mukaan he olivat yhä torstai-iltapäivänä kiinniotettuina.

Poliisi ilmoitti STT:lle tiedottavansa perjantaiaamuna, ovatko miehet pidätetty vai päästetty vapaaksi.

Saarijärvellä toimii Suomen Punaisen Ristin vastaanottokeskus, jossa asuu yli 300 turvapaikanhakijaa.

Anonyymi kirjoitti...

Suosikkijuontaja Marja Hintikka suomii äitejä: "Määrittelevätkö naiset mitä isyyden tulisi olla?"

Juontaja Marja Hintikka vieraili Radio Aallon Dynastiassa puhumassa mm. äitiydestä ja isyydestä.

Hintikan mukaan hänen juontamaansa Marja Hintikka Live -ohjelman suosio on todella kovaa miesten keskuudessa. Hintikka kertoi olleensa yllättynyt siitä, että ohjelman katsojista noin puolet on miehiä, mutta samaan syssyyn keskustelu ohjautui siihen, kuinka vaikeaa miehillä on pitää kiinni isyydestään ja miehuudestaan naisten pitäessä valtikkaa käsissään.

Kuinka miehet voivat löytää paikkansa muiden vanhempien joukosta?

Anonyymi kirjoitti...

Naisen pahuus:

Kohu-uutisen "homoirstailusta" tehnyt toimittaja saikin itse tuomion | Yle Uutiset | yle.fi

...
Egyptin poliisille "homojen irstailusta" vihjannut ja kylpylään tehdyn ratsian sen jälkeen kuvannut tv-toimittaja on tuomittu herjaamisesta kuudeksi kuukaudeksi vankilaan. Naistoimittaja väitti satelliittitelevisiokanavalle tekemässään jutussa kairolaisen kylpylän olevan "homojen pesäpaikka".

Myöhemmin oikeus kuitenkin vapautti kaikki "irstailusta" syytetyt miehet, sillä todisteita väitetyistä rikoksista ei löytynyt. Osa miehistä haastoi tämän jälkeen kohu-uutisen tehneen toimittajan oikeuteen.
...

Anonyymi kirjoitti...

Cheating Wife Gets Busted on Live Radio - YouTube