perjantaina, marraskuuta 13, 2015

Sukupuoliero satunnaiseen seksiin suostumisessa

Facebookissa pohdittiin seuraavasti:
Klassinen sosiaalipsykologinen koe, jossa mies ja nainen kävelivät ympäriinsä jenkkikampuksella, kysyen vastakkaiselta sukupuolelta: "tota, mä oon katellu sua, ja sä kiinnostat mua; lähtisitkö sänkyyn mun kanssa?" Lähes kaikki miehet lähti, ja juuri kukaan nainen ei.
Sitten keskustelussa esitettiin artikkeli Gender Differences and Casual Sex: The New Research  (2011).
The paper really did conclude what the press report says it does: that most of the gender difference in women’s and men’s propensity to agree to a broad-daylight, out-of-nowhere proposition for casual sex is driven by women’s perception that their risks are higher, and their likely enjoyment is lower from the proposer.
Yksinkertaistetusti sanottuna tutkimus väittää, että naisten ja miesten halukkuudessa satunnaiseen seksiin ei ole niin suurta eroa kuin evoluutiopsykologia tai jotkut aiemmat tutkimukset osoittavat.

Sen sijaan, naiset pelkäävät satunnaisen seksin riskejä sekä arvioivat satunnaisen seksin nautinnot liian pieniksi.
Instead of having people walk up to college students on campus like the original CHSP, she asked about the scenarios in questionnaires.
Satunnaiseen seksiin suostumista ei testattu livenä, vaan kyselytutkimuksella, joka koostui 4. eri osatutkimuksesta.
  1. Based on pilot questions to the sample, Conley picked Johnny Depp as the attractive and Donald Trump as the unattractive man, and Angelina Jolie as the attractive and Roseanne Barr as the unattractive woman. 
  2. The celebrity women were Jennifer Lopez and, again, Roseanne.  The men were Brad Pitt and Carrot Top.  
Tutkimuksessa vertailtiin suostumusta rumien ja viehättävien julkkisten tekemiin seksiehdotuksiin.
Tutkimus väittää, että Carrot top on ruma julkkismies. Ja että Donald Trump on epäviehättävä mies.

Luultavasti Trump ja Carrot ovat kuitenkin harrastaneet enemmän seksiä mallinaisten kanssa kuin 99,9 % muista miehistä. Jos kun näin on, en ymmärrä, miten heitä voidaan pitää epäviehättävinä miehinä.

Tutkimuksen johtopäätös on seuraava:
First, male sexual proposers (who approached women) are uniformly seen as less desirable than female sexual proposers (who approached men). Therefore, gender differences in the original Clark and Hatfield study are due more to the gender of the proposer than to the gender of the study participants. Moreover, the idea that these gender differences reflect broad, evolved differences in women’s and men’s mating strategies was not supported. Across studies involving both actual and hypothetical sexual encounters, the only consistently significant predictor of acceptance of the sexual proposal, both for women and for men, was the perception that the proposer is sexually capable (i.e., would be “good in bed”). The perceptions of sexual capabilities also mediated the relationship between gender and acceptance of casual sex offers. Finally, indirect evidence suggests that perceptions of risk may play a role in gender differences in casual sex attitudes.
Omat pohdintani

1. Kyselytutkimukset seksuaalisuudesta ovat usein erittäin epäluotettavia.

2. Tutkimuksessa oli runsaasti fantasiamaailmaan kuuluvia oletuksia. Jennifer Lopez ei tule ehdottelemaan miehille seksiä, ja suurimmalle osalle miehistä tuskin kukaan nainen tulee ehdottelemaan seksiä.

Miesten on luultavasti vaikea edes kuvitella tilannetta, jossa viehättävä nainen tulisi ehdottamaan seksiä, koska sellaista ei koskaan tapahdu.

3. On aivan eri asia vastata seksuaalisiin ehdotuksiin sopivassa tilanteessa kuin laboratoriossa. Kuinka hyvin naiset osaavat kuvitella itsensä pikku hiprakkaan etelän matkan jatkoilla? Jos joku tulee ehdottamaan seksiä keskellä päivää kävelykadulla, toki vastaus on jyrkkä ei, koska tilanne on absurdi.

4. Naiset harrastavat satunnaisia suhteita yleensä humalassa tai vähintään hiprakassa. Suuri osa naisista on selvin päin siveyden sipuleita. Miten selvin päin annetut vastaukset sopivat humalassa tehtyjen päätösten arviointiin?

5. Tutkimuksen epäviehättävät julkkismiehet ovat naisten suosiossa enemmän kuin 99.9 prosenttia miehistä. Eli he ovat epäviehättäviä lähinnä tutkimuksen tekijän mielikuvissa.

6. Moni mies saattaa lytätä seksiehdotuksen Roseannelta laboratoriossa, mutta mikä olisi todellinen tilanne bileiden jatkoilla?

7. Voidaan kysyä, mitä nainen voi edes voittaa suostumalla tuntemattoman seksiehdotukseen selvin päin ja päivän valossa? Naisen kannalta on paljon järkevämpää odottaa sopivaa hetkeä, jolloin itsellä tekee mieli, paikka on oikea, ilmapiiri on oikea, jalassa on puhtaat kalsarit tms.

8. Miesten on pakko suostua seksiehdotuksiin, koska toista ehdotusta ei ole koskaan tulossa. Se on "kerran elämässä" tilaisuus, vaikka kaikki muut asiat sotisivat suostumista vastaan.

9. Naisilla kyse on yksinkertaisesti puhtaan hyötykustannusajattelun lopputuloksesta. Suostumisessa seksiin tuntemattoman kanssa on vähän potentiaalisia hyötyjä, mutta paljon potentiaalisia kustannuksia.

36 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ilmoittauduin omalla nimelläni miesasiaktiivina (en minkään organisaation edustajana) vuoden 2016 tasa-arvopäivien järjestelytoimikuntaan. THL vastasi minulle kiitos, mutta ettei tiedetä järjestetäänkö vuonna 2016 mitään tasa-arvopäiviä. Ainakaan THL ei kuulemma halua panostaa niihin.

Tämän vuoden päiville kutsu oli lähetetty Miesjärjestöjen keskusliitolle, mutta se ei kuulemma vastannut kutsuun. Miesten tasa-arvo ry:lle, joka ei siis ole Miesjärjestöjen keskusliiton jäsen, kutsua ei tullut, mutta meitä oli paikalla jokunen pitämässä esityksen työryhmissä. Joten Miesten tasa-arvo ry toimii yhteisissä tasa-arvoasioissa aktiivisti niissä puitteissa, jotka meille tarjotaan.

Anonyymi kirjoitti...

Vaihtoehtohoidot kiinnostavat koulutettuja naisia

Raivoisa näpistelijätär puri vartijaa

Anonyymi kirjoitti...

GOLD DIGGER DATING EXPERIMENT - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

Lisäksi pitää muistaa, että miehistä suurin osa pitää suurinta osaa naisista viehättävinä ja haluttavina. suurin osa naisista taas pitää vain pientä osaa miehistä viehättävänä ja haluttavana. Jo pelkästään siksi satunnaisotoksella naiset eivät lähtisi sekstaamaan läheskään yhtä usein kuin miehet vaikka tuntisivatkin tilanteen turvalliseksi ja nautinnon todennäköiseksi.

Naisten halukkuus on jostain syystä yritettävä todistaa yhtä suureksi, vaikka sitten ihan naurettavilla argumenteilla selvvien tosiasioiden edessä.

Anonyymi kirjoitti...

Women gone wild:

Äiti oli "usein" raskaana- Ylä-Frankista löytyi seitsemän vauvan ruumiit

Saksasta löytyi ainakin seitsemän vauvan ruumiit | Aamulehti

Naistarjoilija nauratti miestä – vaimo jätti tylyt terveiset kuittiin | Aamulehti

Naiset vilauttelivat ja ahdistelivat kassajonossa - poliisi etsintäkuulutti | IL-TV Uutiset | Iltalehti.fi

IL: Helsinkiläismummo muumioitui kotiinsa – tytär sai vain raivokohtauksen | Länsiväylä

Anonyymi kirjoitti...

Johtamisella tasa-arvotalkoisiin

Lokakuun viimeisenä päivänä vietettiin naisten palkkapäivää, jonka tarkoituksena on kiinnittää huomiota naisten ja miesten väliseen palkkaeroon. Palkkatasa-arvon eteneminen on ollut Suomessa hidasta ja tehokkaampia toimia sen edistämiseksi tarvitaan joka taholla. Yksi vaikuttava keino on edistää perhevapaiden käytön jakamista vanhempien kesken.

On tärkeä muistuttaa, että perhevapaat on alun perin säädetty ja tarkoitettu äitiysrahakautta ja isäkuukautta lukuun ottamatta molempien vanhempien käytettäväksi perheen omien valintojen mukaan. Vain harva suomalainen isä uskaltautuu isäkuukauden lisäksi käyttämään muita vanhempainvapaita. Lakisääteiset perhevapaat isäkuukautta lukuun ottamatta koetaan useimmilla työpaikoilla ja monissa perheissä edelleen naisten asiaksi. Äidit käyttävät kaikista perhevapaista edelleen yli 90 prosenttia.

Viisas työnantaja ottaa käyttöön tasa-arvoisen johtamiskulttuurin, johon kuuluvat kannustava ja tasavertainen suhtautuminen sekä miesten että naisten työuriin ja perhevapaisiin. Fiksu työnantaja huolehtii, ettei perhevapaista ole turhaa haittaa urakehitykselle, käyttää niitä sitten isä tai äiti.

Kannustan jokaista työnantajaa näkemään myös isät vanhempina siinä missä äiditkin. Useat tilastot osoittavat, että näin ei vielä ole. Työterveyslaitoksen tutkimuksen mukaan isät ovat stressaantuneita, koska monet työnantajat eivät koe isiä vanhempina ja suhtautuvat isyyteen liittyviin joustoihin negatiivisesti. Työpaikoilla on selvästi tarvetta asennemuutokseen.

Työ, talous ja tasa-arvo -tutkimusjulkaisusta käy ilmi, että lapsiperheissä miesten ja naisten tuloerot ovat tutkimuksen mukaan suurimmillaan lapsen ollessa alle 3-vuotias, jolloin isät ansaitsevat keskimäärin kolminkertaisesti äiteihin nähden. Äitien huonon palkkakehityksen taustalla vaikuttavat yhteiskunnalliset asenteet, mutta myös niitä luovat järjestelmät.

Isän aseman ja naisten työmarkkina-aseman vahvistaminen, tasa-arvoisen vanhemmuuden edistäminen sekä etenkin lapsen oikeus molempiin vanhempiin puoltavat isien roolin vahvistamista. Tämän ratkaisemiseksi tarvitsemme ja toivottavasti myös löydämme muitakin keinoja kuin kiintiöt. Esimiehen näyttämällä esimerkilläkin on iso merkitys työyhteisössä.

Suomalaisten hyvinvoinnin kannalta on välttämätöntä, että kaikki voimavarat ovat käytössä; naiset ja miehet työelämässä sekä isät ja äidit vanhemmuudessa. Lapsilla on oikeus vanhempiensa aikaan ja molemmilla vanhemmilla on oikeus aikaan perheensä kanssa. Suomi tarvitsee työtä ja työntekijöitä, mutta myös lapsia ja heidän kanssaan aikaa viettäviä vanhempia.Sari Sarkomaa

kansanedustaja

Anonyymi kirjoitti...

Perjantaina 13. päivänä steriloidaan miehiä urakalla
Tänään vietettävän kansainvälisen vasektomiapäivän tavoitteena on rohkaista miehiä ottamaan suurempi rooli perhesuunnittelussa.


Sadat lääkärit eri puolilla maailmaa steriloivat tänään perjantaina 13. päivänä joukoittain miehiä. Kansainvälisenä vasektomiapäivänä järjestettävässä tempauksessa steriloidaan yli 3 000 vapaaehtoista miestä.

Operaatioita tehdään monin paikoin joko ilmaiseksi tai tavallista edullisemmin. Tarkoituksena on rohkaista miehiä ottamaan nykyistä suurempi rooli perhesuunnittelussa. Maailmanlaajuisesti noin neljä kymmenestä raskaudesta on suunnittelemattomia.

Teemapäivän tämänvuotisella pääpaikalla Balilla ensimmäiset steriloitavat miehet esiteltiin yleisölle juhlallisesti ennen kuin heidät vietiin paikalle tuodulle liikuteltavalle klinikalle. Bussiklinikalla lääkärit nipsaisivat paikallispuudutuksen saaneiden miesten siemenjohtimet poikki.

Monin paikoin miesten sterilisoiminen on kohdannut vastustusta erilaisten uskomusten ja pelkojen takia. Muslimienemmistöisessä Indonesiassa uskonoppineet julistivat vasektomian jo vuosia sitten islaminvastaiseksi. Saharan eteläpuolisessa Afrikassa pelätään sterilisaation johtavan suojaamattoman seksin yleistymiseen ja sitä myöten hiv-tartuntojen lisääntymiseen. Iranissa ilmaiset vasektomiat on lopetettu väkiluvun kasvattamiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Being gay is now oppressing women. : TumblrInAction

7FcH3oW.jpg (640×480)

Gay bars are oppressing women by being gay-only. : TumblrInAction

Op-ed: Male Gays and the Male Gaze | Advocate.com

Boot Camps Introducing More Women To Tech - Slashdot

Anonyymi kirjoitti...

femalesharem.jpg (1280×994)

Anonyymi kirjoitti...

Niiiiin Sari. Sanot "Suomi tarvitsee työtä ja työntekijöitä, mutta myös lapsia ja heidän kanssaan aikaa viettäviä vanhempia."

Kaikkea ei voi saada, siitä kai voimme olla samaa mieltä, vai eikö? En kyllä ymmärtänyt kirjoituksestasi, mitä sinä haluat lisää. Parisuhteessa elävistä vanhemmista, 80 % miehistä ansaitsee verotietojen mukaan enemmän kuin heidän kumppaninsa. Haluatko köyhdyttää perheitä pakottamalla ne enemmän ansaitsevat miehet jäämään kotiin? Niin minä kirjoituksesi tulkitsin.

Eikö kokoomuskaan halua ihmisten itsensä voivan päättää omista asioistaan? Haluaako kokoomuskin Suomeen sosialismin, missä valtio päättää, kuka perheessä tekee töitä ja kuka ei?

Anonyymi kirjoitti...

Olen keski-ikäinen ja harrastanut seksiä vain kerran – kerronko miehelle? Miehet vastaavat

"Olen keski-iän ylittänyt nainen, mutta olen ollut miehen kanssa sängyssä vain kerran, siitäkin on jo vuosia. Miten voin odottaa miehen suhtautuvan minuun, kun haluan "sängynlämmittäjän", mutta en osaa sillä saralla oikeastaan mitään.

Kerronko edes miehelle kokemattomuudestani, vai miten hoidan asian kaikkien kannalta fiksusti?" kysyy nimimerkki ei ihan enää neitsyt, mutta....

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaisilotyttö paljasti miehelleen olevansa prostituoitu – näin kävi!

Kohuttua Ilotyttö paljastaa -blogia kirjoittava 23-vuotias suomalainen prostituoitu jatkaa huomiota herättäviä kirjoituksiaan.

Tuoreimmassa hän paljastaa tulleensa jätetyksi. Seurustelu päättyi, kun neitokainen paljasti mitä tekee ammatikseen.

-Se edellinen juttuni kuivui. Kuivui kun menin ja totesin että olen huora. Oltiin tapailtu kaksi kertaa ja menin sanomaan. Jotkut lukijapalautteistakin kehottivat siihen. Mies ei pitänyt ajatuksesta. No se siitä, nainen toteaa.

Hän kirjoittaa olleensa parin viikon keikalla Englannissa ja tavanneensa lähes seitsemänkymppisen Dennis-nimisen miehen, joka osti hänelle timanttisormuksen ja vaikuttaa ihastuneelta. Nainen ei oikein osaa sanoa mitä Denniksestä ajattelisi.

Sen sijaan hän listaa asiakkailta saamiaan “ihastuslahjoja”, joita riittää. Värikkään itseilmaisun taitava nainen kertoo saaneensa muun muassa mikroaaltouunin, timanttisormuksen ja liput Pete Poskiparran keikalle.

Ilotytön Englannin-keikkaraportti täällä

Anonyymi kirjoitti...

Naiset paljastavat: Näillä tekosyillä annan pakit epäkiinnostavalle tyypille

Totuuden kertominen sattuu liikaa – tai niin me ainakin ajattelemme.
Et ole tyyppiäni, joten ei kiinnosta. Siinä se tuli – yksi maailman hankalimmista lauseista!

Viime vuonna julkaistun tutkimuksen mukaan pakkeja on yksinkertaisesti ihan mahdoton antaa. Meitä ahdistaa ajatus siitä, että pahoitamme toisen mielen. Sen takia saattaa lähteä tapailemaan tyyppiä, joka ei oikeasti edes kiinnosta, tai kertoa pakkeja antaessaan pienen valkoisen valheen.

Tekosyy voi olla mitä tahansa puolitotuuden ja suoranaisen valheen väliltä. Kysyimme naisilta, millaisilla valkoisilla valheilla he olivat antaneet pakit tai päättäneet suhteen.

Anonyymi kirjoitti...

Girl arrested as woman, 87, punched on Croydon bus - BBC News

...
A second girl involved in the incident has been identified but not arrested, they added.
...

Anonyymi kirjoitti...

Kestääkö suhteesi: Neljä eri suhdemallia ennustaa sen

Riiteletkö usein parisi kanssa? Roikutko sosiaalisessa mediassa? Onko suhteenne tuulinen?
Nämä piirteet voivat kertoa suhteesi tulevaisuuden.
Yhdysvalloissa Illinoisin yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa löydettiin neljä suhdemallia, jotka ennustavat suhteen pysyvyyden ja ja miten todennäköisesti sitoutuminen johtaa avioliittoon.
Tutkimuksessa oli mukana 376 paria. Tutkittavat olivat iältään noin 25-vuotiaita ja heitä seurattiin 9 kuukauden ajan.
Tutkimus arvioi suhteita kokonaisuutena. Tutkijoiden mielestä vuotuinen parien käytöksen itsearviointi voisi olla avain onnelliseen liittoon.
Tutkittavat pitivät päiväkirjaa suhteestaan kuten riidoista sekä tunteistaan pariaan kohtaan.
Tuloksena syntyi neljä suhdemallia: dramaattinen, konfliktihakuinen, sosiaalisesti aktiivi ja parisuuntautunut.
Vähän yli kolmennes ei 34 prosenttia pareista luokiteltiin dramaattisten ryhmään. Tämän ryhmän halu sitoutua vaihteli ja pareilla oli kielteistä sanottavaa toisistaan. Suhteet olivat myllerryksessä. Parit viettivät muita pareja vähemmän aikaa yhdessä. Tämä ryhmä oli muita alttiimpi eroamaan.
Konfliktihakuisia pareja oli 12 prosenttia. Heillä oli eniten riitoja, mutta heidän suhteensa oli vakaampi kuin dramaattisten.
Sosiaalisten aktiivisten ryhmään kuului 19 prosenttia pareista. Näillä pareilla oli paljon sosiaalisia verkostoja ja ne käyttivät paljon sosiaalista mediaa.
Kolmennes tutkittavista kuului parisuuntautuneisiin. He panivat parisuhteen ykköseksi elämässään, viettivät eniten aikaa yhdessä ja heillä oli eniten myönteistä sanottavaa paristaan. Nämä parit päätyvät todennäköisesti naimisiin keskenään.
Tutkimuksesta kertoi Independent
Tutkimuksen yhteenveto löytyy täältä

Anonyymi kirjoitti...

Mum of schoolboy who had sex with babysitter says: 'He's not sex mad. He is 11 years old' - Mirror Online

Female babysitter who sexually abused boy she was looking after spared jail - Mirror Online

Anonyymi kirjoitti...

Voikohan nämä uutisoimattomat raiskausväitteet pitää paikkansa?:

Diana Ball: Vi?un hullut nyt helvettiin Suomesta ja hallituksen idiootit herätys. | MV!!??

...
SPR työntekijöitä Suomessa jo raiskattu jota ei saa uutisoida
...

Anonyymi kirjoitti...

Teinitytölle vaaditaan rangaistusta luokkakaverin murhasta - Kotimaa - Turun Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

http://timo-vihavainen.blogspot.fi/2015/11/nuorten-miesten-elamanlaatu.html#links

kirjoitti...

! » Facebookissa pohdittiin seuraavasti:

Näyttää johtava: Henry Laasanen

Ei siis tuohon keskusteluun.

Anonyymi kirjoitti...

Ullatys:

Saksalaisäiti tunnusti osan vauvasurmista - tilalta löytyi kahdeksan ruumista

Anonyymi kirjoitti...

Married men are far more likely to lack close friends who can help them out in a crisis than singles | Daily Mail Online

Torjuttu kosija kaatoi happoa venäläisen naisturistin päälle Intiassa | Yle Uutiset | yle.fi

Anonyymi kirjoitti...

Ansa miehille! Nainen iskee miehiä somessa vaimojen pyynnöstä

Kaunis englantilaisnainen Amy Wade on paljastanut tienaavansa elantonsa miehiä iskemällä. Erikoisen Waden tapauksesta tekee se, että hän flirttailee sosiaalisessa mediassa miesten kanssa heidän vaimojensa pyynnöstä. Jokainen vaimoista maksaa Amyn palveluksista noin 28 euroa per viikko.

Daily Mirror -lehden mukaan Amyn tehtävänä on toimia ansana. Mustasukkaiset vaimot nimittäin haluavat selvittää Waden avulla syyllistyvätkö heidän aviomiehensä pettämiseen. Amy on onnistunut johdattamaan yli 100 aviomiestä ansaan.

Monet miehistä ovat kertoneet, että he haluavat suhteen Amyn kanssa. Wade veloittaa jokaiselta vaimolta 28 euroa viikolta ja hän on tiennannut miehiä iskemällä jo sievoisen summan rahaa. Amy ei ole ainoa englantilaiskaunotar, joka harrastaa kyseistä toimintaa verkossa.

Wade on vain yksi naisista cheatingrat.com -sivustolla. Vaimot virittävät aviomiehilleen ansan sivuston kautta. Surreyssa asusteleva kaunokainen kertoi, että parhaimpina viikkoina hän iskee jopa 18 aviomiestä samalla kertaa. Amy ei ole huolestunut lehtihaastattelunsa tuomasta julkisuudesta, sillä sosiaalisessa mediassa hän voi turvautua valeasuihin.

Anonyymi kirjoitti...

Vain yksi maa kiilasi Suomen edelle uudessa tasa-arvovertailussa

Pohjoismaat ovat omaa luokkaansa mitä tulee sukupuolten tasa-arvoon maailmalla.

YouGovin 24 maassa toteuttamassa kyselytutkimuksessa kävi ilmi, että Ruotissa suhtaudutaan sukupuolten tasa-arvoon kaikkein suopeimmin.

Kun Ruotsissa kaikkiaan 72 prosenttia vastaajista suhtautuu edistyksellisesti tai suopeasti sukupuolten tasa-arvoon, Suomessa luku on 68 prosenttia.

Kolmantena on Tanska 62 prosentilla. Viiden parhaan joukkoon pääsivät myös Australia ja Norja, molemmat 59 prosentilla.

Tutkimuksessa on kartoitettu monia mielenkiintoisia alueita. Esimerkiksi Tanskassa 85 prosenttia vastaajista uskoo, että naiset ja miehet ovat yhtä älykkäitä, mutta Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan maiden tulos on vain 48 prosenttia.

Suomalaisista vastaajista alle 20 prosenttia katsoo, että "vaimon ensisijaisena tehtävänä on huolehtia miehestään". Tanska, Ruotsi ja Saksa ovat myös suunnilleen samoissa luvuissa Suomen kanssa, kun taas Lähi-idässä, Pohjois-Afrikassa ja Kaakkois-Aasiassa kuten Indonesiassa, Thaimaassa ja Malesiassa väittämään uskotaan yleisemmin.

Suomessa uskotaan kaikkein yleisimmin siihen, että miesten tulisi tehdä enemmän kotitöitä. Myös Ruotsissa ja Ranskassa tätä toivovat monet.

Indonesiassa, Kiinassa ja kenties yllättävästi Tanskassa väittämän kanssa samaa mieltä oli alle 60 prosenttia vastaajista.

Yksi tutkimuksen väittämistä kuului: on epämiellyttävää, jos nainen esittää vahvoja mielipiteitä julkisesti.

Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan tutkituissa maissa kyllä- ja ei-äänet jakautuivat miltei tasan. Suomessa väittämän kanssa samaa mieltä on noin 15 prosenttia vastaajista, Yhdysvalloissa ja Ruotsissa noin 10 prosenttia, mutta Ranskassa taas noin 25 prosenttia vastaajista.

Thaimaassa väittämän katsoi todeksi noin 40 prosenttia vastaajista.

Tutkimuksen verkkokyselyyn vastasi yli 42 000 henkilöä 24 maassa. Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan alueeseen kuuluu Marokko, Algeria, Egypti, Saudi-Arabia, Libanon, Irak, Tunisia, Palestiina, Bahrain, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Syyria, Sudan, Libya, Qatar, Kuwait, Jemen ja Oman.

Tuloksia on koonnut myös Guardian ja Quartz.

Anonyymi kirjoitti...

Suomalainen Jasmin osallistui kansainväliseen kaunein vagina -kilpaan - kisaa suunnitellaan Suomeenkin! - Como

Anne petti miestään - näin mies sai tietää! - Como

Anonyymi kirjoitti...

Police search for woman who dumped skeletal poodle at animal shelter | Examiner.com

Anonyymi kirjoitti...

Nuoret miehet eivät halua naimisiin: ”Naiset eivät ole enää naisia”

Samaan aikaan kun nuoret naiset haaveilevat yhä enemmän avioliitosta ja häistä, ovat nuoret miehet perääntyneet tietoisesti alttarille astumisessa. Syynä on naisten aseman muuttuminen ja se, että miehet eivät koe naisten edustavan omaa sukupuoltaan.

Pew Research Centerin toteuttaman tutkimuksen mukaan vain 29 prosenttia 18–34-vuotiaista miehistä pitää avioliittoa elämänsä tärkeimpänä asiana. Vielä 90-luvun loppupuolella lukema oli 35 prosenttia. Syynä pidetään feminismin nousua.

The War on Men -teoksen kirjoittaja Suzanne Venkerin mukaan nuoret miehet pitävät järkevämpänä pysyä poissa avioliitosta. Feminismi on luonut hänen mukaansa kulttuurin, jossa ei ole sijaa perinteiselle avioliitolle. Moni kysyy, minne ovat kadonneet kaikki hyvät ja perheen perustamiseen sopivat miehet. Ehkäpä he ovat edelleenkin olemassa, mutta vaatimustaso ja odotukset ovat nousseet?

Feminismi syrjäyttää Venkerin mukaan perinteiset roolimallit, ja siksi myös avioerotilastot ovat lisääntyneet. Miehet joutuvat yleensä maksamaan erosta kovemman hinnan – nainen vie lapset ja puolet omaisuudesta. Avioliitto ei siis houkuttele. Tilanne on surullinen lähinnä siksi, että naiset haluavat avioliittoa enemmän kuin aiemmin.

– Miehet ovat väsyneitä. Heille kerrotaan jatkuvasti, mitä heissä on vikana. He ovat kyllästyneitä kuulemaan, että naisten yleinen pahoinvointi on aina miesten syytä, Venker toteaa.

– Kun kysyn miehiltä syytä avioliiton pelkoon, on vastaus aina sama: Naiset eivät ole enää naisia.

Kari Hurtta kirjoitti...

! » Avioliitto ei siis houkuttele.

Niin, siis avioliitto on instituutio, jonka tarkoituksena on käyttää hyväksi miehiä.

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

Ilta-Sanomat: Haaveiletko yhdestä, kahdesta tai kolmesta lapsesta? Laskelma kertoo iän, jolloin lisääntyminen on viimeistään alettava (17.11.2015)

Jos pariskunta haluaa yhden lapsen ja ilman lapsettomuushoitoja, toive toteutuu 90-prosenttisesti, kun nainen on 32-vuotias.

Jos pari toivoo kahta lasta, yrittäminen on syytä aloittaa jo, kun nainen on 27.

Kolmesta lapsesta haaveilevilla 90 prosentin todennäköisyys edellyttää, että töpinäksi laitetaan jo naisen ollessa 23.

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

Tilastokeskus: Suomalaisia poikia odottaa läntisen Euroopan lyhyin elämä (29.9.2014)

Poikalasten elinajanodote oli pisin Islannissa (80,7 v.) ja lyhin Liettuassa (68,1 v.) Suomalaisten poikalasten elinajanodote (77,3 v.) oli vasta 21. sijalla. Suomalaisten poikien odoteluku on jopa hieman lyhyempi kuin 27 EU-maan keskiarvo (77,4 v.).

Anonyymi kirjoitti...

Ja silti femakkoämmät kehtaavatkin koko ajan määkiä narttukiintiöitä!:

Selvitys: naiset rynnivät johtotehtäviin – osuus EU:n huippua | Yle Uutiset | yle.fi

Anonyymi kirjoitti...

“Lukiolaisnuoret” vaativat tytöille huntuja Ruotsissa | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Nainen, näin neuvottelet itsellesi oikean palkan

”Naiset ovat arempia pyytämään omaa osaamistaan vastaavaa palkkaa”, sanoo Nuutti Pursiainen, joka neuvoo työkseen palkka-asioissa valtiotieteilijöitä ja yhteiskuntatieteilijöitä.

Pursiainen työskentelee neuvottelupäällikkönä Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:ssä. Puolet liiton jäsenistä työskentelee valtion tai kuntien palveluksessa ja loput järjestöissä ja yrityksissä. Liitossa on noin 12 000 jäsentä.

Naisten ja miesten välisestä palkkaerosta edelleen kymmenen prosenttia jää Pursiaisen mukaan selittämättömäksi. Ero pätee sekä julkisella että yksityiselle sektorilla.

Palkkaero johtuu naisten vaatimattomuudesta palkkaneuvotteluissa, Pursiainen sanoo. Naiset miettivät miehiä useammin, kehtaanko pyytää tällaista palkkaa.

”Toisinaan naiset yllättyvät kuullessaan, kuinka hyvää palkkaa jostain heidän hakemastaan työstä maksetaan.”

Pursiaisen mukaan palkkaerojen purkamiseksi olisi yksinkertainen ratkaisu: avoin keskustelu palkoista.

”Nuori polvi kyseenalaistaa monta muutakin asiaa ja toimii eri tavalla. Mikseivät he voisi toimia eri tavalla myös palkkojen osalta. Tämä on yksi tyhmimmistä tabuista”, Pursiainen sanoo.

”Se ei ole keneltäkään pois, jos palkoista puhuttaisiin avoimesti. Sosiaalinen media on saanut suomalaiset melkein hulluiksi [avoimuudessa]. Mikä sitten pidättelee palkoista puhumista?”

Anonyymi kirjoitti...

Laasanen mainittu Rakelin Kioskissa.

Anonyymi kirjoitti...

Kioski
Jakso 45: Rakelin kuplassa


Tasa-arvo ei ole vastakkainasettelua! Rakel tutustuu miesasialiikkeeseen.

Anonyymi kirjoitti...

Löyhkäävä vittu -sarjassamme:

Miten pyytää naista peseytymään?