perjantaina, marraskuuta 27, 2015

Paalasen vapaiden suhteiden seksuaalietiikka jättää norsun makuuhuoneeseen

Tommi Paalanen kannattaa liberaalia seksuaalietiikkaa. Sen perusidea on, että ihminen saa toteuttaa seksuaalisuuttaan niin kuin haluaa, kunhan se ei vahingoita muita ihmisiä tai vie heiltä mahdollisuutta samaan.

Paalanen sanoo seuraavasti "taistellessaan seksiin liittyvää moralisointia vastaan": 
Paalanen oli lukiossa, kun hän tutustui roolipelissä siroon punatukkaiseen tyttöön ja ihastui. Oli vain yksi ongelma: tytöllä oli kotikaupungissaan poikaystävä. Paalanen päätti, ettei se saisi estää rakkautta. Puolivahingossa hän oivalsi, että kykenisi jakamaan rakastettunsa toisen ihmisen kanssa.

Parin vuoden päästä Paalanen vakuuttui siitä, että haluaa suhteen, jossa seksiä saa harrastaa muidenkin kuin oman kumppanin kanssa. Hän oli jälleen etäsuhteessa ja kaipasi säpinää muulloinkin kuin viikonloppuina, joina näki tyttöystäväänsä.

”Minulle on aina ollut tärkeää, että pystyn itse ohjaamaan omaa elämääni. Se pätee myös ihmissuhteisiin ja seksielämään. En anna päätösvaltaa omasta seksuaalisuudestani muille, en edes omalle kumppanilleni.”

Nykyisin Paalanen ilmoittaa Facebook-profiilissaan olevansa ”avoimessa parisuhteessa”. Se tarkoittaa sitä, että Paalanen ja hänen avopuolisonsa solmivat suhteita myös muiden ihmisten kanssa. He ovat sitä mieltä, että elämä on hauskempaa, kun 13 vuoden seurustelun jälkeenkin saa kokea uutuudenviehätystä.

”Avoimiin suhteisiin suhtaudutaan samalla tavalla kuin tarinoihin, joissa oravanpyörästä hypännyt muuttaa aurinkorannalle bungalowiin: ajatellaan, että sen täytyy näyttää ulospäin hauskemmalta kuin se tosiasiassa on. Kun joku kieltäytyy hyväksymästä elämän ankeutta, se herättää pahennusta. Eihän yksi ihminen saa rohmuta kakusta enemmän kuin hänen kuuluisi.”

Paalanen vietti 38-vuotissynttäreitään, olohuoneessa istui yhtä aikaa monta Paalasen nykyistä ja entistä kumppania. Kaveriporukan peli-illoissa on tavallista, että osa osallistujista on harrastanut toistensa kanssa pelaamisen lisäksi myös seksiä.
Paalasen mielestä avoin suhde on yhtä vaikea tai helppo kuin parisuhde ylipäätään. Ihmissuhteessa on ihmisiä ja siksi myös eriäviä odotuksia, haluja ja tunteita.

”Uskon ajatukseen ’jos rakastat toista, päästä hänet vapaaksi’. Luotan siihen, että kumppanini haluaa olla minun kanssani, ja jos hän ei halua, se ei kontrolloimalla parane.”
Paalanen yrittää vähentää seksin harrastamiseen liittyviä moraalisia kustannuksia.

Paalanen jättää kuitenkin mainitsematta, että seksiin liittyy myös muita kustannuksia, eritoten seksin hankintaan liittyviä kustannuksia.
  1. Seksin harrastamisen moraalisen kustannukset
  2. Seksin hankinnan kustannukset
Moraaliset kustannukset voivat olla esim. yhteisön painetta, partnerin mustasukkaisuutta tai ihan vain omaan päähän juurtunutta moraalista estoisuutta.

Seksin hankinnan kustannukset ovat suuria eritoten miehille: siihen kuuluu seksipartnereiden etsintää heidän suostuttelemistaan seksiin.

Naisten kustannukset ovat moraalisia, miesten kustannukset liittyvät seksin hankintaan

Tyypillisessä tilanteessa naisille on tarjolla yllin kyllin seksiä, mutta vapaan seksin harjoittamisen tiellä on mm. moraalisia kustannuksia (ja lisäksi seksin harjoittamisen riskeihin sisältyviä kustannuksia tms.)

Keskiverron miehen seksiharrastusten tiellä ovat eritoten seksin hankinnan kustannukset. Seksin hankkiminen keskiverrolle miehelle on yleensä erittäin työlästä, aikaaviepää ja kallistakin.

Itse yritin hankkia runsaasti seksiä vuosia ja vuosia sitten. Prosessi oli erittäin työläs. Perjantait ja lauantait piti istua tappiin asti baarissa ja muu vapaa-aika kirjoitella nettideittiin kuin ruuneberi. Siitä huolimatta tulokset olivat laihoja, mutta eivät eivät olemattomia.

Tottakai keskiverron miehen sekstailuihin liittyy myös moraalisia kustannuksia, mutta ne jäävät pahasti seksin hankinnan kustannusten jalkoihin, eikä seksiä hamuavalla keskitasoisella miehellä ole juurikaan mahdollisuutta kiinnittää huomiota moraalisiin kustannuksiin. Tuloksena on usein creepyn tai epätoisen pelurin maine, mutta sitä on mahdoton välttää.

Paalasen utopia vapaasta parisuhteesta

Vapaa suhde on lähtökohtaisesti älytön vaihtoehto keskiverrolle miehelle. Siinä missä eukko kykenee hankkimaan kolme komeaa ja hyvin varusteltua mustaa miestä sormen näpsäytyksellä, keskivertomies joutuu tekemään kymmeniä tunteja töitä kellistääkseen jonkun baariruusun.

Tuskin eukkokaan olisi kovin tyytyväinen, jos hänen keskivertomiehensä käyttäisi kymmeniä tunteja viikossa seksipartnerien etsintään, vaikka suhteen ulkopuoliset seksisuhteet eivät häntä muuten häiritsisikään.

Kyllä kai keskivertoa miestä vituttaisi vallan ankarasti, jos eukko paneskeli ahkeraan muiden kanssa ilman mitään seksin hankinnan vaivaa, samalla kun itselle jäisi vain murusia.

Paalasen vapaan suhteen utopian lopputulos tavalliselle (seksiä rakastavalle) pariskunnalle olisi se, että eukko piehtaroisi päivät komeiden miesten tuottamien orgasmien kourissa, samalla kun mies käyttäisi päivänsä loputtomaan ja epätoivoiseen vonkaamiseen. Ainakin minua tuollainen tilanne vituttaisi armottomasti, vaikka sattuisinkin muuten olemaan valmis avoimeen suhteeseen.

Moraalisista kustannuksista vapaat ja moraalisesti tasa-arvoiset vapaat suhteet eivät suinkaan ole tasa-arvoisia, elleivät myös seksin hankinnan kustannukset ole tasapainossa. Ja seksin hankinnan kustannuksethan voivat olla tasapainossa vain silloin, kun nainen on susiruma ja mies komea kuin adonis. Silloin markkina-arvot suhteen aloittamiseksi ovat täysin vinksallaan.

166 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Turvapaikan­hakijan epäillään raiskanneen tytön Raisiossa – Kaupunginjohtaja: ”Vastakkain­asettelua pitäisi välttää”

Varsinais-Suomen käräjäoikeus vangitsi 19-vuotiaan miehen 14-vuotiaan tytön raiskauksesta epäiltynä. Rikoksen epäillään tapahtuneen yksityisasunnossa Raisiossa tiistaina. Poliisi tiedotti tapauksesta perjantaina.

Poliisin mukaan epäilty on oleskellut turvapaikanhakijana Suomessa noin vuoden. Mies käytti käräjäoikeuden vangitsemisistunnossa somalin kielen tulkkia. Hänet otettiin kiinni keskiviikkona.

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön ja raiskaukseen. Hänet vangittiin todennäköisin syin näistä rikoksista epäiltynä.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa eikä aio tiedottaa tapauksesta enempää.

Anonyymi kirjoitti...

Oikeusministeri Lindström: Maahan tuleville pitää tehdä pelisäännöt selviksi

Oikeusministeri Jari Lindström (ps) väläyttää, että Suomeen tulevien maahanmuuttajien kanssa voitaisiin tehdä kirjallinen sopimus siitä, että he ovat ymmärtäneet suomalaisen yhteiskunnan perussäännöt.

”Sitten ei ainakaan voitaisi enää vedota tietämättömyyteen”, Lindström sanoi perjantaina oikeustoimittajien tilaisuudessa. Lindström kuitenkin lisäsi, että asia on vasta pohdinnassa.

Lindströmin mukaan pakolaiskriisi on ilman muuta turvallisuusriski. ”Sitä on turha kiistää. Se on ihan selvä asia.” Lindström tähdensi, että riskiä aiheuttaa se, että tulijoiden joukossa voi olla ihmisiä, jotka eivät sopeudu suomalaiseen yhteiskuntaan ja syyllistyvät rikoksiin.

Lindström kuvaili tämän viikon raiskausepäilyjä pöyristyttäviksi, käsittämättömiksi ja surullisiksi. Poliisi kertoi perjantaina, että turvapaikanhakijaa epäillään raiskauksesta Raisiossa. Aiemmin tällä viikolla uutisoitiin raiskausepäilystä Kempeleessä.

Lindströmin mukaan tilanne on todella tulenarka ja jokainen väärä sana tai teko voi johtaa siihen, että yhteiskuntarauha on vaarassa. Riskiä aiheuttavatkin Lindströmin mukaan myös ilmapiirin kiristyminen ja suomalaiset, jotka voivat turvautua oman käden oikeuteen. ”Olen huolissani siitä, että väkivallanteot lisääntyvät.”

Anonyymi kirjoitti...

Maahanmuuttajien on opittava, että suomalaiset eivät voi luopua sukupuolten välisestä tasa-arvosta

Eipä tiennyt afganistanilaisnuorukainen, 17, millaisen karhunpalveluksen teki sekä itselleen että kaikille maahanmuuttajille. Tosin Kempeleen raiskausta vasta tutkitaan. Oikeusperiaatteisiin kuuluu, että ketään ei pidetä syyllisenä ennen kuin hänet on tuomittu rikoksesta. Tätä periaatetta on syytä noudattaa silloinkin, kun epäilty on maahanmuuttaja.

Jos pidätetty osoittautuu syylliseksi, se on kuin taivaan lahja niille, jotka lietsovat rasismia ja muukalaisvihaa. En toisaalta ymmärrä myöskään niitä, jotka ymmärtävät kovasti jo ennakkoon tämän nuorukaisen mahdollista rikosta.

Nämä ymmärtäjät muistuttavat, että myös suomalaiset raiskaavat ja pahoinpitelevät naisia ja tyttöjä. Niin tekevätkin, mutta se ei tee tippaakaan hyväksyttävämmäksi Kempeleessä tapahtunutta, mikäli se todeksi osoittautuu.

Anonyymi kirjoitti...

Poliisin tietoon tulee tuhat raiskausta vuodessa – Miksi juuri Kempeleen tapaus ampaisi ykkösuutiseksi?

Kempeleessä, Oulun kupeessa tapahtunut 14-vuotiaan tytön raiskaus singahti kuin raketti uutistaivaalle.

Myöhään maanantai-iltana tapahtunut rikos oli viimeistään tiistaina iltapäivällä koko kansan tiedossa.

Keskustelut ja huhut ryöpsähtelivät valtoimenaan, kun pelko ja viha epäiltyjä tekijöitä kohtaan kouristivat mieltä.

Mitä tapauksesta tiedettiin? Epäiltynä oli kaksi 15–17-vuotiasta ulkomaalaistaustaista nuorukaista, jotka oli otettu kiinni Kempeleen uudesta vastaanottokeskuksesta pian teon jälkeen.

Tapahtumapaikalle avun hälyttivät kaksi paikkakuntalaista miestä, jotka eivät kuitenkaan nähneet itse tekoa.

Myöhemmin poliisi vapautti 15-vuotiaan. Selvisi, ettei hän ollut ollut uhrin seurassa koko tapahtumapäivänä.

Samalla selvisi, että 17-vuotias teosta epäilty oli ollut uhrin kanssa samassa seurueessa aiemmin päivällä. Poliisi kumosi näin huhut siitä, että epäilty raiskaus olisi kohdistunut täysin tuntemattomaan satunnaiseen ohikulkijaan.

Torstaina iltapäivällä Oulun käräjäoikeus vangitsi 17- vuotiaan törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä epäiltynä, kertoi uutistoimisto STT. Epäilty on kiistänyt teon.

Ihmisten hätää ja pelkoa uudet tiedot tuskin lievittivät. Epäillyn rikoksen järkyttävyydestä huolimatta on katsottava silmiin tosiasioita, jotka ovat aivan yhtä järkyttäviä: Suomessa poliisin tietoon tulee noin tuhat raiskausta vuodessa. Uhreista peräti 70–100 on 10–14-vuotiaita.

Joka vuosi siis lähes sata 13–14-vuotiasta tyttöä tai jopa nuorempaa lasta tulee Suomessa raiskatuksi. Tässä ovat vain poliisin tietoon tulleet tapaukset.

Miksi juuri Kempeleen tapaus näistä kaikista ampaisi saman tien koko valtakunnan ykkösuutiseksi ja sai hallituksenkin pitämään kriisikokouksen?

”Juuri tätä odotimme ja pelkäsimme tapahtuvaksi”, tiivisti Kempeleen vastaanottokeskuksen ympäristössä koiraa ulkoiluttanut Janne monen tunnot. Hän ei halunnut kertoa sukunimeään, koska pelkäsi leimautuvansa tulenarassa asiassa.

”Tapahtui se kaikkein pahin”, hän lisäsi.

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa on yli 55 000 ”peräkammarin poikaa ja tyttöä”

Suomessa on noin 42 000 miestä, jotka ovat yli 30-vuotiaita ja jotka asuvat kotonaan vanhempiensa kanssa ilman, että heillä itsellään on asuntokunnassa puolisoa tai lapsia.

Vastaavassa asemassa on myös noin 13 000 naista, kertoo Tilastokeskuksen tuore Perheet 2014 -julkaisu. Tilastokeskus käyttää näistä ihmisistä termiä lapsen asemassa olevat. Yhteensä lapsen asemassa kotona asuvia 55 200.

30 vuotta täyttäneistä suomalaismiehistä kuusi prosenttia on perheessään lapsen asemassa, naisista kolme prosenttia.

Tilastokeskuksen julkaisun mukaan lasten asemassa olevien 20–24-vuotiaiden nuorten osuus kasvoi viime vuonna hieman. Muuten trendi on ollut laskeva viimeiset kaksikymmentä vuotta.

Kotonaan asuvien 20–24-vuotiaiden osuus on tasaantunut viime vuosina noin neljännekseen kaikista ikäluokan edustajista. Vuonna 1995 lapsen asemassa oli vielä 42 prosenttia 20–24-vuotiaista.

Naiset muuttavat kotoaan miehiä aiemmin. 20-24-vuotiaista naisista 18 prosenttia naisista asuu kotonaan. Vastaavan ikäisistä miehistä kotona asuu vajaa kolmannes, Tilastokeskuksen julkaisusta selviää.

Nykyään 67 prosenttia naisista on lähtenyt kotoaan 20-vuotiaana, miehistä 44 prosenttia.

Anonyymi kirjoitti...

Leena, 49, sallii pettämisen: Mies käy hoidoissa, minä viihteellä

Joka parisuhteessa on raja sille, mikä on pettämistä. Leenaa vieraissa juokseminen ei häiritse.

Totuus kirjoitti...

Vasta-mamu-nyymi on väärässä paikassa, jos et itse sattunu hoksaamaan.

Mut itse aiheesta: noinhan se menee, minkäs teet. Jos seksi ois paljon "pienempi" juttu, arkipäiväisempi, niin uskoisin kustannustenkin tasoittuvan. Jos moraalinen tuomitseminen naisten osalta vähenisi niin samalla naisten ei tarvitsi maksimoida hyötyä yhtä ankarasti, kun moraaliset kustannuksetkin olisivat pienemmät.

Jakaisinko naiseni? En. Haluan kokea kumppanuutta, jossa kaksi ihmistä nauttii elämästä yhdessä ja kokee jotain, mitä ei koeta muiden kanssa. Minun päänsisäisessä maailmassa sellainen on kaunista omistautumista. Mikäli käsityksemme ei parisuhteen "sulkeutuneisuudesta" kohtaisi, niin olisimme luultavasti vääriä toisillemme ja molemmat olisivat onnellisempia jonkun muun kanssa. Teki ihmiset miten teki suhteissaan, tärkeintä on, että "kuha on sopiva" toiselle.

Anonyymi kirjoitti...

Naisiin kohdistuva häiriköinti meni liian pitkälle – poliisi pitää turvapaikanhakijoille kurinpalautuksen
Vastaanottokeskuksiin ja poliisille tulee jatkuvasti ilmoituksia turvapaikanhakijoista, jotka ovat huudelleet naisten perään tai lähteneet seuraamaan heitä. Poliisi ryhtyy toimiin.


Poliisi ryhtyy yhdessä vastaanottokeskusten kanssa toimiin turvapaikanhakijoiden harjoittaman, naisiin kohdistuvan häiriköinnin kitkemiseksi Kaakkois-Suomessa.

– Pyrimme tarttumaan ongelmaan ennaltaehkäisevässä mielessä koko alueella. Meille on tullut jo pidemmän aikaa ilmoituksia siitä, että naisia on häiriköity. Poliisi on toiminut samaan tapaan jo joillakin muillakin alueilla, kertoo rikoskomisario Kari Hyyryläinen Kaakkois-Suomen poliisilaitokselta.

Esimerkiksi Kouvolan vastaanottokeskukseen ilmoitetaan häiriöistä melko säännöllisesti. Vastaanottokeskuksen johtaja Satu Kurri sanoo, että ilmoitukset ovat olleet asiallisia.

– Eräs pelästynyt äiti soitti ja kertoi, että hänen nuorelle tyttärellleen oli huudeltu ja lähdetty seuraamaan. Myös muiden ilmoitusten mukaan naisten perään on vihellelty, huudeltu ja seurattu, Kurri kertoo.

Anonyymi kirjoitti...

Perusnaiset: Suomalaiset miehet kertomaan naisten oikeuksista turvapaikanhakijoille

Perusnaiset haluaisivat suomalaismiesten antavan tietoa turvapaikanhakijoille, naisten oikeuksista ja seksuaalisen häirinnän vääryydestä Suomessa.

– Heillähän on eri käsitys miehen ja naisen roolista, niin voi olla, että he eivät usko asiaa naisen esittämänä, se menee ohi, Perusnaisten varapuheenjohtaja, kansanedustaja Ritva Elomaa sanoo MTV Uutisille.

Elomaan mukaan olisi sekä Suomen kansalaisten että turvapaikanhakijoiden edun mukaista, että informaatio tulisi suomalaismiehiltä.

– Epäilen, että tämä ei lopullisesti välttämättä veisi asioita parempaan suuntaan, mutta se auttaisi tilannetta ja ennaltaehkäisisi ihan varmasti, kun asia olisi faktaa ja miehen esittämää.

Elomaa haluaisi viranomaisten tarttuvan ajatukseen nopeasti ja toimivan asian suhteen. Hän kertoo, että asiaa aiotaan pohtia lisää ensi viikolla.

Perussuomalaisten naisedustajat ilmoittavat lähettämässään tiedotteessaan, että he eivät halua kuulla enää yhdestäkään raiskauksesta ja että he haluaisivat myös nopeuttaa raiskauksiin syyllistyneiden ulkomaalaisten karkotusprosessia.

Anonyymi kirjoitti...

Kansanedustaja Kontula: Eipä ole ministereitä naisten raiskaukset ennen kiinnostaneet

Vasemmistoliiton kansanedustaja, kaupallista seksiä Tampereen yliopistossa tutkinut Anna Kontula ihmettelee oikeusministerin mielipiteitä turvapaikanhakijoiden tekemissä rikoksissa.

Oikeusministeri Jari Lindström on sanonut olevansa huolissaan siitä, että yhteiskuntarauha järkkyy turvapaikanhakijoiden tekemien epäiltyjen raiskaustapausten vuoksi. Kontulan mielestä Lindström on huolissaan yhteiskuntarauhasta, vaikka huomio pitäisi kiinnittää naisiin ja heidän turvallisuuteensa.

– Suomessa raiskataan pelkästään aikuisia naisia arvioiden mukaan 15 000 joka vuosi. En ole aikaisemmin kuullut, että kukaan ministeri olisi kiinnostunut siitä, että tämä jotenkin järkyttäisi yhteiskuntarauhaa. Kyllähän tämä keskeinen viesti valitettavasti on, että suomalaisia naisia saavat raiskata vain kantasuomalaiset miehet.

– Eihän tämä viestitä siitä, että oltaisiin kiinnostuneita siitä, että onko suomalainen nainen turvassa kotimaassaan ja kotonaan. Tämähän viestittää siitä, että ollaan kiinnostuneita yleisestä järjestyksestä.

– Ja minusta merkille pantavaa on että kaikki keskeiset keskustelijat ja huolestuneet tahot ovat keski-ikäisiä miehiä, jotka nostavat esiin yleisen järjestyksen, eivätkä suinkaan seksuaalista väkivaltaa, jonka eteen yhteiskunta ei ole tehnyt kaikkea mitä tehtävissä olisi, sanoi Kontula.

Anonyymi kirjoitti...

Viro aikoo kieltää burkan käytön – “kulttuurillemme vierasta”

Viron oikeusministeriö suunnittelee burkan ja niqabin käytön kieltämistä lailla.

Oikeusministeriössä valmisteilla oleva burkan ja niqabin kieltävä laki koskisi yleisiä paikkoja, valtion virastotaloja, kouluja ja sairaaloita.

Asiasta uutisoivan Viron yleisradion mukaan kieltoa perustellaan Viron oikeusministeriössä sillä, että kasvojen peittäminen julkisella paikalla on ”vierasta virolaiselle kulttuurille”

“Lain tavoitteena on varmistaa, ettei kukaan, mukaan lukien maahanmuuttaja, häiritse virolaisen yhteiskunnan muita jäseniä käytöksellään ja että kaikki seuraavat virolaisen sosiaalisen ympäristön sääntöjä”, oikeusministeriö tiedottaa.

Oikeusministeriö korostaa, että burkan tai niqabin kaltaisten vaatteiden kieltäminen ei ole sen mukaan uskonnonvapauden rajoittamista vaan perustuu tarpeeseen taata turvallisuus, ihmisarvo ja paikallisten tapojen noudattaminen.

Anonyymi kirjoitti...

Naisasialiitto Unioni puolustaa laittomasti maahan saapuneiden oikeutta raiskata suomalainen nainen

"Feministit ovat saaneet useita yhteydenottoja, niin sähköisesti kuin kasvotustekin, siitä miten meidän tulisi suhtautua maahanmuuttajataustaisten henkilöiden tekemään väkivaltaan."

Feministit ovat saaneet useita yhteydenottoja, niin sähköisesti kuin kasvotustekin, siitä miten meidän tulisi suhtautua maahanmuuttajataustaisten henkilöiden tekemään väkivaltaan. Yhteydenottojen sävy on usein ollut opettava ja vastaanottajan älyä aliarvioiva. Nämä samaiset miehet (ylivoimainen enemmistö yhteydenottajista on miehiä) eivät ole ottaneet yhteyttä naisiin kohdistuvasta väkivallasta esim. silloin kun tulee tilastoja jotka kertovat, että Suomessa kuolee väkilukuun suhteuttuna läntisen Euroopan eniten naisia lähisuhdeväkivallan uhreina.

Viime päivinä mediassa on uutisoitu kuinka turvapaikanhakijoille kerrotaan, että Suomessa naisia ei seksuaalisesti häiriköidä tai ahdistella ja Suomessa naisia kohdellaan tasa-arvoisena. Tämä on saanut monet naiset kertomaan omia kokemuksiaan ahdistelusta ja epätasa-arvosta, joissa tekijöinä ovat olleet kantasuomalaiset miehet. Alla yksi tarina. Tarinasta käy hyvin ilmi, kuinka kukaan ei ole puuttunut tai suuttunut ahdistelusta, vaan on pikemminkin syyttänyt ahdistelun kohdetta.

Naiset ovat kyllästyneitä siihen, että miehet kertovat heille miten heidän tulisi ajatella tai toimia. Samoin naiset ovat kyllästyneitä siihen, että naisiin kohdistuvasta väkivallasta ja seksuaalisesta häirinnästä kiinnostutaan vasta sitten kun tekijä on muu kuin kantasuomalainen.

Anonyymi kirjoitti...

Moku-kiimaisina turvapaikanhakijoita tänne haalineet femakkoämmät voivat nyt vittu märkänä nauttia tuloksistaan. Tosin tämä on suhteessa tähtitieteellisiin taloudellisiin kustannuksiin, slummiutumiskehityksen alkamiseen Ruotsin malliin yms verrattuna pieni ongelma.

Ja tuon tähtitieteellisen kustannuksen lisäksi kaistapäisen tuhoisa eurossa roikkuminen on viemässä Suomea kovaa vauhtia Kreikan tielle. Kohta ovat Suomenkin femakkoämmät samassa jamassa kuin mitä ollaan Kreikassa:

Kreikan kurja taloustilanne näkyy prostituutiossakin – moni myy seksiä nälkäänsä parilla eurolla - Kreikka - Ulkomaat - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Glittervillityksen seuraava askel: Nyt kimaltelevat jo kainalotkin | Nainen.com

Tutkimus: Pituutesi ja painoindeksisi vaikuttavat seksikumppaneidesi määrään | Nainen.com

Ile kirjoitti...

suomi24:ssä keskustelua kaverisektorille jäämisestä

Merkillistä, olen aina vain se kaveri :(

Anonyymi kirjoitti...

From death threats and doctors' visits to unconditional support: Men and women from 11 countries reveal how they would react if they found out their child was gay | Daily Mail Online

...
'I will kill him': This woman from the United Arab Emirates said she would 'kill' her son if he turned out to be gay.
...
Struggle: However, an Iranian man immediately admitted he would 'probably be sad' if his child was gay. 'I want my boy to have a wife and my girl to have a man but, maybe I would accept it in the end'
...

More men than ever are manscaping down below for better sex and hygiene reasons | Daily Mail Online

HIV epidemic sweeps Europe with record number of cases reported | Daily Mail Online

Spoilen goods:

Indian woman divorced by husband via TEXT after she had been gang raped | Daily Mail Online

Robin Dibben who has never kissed a woman comes out as asexual | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

Kaiken takana on nainen:

Migrant blunder splitting Germany in two: Weeks ago, Merkel threw open Germany's doors. Today, amid fears it's importing anti-Semitism, many worry their way of life is under threat | Daily Mail Online

...
Aline agreed to show the family an empty four-bedroom apartment but, when she arrived at the address, the group of three men, a veiled woman and a gaggle of children suddenly said they had ‘no interest’ in viewing the place.

The reason? Apparently, they had taken against her for being female. Aline, a blonde and confident businesswoman, had also made eye contact with one of the men. With that, the Syrians asked for a male estate agent.
‘It was quite shocking to me,’ says Aline. ‘I was really upset. You want to help, then you’re sent away unwanted in your own country.’ After writing of her experience on Facebook, she received two death threats calling her a ‘Nazi bitch’. They were not posted by migrants, but by Germans claiming she was racist for criticising migrants.
...
Former interior minister Hans-Peter Friedrich, a member of a sister political party to Merkel’s CDU, said recently: ‘We can only unreliably estimate how many of them are Islamic State fighters or Islamist “sleepers” . . . no other country in the world would be so naive and starry-eyed as to expose itself to such a risk.’
Yet Mrs Merkel sticks to her plan. ‘I have my vision and will fight for it. All is under control,’ she said of the migration crisis on TV recently.
...
A leaked document by German intelligence chiefs warned that fully integrating hundreds of thousands of what it termed ‘illegal migrants’ will be ‘impossible’.
It added: ‘We are importing Islamic extremism, Arab anti-Semitism, national and ethnic conflicts of other peoples, as well as a different understanding of society and law.’
The document, published in the heavyweight Die Welt newspaper, added: ‘Intelligence agencies cannot cope with these problems, [or] the response from the German population.’
...
Even charity workers have been horrified by the behaviour of some of the new guests. Three weeks ago, the Refugees Welcome organisation in Bonn made an embarrassed online apology for incidents of sexual harassment that happened, ironically, at a party it helped organise to make migrants feel at home.
It said: ‘We observed that some men molested, touched and harassed women. We tried to identify the offenders and make them leave, and also made announcements asking them to stop this behaviour immediately.
‘However, these measures were not successful. These men cast a negative light on our organisation as well as on all men and male refugees at our party.
...
The local grocery store has hired security guards because of pilfering and mayor Maik Mackewitz has lamented that women no longer go jogging in the woods because they are afraid of attacks.
...
Back in Bad Kreuznach, I visited Aline in her office, wishing to talk about the Syrians who apparently spurned her just for being a woman.
At the front desk I asked her secretary to pass a written note to Aline, saying I had come to see her. A few minutes later the assistant returned, my message still in her hand. ‘Aline is now too afraid to speak to you, or anyone, about this incident,’ she said.
Even in what is a rapidly changing Germany, these were disturbing words indeed.

Nicolas Sarkozy warns EU must stem migrant flow or risk same fate as Roman Empire | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

Pillupassi taas käytössä, kun mies sai pitkän vankeusrangaistuksen, mutta nainen ei:

Burnley nursery nurse who joined in 'feral' gang attack is spared jail | Daily Mail Online

Russian ISIS poster girl’s mother chained daughter up to stop her marrying jihadi | Daily Mail Online

Dovile Krivickaite who was turned into human fireball speaks about attack | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

Russian ISIS poster girl’s mother chained daughter up to stop her marrying jihadi

...
'I gave birth to a monster': Russian mother of ISIS poster girl chained her daughter up to try to stop her marrying jihadi... but could not stop the girl reaching Syria where she praises terror atrocities
...

Anonyymi kirjoitti...

Yliopiston miesopiskelijoilla ongelma: "Tyttöystävää ei voi löytää mitenkään" | Lappeenrannan Uutiset

Näin paljon Lappeenrannan thaihierojat tienaavat – koulutettu hieroja harmissaan alan maineesta | Lappeenrannan Uutiset

Anonyymi kirjoitti...

Raiskasi naisen kahdesti ja rukoili välillä – tuomittiin yli kolmeksi vuodeksi vankeuteen - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Roope Salminen otti tiukan linjan Amanda Harkimon aiheuttamaan kohuun: ”Sanoudumme tällaisesta pelleilystä irti” - KHL - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Tässä vähän esimerkkiä typerille suomalaisille femakkoämmille:

Suomalaisesta kurdinaisesta tuli maailmantähti - sotaisa musiikkivideo hitti myös Youtubessa - Kotimaa - Verkkouutiset

Suomalaistähti ampui panssarivaunulla ISIS:n linjoja - julkisti kohtauksen musiikkivideolla - Ulkomaat - Verkkouutiset

Legenda "Kobanen enkelistä" elää - tappoiko hän yli sata ISIS:n miestä? - Ulkomaat - Verkkouutiset

Anonyymi kirjoitti...

Psykologi: "Kulttuurimme tuottaa traumatisoituneita miehiä" – Mieshäpeä vaikeuttaa vastoinkäymisten kohtaamista
Mies saa potkut. Tai vaimo jättää. Tunteista ei voi puhua kenellekään, toiset miehet pitävät luuserina. Itsetunto musertuu, kun mieshäpeä vyöryy ylle. Miten selvitä elämässä eteenpäin?


Elämässä vastaantulevat vaikeudet, kuten irtisanominen tai avioero, ovat monelle miehelle hyvin vaikeita asioita. Usein miehillä ei ole keinoja käsitellä tunteitaan, ja siksi he jäävät naisia useammin yksin vaikeuksiensa kanssa.

– Se lähtee lapsuudesta, siitä millainen pojan pitäisi olla. Oikeastaan koko meidän kulttuurimme tuottaa traumatisoituneita miehiä. Tunteet erotetaan älystä.

Psykologi, psykoterapeutti Lauri Mannermaa puhuu mieshäpeästä, musertavasta tunteesta, että on epäonnistunut olemaan sellainen mies kuin koko yhteiskunta ja varsinkin toiset miehet odottavat.

– James Bond -tyyppinen äijähomma voi toimia jossain kriisitilanteessa. Nykyään se ei enää ole mielekästä.

Anonyymi kirjoitti...

Miltä tuntuu, kun raiskaus tapahtuu omilla kotikulmilla? Nuoret MTV:lle: Tapauksista vaiettu koulussa

Tällä viikolla on tullut ilmi kaksi erillistä raiskausepäilyä, joissa uhrina on ollut 14-vuotias tyttö. Molempia tekoja yhdistää se, että epäilty tekijä on ulkomaalaistaustainen, median tietojen mukaan turvapaikanhakija.

Raiskaukset ovat tapahtuneet pienissä kaupungeissa. MTV Uutiset kävi juttelemassa perjantai-iltaa Kempeleen ja Raision keskustoissa viettävien nuorten kanssa.

Miltä tuntuu, kun omien kotikulmien järkyttävät tapahtumat nousevat valtakunnan ykkösuutiseksi sekä keskustelupalstojen pääaiheeksi?

Kadut ovat hiljaisia noin 17 000 asukkaan Kempeleessä perjantai-iltana, mutta niinhän ne aina tuppaavat olemaan. Pelko ei pidä nuoria sisällä kotona. MTV Uutisten haastattelemat tytöt kuitenkin kertovat miettivänsä nyt tarkemmin pimeällä liikkumista.

Anonyymi kirjoitti...

Feministit hiljentyneet kunnioittamaan raiskauksia

Nyt kun maahan saapuneet turvapaikanhakijat ovat saattaneet suomalaiset ihmiset selvän turvattomuuden valtaan muun muassa nuorten henkilöiden raiskaustapauksilla (joista ei tietenkään saisi puhua eikä kantaa huolta, koska se kuulemma loukkaa tiedostavien suvakki-feministien itsetuntoa), on kuitenkin syytä kiinnittää huomiota siihen, etteivät feministinen liike ja lastensuojelujärjestöt ole olleet lainkaan huolissaan näistä ulkomaalaisten Suomessa ensi töikseen tekemistä rikoksista.

Miten tämä voi olla mahdollista? Näyttää siltä, että jälleen kerran näistäkin vakavista rikoksista arvostellaan suomalaista miestä, joka kuulemma tarjoaa apuaan naisille nyt, vaikka oli piilossa silloin kun suvaitsevaiset nenärengasfeministit itse potivat identiteettikriisejään. – Onko asioiden vääristelyllä mitään rajaa? Myös Naisasialiitto Unioni toistaa uskonkappalettaan, jonka mukaan vakavin uhka suomalaiselle naiselle on suomalainen mies. Minusta kyseinen argumentaatio antaa lohduttoman kuvan siitä, miten noilla feministeillä menee.

Vuosi sitten tuli julki Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen tilasto, jossa osoitetaan, että raiskausrikokset ovat Lähi-idästä ja Afrikasta tulleiden siirtolaisten keskuudessa väestöön suhteutettuna 8 kertaa yleisempiä kuin kantaväestön omassa keskuudessa (linkki tutkimukseen löytyy tästä, viittaus sivulle 31). Tuon tapaisten pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden olisi syytä lähteä pakoon myös meitä.

Kyseisestä tendenssistä huolestuneena Poliisihallitus on tämän kuun alussa muuttanut järjestelmiään niin, että jatkossa tieto epäillyn taustasta turvapaikan hakijana liitetään rikosilmoitukseen. – Niinpä niin, mitäpä sitä todellisuutta salaamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Naisen ehdoilla rakennettu yhteiskunta syrjäyttää miehet

Suomalaisista naisista 32% ja miehistä 25% on suorittanut korkeakoulututkinnon (1). Alle 35-vuotiailla erot ovat vielä suurempia: korkeakoulututkinto on 46%:lla naisista, mutta vain 30%:lla miehistä (2). Asetelma oli päinvastainen vielä joitain vuosikymmeniä sitten.

Miesten riski joutua työttömäksi on myös kasvanut 1,2 prosenttiyksikköä viimeisen kymmenen vuoden aikana. Samalla naisten riski joutua työttömäksi on laskenut 4,1 prosentista 3,7 prosenttiin. Suurin työttömyysriski on alle 25-vuotiailla miehillä. (3)

Miten tässä näin kävi? Eikö naisen pitänyt olla heikompi astia ja siksi tasa-arvotyön jatkuvien ponnistelujen kohteena?

Sukupuoli ohjaa uravalintoja

Suomalaisen tasa-arvotyön lähtökohtana on ympäristön vaikutusta korostava sukupuolikäsitys. Miesten ja naisten ei ajatella “luontaisesti” pyrkivän toteuttamaan biologisen sukupuolensa mukaista roolia.

On kuitenkin vahvaa näyttöä siitä, että biologinen sukupuoli ohjaa keskimääräisiä valintoja ulottuen myös kiinnostuksen kohteisiin. Suurin, johdonmukaisin, kulttuurirajojen yli havaittava ero on miesten suurempi kiinnostus asioita ja naisten suurempi kiinnostus ihmisiä kohtaan. Ehkä hieman yllättäen sukupuoli ennustaa kiinnostuksen kohteita ja persoonallisuuden eroja parhaiten tasa-arvoisissa yhteiskunnissa. (4)

Suurempi valinnanvapaus näyttää johtavan siihen, että biologisen sukupuolen mukaisia valintoja tehdään enemmän ja useammin. Vähäinen sosiaalinen kontrolli korostaa biologisten taipumusten merkitystä. Yksilötasolla biologia ei tietenkään aina sanele uravalintoja, mutta koska käsittelen sukupuolten tasa-arvoa yhteiskunnassa, aihetta on mielekästä lähestyä keskiarvon käsitteen kautta.

Suomessa sukupuoli ei ole valintaperuste koulutusohjelmiin haettaessa, lukuun ottamatta aliedustetun sukupuolen positiivista syrjintää. Näistä toimista huolimatta ammatit jakautuvat selkeästi mies- ja naisvaltaisiin aloihin. Erot ovat viime vuosina kasvaneet. Naisvaltaisilla aloilla on myös enemmän työpaikkoja kuin miesvaltaisilla. (3)

Anonyymi kirjoitti...

Raiskaustapaukset osoittavat – feministit oikeassa

Tekeekö ihminen rikoksen riippuu lähinnä kahdesta asiasta: sukupuolesta ja iästä. Jos olet mies ja nuori, niin olet suurimmalla todennäköisyydellä rikollinen. Tämä selittää myös raiskaukset, ja suurin syy siihen, että turvapaikanhakijat ovat nyt syyllistyneet raiskauksiin johtuu nimenomaan siitä, että turvapaikanhakijat ovat valtaosaltaan nuoria miehiä.

Tämä ei kuitenkaan selitä kokonaan sitä, miksi maahanmuuttajat ovat yliedustettuina raiskaustilastoissa. Jos vakioidaan ikä ja sukupuoli ja sosiaalinen asema, niin silti maahanmuuttajat ovat jonkin verran yliedustettuna raiskaustilastoissa. Tämä johtuu kulttuurieroista. Maahanmuuttajat tulevat kulttuureista, joissa suhtautuminen raiskauksiin on sallivampaa. Tai ehkä salliva sana on huono, ja olisi parempi puhua siitä, että suhtautuminen raiskauksiin on vähemmän tuomittavaa.

Mutta miten tämä kulttuuriero raiskausten määrässä sitten osoittaa, että feministit ovat oikeassa? Kulttuurien väliset erot raiskausten määrästä osoittavat, että kyse on yhteiskunnallisesta ilmiöstä. Yhteiskunta säätelee sitä, kuinka pahana ja tuomittavana tekona raiskausta pidetään. Toisissa yhteiskunnissa sosiaalinen paine pidättäytyä raiskaamasta on suurempi, kuin toisissa. Mutta koska eroja on kulttuurien välillä, niin miksi suomalainen kulttuuri ei voisi muuttua sellaiseksi, että suhtautuminen raiskauksiin olisi vielä nykyistä tuomitsevampaa. Eli myös kantasuomalaisten tekemien raiskausten määrä olisi pienempi, jos yhteiskuntamme suhtautuisi raiskauksiin nykyistäkin kielteisemmin.

Vastaväitteenä voi tietenkin esittää, että suomalaiset miehethän jo suhtautuvat kielteisesti raiskauksiin. Näin onkin, mutta suomalaiset miehet suhtautuvat raiskauksiin tietyllä voimakkuudella kielteisesti. Meidän suomalaisten miesten on vaikea ajatella, että voisimme suhtautua raiskauksiin vielä kielteisemmin, sillä olemme oman kulttuurimme vankeja ja pidämme omaa raiskauskielteisyyttä juuri oikeantasoisena kielteisenä asennoitumisena. Pitäisi asettua yhteiskunnan ulkopuolelle, ja nähdä, että suhtautuminen raiskauksiin voisi olla vieläkin kielteisempää.

Etenkin suomalaiset voisivat suhtautua kielteisemmin sammuneiden naisten raiskaamisiin, sillä tilastojen mukaan suomalaisista raiskauksista valtaosa on juuri tällaisia raiskauksia.

Feministit ovat siis oikeassa siinä, että yhteiskunnan asenteita pitäisi kehittää entistä kielteisemmiksi raiskauksille. Samalla tietenkin huomataan, että perussuomalaiset ovat hekin samoin perustein oikeassa, koska väittävät, että kulttuurien välillä on eroja raiskauksen tuomitsemisen voimakkuudessa.

Anonyymi kirjoitti...

Raiskauksissa ehdoton nollalinja ja kovemmat rangaistukset

Lähiaikoina Suomessa on tullut ilmi useita turvapaikanhakijoiden tekemiä raiskauksia. Eniten koko Suomea on kauhistuttanut kolmen eri 14-vuotiaan tytön raiskaukset. Kahdessa tapauksessa epäillyt ovat turvapaikanhakijoita ja yhdessä ulkomaalaistaustaiset pojat.

Lapseen kohdistuva seksuaalinen väkivalta on äärimäisen traumatisoivaa. Se jättää pysyvät arvet. Yhteiskunnan tärkein tehtävä on suojella lapsia ja nuoria sekä turvata heille turvallinen kasvuympäristö. Tässä tehtävässä Suomi on viime aikojen uutisoinnin perusteella epäonnistunut.

Nämä hirvittävät raiskaukset ovat kuitenkin vasta jäävuoren huippu. Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen asteli äskettäin julkisuuden eteen ja kertoi poliisin olevan huolissaan turvapaikanhakijoiden harjoittamasta seksuaalisesta häirinnästä tyttöjä ja naisia kohtaan.

Maahanmuuttovirasto kertoo, että Suomeen tuleville turvapaikanhakijoille kerrotaan Suomen lainsäädännöstä, tavoista, kulttuurista ja seksuaalisuudesta. Väestöliitto on tehnyt yksityiskohtaisen videon maahanmuuttoviraston käyttöön, jossa pääaiheena on seksuaalisuus. Tänne tuleville miehille siis kerrotaan, mitä Suomessa saa ja mitä Suomessa ei saa tehdä. Missä vika on, kun raiskauksia edelleen tapahtuu?

En pysty kertomaan syitä, miksi valistuksesta huolimatta raiskauksia ja häirintää edelleen tapahtuu tässä laajuudessa. Myöskään Oikeuspoliittinen tutkimuslaitos ei osannut ottaa kantaa alkuvuodesta siihen, mistä johtuu Afrikassa ja Lähi-idässä syntyneiden miesten 17-kertainen yliedustus raiskaustilastoissa verrattuna syntyperäisiin suomalaisiin.

Tilanne on tällä hetkellä hälyttävä. Työ- ja oikeusministeri Jari Lindström (ps.) on huolissaan yhteiskuntarauhasta – niin olen minäkin. Olen myös erittäin huolissani naisten ja tyttöjen turvallisuudesta ja koskemattomuudesta. Vähintä, mitä voimme tehdä on karkottaa kaikki raiskauksiin syyllistyneet turvapaikanhakijat nopeutetulla aikataululla. Tämän ohella on perusteltua harkita, tuleeko Suomen enää ottaa maamme sisälle yksin saapuvia miehiä.

Kuten rasismissa, myös raiskauksissa on oltava ehdoton nollalinja. Jokainen lapseen kohdistunut seksuaalinen väkivallanteko ja jokainen raiskaus on liikaa, eikä selityksille ole tilaa. Edelleen myös rangaistusten kyseisistä kammottavista rikoksista oltava kovempia – olipa tekijä kotoisin mistä hyvänsä.

Anonyymi kirjoitti...

Feminismi, maanpetoksellinen ideologia?

Ruukinmatruuna on koko aikuisikänsä ollut sitä mieltä, että feminismi nykymuodossaan on samanlainen bigotistinen ylivaltaideologia kuin erilaiset white power -ideologiatkin ja siksi hän on pitänyt feministeihin väliä. Ehkä siksi, että ruukinmatruuna itse on nainen, joka tietää oman kyvykkyytensä ja taitonsa ja tietää kykenevänsä pärjäämään miesten maailmassa miesten säännöillä, ja toisaalta siksi, että feministit ovat lähes järjestään harvinaisen farisealaista porukkaa, jotka sanovat yhtä ja tekevät toista.

Nykymuotoisen feminismin kantava voima ei ole tahto tasa-arvoon. Nykymuotoisen feminismin kantava voima on miesviha. Tästä voi vakuuttua lukemalla feministien itsensä tekstejä. Vain aniharva feministi on naimisissa ja vielä aniharvempi on äiti; ja jokainen äiti rakastaa poikalapsiaan eikä kykene toivomaan heille mitään pahaa tässä maailmassa. Ruukinmatruuna on valmis väittämään, että suurin osa feministeistä on vanhoja katkeria mahoja lehmiä jotka eivät pärjää omilla aktiivoillaan tässä maailmassa ja siksi haluavat kovaan ääneen etuoikeuksia itselleen. "Omilla aktiivoillaan" -termillä ruukinmatruuna tarkoittaa a) viehättävyyttä ja b) kognitiivista suorituskykyä. On oletettavaa, että suurin osa feministeistä on lesboja, vaikkakaan suurin osa lesboista ei ole feministejä.

Anonyymi kirjoitti...

Vakava varoitus pakolaistulvasta: Ruotsin väestön sukupuolijakauma kohta sama kuin Kiinassa

Professori Hans Rosling varoittaa suurien pakolaismäärien vaikutuksista väestön sukupuolijakaumaan.

Karoliinisen instituutin kansainvälisen terveyden professori Hans Rosling varoittaa Expressenin haastattelussa Ruotsin lähestyvän Kiinan sukupuolijakaumaa. Syynä ovat suuret pakolaisvirrat

Roslingin mukaan teinipoikien ja -tyttöjen suhde on Ruotsissa nykyisellä maahanmuuttotahdilla neljässä kuukaudessa sama kuin Kiinassa.

Ruotsiin on tullut tammi- ja lokakuun välillä 23 349 alaikäistä turvapaikanhakijaa ilman huoltajaa. Heistä 21 200 oli poikia.

”Meillä on hyvä syy pitää sitä haittana. Se johtaa merkittävään sukupuolten eriarvoisuuteen”, Rosling sanoo.

Rosling on kirjoittanut tilanteesta myös twitterissä. Hänen mukaansa 90 prosenttia Ruotsiin tulevista 13–17-vuotiaista pakolaisista on poikia.

”Vuonna 2015 he muuttivat teinien sukupuolisuhteen 105:stä 113 poikaan 100:aa tyttöä kohti”, Rosling sanoo.

Kiinassa luku on 120 poikaa 100:aa tyttöä kohti. Paljolti yhden lapsen politiikan ja poikien suosimisen seurauksena syntynyt sukupuolten epätasapaino on johtanut maassa merkittäviin negatiivisiin lieveilmiöihin kuten esimerkiksi väkivallan ja muun rikollisuuden lisääntymiseen.

Rosling varoittaa sukupuolijakauman vääristymisellä olevan seurauksensa ruotsalaisessa yhteiskunnassa. Tulevaisuudessa miesten voi olla vaikeampi löytää kumppania. Epätasapainoinen sukupuolijakauma näkyy hänen mukaansa myös koulutuksessa ja työelämässä.

Anonyymi kirjoitti...

Tämäkö on se kehitys mitä femakot ovat mokukiimassaan toivoneen fiksujen miesten varoituksista huolimatta - vai ovatko he olleet niin typeriä, etteivät ole tajunneet sitä mihin kehitys johtaa, vaikka heitä on moneen kertaa varoitettu? Niin tai näin, he ovat totisesti tämän ansainneet. Seuraavaksi voisi olla vaikka vuorossa pimpparisojen ompelu kiinni, säkitys ja se, ettei saa kulkea ulkona ilman miespuoleista holhoajaa:

Teinityttöjen liikkumista halutaan rajoittaa Kuopiossa matujen takia | MV!!??

...
Kuopion Leväsen hätämajoituksen henkilökunta on huolestunut ilmiöstä, että nuoria teini-ikäisiä tyttöjä pyörii keskuksen liepeillä. Asiasta on myös informoitu Kuopion poliisia, kertoo Savon Sanomat.
...

Heinolan turvapaikanhakijat kävivät eilen kiinni 17-vuotiaisiin tyttöihin – kaksi tapausta! | MV!!??

Kempeleen alaikäisten maahantunkeutujien “turvapaikka” on evakuoitu viime yönä | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Puheenaihe: Kuuluuko pojalle leikkiauto ja tytölle nukke jou­lu­lah­jak­si?

Lauantain lehdessä Kalevan Lauantaikäräjät-raati ottaa kantaa pitääkö pojille ja tytöille ostaa erilaisia lahjoja sukupuolen mukaan.

Kauppa kehotti verkkosivuillaan vanhempia ostamaan tyttölapsille nukkeja ja prinsessamekkoja sekä pojille toiminnallisia leluja joululahjoiksi. Äiti Emmi Nuorgam Tampereelta puuttui blogissaan Anttilan mainoksen voimakkaasti lapsia sukupuolittaviin rooleihin, minkä jälkeen Anttila poisti mainoksista viittaukset tyttöihin ja poikiin.

Kuuluuko pojalle ostaa auto ja tytölle nukke joululahjaksi?

Ratkaisu: äänin 4-1 ei kuulu.

- Toivoisin, että kaikki vanhemmat näkisivät lapsensa ensisijaisesti yksilöinä ja henkilöinä ja vasta toissijaisesti tai ei ollenkaan jonkin sukupuolen edustajina. Hyvä nyrkkisääntö on, että jos sukupuolielimet liittyvät keskeisesti leluun, niin sitä ei ole tarkoitettu lapsille, bloggaaja ja yrittäjä Emmi Nuorgam toteaa.

Psykologi Keijo Tahkokallio huomauttaa, että pojat ovat edelleen poikia ja tytöt tyttöjä, vaikkei sukupuoli olekaan ihan niin joko tai asia kuin takavuosina ehkä ajateltiin.

- Joululahjan valinnan perusteena ei kuitenkaan pitäisi olla sukupuoli, vaan lapsen toivomus. Useimmat pojat toivovat autoa ja useimmat tytöt nukkea. Miksi emme siis ostaisi niitä?

Anonyymi kirjoitti...

Vastaanottokeskuksen asukkaita mukana yhteenotoissa – 17-vuotias tyttö loukkaantui - Rikos - Uutiset - MTV.fi

Anonyymi kirjoitti...

2015-11-28 Alan Salehzadeh: Raiskaus on raiskaus – kaikkialla maailmassa

Syynäkö kaunis ja seksikäs ulkomuoto, että poika ei vastustellut? Tältä näyttää 15-vuotiasta hyväksikäyttänyt naisopettaja | Iltamakasiini

BB-voittaja ottaa rajusti kantaa Suomen pakolaistilanteeseen: "Olen pakotettu yleistämään kaikki turvapaikanhakijat raiskaajiksi, onko kohta vallankumouksen aika?!" | Iltamakasiini

Yllättävän monella työpaikkaseksiä | Iltamakasiini

24-vuotiaan suomalaismiehen ongelmana jättimäinen siitin | Iltamakasiini

Elämää liian suuren ”sen” kanssa

Anonyymi kirjoitti...

Mustat miehetkin ansaitsevat parempaa kuin tämän:

Päivän video: Saksalaisen aivopesun tulosta – Teini haluaa mustan miehen | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Youth as Refugees - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

HS perjantai 27.11.2015 sivu A12

Kun oikeuspoliittinen tutkimuslaitos selvitti, raiskaavatko ulkomaalaistaustaiset Suomessa enemmän kuin kantasuomalaiset, vastaus oli: kyllä raiskaavat - ainakin jos he tulevat Lähi-Idästä tai Afrikasta.

Lähi-idästä tulleilla luku oli 18 kertaa suurempi kuin kantaväestöllä, Afrikasta tulleilla 17 kertaa suurempi ja Keski- tai Etelä-Aasiasta tulleilla kuusi kertaa suurempi kuin kantaväestöllä.

Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen yliopistotutkija Martti lehti ei usko kansalaisten lukevan heidän tutkimuksiaan.

(Hän ei kertonut, kuuluvatko feministit näihin "kansalaisiin".)

Anonyymi kirjoitti...

Why Do Women Have Rape Fantasies? | Psychology Today

Women's Rape Fantasies: How Common? What Do They Mean? | Psychology Today

5 Reasons Women Love Rape Fantasies | Thought Catalog

Anonyymi kirjoitti...

Onko narttujen raiskausfantasiat tämän femakkojen moku- ja mamukiiman takana?

Anonyymi kirjoitti...

Mustat ja valkoiset yhdessä laitonta maahanmuuttoa vastaan!:

Tässä videossa toimittaja laitetaan ojennukseen | MV!!??

Sosialistien opiskelijajärjestö yrittää kusettaa kansaa. SONK ry vaatii Suomen pakolaiskiintiön kasvattamista, mutta vain englanninkielisessä materiaalissaan | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Minne nuoret naiset katosivat työmarkkinoilta?

Hanna Masalinilla oli nousujohteinen ura it-alalla, mutta nyt hän on ollut pian viisi vuotta kotona hoitamassa lapsiaan. Tilastot kertovat, että samaan ratkaisuun päätyy taas yhä useampi suomalainen nainen. Miksi?
Alkukesän aurinko kimmeltää Päijänteellä pellon takana. Keltainen, vuonna 1890 rakennettu talo Muuramen keskustan kyljessä piharakennuksineen on valtava, mutta melko valtava on siellä asuva Masalin-Mutasten perhekin.

Hanna Masalin, 33, kauhoo rauhallisena jäätelöä kulhoihin keittiösaarekkeen ääressä. Kolme leikki-ikäistä nassikkaa, nelivuotias Leevi ja pian kolmivuotiaat kaksoset Neela ja Nooa, nahistelevat hetken mutta asettuvat pian kannettavan tietokoneen eteen, jonka näytöllä pyörii lasten animaatio. Hetken päästä koulusta pyyhältää kymmenvuotias Lukas kavereineen, ja viikonloppuisin perheeseen liittyvät Masalinin miehen Jyrki Mutasen 14- ja 16-vuotiaat lapset. Tammikuussa perheeseen syntyy vielä yksi vauva.

Iltapäivän jäätelö- ja elokuvahetki on poikkeus päivärutiinissa, jota rytmittävät lasten ruokailut ja ulkoilut.

– Ihan kuin olisin perhepäivähoitaja, Masalin nauraa kuvatessaan normipäiväänsä.

Ja niin hän tavallaan onkin, paitsi hän on ilman palkkaa ja ylikoulutettu.

Suomalaisesta työvoimasta ”puuttuu” tällä hetkellä kymmeniätuhansia Masalinin ikäisiä, siis 25–44-vuotiaita, naisia. Määrä on merkittävä, sanoo erikoistutkija Hanna Sutela Tilastokeskuksesta.

– Tätä tapahtui 1990-luvun alun lamassa ja tapahtuu nyt uudestaan. Naiset vetäytyvät vapaaehtoisesti työelämän ulkopuolelle.

Yleisimmin se tarkoittaa sitä, että naiset eivät palaa vanhempainvapaan jälkeen töihin, koska työpaikkaa ei joko ole tai töiden nykyvaatimusten ja pikkulapsiarjen sumpliminen yhteen tuntuu mahdottomalta.

Masalinilla on kyse jälkimmäisestä. Hän on it-alan tradenomi mutta ollut kotona lasten kanssa pian viisi vuotta. Hänelle on useasti tarjottu omalta alalta koulutusta vastaavaa työtä.

– Suurin syy on se, että haluan olla lasteni kanssa ainakin siihen asti, kun he ovat 2,5-vuotiaita. Ja jos olisin nyt töissä, olisin varmasti 5–10 päivää kuussa pois lasten sairastelujen takia. Tuntisin siitä koko ajan huonoa omaatuntoa.

Anonyymi kirjoitti...

Meet Brent Ray Fraser, the Artist Who Uses His Dick As a Paintbrush | VICE | United States

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on unelma -naiset tositoimissa! | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Taru esti lapsensa isyyden selvittämisen – joka vuosi 700 lasta jää äidin vastustuksen vuoksi ilman isää
Seuran arkistosta: Joka päivä Suomessa jää kaksi lasta isättömäksi, koska äiti vastustaa isyyden selvittämistä. Taru on yksi äideistä, jotka päättivät estää isyysselvityksen.


Taru, 35, tiesi jo raskauden alussa, että hän kasvattaisi lapsen yksin. Lapsen isä oli toisinaan viikkoja kadoksissa ja lähetteli vain satunnaisia tekstiviestejä. Viesteissä hän valitteli yksinäisyyttään ja kaipasi Tarua. Lapsesta hän ei kysellyt koskaan mitään.

Mies halusi, että Taru tekisi abortin. Taru päätti kuitenkin pitää lapsen.

Lapsen synnyttyä Taru teki vielä toisen suuren päätöksen: miehestä ei tule virallisesti lapsen isää.

PÄIHTEET YLLÄTYKSENÄ

Taru ei halunnut isäksi miestä, jota ei olisi uskaltanut jättää kaksin lapsen kanssa. Syynä oli miehen päihdeongelma, joka oli yllättänyt Tarun.

Suhteen alussa Taru ei ollut tiennyt, että mies oli vakavasti riippuvainen reseptilääkkeistä, alkoholista ja huumeista. Pikkuhiljaa mies alkoi sekoittaa päätään Tarun nähden. Kun Taru tajusi, kuinka paljon mies käytti päihteitä, hän oli jo raskaana.

”Olen korkeasti koulutettu, mutta menin silti lankaan. Tarina oli klassinen: sitä tapaa ihmisen ja rakastuu. Kaikki on täydellistä, koska kuulee, mitä haluaa kuulla. Pikkuhiljaa tulee tilanteita, joissa verho raottuu.”

Taru vaati, että miehen on lopetettava päihteiden käyttö tai suhde päättyy. Hän komensi miehen päihdevieroitukseen. Mies suostui, mutta vähätteli ongelmaansa ja mollasi lääkäreitä. Vieroitushoidon jälkeen päihteiden käyttäminen jatkui.

”Jossain vaiheessa ymmärsin, ettei mikään muutu, ja otin tiukan linjan: kaiken käytön on loputtava”, hän kertoo.

”Mies ei tätä halunnut.”

Anonyymi kirjoitti...

Ex-vaimojen ystävyys alkoi kolmiodraamasta: ”En kyennyt vihaamaan, vaikka yritin”

Kati ja Tiina ovat nykyään parhaita ystäviä, joilla on sama ex-mies. He ovat olleet toistensa tukena erossa ja synnytyksessä ja jakavat tiiviisti yhteisen arjen. – Aluksi pelkäsin, että Kati silti pitää minua syyllisenä eroon, Tiina kertoo.
On tammikuu 2011, ja Katia itkettää.

Viime päivät hän on pakannut tavaroita kotonaan Tuusulassa, etsinyt uutta asuntoa, käynyt töissä ja hoitanut lapsia. Hänen miehensä, pian entinen puoliso Janne, on viettänyt lähes kaiken aikansa tietokoneella.

Samaan aikaan Tiina tyhjentää vuokrakotiaan Järvenpäässä. Hän on lähdössä puoleksitoista kuukaudeksi lomalle Afrikkaan. Ajatukset ovat Jannen luona. He ovat ihastuneet toisiinsa kuorossa.

Tiinaa pelottaa. Miten Jannen lapset hyväksyisivät hänet? Täyttäisikö hän ex-vaimon jättämää aukkoa? Olisiko Kati hänelle ikuisesti vihainen?

Kati ja Tiina eivät voi kuvitellakaan, että viisi vuotta myöhemmin he jakaisivat keskenään lähes kaiken mahdollisen.

Anonyymi kirjoitti...

Prostituoitu Piia kertoo tarinansa: "Asiakkaana kunnallispoliitikko, johtajia ja liikemiehiä"

Piian nimellä escort-palvelua kolme vuotta Kuopion seudulla tarjonnut nainen kertoo Keskisuomalaisen haastattelussa, kuinka hänen asiakkainaan oli kunnallispoliitikko, johtajia ja liikemiehiä.

– Ja sitten joku kiltti peräkammarin poika. Miesten ikähaitari oli 30–60, Piia kertoo.

Piia, 34, aloitti seksipalvelujen myymisen erottuaan ja jäätyään yksinhuoltajaksi 23-vuotiaana. Hänen rahatilanteensa oli vaikea eikä koulutusta taikka työtä ollut.

Hänen omassa lapsuudenkodissaan oli ollut vanhemmilla ongelmia, jotka mahdollisesti vaikuttivat nuoren naisen valintoihin.

Piia päätti lopettaa escort-toiminnan, kun hänen oma poikansa kasvoi ja "alkoi tajuta asioita".

Piia, miten päädyit escort-naiseksi?

– Ihan eka kerran annoin seksiä rahasta 19-vuotiaana, mutta se oli yksi ainoa kerta silloin. Siis jonkinlainen kokeilu. Suostuin hetken mielijohteesta, kun puolituttu mies ehdotti sitä autossaan. Huomasin, että se oli yllättävän helppoa. Pian tapasin kuitenkin mieheni ja menimme naimisiin 2001. Varsinaisesti escort-toiminnan aloitin eromme jälkeen, kun jäin yksinhuoltajaksi 23-vuotiaana. Rahatilanne oli vaikea, eikä mulla ollut työtä eikä ammattikoulutusta. Keksin sitten melko pian ratkaisuksi seksin myymisen.

Anonyymi kirjoitti...

Feministien komedia-illassa myrskysi | MV!!??

Feministinen suunnittelu ohjaa lähiön remonttia Tukholmassa – tarvittaessa mahdollista Helsingissäkin - Tukholma - Kaupunki - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Femakkopuolue vauhdissa:

Loon party may get elected into government | THE SWEDEN REPORT

The Pacifist Defense | THE SWEDEN REPORT

Dollsdancers - PROMO - YouTube

Model Pixee Fox has 15 surgeries and 6 RIBS removed to look like Jessica Rabit | Daily Mail Online

Feminist blogger Zoe Stavri uses her vaginal yeast to make sourdough bread | Daily Mail Online

Useita kuoli kahden naisen itsemurhaiskussa Kamerunissa

Anonyymi kirjoitti...

Drama queen:

Sinead O'Connor julkaisi järkyttävän viestin Facebookissa: "Olen ottanut yliannostuksen"

Anonyymi kirjoitti...

Nartuille pitäisi määrätä haittavero. Nämä samat narttukemikaalit myrkyttävät myös miehiä:

Mieskalat muuttumassa naiskaloiksi – EU aloitti laajan vesien lääkejäämien tarkkailun | Yle Uutiset | yle.fi

Linkityspalvelu kirjoitti...

! Feminismi, maanpetoksellinen ideologia?

Viitattu

Laakerin lehti: Sukupuolten sota - typerin sota ikinä (7. marraskuuta 2015)
Seuraavaksi puhun vakavasta yhteiskunnan rakenneongelmasta, joka ei saa ansaitsemaansa huomiota, mutta jonka vaikutukset ovat laajat. Jos olet tasa-arvouskovainen ja sillä perusteella tyrmäät meritokratian ja sukupuolen merkityksen, ole hyvä äläkä lue pidemmälle. Sen sijaan jos olet mies, tai miesten ja naisten oikeuksista kiinnostunut nainen, niin jatka eteenpäin.

Mieheksi kasvu on "sairaus"


Linkityspalvelu kirjoitti...

! » Tutkimus: Pituutesi ja painoindeksisi vaikuttavat seksikumppaneidesi määrään | Nainen.com

Viitattu

Metro: This is what your height and weight say about how many people you’ve slept with (1 Oct 2015)

[evp.sagepub.com] Height and Body Mass on the Mating Market
Associations With Number of Sex Partners and Extra-Pair Sex Among Heterosexual Men and Women Aged 18–65

Anonyymi kirjoitti...

Onpas rasistisia juttuja mediassa/opetelkaa nartut uimaan:

2015-11-30 Arabikulttuurin asiantuntija: Lähi-idässä raiskaus on aina naisen syy

...
Käri-Zeinin mukaan Lähi-idässä raiskaus on aina naisen syy. Sikäläisen tulkinnan mukaan nainen on pukeutumisellaan tai käyttäytymisellään tällöin vietellyt miehen.

– Lähi-idästä tulevat nuoret miehet ovat tottuneet, että jos nainen pukeutuu tietyllä tavalla, hän lähettää selvän viestin, Käri-Zein huomauttaa.
...

2015-11-24 HU:Naisten ahdistelu lisääntynyt ympäri maan–viheltelyä ja kähmimistä

...
Abdullah Sarh
28.11.2015 klo 12:53

Ongelmana on kuitenkin se, että islamilaisissa maissa raiskauksen todistamiseen tarvitaan neljä miespuolista todistajaa. Jos todistajia ei löydy, katsotaan naisen tunnustaneen esiaviollisen seksin tai aviorikoksen, josta voi saada jopa kuolemantuomion. Linkissä esimerkki Saudi-Arabiasta, jossa jengiraiskauksen uhri on tuomittu ruoskittavaksi, koska hän oli laittomasti esiintynyt vieraiden miesten seurassa: http://www.jewsnews.co.il/2015/04/14/19-year-old-gang-rape-victim-to-receive-200-lashes-and-6-months-in-jail-in-saudi-arabia/

80% Pakistanin vankiloissa olevista naisista on siellä, koska heidät on raiskattu, eivätkä he ole pystyneet todistamaan sitä.
http://www.theguardian.com/world/2006/sep/17/pakistan.theobserver

Raiskauksen seurauksena raskaaksi tullut nainen joutuu pakoilemaan viranomaisia:
http://www.bbc.com/news/magazine-34616879

Lähi-idässä voimassa oleva kunniakulttuuri myös pakottaa perheen miehet tappamaan kunniaa loukanneet omaisensa, siis raiskatuksi tulleet tyttärensä tai vaimonsa.
https://en.wikipedia.org/wiki/Honor_killing#Victims_of_rape
...

Anonyymi kirjoitti...

"Feministien komedia-illassa myrskysi | MV!!??"

Muistutus niille, jotka kitisevät stererotypioista. Ainakin huumorintajuttoman feministin stereotypia näyttää pitävän täysin paikkansa.

"Feministinen suunnittelu ohjaa lähiön remonttia Tukholmassa – tarvittaessa mahdollista Helsingissäkin - Tukholma - Kaupunki - Helsingin Sanomat"

Kuinkas se perinteinen valhe menikään? Feministit ovat myös miesten asialla, tai jotain sen suuntaista. Sillepä se tosiaan näyttää, taas kerran. Lähiön miesten kokoontumistila pistetään kiinni, kun femakot eivät kestä sitä, että miehillä voisi olla hauskaa keskenään.

Anonyymi kirjoitti...

IL: Kansanedustaja sallisi seksin täysi-ikäisille sukulaisille - Kotimaa - Turun Sanomat

Tällainen nettihuhu kiertää nyt Kempeleen raiskaukseen liittyen | MV!!??

Tajukangas: Uusi projekti koulussa – yksintulleita ja ruotsalaisia tyttöjä paritetaan yhteen | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Tapanilan raiskaussyyte käsitellään salaisena - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Poliisi tutkii törkeää raiskausta Helsingin Töölössä - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Keskustelu tyrehtyi taas spämmivyöryyn. Eikö noita linkkiviestejä voisi poistaa häiritsemästä?

Anonyymi kirjoitti...

Feministisen politiikan tulosta:

Nuori turvapaikanhakija vangittiin Hesperian puiston raiskauksesta epäiltynä

Anonyymi kirjoitti...

Muiston virkistykseksi Moilasen manifestista:

Moilasen Manifesti 20.Feminismin takapajula! | | yle.fi | Arkistoitu

...
Minä olen täällä, ja tiedän, että en ole yksin, kun väitän, että Suomi on feminismin takapajula!

Yksi rasittavimpia feminismiin liittyviä hokemia on, että ”Suomi on tasa-arvon mallimaa”. Monen kylänmiehen mielestä tämä väite, niin lorua kuin se onkin, ei kaipaa lainkaan perusteluja. Jos niitä erehtyy kysymään, saa vastaukseksi, että maailmassa on sentään muita maita, joissa naisten asiat ovat vielä huonommin. Miksi kitistä tasa-arvosta Suomessa, jossa naiset saavat sentään kävellä kadulla ilman burkhaa klitorikset kokonaisina!
...

Anonyymi kirjoitti...

Punavihreiden naisten feminismissä ei välitetä raiskauksista

Niin sitä sitten kokoomuslainen mies teki eduskunnassa aloitteen raiskausten minimirangaistusten nostamiseksi ja ehdonalaistuomioiden poistamiseksi. Samalla lasten seksuaalirikostuomiot kovenevat. Punaviheröt, eivätkä muutkaan feministejä leikkivät naiset saaneet asiaa kuntoon tähän päivään mennessä. Punaviherönaiset kun ovat tyypillisesti vaatineet, että parisuhderaiskaukset ja tuntemattomien päällekarkaukset on nähtävä täysin toisiinsa rinnastettavina rikoksina. Koska parisuhderaiskauksia on vaikea todentaa luotettavasti, on rangaistusasteikon alapään tuomiot ollut pakko pitää varsin mitättöminä. Ilmeisen oikeudentajuttomat tuomarit ovat sitten käyttäneet kaikissa raiskaustuomioissa mieluiten rangaistusasteikon alapäätä - ehkäpä näistä on ollut helpompi samaistua tekijöihin, kuin uhreihin.

Anonyymi kirjoitti...

Poliisi tutkii törkeää raiskausta Helsingin Hesperian puistossa - Seksuaalirikokset - Kaupunki - Helsingin Sanomat

Kommenteista:

Suomalainen maahanmuuttokriittinen mies on ollut tänä syksynä usein huolissaan suomalaisen naisen turvallisuudesta. Suomalaisen miehen mukaan suomalaisen naisen turvallisuutta uhkaa maahanmuuttaja. Me emme tarvitse suomalaisen miehen suojelua ulkomaalaisilta. ”Mistä turvapaikka tyttärille?” on kysytty tänä syksynä mielenosoittajien kylteissä. Älkää käyttäkö suomalaisia naisia rasisminne pönkittäjänä. Me emme tarvitse suomalaisen miehen asettamia rajoja tai suojelua ulkomaalaisilta.

http://www.ts.fi/mielipiteet/lukijan+kolumni/823683/Naisten+uhkailun+pitaa+loppua+heti

Anonyymi kirjoitti...

Mikäköhän on tehnyt tuosta raiskauksen törkeän. Koska uhri on 18-vuotias, eikä alaikäinen, niin ilmeisesti ainakaan nuori ikä ei voi olla törkeyden peruste. Jää siis jäljelle seuraavat vaihtoehdot:

Jos raiskauksessa

1) aiheutetaan toiselle vaikea ruumiinvamma, vakava sairaus tai hengenvaarallinen tila,

2) rikoksen tekevät useat tai siinä aiheutetaan erityisen tuntuvaa henkistä tai ruumiillista kärsimystä,

4) rikos tehdään erityisen raa’alla, julmalla tai nöyryyttävällä tavalla tai

5) käytetään ampuma- tai teräasetta tai muuta hengenvaarallista välinettä taikka muuten uhataan vakavalla väkivallalla

ja raiskaus on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä raiskauksesta vankeuteen vähintään kahdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Naisten uhkailun pitää loppua heti

Turun Sanomat 23.10.2015
Niina Ratilainen

...
14- ja 15-vuotiaat naiset keräsivät adressin, jonka sanoma on, ettei turvapaikanhakijoiden hätämajoitusta pitäisi järjestää Runosmäen koulussa. On hienoa, että nuoret tuovat mielipiteensä esiin näin konkreettisesti ja keräävät nimiä asiansa edistämiseksi. Missä kysymyksessä tahansa. Se on ihailtavaa.
Adressin sisällöstä. Nuorilla on Turun Sanomien 13.10. haastattelun mukaan erityisesti huoli turvallisuudestaan. Heitä pelottavat raiskaukset. Adressin vastaanotti turkulainen kansanedustaja Ville Tavio (ps). ”Huoli on minusta varsin aiheellinen”, Tavio toteaa Facebook-sivullaan.

Henkilökohtainen huoli on jokaisen oma asia ja tunne, jota on syytä kunnioittaa. Kunnioitan nuorten naisten huolta, mutta en aikuisia, jotka vahvistavat tätä huolta sen sijaan, että pyrkisivät tukemaan nuorten turvallisuudentunnetta.

Minä olen varsin huolissani adressin vastaanottajan reaktiosta. Sen sijaan, että kansanedustaja Tavio olisi rauhoitellut tyttöjä, hän totesi näiden pelkojen olevan aiheellisia.

Olen huolissani siitä, että pelottelemme nuoria naisia ja lapsia turvapaikanhakijoiden aiheuttamasta turvallisuusuhasta.
...
Kirjoittaja on Turun kaupunginvaltuutettu, vihreän valtuustoryhmän pj ja kasvatus- ja opetuslautakunnan jäsen

Anonyymi kirjoitti...

Halla-ahohan kirjoitti jo 2006 tästä Vihreiden naisten ja raiskausten välisestä yhteydestä:

Monikulttuurisuus ja nainen

Kommentti raiskauskohinaan

Halla-aho ja vihreitä äänestäneiden raiskaaminen : Soininvaara

Tutkintapyyntö Halla-ahon raiskaustekstistä - Kotimaa - Ilta-Sanomat

MURHA.INFO • katso viestiketjua - Jussi Halla-Ahon kootut kirjoitukset

Anonyymi kirjoitti...

Miehet kertovat, kuinka kumppani on yrittänyt muuttaa heitä: "Kaikki on hanurista"

Ylellä nähtävässä Siskonpeti-sarjassa hauskuutti sketsi, jossa naiset yrittivät luoda täydellisen miehen. Vitsin idea ei ole kenties kovin kaukana tosielämästä: miehet kertoivat Iltalehdelle, millä tavoin kumppanit ovat pyrkineet heitä "parantamaan".

Anonyymi kirjoitti...

Turvasumutinten kysyntä räjähti – Kouluttaja: "Kiltti tyttö" -ajattelu pitää unohtaa

Mahdollisen uhkaajan kulttuuritausta kannattaa Sallisen mukaan ottaa huomioon samaan tapaan kuin ulkomailla matkustettaessa.

– Monet (maahanmuuttajat) tulevat kulttuuriympäristöstä, jossa naisen sana ei ole niin painava kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Se, mikä on tehonnut suomalaiseen mieheen, ei välttämättä tehoa samalla tavalla.

Sabaki Defencen ja Suomen Turvavalmennuksen mukaan myös naisille tarkoitettujen itsepuolustuskurssien kysyntä on tänä syksynä kasvanut.

Anonyymi kirjoitti...

Teinityttö yritettiin raiskata sunnuntai-iltana Aurassa - Lähialue - Turun Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Voisikohan sossun maksamista prostituoiduista olla apua puutteenalaisille?

Linkityspalvelu kirjoitti...

! » IL: Kansanedustaja sallisi seksin täysi-ikäisille sukulaisille - Kotimaa - Turun Sanomat

Viitattu juttu siis on

Iltalehti: Kansanedustaja pöyhisi seksilakeja:
"Lähisukulaisten välisen seksin kielto tarpeeton"
(31.7.2012)
Tutkija Anna Kontulan mielestä seksuaalilainsäädäntö on osin epälooginen.

Sosiologi, vasemmistoliiton kansanedustaja Anna Kontula ottaa kantaa ViNon puheenjohtajan hämmennystä herättäneeseen nettikirjoitukseen.
Yleisesti Kontula on sitä mieltä, että jos asiasta ei voida puhua, ei siitä pitäisi myöskään säätää lakia. Hän on huomannut, että politiikassa seksistä puhuminen on äärimmäisen haastavaa, sillä poliitikot alkavat käyttäytyä enemmän omien kokemustensa ja käsitystensä ohjaamina, kuin itse asioiden.

- Poliitikoilla naksahtaa semmoinen rauhallinen, järkevä ja seurauksia tasapainoisesti punnitseva vaihde pois päältä ja tilalle tulee emotionaalinen reaktio, jossa mielikuvilla on isompi rooli kuin sillä mitä todella tapahtuu.

- Toivoisin, että jokainen joka pyrkii näillä alueilla keskustelemaan käy ensin kylmässä suihkussa, Kontula summaa.

Anonyymi kirjoitti...

Miksei miehille makseta vaarallisen/raskaan työn lisää, kun kerran käytännösä miehiltä vaaditaan enemmän kuin naisilta?:

Miesten määrä hoitoalalla kasvaa – hakeutuvat tehtäviin, joissa on vauhtia ja vaarallisia tilanteita - Sairaanhoito - Kotimaa - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

"Poliitikoilla naksahtaa semmoinen rauhallinen, järkevä ja seurauksia tasapainoisesti punnitseva vaihde pois päältä ja tilalle tulee emotionaalinen reaktio, jossa mielikuvilla on isompi rooli kuin sillä mitä todella tapahtuu"

Kuvaa hyvin Kontulan omaa käytöstä. Anna Kontulahan kuuluu heihin, jotka haluavat muuttaa Suomen oikeusvaltiosta banaanivaltioksi luopumalla syyttömyysolettamasta raiskauksesta syytettyjen miesten kohdalla.

Anonyymi kirjoitti...

Helsinkiläispuistossa raiskattu kertoo Iltalehdelle: Pelkäsin ihan hirveästi - Rikos - Uutiset - MTV.fi

Anonyymi kirjoitti...

Toinen näkökulma raiskauksiin:

Swedish immigrant are talking about the rape of a Swedish woman - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

Näin poliisi luennoi turvapaikanhakijoille: "Ei hyssyttelyä, vaan telaketjufeministinen tervetulopuhe" | Vantaan Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Todella tasa-arvoista taas kerran. Ja miehille ei varmaankaan samaa luvassa millää naisvaltaisilla aloilla, vaikka naiset ovat korkeakoulutuksessa jo muutenkin yliedustettuina:

Ruotsissa naisia halutaan houkutella tietotekniikka-aloille antamalla opintolaina anteeksi - Ruotsi - Talous - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Hyi, oksettaa:

”Alastomuus ei ole enää vallankumouksellista”: Pirelli vaihtoi kulttikalenterinsa alastonmallit menestyjänaisiin - Valokuvat - Kulttuuri - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsissa naisia halutaan houkutella tietotekniikka-aloille antamalla opintolaina anteeksi

Ruotsissa halutaan kannustaa naisia it-alalle merkittävillä porkkanoilla. Hallituksen nimittämä digitalisaatiotyöryhmä ehdottaa, että aliedustetun sukupuolen edustajat, siis käytännössä naiset, saisivat anteeksi opintolainansa kuuden lukukauden ajalta suoritettuaan it-alan loppututkinnon.

Näin tehtäisiin siihen saakka, kunnes alan sukupuolijakautuma on tasoittunut siten, että naisia on vähintään 30 prosenttia tietyn koulutuksen opiskelijoista.

Viime vuonna it-alan korkeakoulutuksessa opiskeli 23,3 prosenttia naisia. Tietyissä koulutuksissa naisten osuus oli silti huomattavasti pienempi. Esimerkiksi ohjelmoinnin ja pelisuunnittelun sekä elektroniikan ja datatekniikan opiskelijoista vain 2–10 prosenttia oli naisia.

”Kannustinohjelman tavoitteena on minimoida naisopiskelijan henkilökohtainen riski, kun hän hakee opiskelemaan ja läpäisee koulutuksen, joka johtaa miesvaltaiselle alalle”, työryhmä perustelee raportissaan.

Työryhmä ehdottaa myös muun muassa, että hallitus luopuisi perinteisestä postista valtion viranomaisten toiminnassa ja siirtyisi ensisijassa sähköiseen viestintään.

Anonyymi kirjoitti...

Britannian kuuluisin bordellinpitäjä haudataan – Cynthia Paynen uskomaton tarina

"Tuleeko pappi pitsipöksyissä?"

Britanniaa kohtasi suruviesti 15.11.2015 Tuolloin tuli julkisuuteen tieto että rouva Cynthia Payne oli kuollut 82-vuotiaana. Paynen elämän tekee mielenkiintoiseksi hänen valitsemansa yrittäjyyden muoto, jota hän hoiti vuodesta 1974. Payne piti maankuulua bordellia. Tapauksesta kertovat useat brittiviestimet.

Osoite oli 32 Ambleside Avenue, Lontoo. Siellä oli edwardiaanista tyyliä ollut kaksikerroksinen yksityistalo pienellä puutarhalla ja Payne teki siitä yrityksensä tyyssijan. Bisnes toimi siten, että Payne myi vanhoja lounasseteleitä asiakkaille, joilla he pääsivät yläkertaan tyttöjen luokse. Tytöt ja asiakkaat tekivät sitten omat järjestelynsä. Paynen mukaan hän piti iltapäiväkutsuja.

Ennen puuhia teetä ja sämpylää
Paynen asiakkaat olivat järjestään yli 40-vuotiaita, täydellisesti käyttäytyviä herrasmiehiä. Palveluun kuului teetä ja sämpylä ennen puuhia ja vanhempien asiakkaiden kanssa kuppi virkistävää lihalientä niiden jälkeen. Teen saattoi tarjoilla entinen ilmavoimien lentäjä Robert Mitchell Smith, upseeriviiksiensä kanssa ranskalaiseksi palvelijattareksi pukeutuneena. Siivouksesta pitivät usein huolen orja Rodney ja orja Philip, alasti ja tyytyväisinä, koska heidän vaimonsa eivät alistaneet heitä tarpeeksi kotona.

Kun poliisi teki ratsian juuri ennen joulua 1978, talosta löytyi 53 asiakasta, joukossa pappeja, asianajajia, pankkiireja, yksi kansanedustaja ja yksi aatelinen. Monet olivat pukeutuneet alistettujen naisten asuihin ja pitseihin. Miehet eivät saaneet syytteitä ja naiset pakenivat. Payne sai puolentoista vuoden vankeustuomion 1980 joista lopulta suoritti neljä kuukautta.

"Keskeistä sosiaalista palvelua"
Paynea syytettiin bordellin pidosta ja prostituoitujen välittämisestä, kumpikin laittomuuksia. Payne itse sanoi tarjoavansa keskeistä sosiaalista palvelua. Payne myös piti todistettavasti hyvää huolta tytöistään. Britannian verovirastolle Payne oli pulma, koska lounassetelikauppa oli "moraalitonta tuloa" mutta veronalaista. Niinpä Payne sai vankilatuomion suorittamisen jälkeen jälkiveromätkyt.

Payne palasi liiketoimintaan ja joutui jälleen ratsatuksi vuonna 1986. Hänet kuitenkin vapautettiin ja hän siirtyi politiikkaan perustamallaan puolueella Payne and Pleasure Party paikallisvaaleissa 1988. Parlamenttipaikkaa ei kuitenkaan tullut mutta monet kansanedustajat kannattivat aloitetta bordellien laillistamisesta. Aloite kuitenkin kaatui. Vaikka prostituutio on edelleen laillista Britanniassa, bordellibisnes on hämärissä käsissä ja rikollisuus asiakkaiden asia.

Muistokirjoituksissa Britanniassa Paynen ammattinimike oli Madame. Hautajaisia odottaessa nimimerkki Elaine twiittasi kysymyksen siunaako pappi Paynen pitsisukkahousuissa ja nimimerkki Fourfoot vastasi uskovansa että pappi ottaa ne pois silkasta kunnioituksesta.

Anonyymi kirjoitti...

Suomen työttömyys lisääntyi yhä EU:n nopeimmin – töitä lähtee nyt naisilta

EU:n työttömyysaste alentui lokakuussa 9,3 prosenttiin viime vuoden lokakuun 10,1 prosentista, kertoo Eurostat. Viimeiset kolme kuukautta EU:n työttömyys on kuitenkin junnannut lähes paikoillaan. Se on huono uutinen, sillä useimmissa EU-maissa työttömyys on yhä aivan liian korkealla tasolla.

Myös Suomen työttömyys on junnannut viimeiset kolme kuukautta lähes paikoillaan, mutta sitä voi pitää jonkinlaisena hyvänä uutisena. Suomen työttömyysaste nimittäin nousi sitä ennen 9,5 prosenttiin viime vuoden lokakuun 9,0:sta prosentista.

Suomen työttömyyden 0,5 prosenttiyksikön kasvu on murheellisin luku EU:ssa. Työttömyys lisääntyi Suomen lisäksi vain Ranskassa, Belgiassa ja Romaniassa, mutta kaikissa Suomea vähemmän.

Viimeisen vuoden aikana suomalaisten miesten työttömyys lisääntyi vain 0,1 prosenttiyksiköllä 9,9 prosenttiin, kun naisten työttömyys lisääntyi kymmenen kertaa nopeammin 1,0 prosenttiyksiköllä 9,2 prosenttiin.

Ero voi selittyä esimerkiksi sillä, että miesvaltaisilta teollisuusaloilta ei ole enää vähennetty väkeä samaan tahtiin kuin aiemmin, kun taas leikkaukset ja heikko kotimainen kysyntä heijastuvat työllisyystilanteeseen naisvaltaisemmilla aloilla, kuten kaupassa ja erilaisissa palveluissa.

Anonyymi kirjoitti...

Saako raiskattu oikeutta? ”Joskus saa, joskus ei” – jopa kolmannes raiskauksista jää syyttämättä
Syytekynnys ei ole laskenut, sanoo valtionsyyttäjä Anu Mantila.


Poliisin tietoon tulleiden raiskaustapausten määrä on kasvanut 2000-luvulla merkittävästi. Ilmoituskynnys on madaltanut ja julmia raiskausrikoksia uutisoidaan yhä enemmän.

Raiskauksesta nostetut syytteet ja tuomiot puolestaan ovat tilastojen mukaan vähäiset, jos niitä vertaa poliisin tietoon tulleisiin tapauksiin.

Esimerkiksi vuonna 2010 poliisi ilmoitti syyttäjälle yhteensä 528 tekoa, joissa rikosnimike oli raiskaus, törkeä raiskaus tai pakottaminen sukupuoliyhteyteen.

Näistä jutuista syyttäjä jätti 131 tapausta syyttämättä – siis joka neljännen. Lähes jokaisessa tapauksessa (116 tapausta) syyttäjä tuli tulokseen, ettei syytteen nostamiseen vaadittava näyttö riitä.

Suomen Kuvalehden toinen esimerkki on vuodelta 2013. Tuolloin poliisi ilmoitti syyttäjälle 737 tapausta: rikosnimikkeet ovat samat kuin vuoden 2010 esimerkissä.

Syyttäjä jätti syyttämättä 241 tapausta, eli joka kolmas raiskausjuttu ei edennyt oikeuteen. Syy oli jälleen sama: 229 jutussa näyttö ei riittänyt.

Pitkällä aikavälillä raiskaussyytteiden määrä on kuitenkin noussut.

Vuonna 1998 poliisin tietoon tuli 463 raiskausta tai raiskauksen yritystä. Syytteitä nostettiin vain 44, eli joka kymmenessä tapauksessa.

Seksuaalirikoslakia uudistettiin vuonna 1999, minkä jälkeen syytteiden määrät ovat kasvaneet vuosittain, toisaalta taas syytteiden hylkäysprosentit näyttävät kasvaneen: ennen lakiuudistusta hylkäysprosentti oli noin kuusi prosenttia. Nyt se on 20–30 prosenttia, vuodesta riippuen.

Anonyymi kirjoitti...

Parisuhteet 70 vuotta sitten ja nyt – katso, mitä kumppanilta vaaditaan

Seitsemässäkymmenessä vuodessa ehtii tapahtua paljon, myös puolison etsimisen suhteen.

Moni meistä haluaa puolisonsa olevan rakastava, taloudellisesti turvattu ja korkeasti koulutettu. Näin ei kuitenkaan ole ollut aina.

Ennen modernia lääketiedettä ja rennompaa asennetta seksuaalisuutta kohtaan ihmisten mielipiteet puolison hyvistä ominaisuuksista olivat täysin erilaiset. Tutkimuksen mukaan nykyihmisille raha on luotettavuutta tärkeämpi kriteeri kumppanin valinnassa.

Ennen oli tärkeää luonne, nyt raha ja koulutus
Muutama vuosi sitten toteutetun tutkimuksen mukaan vuonna 1939 pariskunnat keskittyivät etsimään puolisoa, joka oli ennen kaikkea terve ja siveellinen.

Oxfordin yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa verrattiin 18 eri ominaisuutta vuosina 1939 ja 2008. Tutkimuksessa todettiin, että ihmisten odotukset puolisoaan kohtaan ovat muuttunut lähes täysin 70 vuodessa.

Ominaisuudet, kuten emotionaalinen vakaus ja uskonnollinen tausta pysyivät tutkimuksen mukaan kuitenkin vakaana. Tähän tulokseen on kuitenkin voinut vaikuttaa vastausryhmän asuinpaikka, jolloin tuloksia ei voida pitää tältä osin luotettavina.

Ennen puolison tuli soveltua perheen perustamiseen
Vuonna 1939 vastaajat välittivät hyvin vähän kumppaninsa poliittisesta kannasta, koulutustasosta tai taloudellisesta asemasta. Tärkeämpää puolison valinnassa oli henkilön luonne, luotettavuus, siisteys ja soveltuvuus perheen perustamiseen.

Puolestaan vuonna 2008 nämä mieltymykset olivat enemmän tai vähemmän kääntyneet päälaelleen. Vastaajat välittivät vähemmän luonteeseen liittyvistä ominaisuuksista, kuten ystävällisyydestä ja luotettavuudesta. Enemmän merkitsivät puolestaan koulutustaso, poliittinen kanta ja älykkyys.

Oxfordin yliopiston visualistointi asiantuntija MaxRoser on luonut tutkimustuloksista kaavion, joka osoittaa nämä huomattavat muutokset.

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsissa ollaan tässäkin Suomea jonkin verran edellä:

Järkyttävä tapaus Ruotsissa: Nainen joutui raiskatuksi ja pakeni – toinen mies raiskasi pian uudelleen - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Poliisi etsii naisrosvoa! | MV!!??

Suvakki-Anneli Rättöä haittaa Hesperian raiskatun tulo julkisuuteen! | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Miehet paljastavat: ”Mikropenis pilasi elämäni” | Stara

Anonyymi kirjoitti...

What It’s Like to Have A Micropenis - YouTube

El Ninja kirjoitti...

"Ruotsissa halutaan kannustaa naisia it-alalle merkittävillä porkkanoilla. Hallituksen nimittämä digitalisaatiotyöryhmä ehdottaa, että aliedustetun sukupuolen edustajat, siis käytännössä naiset, saisivat anteeksi opintolainansa kuuden lukukauden ajalta suoritettuaan it-alan loppututkinnon."

Minusta paljon parempi idea olisi säätää pakollinen 6kk it-palvelusvelvollisuus kaikille naisille. Palvelusajan opinnot luetaan sitten hyväksi it-puolen loppututkinnon suorittamiseen. Ne jotka eivät voi palvelusta suorittaa vakaumuksellista tai muista syistä, voisivat suorittaa palveluksen myös roskakuskina tai rakennustöissä. Totaalikieltäytyjät puolestaan laitettaisiin vankilaan miettimään, josko it-ala kuitenkin alkaisi kiinnostamaan.

Takaan, että tämä saisi naisten edustuksen it-alalla kasvamaan paljon nopeammin ja järkevämmin kuin mikään tuon onnettoman työryhmän tekemistä ehdotuksista.

Puhutaan mitä puhutaan, niin it-ala on edelleen primitiiviasteella ja uudisraivausmoodissa. Tekniikat ja menetelmät menevät hiljalleen eteenpäin, mutta kaikki perustuu edelleen viime vuosisadan alussa kehitettyihin konsepteihin. Vaikka abstraktiotasoa on saatu nostettua, tehdään varsinainen työ edelleen hankalilla työkaluilla verta ja hikeä puskien.

Tietynlaiset ihmiset kykenevät siihen ja jopa nauttivat tarjotuista haasteista, valitettavasti vain suurin osa heistä on luonnostaan miehiä. Pääosa naisista ilmestyy tyypillisesti paikalle vasta kun hommat ovat alkaneet rullaamaan ja mukavuuksiakin on saatu rakennettua. Se on nähty monella muullakin elämän alueella. Kyllä osalla naisistakin löytyy oikeaa asennetta ja kykyä, mutta harvinaisuuksia he valitettavasti ovat.

Työryhmän esittämä idea on niin typerä ja nykymaailmaan sopimaton, että kuulisin mielelläni lisää ryhmän koostumuksesta ja muista esitetyistä ideoista. Toivottavasti nämä tulokset tulivat jostain iltapäivän pituisesta tiimi-harjoituksesta, koska työn jälki totisesti näyttää siltä.

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsalaissyntyinen malli poistatti kuusi kylkiluuta – haluaa olla kuin Helinä-keiju - Viihde - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Juuri kun sitä ehti jo toivoa, että tilanne hieman järkiintyisi, vetää feminismin propagandatorvi Helsingin Sanomat uudet pohjat:

Onko naisten turvattomuus lisääntynyt? Yhdeksän kysymystä raiskauksista Suomessa

Entäs perättömät raiskausilmoitukset (Suomessa noin 20% on perättömiä)?

Entä se tosiasia, että rikoslain raiskauksen tunnusmerkistöä muutettiin vasta viime hallituskaudella sellaiseksi, että naisen mieheen kohdistama raiskaus voidaan raiskaukseksi tuomita?

Entä väkivaltatutkimusten yksipuolisuus, ja niissä käytetyn väkivaltamääritelmän kaikenkattavuus? Nainen kokee miehen puheet ja mielipiteet epämiellyttäviksi ja uhkaaviksi, ilmoittaa sen tutkimuksessa, ja Hesari laskee sen vaimon hakkaamiseksi?

"Kohdistuuko naisiin ja miehiin yhtä paljon perheväkivaltaa?

Ei. Naisiin kohdistuu sekä uhritutkimusten että poliisin tilastojen mukaan selvästi enemmän perheväkivaltaa kuin miehiin. Miehet taas ovat tekijöinä selvästi useammin kuin naiset."!

Valehtelua. Puhdasta valehtelua. Miten te kehtaatte, ja kyllähän te kehtaatte.

Samaan aikaan todellisuudessa:

Uraa uurtava tutkimus: Miesten kokema väkivalta

Tuhansien iskujen maa - Miesten kokema väkivalta Suomessa


Anonyymi kirjoitti...

Sukupuoli - sosiaalinen konstruktioko?

Feministit ovat viimeiset 50 vuotta toitottaneet, että sukupuoli on pelkkä sosiaalinen konstruktio ja feministit ovat pyrkineet sukupuolen dekonstruktioon, eli tekemään tytöistä poikia ja pojista tyttöjä. Tosiasiallisesti sukupuoli on biologiaa. Ruukinmatruunalla on tapana sanoa: Katso jalkoväliisi. Jos siellä on pimpsa, olet tyttö. Jos siellä on pippeli, olet poika. Jos sinusta tuntuu ettei näin ole, hakeudu transtutkimuksiin. Tämä on biologian mukainen oletusarvo, ja pitää paikkaansa noin 99,2% ihmisistä. Jos olet nainen, karyotyyppisi on oletusarvoisesti 46-XX. Jos olet mies, karyotyyppisi on oletusarvoisesti 46-XY.

Anonyymi kirjoitti...

”Puskaraiskaukset” ovat lisääntyneet Helsingissä – poliisilla poikkeuksellinen tiedotustilaisuus turvallisuudesta

Julkisella paikalla tapahtuneet raiskaukset ovat todella lisääntyneet tänä vuonna Helsingissä. Poliisilla on ollut tutkittavana yhteensä 14 tällaista raiskausta, kun luku viime vuonna oli yhdeksän.

Erityisesti tapauksia on sattunut Pääradan lähellä.

”Pitää muistaa, että kokonaisuutena kaikista seksuaalirikoksista niin sanotut puskaraiskaukset ovat murto-osa. Mutta näissä on nyt selkeästi nähtävissä sellainen tekotapa, että tekijä on lyöttäytynyt uhrin seuraan tai lähtenyt seuraamaan ravintolasta”, kertoo apulaispoliisipäällikkö Ilkka Koskimäki.

Poliisin mukaan kolmessa tapauksessa näistä neljästätoista epäilty on turvapaikanhakija. Hesperianpuistossa perjantaina tapahtuneen raiskauksen lisäksi tutkitaan tapausta Tapanilassa ja Kaisaniemen puistossa. Nämä epäillyt on kaikki saatu kiinni ja vangittu.

Poliisi kertoo myös puuttuneensa lievempään seksuaaliseen häirintään tänä syksynä esimerkiksi Rautatieasemalla ja Itäkeskuksen uimahallissa.

Suurin osa turvapaikanhakijoihin liittyvistä poliisipartioiden tehtävistä liittyy keskinäisiin riitoihin, omaisuusrikoksiin tai perheväkivaltaan. Helsinkiin on tänä vuonna tullut noin 6 000 turvapaikanhakijaa.

Poliisi kertoo myös jalkautuneensa vastaanottokeskuksiin kertomaan suomalaisesta oikeusjärjestelmästä.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.liveleak.com/view?i=ca8_1449025527

Meanwhile At The Mall - Vagina Perfume Prank Going Too Far ?

Karvakämmen kirjoitti...

Tasa-arvoa Suomessa, stipendi vain tytöille.
http://www.keski-uusimaa.fi/blogi/342827-nuorille-naisille-stipendi-haettavana

Anonyymi kirjoitti...

Hallitus esittää vuosiloman maksimiksi 3 viikkoa, sanoo YLE-uutiset Blogi US Pauli Sumanen 2.12.2015

Anonyymi kirjoitti...

Näkikö kukaan tätä ja voi vahtistaa/kiistää tämän väitteen?:

Saara Särmä, Ritari Ässä ja valkoisen miehen ylivalta

...
A-studiossa(ko) oli joku kakarankasvatusilta hiljakkoin, siinä oli Meriläisen mukana hänen tytöksi puettu pitkätukkainen ja hieman omituiselta vaikuttava nuori poikansa. Lapsiparka.
...

Anonyymi kirjoitti...

Feministitutkija Saara Särmän ajatushautomo haastaa: Juhli itsenäisyyspäivää haukkumatta naisia

Kansainvälisen politiikan tutkijan Saara Särmän – jota on haastateltu Nytissä pariinkin kertaan – perustama feministinen ajatushautomo Hattu on heittänyt haasteen itsenäisyyspäivälle.

Se on: Juhli itsenäisyyttä haukkumatta yhdenkään naisen ulkonäköä ja pukeutumista!

Särmä toteaa hautomo Hatun nettisivuilla julkaistussa tiedotteessa, että juhlapäivänä on hyvä harjoitella sellaisia käytöstapoja, jotka sopivat arkeenkin.

Hattu on tiedotteen mukaan havainnut, että Suomessa monet juhlivat itsenäisyyttä arvostelemalla kovin sanoin kotisohvilla linnaan juhliin kutsuttujen naisten ulkonäköä ja pukeutumista.

"Kunnioitetaan lottia kunnioittamalla naista", ehdottaa Hatun toinen johtaja Rosa Meriläinen tiedotteessa.

Feministinen ajatushautomo Hattu muistuttaa, että naisia kunnioittavasta puhetavasta ovat vastuussa kaikki. Ihmisiä ei ole reilua arvioida heidän ulkonäkönsä perusteella.

Näin on! Koko tiedote löytyy Hatun sivuilta täältä.

Anonyymi kirjoitti...

"Se on: Juhli itsenäisyyttä haukkumatta yhdenkään naisen ulkonäköä ja pukeutumista!"

Ei ole tapana haukkua kenenkään ulkonäköä tai pukeutumista. Koskaan.

Miksi tästäkin on pitänyt tehdä joku naiskysymys? Jotta osoitettaisiin, kuinka feministit ovat myös miesten asialla?

Anonyymi kirjoitti...

Yhdysvalloissa siepataan sikiö kohdusta noin kerran vuodessa – tapausten määrä on kasvanut - Raskaus - Ulkomaat - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Sairaanhoitajan vetoomus – "Kaikki avuksi muistuttamaan pääministerille, että tämä ei käy"

Pitkien lomien joutuminen leikkuriin palaa taas työntekijöiden painajaisiin yhteiskuntasopimusneuvottelujen kaatumisen vuoksi. Lomaleikkurin kynsiin joutuisi eniten kuntien palkkalistoilla työskenteleviä, etenkin naisia. Pääministerin pään aiemmin kääntäneiden kätilöiden tueksi toivotaan koko hoitoalan väkeä kertomaan, että tämä ei käy.

Yhteiskuntasopimuksen kaatuminen johtaisi pisimmillään seitsemän viikon vuosilomien lyhenemiseen kuuteen viikkoon yli 350 000 työntekijältä. Valtaosa heistä on kunnissa ja kuntien työntekijöistä 80 prosenttia on naisia. Vuosiloman lyhennys olisi edessä myös valtion ja seurakuntien työntekijöillä sekä pienellä osalla yksityisten alojen työntekijöitä.

Anestesiasairaanhoitaja Janne Päivärinta istui sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestön Tehyn valtuuston kokouksessa keskiviikkona kun hän kuuli yhteiskuntasopimusneuvottelujen kariutumisesta. Päivärinta on erittäin pettynyt ja toivoo, että pääministeri Juha Sipilä yrittäisi vielä saada sopimusta aikaan.

Lomapäivät korvattava palkankorotuksella

Liki 60 prosenttia kuntien työntekijöistä puurtaa sosiaali- ja terveydenhuollossa. Työpaikan kahvihuoneessa Meilahden sairaalassa työkaverit ovat kyselleet Päivärinnalta, että aiotaanko pitkät lomat todella viedä heiltä. Päivärinnan mukaan ihmiset ovat todella vihaisia.

– Me olemme sitä mieltä, että meidän lomiin ei kosketa. Meidän alallahan ei tule mitään palkankorotuksia sen jälkeen kun on kymmenen vuotta oltu töissä. Eli 15-vuotislisä on yhtä kuin meidän pidemmät lomat, sanoo Päivärinta.

Koska pitkiä lomia pidetään korvauksena puuttuvista palkankorotuksista ja lähes ainoana houkuttimena raskaaseen työhön, lomapäivien mahdollinen menettäminen maistuu karvaalta.

– Jos lomat viedään niin kyllä me sitten odotetaan, että meidän peruspalkkaa nostetaan.

Anonyymi kirjoitti...

”Kolme SSS-miestä määrittelee myös naisen asemaa uusiksi” – keskustelu naisen paikasta politiikassa sähköistyi

Naisen paikasta politiikassa puhuttiin tänään JHL-talolla Helsingin Sörnäisissä.

Tilaisuuden avasi JHL:n toimialajohtaja Päivi Niemi-Laine.

Pohjoismaista näkökulmaa naisten asemaan valotti kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta (sd.).

Keskustelu jatkui vilkkaana paneelissa, johon Niemi-Laineen ja Feldt-Rannan lisäksi osallistuivat SDP:n kansanedustajat Tytti Tuppurainen ja Nasima Razmyar. Paneelin juonsi Demokraatin päätoimittaja Mikko Salmi.

– Tilausta ja tarvetta keskustelulle naisten asemasta todella on tässä ajassa, totesi Tytti Tuppurainen, joka on myös Demarinaisten puheenjohtaja.

Hän viittasi Sipilän hallitukseen ja sen valitsemaan linjaan.

– Kolme miestä, nämä SSS-miehet, määrittelee nyt myös naisen asemaa uusiksi suomalaisessa yhteiskunnassa, sanoi Tuppurainen.

Meno on tuonut Tuppuraiselle mieleen palautumana painajaisen 1990-luvulta: Esko Ahon hallituksen.

Tuppurainen ihmetteli, missä on Sipilän hallituksen naisten, naisministerien, ääni.

– Onhan hallituksessa myös naisia.

Missä se näkyy? hän kysyi.

Maarit Feldt-Rannan mukaan Suomi on erkaantumassa pohjoismaisten hyvinvointiyhteiskuntien perheestä. Tämä näkyy nyt monin tavoin: yksityistämisenä, luopumisena subjektiivisesta päivähoidosta, asiakasmaksujen korotuksina, koulutusleikkauksina…

– Suomi kulkee nyt eri suuntaan kuin muut Pohjoismaat, hän tiivisti.

Feldt-Ranta muistutti täydelle salille, että hyvinvointiyhteiskunta palveluineen on ollut huikea menestystarina Pohjolassa – myös tasa-arvossa.

Tilaisuuden järjestivät yhteistyössä Demarinaiset ja JHL:n sos.dem.naiset.

Keskustelu varmasti jatkuu. ”Kiitos” hallituksen.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä sanaa deitti-ilmoituksessa ei kannata käyttää? Tutkija perehtyi treffipalveluihin
Treffi-ilmoitus on henkilökohtaisin mahdollinen tuoteseloste. Tutkimus kertoo, miten suomalaiset esittelevät itseään rakkauden markkinoilla.


Olen romanttinen, mutta järkevä. Herkkä, mutta voimakas.

Myyntipuhe saattaa kuulostaa hieman ristiriitaiselta, mutta siihen on kopioitu internetin treffipalveluiden ilmoituksissa yleisimmin kerrotut ominaisuudet.

Muodikkaassa Tinder-treffipalvelussa mielitiettyä etsivät törmäävät ensiksi valokuviin. Vakavaa parisuhdetta etsivät kiinnittävät kuitenkin kuvia enemmän huomiota tekstiin, jolla ihmiset itseään esittelevät.

Näin kertoo filosofian tohtori Tomi Visakko Helsingin yliopistosta. Hän väitteli syksyllä tohtoriksi tutkimuksella, joka käsitteli suomalaisten treffi-ilmoituksissa käyttämiä itsensä markkinoinnin tapoja.

”Valokuva voi välittää hyvin tarkasti käsityksiä ulkonäöstä, eleistä ja statuksesta. Mutta mitä tarkempaa tietoa ihmisen persoonallisuudesta halutaan, sitä enemmän tukeudutaan kielellisiin ilmoituksiin”, Visakko sanoo.

IHANNEKUVAA RAKENTAMASSA

Treffi-ilmoitusten ”itsemainontaa” tutkiessaan Visakko perehtyi yli sataan Deitti.net- ja Match.com -sivustojen ilmoitukseen ja vertaili havaintojaan ihmisten arvottamistapoja käsitteleviin tutkimuksiin.

Treffi-ilmoitusten viidakossa arvotetaan jatkuvasti sekä itseä että muita.

”Listat persoonallisuudesta, työpaikasta ja ulkonäöstä ovat kontrolloituja ja hiearkisia ominaisuusluetteloita, joilla ilmoittaja kuvailee kuvittelemaansa ihannekuvaa itsestään”, Visakko sanoo.

Tutkimusaineistoista poimittu myyntipuhe voi kuulostaa esimerkiksi tältä:

Olen urheilullinen opiskelun ohella työssäkäyvä nuorimies, jolle elämässä tärkeitä asioita ovat ystävät, luonto ja toivottavasti tulevaisuudessa perhe. Olen fiksu, mukava, huumorintajuinen ja [. . .] aika hyvännäköinen.

Tutkijalle treffit-ilmoitukset ovat ”itsepromootiota”, itsestä tiettyä tarkoitusta varten kirjoitettuja mainoksia. Kuten mainonnassa yleensä, markkinoijan viestiä ei aina tulkita toivotulla tavalla.

”Kaikki tekstit välittävät käsityksen kirjoittajan persoonasta. Kysymys on, millä tavalla. Persoonattomuus, tylsyys tai tavanomaisuus ovat yhtä vahvoja ja kokonaisia persoonallisuustulkintoja kuin persoonallisuus, värikkyys tai omaperäisyys.”

Ilmoitusten lukijat puolestaan arvottavat ilmoitusta rehellisyyden ja kiinnostavuuden vinkkelistä.

Visakon mukaan ilmoittajan ei kuitenkaan kannata suoraan julistautua rehelliseksi – siihen ei nimittäin uskota. Rehellisyys joutuu puntariin, jos myyntipuhe johtaa ensimmäiseen tavoitteeseen: tapaamiseen.

”Digitaalisesti ja kasvokkain tapahtuvassa kohtaamisessa kyse on molemmissa kuitenkin samasta asiasta, itsensä altistamisesta toisen tulkinnalle.”

Anonyymi kirjoitti...

Naispoliisilta sokkihoitoa turvapaikanhakijoille: Kaikki lähtee naisen asemasta

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen ylikonstaapeli Nina "Peppi" Pelkosen mukaan tärkeintä on kertoa turvapaikanhakijoille perusteellisesti naisen asemasta suomalaisessa yhteiskunnassa.

Pelkonen käy luennoimassa virkahame yllään ja ase lonkalla vastaanottokeskuksissa. Yksintulevana naispoliisina hän saa turvapaikanhakijoiden täyden huomion.

– Turvapaikanhakijoille on jo shokeeraavaa se, että tulen paikalle yksin eikä kanssani ole viittä miestä saattamassa minua. Englantia puhuvat miehet kysyvät usein, että miksi puhun ikävistä asioita ja yleistän heitä ryhmänä.

– Kerron, että poliisi ei tule ensimmäiseksi puhumaan kivoista asioista. He kysyvät, että syyllistänkö minä heitä koko ryhmänä: Tähän vastaan, että tämä on viesti teille kaikille, että keskustelette keskenänne näistä asioista.

Pelkosen mukaan hän puhuu aina yksioikoisesti ja suoraan, jotta viesti menee varmasti perille.

Anonyymi kirjoitti...

Seksiaddiktin ex-puoliso: "Kaupassa käyntikin oli miehelle mahdollinen panoreissu"

Ensin miehen kyltymättömyys sai Veeran tuntemaan itsensä haluttavaksi. Lopulta pakkomielteinen tarve harrastaa seksiä vei puolisolta sekä työn että parisuhteen.
Onko seksiaddiktio diagnosoitavissa oleva sairaus vai ei? Asiasta on väitelty pitkään. Mutta varmaa on se, ettei seksiriippuvuus ole vain nautintoa tuottavaa, keskimääräistä voimakkaampaa seksiviettiä vaan ongelmiin johtavaa pakonomaista käyttäytymistä – siinä missä muutkin riippuvuudet.

Seksiriippuvaiselle ongelmassa ei ole kyse sen enempää seksistä kuin syömishäiriöiselle ruuasta tai peliriippuvaiselle rahasta.

– Kuka tahansa ikään ja sukupuoleen katsomatta voi tulla riippuvaiseksi seksistä niin, että se aiheuttaa ongelmia, sanoo seksologi Jukka Virtanen Hyvä Terveys -lehdessä.

Veera seurusteli seksiriippuvaisen kanssa ja oppi, millaista on, kun koko elämä kiertyy seksin ympärille ja jokainen kaupassa käyntikin voi olla mahdollinen panoreissu.

Kun Veera tapasi nykyään jo entisen kumppaninsa, suhteen alku oli täynnä ihanaa kiihkoa.

– Ajattelin, että on hurmaavaa, että mies haluaa niin paljon. Hän oli kyltymätön, ja sai minut tuntemaan itseni haluttavaksi, Veera sanoo.

Pari harrastikin paljon seksiä. Niin paljon, että hiljalleen se alkoi tuntua Veerasta jo puuduttavalta.

– Seksiä oli harrastettava ihan kaikkialla ja koko ajan. Jos vaikka menimme kaupungille ostoksille, kahville tai syömään, jossain vaiheessa hänen oli päästävä panemaan. Puolisoni tuntui koko ajan etsivän seuraavaa paikkaa harrastaa seksiä. Se ohjasi kaikkea hänen tekemistään.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä yksi tuote viedään usein kirpputoreilta – "Vanhemmat rouvat hakevat elämäänsä jännitystä" | Aamulehti

...
- Vanhemmat rouvat, jotka etsivät ehkä jännitystä elämään. Heitä jää aika usein kiinni ja jälkikäteen tulee ilmi, ettei heidän olisi tarvinnut varastaa, Lehtonen-Nurmi sanoo.
Bonus Kirppiksellä vanhin kiinni jäänyt varas on ollut 87-vuotias nainen. Yleensä "aktiivisin" ryhmä ovat yli 70-vuotiaat naiset.
- Itse asiassa he eivät useinkaan säikähdä kiinni jäämistä, vaan tietävät selvästi seuraamukset. Välillä on tullut ilmi, että osa on ollut virkavallan vanhoja tuttuja, Bonus Kirppiksen omistaja Aino Pehkonen sanoo.
...

Anonyymi kirjoitti...

Feministit ja islamistit hyvää pataa keskenään

Maryam Namazie on ex-muslimi, joka on kritisoinut voimakkaasti islamismia ja muita islamin ikäviä aikaansaannoksia. Hän piti esitelmän eräässä Lontoon korkeakoulussa, mikä ärsytti paikallisia islamisteja häiriköimään. Se ei tietenkään ole mitään uutta ja yllättävää.

Erikoista kuitenkin on, että korkeakoulun feministiseura osoitti julkisesti solidaarisuutensa islamistiklubille. Eivät taida femakot oikein ymmärtää, mitä heidän seuralleen tapahtuisi, jos islamistit pääsisivät valtaan.

https://whyevolutionistrue.wordpress.com/2015/12/03/the-death-of-liberalism-goldsmiths-feminists-ally-with-muslims-opposing-feminist-speaker-maryam-namazie/

The death of liberalism: Goldsmiths feminists ally with Muslims opposing feminist speaker Maryam Namazie « Why Evolution Is True

Anonyymi kirjoitti...

HS:n pääkirjoitus valkopesee vaaran: “Raiskaustilastoja ei pidä käyttää leimaamiseen”
Missään tutkitussa väestöryhmässä valtaenemmistö ei ole koskaan syyllistynyt rikoksiin, muistuttaa professori Päivi Honkatukia HS:n Vieraskynä-palstalla.

Anonyymi kirjoitti...

Järjestö tarjoutuu antamaan seksivalistusta turvapaikanhakijoille

Sexpo-säätiö tarjoutuu avoimella kirjeellä antamaan seksuaalikasvatusta turvapaikanhakijoille.
Turvapaikanhakijoiden tekemä ja epäilty seksuaalinen väkivalta on herättänyt keskustelua Suomessa.
Sexpon toiminnanjohtaja Tommi Paalanen sanoo, että turvapaikanhakijoille tarkoitetun seksuaalikasvatusohjelman suunnitteleminen ja toteuttaminen vastaanottokeskuksissa ei ole vaikeaa, eikä edes kallista.
- Sexpo-säätiö tarjoutuu toteuttamaan sellaisen yhteistyössä Maahanmuuttoviraston ja järjestöjen kanssa, mikäli sopiva rahoitus löytyy, avoimessa kirjeessä sisäministeri Petteri Orpolle sanotaan.
Sesxpo on vuonna 1969 perustettu seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden asiantuntijajärjestö.
Seksuaalikasvatus on järjestön mukaan toimiva keino seksuaalisen väkivallan ennaltaehkäisemiseksi. Turvapaikanhakijat, jotka tulevat erilaisesta kulttuurista, tarvitsevat Sexpon mukaan tietoa ja taitoja, joiden avulla he voivat ymmärtää suomalaisen seksuaalikulttuurin toimintatapoja.
- Seksuaalikasvatuksen avulla voidaan antaa oikeaa tietoa seksuaalisuudesta, seksuaalikulttuurista ja tasa-arvokysymyksistä sekä käsitellä seksuaalisuuteen liittyviä arvoja ja etiikkaa. Seksuaalikasvatus antaa valmiuksia toimia vastuullisesti ja toisia kunnioittavasti erilaisissa kohtaamistilanteissa.
Sexpo kouluttaa seksuaalineuvojia, -terapeutteja ja -kasvattajia sekä ylläpitää seksuaalineuvontaa, johon tulee tuhansia yhteydenottoja vuosittain.

Anonyymi kirjoitti...

Ovatko naimisissa olevat avopareja onnellisempia?

Ohion yliopiston tekemän tutkimuksen mukaan on aivan sama, koristavatko sormukset rakastavaisten nimettömiä vai ei - ainakin, jos katsoo asiaa tunnetasolla.
Tuoreen tutkimuksen mukaan avoliitossa elävät pariskunnat voivat olla yhtä onnellisia kuin rakastavaiset, jotka sinetöivät suhteensa sormuksilla. Tieto voi tulla helpotuksena varsinkin kaikille niille, jotka eivät tahdo virallistaa liittoaan, mutta tuntevat ulkopuolelta tulevia paineita hääkutsujen lähettämisestä.
Yhteenmuutto avain onneen?
Ohion yliopiston toteuttama tutkimus koski nuoria aikuisia ja heidän rakkauselämäänsä. Tutkimukseen osallistuneita haastateltiin säännöllisin väliajoin vuodesta 2000 vuoteen 2010. Tutkimukseen osallistui noin 8700 henkilöä. Haastatteluista ilmeni, että rakkaansa kanssa yhteen muuttaneet naiset kokivat yhtä suurta onnea kuin naiset, jotka vannoivat kullalleen vihkivalan.
Tutkimuksesta kuitenkin ilmeni, että miehet kokivat tunteissaan positiivisen muutoksen vasta astuessaan avioon mielitiettynsä kanssa. Toista kertaa vakavassa parisuhteessa elävät miehet taas kokivat yhtä suurta onnea niin rakkaansa kanssa yhdessä asuessaan kuin avioliitossa eläessäänkin. Sama ilmiö oli havaittavissa myös naisten kohdalla.
Tutkmuksessa mukana ollut Ohion yliopiston professori Claire Kamp Dush toteaa, että ajat ovat muuttuneet. Aiemmin avioliitto tuntui olevan edellytys kukoistavalle ja hyvinvoivalle parisuhteelle. Naisen mukaan heidän tutkimuksensa kuitenkin alleviivaa, että parisuhteen edut ovat samat riippuen siitä, elääkö pariskunta avioliitossa vai ei. Varsinkin, kun asiaa tarkastellaan henkisen hyvinvoinnin kannalta.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Poliisi ei tehnyt rikosilmoitusta Hennalan kahakasta – poliisitarkastaja pitää outona | Yle Uutiset | yle.fi

Konstaapelien piiritys oli "sekava tilanne" - Hennalan välikohtaus pidetään poissa julkisuudesta - ESS.fi

Anonyymi kirjoitti...

Taitavat juorut olla vain juoruja, mutta poliisin pitäisi kertoa tosiasiat katkaistakseen juoruilta siivet. Se kuitenkin pelottaa, että selvästikin tilanne on karkaamassa poliisinkin mielestä käsistä:

Avautuminen poliisista: ”Pelkään pahoin, että kohta Suomen kaduille tulee sotilaita” | Uusi Suomi

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on kannatettavaa toimintaa:

Kansliapäällikkö Ylellä: Turvapaikanhakijoiden raiskausepäilyt kootusti julki - Kotimaa - Uutiset - MTV.fi

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Pidempi mies saa naisen onnellisemmaksi | Nainen.com

Couples with biggest height differences have best relationships say Korean researchers | Metro News

Anonyymi kirjoitti...

Joidenkin unelma on toisten painajainen:

Kysyntä räjähti – Myymälä tilasi nelinkertaisesti hälyttimiä itsepuolustukseen | Yle Uutiset | yle.fi

...
Erityisesti naiset ovat viime päivinä tiedustelleet Clas Ohlsonista kovaäänisiä suihkehälyttimiä. Ilmiö näkyy eritoten pääkaupunkiseudulla, missä ketjun moni liike on myynyt hälyttimensä muutamassa päivässä loppuun.
...

Anonyymi kirjoitti...

Tutkijoiden varoitus nuorille aikuisille: runsas tv:n katselu ja vähäinen liikunta laskevat älyäsi keski-ikäisenä - Tiede - Tiede - Helsingin Sanomat

JAMA Network | JAMA Psychiatry | Effect of Early Adult Patterns of Physical Activity and Television Viewing on Midlife Cognitive Function

Anonyymi kirjoitti...

Tutkijoiden päätelmä: Miehet keksivät huumorin - Tiede - Tiede - Helsingin Sanomat

Kylläpä naiset jaksavat kitistä etuoikeuksiensa poistosta:

Työstäni tulee yhä raskaampaa, kiitos AKT:n - Mielipide - Mielipide - Helsingin Sanomat

Kalifornian iskua tutkitaan nyt terrorismina – ampujatar vannoi uskollisuutta Isisille - Isis - Ulkomaat - Helsingin Sanomat

Sexpon avoin kirje sisäministeri Orpolle: Tarjoudumme antamaan seksuaali­kasvatusta turvapaikan­hakijoille - Turvapaikanhakijat - Kotimaa - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Tutkijoiden päätelmä: Miehet keksivät huumorin

Huumorintajun tiedetään olevan tärkeä kriteeri parinvalinnassa. Nyt tutkijat selvittivät, vaikuttaako kertojan äänen korkeus vitsin hauskuuteen.

Brittitutkijat soittivat koehenkilöille nauhalta niin sanottuja one-linereita, eli lyhyitä sutkautuksia. He huomasivat, että naiset nauroivat riippumatta äänen korkeudesta, mutta miehillä huvittuneisuus riippui vitsailijan äänestä.

Naisten nauravaisuus on todistettu aiemminkin: Robert Provinen johtamassa tutkimuksessa havaittiin, että jos seurueeseen kuuluu molempien sukupuolien edustajia, naiset nauravat selvästi enemmän kuin miehet.

Brittitutkimuksessa raamikkaat ja dominoivat miehet nauroivat enemmän jutuille, joiden kertojalla oli matala ääni. Korkeaäänisemmät taas pitivät korkeaäänisempien vitsejä hauskempina.

Itsensä dominoiviksi määritelleet miehet myös valitsivat matalaäänisiä vitsinkertojia todennäköisemmiksi kavereikseen. Tavallisia ääninauhoja kuunnellessaan he eivät tehneet äänen korkeuteen perustuvaa valintaa.

Voimakkaat ja dominoivat miehet kaverustuvat siis todennäköisemmin keskenään. Tästä tutkijat päättelivät, että huumori on saattanut kehittyä helpottamaan miesten välistä yhteistyötä esimerkiksi metsästyksessä.

Tutkimuksen julkaisi Evolution & Human Behavior.

Anonyymi kirjoitti...

A-studio
pe 4.12.2015


Raiskauksesta ehdotonta vankeutta. Studiossa rikosylikomisario Jonna Turunen, Helsingin hovioikeuden tuomari Timo Ojala, Naisten Linjan toiminnanjohtaja Elina Nikulainen ja kansanedustaja Timo Heinonen (kok.). #yleastudio

Anonyymi kirjoitti...

Nelosen median tiedotuspäällikkö Paula Rintamaa puolustaa maahanmuuttajaraiskaajia, hyökkäämällä suomalaismiehiin | MV!!??

2015-12-05 MV: Nelosen median tiedotuspäällikön puolustuspuhe mamuraiskaajille

Anonyymi kirjoitti...

Sharia courts in Britain lock women into 'marital captivity', study says | Home News | News | The Independent

Sensuuri iski tähän:

2014-03-07 SK: Jörn Donner: Joskus häpeän Suomen pimeitä voimia

Donner on huolissaan naisten vapaudesta Suomessa.

– Törmäämme eriuskoisten maahanmuuttajien naisia koskeviin ennakkoluuloihin. Ruotsissa on ollut murhia, joissa perheenisä on tappanut tyttärensä siitä syystä, että tämä on harrastanut seksiä tai seurustellut normaalin ruotsalaisen kanssa. Meidän täytyy suoraan sanoa, ettemme hyväksy uskonnollisissa yhteiskunnissa olevaa epätasa-arvoa.

– Minkäänlaisia myönnytyksiä emme voi tehdä, koska naisten tasa-arvo liittyy keskeisesti vapauteen. Naiset voivat käyttää huivia, mutta jos he rupeavat peittämään kasvonsa, sen täytyy olla kiellettyä. Ranskassa on laki, joka kieltää kasvojen peittämisen. Minusta se on aivan oikein, Donner sanoo.
Pohjalainen: Jörn Donner on huolissaan naisten vapaudesta Suomessa – "Emme voi tehdä myönnytyksiä" 5.12.2015

Lännen Median juttu julkaistiin aamulla ainakin Ilkan ja Pohjalaisen nettisivuilla, mutta on sittemmin poistettu. Välimuistista löytyy.

Anonyymi kirjoitti...

Rachel on ollut prostituoitu yli 20 vuotta – ”Minulle se on samanlainen ammatti kuin siivooja tai opettaja” - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

...
Wotton oli 15 vuotta sitten mukana perustamassa Touching Base -kansalaisjärjestöä, jonka pyrkimyksenä on yhdistää kaksi yhteiskunnan marginaalissa olevaa ryhmää: seksityöntekijät ja vammaiset. Järjestö tarjoaa koulutusta seksityöntekijöille vammaisten asiakkaiden kanssa toimimiseen ja toimii yhteyskanavana seksityöntekijöiden ja vammaisten asiakkaiden välillä.

– Vammaisten asiakkaiden kohdalla ensimmäinen yhteydenotto tulee useimmiten heidän vanhemmiltaan.
...
Wotton on kollegoidensa tavoin äärimmäisen kyllästynyt siihen, että media vääristelee seksityöntekijöiden elämää.

– Me emme myy itseämme, emme ruumista tai sieluamme. Myyn palveluja ja asetan itse rajani, mitä teen ja mitä en tee.
...
Wotton vastustaa jyrkästi Ruotsin malliksi kutsuttua lakia seksin ostamisen kriminalisoinnista.

– Useat raportit ja tutkimukset osoittavat, että ostokielto lisää seksityöntekijöiden eristäytymistä yhteiskunnasta ja lisää riskejä esimerkiksi poliisikorruptioon. Dekriminalisointi on ainoa keino parantaa seksityöntekijöiden asemaa ja oikeusturvaa.
...
3. Amnesty International sekä YK:n väestörahasto (UNFPA), YK:n kehitysohjelma (UNDP) ja YK:n HIV/AIDS-ohjelma UNAIDS tukevat seksikaupan dekriminaalisaatiota.

Anonyymi kirjoitti...

Nettideittailu aiheuttaa enemmän eroja | Nainen.com

Miehet ja naiset reagoivat stressiin eri tavoin | Nainen.com

Anonyymi kirjoitti...

Onko tässä tähtitieteellisen kalliiksi tulevassa touhussa vain narttujen vähäisenkin järjen rippeet sumentama kiima, joka saa väsäämään myös noita sydänjuttuja?:


Nuorten kantisnaisten/-tyttöjen typeryys ja mamufetissi on ilmeisesti universaalia. NRK:n jutussa kuva missä olivat heiluttelemassa teretulemastnorjaan-kylttejään.

Anonyymi kirjoitti...

Turvapaikanhakijattarilla on aivan liian rankkaa:

Norjassa:

Turvapaikanhakija sai tarpeekseen: “Piti itse kantaa ruokakassit kaupasta vastaanottokeskukseen!” | MV!!??

Suomessa:

Irakilaisnainen kyllästyi vastaanottokeskukseen – palaa sairaan äitinsä luokse | Yle Uutiset | yle.fi

Anonyymi kirjoitti...

Cristiano Ronaldon läheiset välit mieheen puhuttavat - Viihde - Ilta-Sanomat

Toimittaja: Cristiano Ronaldo matkustelee yksityiskoneella halailemaan potkunyrkkeilijää

Anonyymi kirjoitti...

Cristiano Ronaldon pojalta piilotellaan perheeseen liittyvää salaisuutta – ”Kerron, kun aika on oikea” - Mestarien liiga - Ilta-Sanomat

...
Real Madridin supertähti Cristiano Ronaldo ei ole vieläkään kertonut vuonna 2010 syntyneelle pojalleen tämän äidistä.
...
– Minulle se ei ole ongelma. Monilla lapsilla ei ole toista vanhempaa. Cristianolla on isä, uskomaton isä.
...

Anonyymi kirjoitti...

Germaine Greer: ‘You can hold a knife to my throat, I won’t recognise trans people’ · PinkNews

Germaine Greer: on anti-feminists, transgender and how equality feminism is not enough | The Update

Anonyymi kirjoitti...

Jörn Donner on huolissaan naisten vapaudesta Suomessa – "Emme voi tehdä myönnytyksiä"

Donner on huolissaan naisten vapaudesta Suomessa.

– Törmäämme eriuskoisten maahanmuuttajien naisia koskeviin ennakkoluuloihin. Ruotsissa on ollut murhia, joissa perheenisä on tappanut tyttärensä siitä syystä, että tämä on harrastanut seksiä tai seurustellut normaalin ruotsalaisen kanssa. Meidän täytyy suoraan sanoa, ettemme hyväksy uskonnollisissa yhteiskunnissa olevaa epätasa-arvoa.

– Minkäänlaisia myönnytyksiä emme voi tehdä, koska naisten tasa-arvo liittyy keskeisesti vapauteen. Naiset voivat käyttää huivia, mutta jos he rupeavat peittämään kasvonsa, sen täytyy olla kiellettyä. Ranskassa on laki, joka kieltää kasvojen peittämisen. Minusta se on aivan oikein, Donner sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen on yhä harvinaisuus veturin ohjaamossa – ”Työkaverien tuki on mahtava apu"

Krista Majola on yksi Suomen noin neljästäkymmenestä veturinkuljettajanaisesta. Miehiä alalla on noin 1 200–1 300.

Majola päätyi veturinkuljettajaksi lähihoitajan ammatista sattuman kautta.

– Näin erään lehden nettisivuilla mainoksen, jossa haettiin osallistujia veturinkuljettajan koulutukseen. Ilmoittauduin heti hetken mielijohteesta ja jo parin tunnin kuluttua minulle soitettiin, että voisitko tulla haastatteluun. Läpäisin kaikki vaiheet ja pääsin koulutukseen, enkä kyllä ole hetkeäkään katunut.

Anonyymi kirjoitti...

Näin Britanniassa sovelletaan sharia-lakia – "Naiset tuomitaan aviolliseen vankilaan"

Sharia-neuvostojen toimintatavat puhuttavat Isossa-Britanniassa, kertoo The Independent.

Britanniassa toimivat sharia-neuvostot, joita usein kutsutaan sharia-tuomioistumiksi, lukitsevat tutkimuksen mukaan naisia "aviolliseen vankilaan".

Neuvostojen kerrotaan olevan haluttomia puuttumaan kotiväkivaltaan ja turhauttavan avioeroa haluavia muslimimiesten vaimoja.

Maan parlamentissa myöhemmin esiteltävän tutkimuksen kerrotaan perustuvan yksityiskohtaisimpaan ja kattavimpaan analyysiin, jota aiheesta on koskaan tehty.

Leidenin yliopiston tutkija Machteld Zee seurasi viidentoista tunnin ajan salaisten oikeusistuinten toimintaa Lontoossa ja Birminghamissa. Hän todisti usean tapauksen käsittelyä ja haastatteli islamilaisia tuomareita.

Zee kertoo muun muassa tapauksesta, jossa tuomari kysyi hyväksikäytetyltä ja avioeroa halunneelta naiselta nauraen, että miksi tämä edes meni naimisiin miehensä kanssa.

Eronneelle pariskunnalle, joka oli kysynyt avioeronsa uskonnollisesta pätevyydestä, oli puolestaan kielletty sekulaarin eron merkitys täysin.

Lontoon islamilainen sharia-neuvosto kiistää Zeen väitteet.

Sharia-neuvostot eivät ole tuomioistuimia, mutta niillä on voimakas uskonnollinen auktoriteetti. Britannian lain perusteella neuvostot voivat toimia välittäjinä, mutta niiden päätökset eivät voi ohittaa tuomioistuinten päätöksiä.

Zeen mukaan sharia-neuvostojen vahvaa asemaa tukevien näkemykset monikulttuurisuudesta perustuvat romantisoidulle kuvalle yhteisöllisistä arvoista.

Anonyymi kirjoitti...

Uhmasi törkyhuutoja ja keskisormea – näin nuori musliminainen puhui Kansalaistorilla

Parikymppinen maahanmuuttajataustainen Maryam Askar uhmasi yleisön joukosta tullutta huutelua ja esiintyi rohkeasti Kansalaistorin itsenäisyysmielenilmauksessa sunnuntaina.

Askar saapui puhumaan kansallismielisten järjestöjen tapahtumaan saatuaan avoimen kutsun maahanmuuttokriisen Hommaforumin kautta.

Jo viisi minuuttia torille saapumisen jälkeen Askar kuuli ensimmäiset painu takaisin kotimaahasi -huudot.

Keskisormikin heilui.

Nuori nainen ei välittänyt. Hän sanoi olevansa itsekin maahanmuuttokriittinen, koska ymmärtää "että jokin on pielessä".

Yleisöstä tähän reagoitiin hajanaisella huutelulla ja naurulla.

Sitten Askar lausui: "Olen elämäni velkaa suomalaisille."

Se sai yleisön aplodeeraamaan.

Hän jatkoi, että ymmärtää, miksi viimeaikaiset raiskaustapaukset herättävät voimakkaita reaktioita.

– Mun maassa suomalainen raiskaaja saisi vielä kovemman tuomion kansalta, Askar sanoi.

– Haluan osoittaa että olen yhtä suomalainen kuin te, hän jatkoi.

Anonyymi kirjoitti...

Työelämän paine saa miehet meikkaamaan | Taloussanomat

Ruotsalaistyttö napattiin Itävallassa - oli matkalla Isisin riveihin - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

kirjoitti...

(edelleen)

Helsingin Uutiset:Reportaasi: rähinästä ja rasismista on tullut kiinteä osa itsenäisyyspäivää (6.12.2015)

Eräs Rajat kiinni -marssin keskellä puhuneista väitti puskaraiskauksien olevan vaarallisempia kuin kotona tapahtuvat raiskaukset, sillä kotona tapahtuvat raiskaukset ovat "naisen mielestä väärään aikaan tapahtunutta seksiä". Naisen suostumus seksiin on allekirjoitettu parisuhteen alussa. Tälle yleisö ei hurraa, mutta kuuntelee silti.

Kaiken keskellä ovat ihmiset vakavine kasvoineen. Nämä huudot ja puheenvuorot eivät vaikuta vihaiselta, vaan epätoivoiselta. Hätähuudon keskellä nauru hersyy vain, kun maahanmuuttajan kustannuksella vitsaillaan.

Anonyymi kirjoitti...

10-vuotias poika raiskattu Wienissä | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

”Suomalainen raiskauskeskustelu ei ole 20 vuodessa juuri muuttunut”

"Yksityisissä ja julkisissa keskusteluissa on käynyt hyvin ilmi, että tällaisia kokemuksia on suunnilleen kaikilla suomalaisilla naisilla, ikään katsomatta."

Niin myös miehillä, mutta jostain syystä sillä ei tunnu olevan mitään väliä.

" Pikemminkin se kuuluu kulttuuriimme, on aina kuulunut. "

Täysin älytön väite. Raiskaus on Suomessa kriminalisoitu teko, johon suhtaudutaan hyvin vakavasti ja, kuten tästäkin jutusta näkee, suurella tunteella. Raiskaajat ovat vankiloissakin halveksuttuja. Jos teko kuuluisi kulttuuriimme, suhtautuminen olisi aivan toisenlainen.

"Helsingissä jo 2012 tehdyn, kaupungin turvallisuutta koskevan kyselyn mukaan esimerkiksi naisten työpaikoilla kohtaama ahdistelu, väkivalta ja sillä uhkailu ovat lisääntyneet "

Kysyttiinkö miehiltä taaskaan mitään? Oliko lisääntymistä todella tapahtunut, vai oliko tässäkin kyselyssä käytetty niin laajoja määritelmiä, että mikä tahansa työssä kohdattu epämiellyttävä tilanne täyttäisi ne?

"Raiskaajista 98 prosenttia on miehiä, ja heistä suurin osa uhrin tuttuja, ei siis mitään vieraita muukalaisia."

Vasta viime hallituskaudella raiskauksen tunnumerkistöä rikoslaissa muutettiin sellaiseksi, että nnaisten miehiin kohdistamat raiskaukset tulivat lakiteknisesti edes mahdollisiksi. Miksi tämä olennainen tosiasia, joka osoittaa myös sen, miten epätasa-arvoinen lainsäädäntö Suomessa on ollut, jätetään mainitsematta?

”Näen samanlaisia asenteita, syyttelyä ja vähättelyä kuin koin 1990-luvun puolivälissä.”

Tervetuloa kerhoon. Väkivallan miesuhrien elämä on tätä täynnä.


"On kuin seksuaalista väkivaltaa ei hillitsisi tai estäisi mikään valistus, oppi, järki tai sivistys."

Ehkä miesten syyllistämisestä kannattaisi luopua, kun se ei tuota mitään hyvää.

"Snellman arveleekin, että kyse on syvälle juurtuneista asenteista: miehisyyden, väkivallan ja edelleen myös alkoholin pyhästä kolminaisuudesta. "

Tällä mutu-asenteella meillä sitten mennään eteenpäin. Parempaanko ei pystytä?

Anonyymi kirjoitti...

Voiko pitää paikkansa, että naisille aletaan nyt tarvitsemaan saattajia. Olisiko tässä ATM-miehille mahdollisuus vai viekö himo tummaa lihaa kohtaan voiton?:

2015-12-04 Seiska: Säynätsalossa kaksi raiskausepäilyä

Aamulla ajellessa radiossa sanottiin että älkää naiset lähtekö yöllä yksin kulkemaan vaan ottakaa kaveri mukaan. Että näin se nyt sitten taitaa olla. Saattaja mukaan.

Heinolalaiskoulu varoittaa oppilaitaan: ”Ei välttämättä kannata kävellä pimeällä yksin” | MV!!??

...
Lyseonmäen koulun oppilailleen lähettämässä tiedotteessa kehotetaan tyttöjä miettimään millainen vaikutus rennolla ja vapaalla käyttäytymisellä voi olla muualla kuin Suomessa.

Tiedotteessa todetaan myös, että nuorten tyttöjen ei välttämättä kannata kävellä pimeällä yksin, eikä ottaa katsekontaktia isompaan miesjoukkoon.
...

Anonyymi kirjoitti...

Ja taas epätoivoinen yritys todistella mustaa valkoiseksi:

Raiskausten taustalla on miehisyyden, väkivallan ja alkoholin pyhä kolminaisuus, sanoo Anja Snellman - Raiskaus - Kulttuuri - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Onpahan saatu sitä kaivattua värinää:

”Ei välttämättä kannata liikkua yksin pimeällä” – heinolalaiskoulu lähetti oppilailleen varoitteluviestin | Yle Uutiset | yle.fi

2015-12-07 Heinola: Tyttöjen pitäisi välttää ulkona liikkumista iltaisin

Anonyymi kirjoitti...

Postmodernismi ja sekopäisen peikon logiikka

Ehkä kaikkein sekopäisimmästä päästä postmodernia ajattelua edustaa ranskalainen feministifilosofi Luce Irigaray. Feministinä Irigaray on kirjoituksissaan kritisoinut tiedettä sen sukupuolittuneisuudesta. Hänen mukaansa E=mc² on sukupuolittunut yhtälö, koska se pitää valonnopeutta tärkeämpänä kuin muita nopeuksia, jotka ovat ihmisille elintärkeitä. Hän on myös kritisoinut fysiikkaa nestemekaniikan vähäisestä tutkimuksesta, mikä hänen mukaansa kielii "maskuliinisten fyysikoiden" suosivan jäykkiä, kiinteitä asioita. Tämä johtuu hänen mukaansa tieteen kyvyttömyydestä käsitellä "feminiinisiä" virtauksia. Miesten sukuelimelle on ominaista jäykistyminen kun taas naisilla on kuukautisverta ja emätinnesteitä vuotava aukko. Tästä näkökulmasta katsottuna Irigarayn mielestä ei ole ihme, ettei tiede ole kyennyt kehittämään onnistunutta turbulenssin mallia. Turbulentin virran ongelma ei ole ratkaistavissa, koska nesteiden ja naiseuden käsitteet on muotoiltu puutteellisesti.

No. Irigarayn ajattelu edustaa sekopäisen peikon logiikkaa puhtaimmillaan. Jokainen ikinä aero- tai hydrodynamiikkaa lukenut tuntee Navier-Stokesin yhtälöt ja tietää, miten tuskaisia ne ovat ratkaista.

Anonyymi kirjoitti...

Vain 28 % korkeakouluista valmistuneista on luonnontieteiden aloilta Blogi US Pauli Sumanen 7.12.2015

Anonyymi kirjoitti...

Karu tilasto julki: raiskausrikosten määrä tuplaantui

Rikos- ja prosessioikeuden professori Matti Tolvanen Itä-Suomen yliopistosta arvioi nuorten suhteellisen yliedustuksen karussa tilastossa aiheutuvan siitä, että kyseisessä ikäryhmässä elämäntavat eivät ole vielä vakiintuneet määrättyyn muotoon.

– Nuorilla seuraelämä on aktiivisimmillaan ja heillä on suurempi riski joutua raiskatuiksi kuin esimerkiksi vakiintuneilla perheenäideillä.

Myös hänen mukaansa osa raiskausrikosten määrällisestä kasvusta selittyy Suomeen liittyvillä demografisilla tekijöillä.

– Poliisin tietoon tulleiden raiskausten määrän kasvulla on yhteys siihen, että ulkomaalaiset ja maahanmuuttajat tekevät näitä rikoksia kantaväestöä enemmän.

Anonyymi kirjoitti...

Hähä:

'Fat shaming' cards handed to London Tube passengers - BBC News

Anonyymi kirjoitti...

Isisin riveihin pyrkinyt ruotsalaisteini syytteeseen Itävallassa – ”Hän on täysin Isisin aivopesemä” - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Syyriaan pyrkinyttä ruotsalaista 17-vuotiasta tyttöä syytetään terroristiseen järjestöön liittymisestä.
...
Sadat nuoret naiset lähteneet
...

Anonyymi kirjoitti...

Kansankynttilä Jutta vauhdissa:

Pakolaiskeskustelu päättyi vääriin mielipiteisiin - YouTube

Moskovassa koulutuksensa saaneen demaripäätoimittaja Kyösti Karvosen propagandavasara iski jälleen. Junes on nostanut esiin miten nimenomaan demaripoliitikot toimivat VOK-bisnestä pyörittävien yritysten hallituksissa, ja sai Jutta Urpilaisen taannoin kirkumaan raivosta.

Anonyymi kirjoitti...

Neuvostoliittolaista neuvottelutaktiikkaa Blogi US Pauli Sumanen 8.12.2015

Anonyymi kirjoitti...

Miksi raiskauksen uhri eristetään Suomessa? Pahoista teoista ei päästä eroon vankilatuomiolla

Tuomioistuimissa ei jaeta oikeutta, vaan tuomioita. Rangaistukset eivät kohdistu ainoastaan syytettyihin, eivätkä kaikki uhrit ole koskaan läsnä. Vangeilla on lapsia, puukotetuilla ystäviä. Suhtaudun lähtökohtaisen nyreästi vankeusrangaistuksen käyttöön.

Luin työkseen väkivaltarikoksien uhreja auttavan Lauren Chief Elkin haastattelun, jossa hän etsi tapoja hakea oikeutta tuomioistuimen ulkopuolella. Häneltä kysyttiin, mihin raiskaajat sitten laitetaan, jos vankiloita ei enää olisi. Hän aivan oikein huomautti, etteivät raiskaajat nytkään vankilassa ole. Syynä ei todellakaan ole vain vankeusrangaistusten määräaikaisuus: suurin osa raiskauksista ei koskaan tule edes poliisin tietoon, saati pääty syyllisen tuomioon.

On naiivi ja utopistinen ajatus, että pahoista teoista päästään sillä, että pahat ihmiset laitetaan vankilaan. Se on vielä epärealistisempi kuin unelma yhteiskunnasta, joka ei tarvitse vankiloita.

Feministisessä utopiakirjassa The Feminist Utopia Project kuviteltiin vankilatonta yhteiskuntaa. Siinä uhrin tarpeet olisivat ensisijaiset. Jos ihminen joutui väkivallan uhriksi, yhteisö järjesti useita ”piirejä”, joissa surtiin, käytiin asiaa läpi, pohdittiin tunteita, itkettiin yhdessä, juhlittiin selviytymistä. Piirejä, joissa uhrin perheenjäsenet ja ystävät saivat purkaa sydäntään. Lopuksi pyydettiin uhria kertomaan mitä hän haluaa. Vasta sen jälkeen kiinnitettiin huomiota syytettyyn.

Syytettyäkään ei eristetty muista, vaan hän osallistui piireihin. Joutui kohtaamaan uhrin ja tämän läheisten tunteet, vastaamaan heidän kysymyksiinsä. Kun sitten viimein syytetty oli huomion keskipisteenä, yhdessä mietittiin, miten hän voisi ”parantua”. Surra tekonsa, löytää anteeksiannon ja sitä kautta tien ulos sellaiseen elämään, jossa hänen ei tarvitsisi toista kertaa tehdä kuten teki.

Meillä on nyt järjestelmä, joka perin huonosti ottaa huomioon uhrin tunteita. Tutkimukset ovat kylmiä ja sana sanaa vastaan -tyyppisissä rikoksissa uhri voikin löytää itsensä tilanteesta, jossa joutuu uudelleen puolustamaan itseään. Riidat eivät tosiaankaan välttämättä pääty oikeudenkäynnissä sopuun.

Minulla on useita ystäviä, jotka eivät ole menneet poliisille, vaikka heitä on hakattu tai heidät on raiskattu. Olisipa kynnys omallakin kohdalla kyllä aika korkea. Julkistaa ja julistaa olevansa uhri.

Suomalainen yhteiskunta kun on jokseenkin vastakohta yllä kuvailemalleni feministiselle utopialle. Täällä vääryyden kokenut saatetaan eristää. Eristäminen on vapausrangaistus. Rikoksen uhrille ei osata puhua, joten ei puhuta. Muistan itse, miten aikoinaan yläkoulussa en uskaltanut edes katsoa kohti tyttöä, joka oli joutunut inhottavan raiskauksen uhriksi. Pelkäsin tuijottavani, joten päädyin kohtelemaan häntä kuin spitaalista.

Meiltä puuttuu toimintatapa, joka opettaisi meidät kaikki kohtaamaan epämukavan: uhrin kokemukset ja tunteet.

Anonyymi kirjoitti...

Selvitys: Seksuaalisen väkivallan uhrit törmäävät usein epäilyyn ja vähättelyyn – toipumisesta on silti toivoa

Seksuaalisesta väkivallasta selviytymisessä ratkaisevaa on kokemuksista kertominen, mutta uhrit törmäävät usein epäilyyn ja vähättelyyn.

Asia selviää Väestöliiton julkaisemasta Oon siellä jossain mun -kirjasta, joka pohjautuu 319:een seksuaalista väkivaltaa, hyväksikäyttöä tai kaltoin kohtelua kokeneen suomalaisen toipumiskertomukseen.

Aineisto kerättiin nimettömänä, avoimien kysymysten verkkokyselynä, jonka vastaajista suurin osa oli alle 40-vuotiaita naisia. He olivat pääosin kokeneet aikuisen tekemää seksuaalista väkivaltaa tai hyväksikäyttöä lapsuudessaan tai nuoruudessaan. Osa oli kokenut seksuaalista väkivaltaa aikuisiän parisuhteessa.

”Valitettavasti heillä oli paljon kielteisiä kokemuksia siitä, etteivät he olleet saaneet tukea. Läheiset ja ammattilaiset, kuten lääkärit, poliisit, diakonit, terveydenhoitajat, opettajat ja koulupsykologit olivat vähätelleet ja mitätöineet asiaa”, kertoo kirjan kirjoittanut, pitkään seksuaalisen väkivallan uhrien kanssa työskennellyt psykoterapeutti Maaret Kallio.

Anonyymi kirjoitti...

Meidän pitää vain uskoa sokeasti, vai kuinka? Meidän on kunnioitettava "uhrin" tunteita, joten emme saa vaatia todisteita tai kyseenalaistaa lainkaan hänen sanomaansa. Voimme vain järjestää itkupiirin väitettyä tapahtumaa märehtimään.

Aika kauas on vieraannuttu oikeusvaltiosta ja rationaalisesta lainkäytöstä. Se on korvattu feministisellä, voisi jopa sanoa että feminiinisellä, tunnehötöllä ja diipa-daapalla. Ei hyvä.

Anonyymi kirjoitti...

Kohusaarnaaja Pirkko Jalovaaran takavarikko jatkuu

...
Rikoshyöty satoja tuhansia
...

Anonyymi kirjoitti...

Turvapaikanhakijoiden sopeuduttava, ei suomalaisten tyttöjen

Heinolan Lyseonmäen koulu on lähettänyt 01.12.2015 Vilma-järjestelmän kautta julkisen tiedotteen oppilailleen, jossa nuoria tyttöjä kehotetaan muuttamaan länsimaalaisittain normaalia käyttäytymistä turvapaikanhakijoiden vuoksi. Asiasta uutisoi myös Yle 07.12.2015. Tiedotteessa todetaan muun muassa, että nuorten tyttöjen ei välttämättä kannata kävellä pimeällä yksin, eikä ottaa katsekontaktia isompaan miesjoukkoon. Tiedotteen mukaan Suomessa rento ja vapaa käytös saattaa olla erilaisesta kulttuurista tulevien turvapaikanhakijoiden silmissä harhaanjohtavaa.

Muutamista hyvistä neuvoista muun muassa Facebookin käytön suhteen huolimatta asenne tiedotteen taustalla on täysin väärä ja kuvaa laajemmassakin mittakaavassa länsimaisen kulttuurin kyvyttömyyttä puolustaa perusarvojaan. Valtaväestönä eläviä suomalaisia kehotetaan perusteettomasti luopumaan kotimaassaan omista kulttuuripiirteistä - tosiasiallisesti sopeutumaan ja alistumaan - muualta tulleen vähemmistön takia. Yleensä ongelmia ilmetessä yritetään poistaa itse ongelma eikä vaikeuttaa ongelman uhrin elämää. Heinolassa ja länsimaissa laajemminkin on päätetty lähteä kiusaamaan uhria seisten käytännössä tumput suorana itse ongelman suhteen: Päätetään ehdottaa tyttöjen ulkona liikkumisen rajoittamista, vaikka oikein olisi rajoittaa ongelmatapausten eli turvapaikanhakijoiden ulkona liikkumista. Käsketään lasten kääntämään katse pois miesjoukoista, vaikka tämä on aivan täysin tavallista käytöstä, eikä pitäisi johtaa mihinkään vaaraan normaalissa yhteiskunnassa. Tällaista ongelmien kohtaamista ei voi millään hyväksyä. Ongelmia aiheuttavat tulijat eikä suomalaisten tyttöjen elämäntapa.

Suomalaisnuoren ei tarvitse muuttaa tuumaakaan normaalia ja oikeutettua käytöstään vain siksi, että ei-länsimaalaisista maista tulevilta vierailta puuttuu ymmärrys maamme kulttuurista tai halu toimia sen mukaan. On aivan käsittämätöntä, että tyttäriämme kehotetaan kävelemään kumarassa kyräillen ja käytöstään vainoharhaisesti tarkkaillen omassa kotimaassaan. Lasten ei kuulu miettiä tällaisia henkisen hyvinvoinnin kannalta jopa vaarallisia asioita kun elämä voi nuoruusvuosina ja aikuistumisen kynnyksellä muutenkin olla kuohuvaa. Turvapaikanhakijoiden on sopeuduttava länsimaalaiseen kulttuuriin, eikä suomalaisten tyttöjen turvapaikanhakijoiden kulttuuriin.

Anonyymi kirjoitti...

Vasemmistokansanedustaja: Miehet leimaavat kotona olevia naisia sohvalla makoileviksi ”latte-äideiksi”

Eduskunnan täysistunnossa on käyty keskustelua hallituksen esityksestä, jolla rajataan subjektiivista päivähoito-oikeutta.
Rajauksen myötä esimerkiksi työttömien lasten saama päivähoito vähennetään puolipäiväiseksi.

Kansanedustaja Anna Kontulan (vas) mukaan aikeisiin rajata subjektiivista päivähoito-oikeutta liittyy väärä taustakäsitys kotona olevista äideistä.

– Taustamyytti esityksen takana on oletus latte-äideistä. Viime kaudella käytiin kova keskustelu siitä.

Kontulan mukaan kyseisellä käsitteellä leimataan äitejä laiskoiksi.

– Istutaan kahviloissa juomassa lattea lastenvaunujen kanssa eikä olla rakentamassa yhteiskuntaa.

Kontulan mukaan ”taustamyytti” ei ole kadonnut.

– Edelleen viittauksia tähän suuntaan kuulee tuon tuostakin. On jännittävää, että nämä viittaukset tulevat yleensä miehiltä, joiden mielestä kotona oleminen on sohvalla makailua.

Kontulan mielestä on järkevää, että vanhempi lapsi pääsee muualle ”vauvaperheen kaaoksesta”.

Hallituksen esitys rajaa lapsen subjektiivisen oikeuden varhaiskasvatukseen 20 tuntiin viikossa.

Päivähoitoa voisi saada hallituksen esityksen perusteella kokopäiväisesti, jos vanhemmat työskentelet kokoaikaisesti tai opiskelevat päätoimisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Naisilla on huonompi suuntavaisto kuin miehillä | Nainen.com

Science Says: Men Are Better Navigators

Anonyymi kirjoitti...

5 syöpää, jotka voi erottaa paljaalla silmällä – ”Muutos on hälytysmerkki” - Terveys - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Aivopesua:

Kaikki Ruotsin 16-vuotiaat koululaiset saavat joululahjaksi feminismikirjan - Ruotsi - Ulkomaat - Helsingin Sanomat

Pillulla pallille:

YK:n johtoon etsitään ensi sijassa naista – pääsihteeri Ban Ki-moon vierailee tänään Suomessa - Yhdistyneet kansakunnat (YK) - Ulkomaat - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Nurse caught stealing dementia patient's necklace - after she posted picture on Facebook of herself wearing it - Mirror Online

'I'm not into black boys': Woman's shocking response when man tried to return £10 she dropped in street - Mirror Online

Anonyymi kirjoitti...

Mies, tässäkö syy miksi ylennys jäi saamatta? Olet vain liian hyvännäköinen - Talouselämä

Anonyymi kirjoitti...

http://www.liveleak.com/view?i=ba2_1449525423

Girl Sucker Punches Guy with Down Syndrome & Cerebral Palsy

Anonyymi kirjoitti...

So is the Arte documentary "The Jungfrau delusion" - THE WORLD

"Sexual repression is the main problem of Islam" Still dreaming many Muslim men from marrying a virgin. And still countless women subjugate this dictation. Now running a haunting film about "Mermaid madness".
...
"The sexual repression is the main problem in Islam"

Nothing else stands a reform of Islam in the way than the outdated sexual morality, believes the well-known lawyer and activist Seyran Ates women's rights. "The sexual repression is the main problem of the Islamic world, this boiler, this sexual tension that is felt on a daily basis," she says.

Under this pressure, but suffer not only the girls but also boys, Güner Yasemin Balci is convinced. After all, the boys have no choice.
...

Anonyymi kirjoitti...

The women of ISIL – POLITICO

Anonyymi kirjoitti...

Äiti kavalsi 5-vuotiaalta tyttäreltään lähes 9 000 euroa

...
Aiempia tuomioita
Itä-Suomen hovioikeus tuomitsi 41-vuotiaan naisen kahdeksaksi kuukaudeksi ehdottomaan vankeusrangaistukseen törkeästä kavalluksesta.

Rangaistus määrättiin ehdottomana, koska nainen tuomittiin vuonna 2013 ja 2014 ehdollisiin vankeusrangaistuksiin kahdesta törkeästä rattijuopumuksesta.

Hovioikeus suostui kuitenkin naisen pyyntöön ja määräsi hänelle vankeusrangaistuksen sijasta 200 tuntia yhdyskuntapalvelua.

Samalla hovioikeus hylkäsi syytteen vuonna 2013 tapahtuneesta törkeästä varkaudesta. Pohjois-Savon käräjäoikeus luki rikoksen naisen syyksi tammikuussa.

Anonyymi kirjoitti...

Aletaan nussimaan olisi varmaan tehonnut myös hyvin:

Nyt heruu! Eliza testasi samaa repliikkiä 18 mieheen – suurin osa lankesi - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Helsingin pelastuslaitos tarvitsee maahanmuuttajia palomiehiksi – ”Brankkareiden pitää olla kaupunkilaistensa näköisiä"

Johan pomppas. Tavan tallaajan näköisiä brankkareita ei kaipaa kukaan. Kyllä pitää olla osaavamman, ja ennen muuta vahvemman, oloista sakkia.

"Koulupaperit olisivat saattaneet riittääkin, jopa kielitaito, mutta sitten fyysinen testi on noussut esteeksi, sanoo Helsingin pelastuskoulun rehtori Matti Waitinen.

Helsingissä kielitaidosta saa nyt lisäpisteitä, mutta mitään helpotuksia testeihin ei ole luvassa. Suomea pitää hakijan osata sen verran, että opinnoista selviää. Kiintiöpaikkoja ei ole, eikä tule."

Hyvä lupaus, mutta näinköhän pitää. Ruotsissa mentiin tässäkin kohtaa jo perse edellä puuhun, ja meidän nilkit tuppaavat painamaan perässä.

"Esimerkiksi tilanne, jossa muslimitaustaisen naisen synnytys lähtee keskellä yötä yllättäen kotona käyntiin, on tämän hetken resursseilla vaikea hoitaa tyylikkäästi.

– Se aiheuttaa varmasti ongelmia, ellei meillä satu juuri olemaan yksikössä naispuolista sairaankuljettajaa. Kyllä se suhtautuminen siellä muslimiperheessä on aika lailla toisenlainen, jos sinne menee meidän miespuoliset ensihoitajat apuun, Matti Waitinen sanoo."

Ei helvetti. Meillä siis oikein paapotaan seksistisiä ja rasistisia ennakkoluuloja ja suvaitsemattomuutta. Kuvitellaanpa tilanne, jossa kantasuomalainen tapakristitty mies sanoisi, etteivät hänelle kelpaa musliminaisten palvelut. Paljonko heruisi myötätuntoa viranomaisilta, tai YLEltä? Järjestyisikö punaniska-äijälle oma, mieltymyksiä vastaava palveluntarjoaja verovaroin? Vähän rohkenen epäillä, että silloin olisi ihan toinen ääni kellossa.

Homo kirjoitti...

Hyvä esimerkki toimittajanaisten arvostelukyvyn puutteesta, minkä on korvannut ennakkoluulottomuus ja suvaitsevaisuus. Samanlaisella hölmöilyllähän nyt ovat moku-kiimassaan toimittajanaiset kovaa vauhtia ajamassa Suomea konkurssiin ja tilalle kalifaattia, rummuttamalla kritiikittömästi elintasopakolaisten tulvan puolesta:

Näin menetin kaiken ja vajosin vuosikausiksi häpeään - Köyhyys - Kuukausiliite - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

"Kyllä se suhtautuminen siellä muslimiperheessä on aika lailla toisenlainen, jos sinne menee meidän miespuoliset ensihoitajat apuun, Matti Waitinen sanoo."

Ai jaa. Mielenkiintoista.

Jos siis fiktiivinen herra X (nimi muutettu) tupruttelee töllinsä tuleen, niin hänellä on oikeus vaatia pelastuslaitosta lähettämään paikalle vain oikeauskoisia, oikeanvärisiä, oikeanpituisia, oikeakätisiä, oikeankielisiä ja oikeaa sukupuolta edustavia pelastuslaitoksen työntekijöitä paloa sammuttamaan? Sen kun näkis.

Eihän tässä ole taas mitään järkeä.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä, jos joku perustaa uskonlahkon, jonka mukaan vain isotissiset blondit kelpaavat auttajiksi?

Anonyymi kirjoitti...

TreffitAsia- Thai & filipina naiset etsivät Länsi miehiä ystävyys, rakkaus ja avioliitto..
http://treffitasia.blogspot.com/
http://facebook.com/treffitasia