perjantaina, joulukuuta 11, 2015

Feministille oikosulku pakolaisista

Eveliina Talvitie on tuttu äärifeministisistä tuuttauksistaan ja miesten mollauksesta.


Pakolaisvyöry näyttää aiheuttaneen feministillemme aivojen oikosulun, mikä voidaan havaita viimeisimmästä kolumnista Patriarkaatin raskas hengitys.
On maita, joissa naisen asema on jotain aivan muuta kuin meillä Suomessa. Näin muotoiltuun todellisuuteen on tarrauduttu viime aikoina usein. Ratkaisua kaivetaan omasta navasta. Joku vallanpitäjä kysyi vastikään, miten ”parrakkaiden poikien arvostus naisia kohtaan saadaan muutettua normaalille tasolle”.

Itä-Suomen yliopiston tutkijatohtori Tiina Sotkasiira kysyi Facebook-sivullaan. Herätteleekö kriisitietoisuutta ulkomaalaisten Suomeen tulijoiden lukumäärä vai heidän sukupuolensa.

Sotkasiira arvioi, että kyse ei ole vain siitä, että pelätään. Kyse on vallasta: ”Poliittinen ja taloudellinen valta on perinteisesti keskittynyt miehille. Hegemoniaan sukupuolensa perusteella lukeutuvat saattavat tuntea olonsa uhatuksi, kun maahan tulee nyt nuoria miehiä. Sankaruus, hallinta ja resurssit jaetaan uudestaan”.

Hämmästyttävän monet tahot ovat juuri nyt osoittaneet huolensa juuri naisiin kohdistuvaan väkivaltaan liittyen.

Riemuitsisin, ellen kuulisi taustalta patriarkaatin raskasta hengitystä.

Kyseessä on ikiaikainen ja maailmanlaajuinen ongelma. Suomi on väkivaltainen maa. Maailma on väkivaltainen. Maailman, rakenteiden ja meidän kaikkien on muututtava.
Feministillä leikkaa tyypillisesti aivo kiinni, kun ulkomaalaisten laaja seksuaalinen väkivalta naisia kohtaan pitäisi saada jäsennellyksi niin, että lopulta suomalainen mies saadaan näyttäytymään suurimalta syylliseltä.

Lopputuloksena vinkasahtaneesta tavoitteesta on käsittämätön sekametelisoppa, josta patriarkaatti hyppää esille pelastavana terminä. Jos kaikki muu menee pieleen, kaiva esiin patriarkaatti, kuten jokaisen tiedostavan feministin opas kertoo.
”Poliittinen ja taloudellinen valta on perinteisesti keskittynyt miehille. Hegemoniaan sukupuolensa perusteella lukeutuvat saattavat tuntea olonsa uhatuksi, kun maahan tulee nyt nuoria miehiä. Sankaruus, hallinta ja resurssit jaetaan uudestaan”.
Eivät maahanmuuttajamiehet uhkaa millään tapaa vallas olevien miesten sankaruutta, hallintaa ja resursseja.

Maahanmuuttajamiehet uhkaavat kahta asiaa.
  1. Nuorten suomalaisnaisten liikkumisen vapautta ja seksuaalista koskemattomuutta.
  2. Tavallisten suomalaisten miesten pääsyä naissuhteisiin, koska miesenemmistön kasvaessa kilpailu lisääntyy.

26 kommenttia:

IDA kirjoitti...

Outo ilmiö tämä, että jotkut vielä haikailevat taantumusta takaisin saatanallisella tavalla tietämättömyyttä, väkivaltaa ja kidutusta lietsoneeseen matriarkaattiin. Toisaalta mistä sen tietää: voi olla, että eveliinat ovat nähneet totuuden katsoessaan homeopaattiseen vuorikristalliin.

Anonyymi kirjoitti...

Tsekkasin tuossa nopsasti, mitä Suomen raiskauksista tutkimuksissa sanotaan. Onhan erilaiset feminatsit ja muutkin viime aikoina vaatineet, että puhe siirtolaisten raiskauksista on lopetettava ja ryhdyttävä puhumaan oikeasta eli suomalaisen miehen pahuudesta. S

Selvää on, että tutkittu on ilmeisesti vain pahan sukupuolen pahoja tekoja. Naisten tekemät raiskaukset eivät kiinnosta Suomessa, jossa tutkimus tehdään feminatsien toimesta.

Suomalaisten miesten tekemistä raiskauksista kerrotaan, totta kai, lähinnä femininatsien fantasioita. Niinpä on pyritty mahdollisimman suureen lukuun tilastoimalla naisen yhdynnät "sekavassa tilassa" raiskauksiksi, siis kyselytutkimusten perusteella. Heh. Jos nainen on kokenut ennen yhdyntää että häntä on manipuloitu, sekin on raiskaus. Heh, heh. Jos vain joka neljäs nainen on sekstaillut sekavassa tilassa ja/tai miehen manipuloivan viettelyn jälkeen, tilanne on kummallinen.

Näillä määritelmillä ei tietenkään ole mitään tekemistä Suomen lain kanssa, kunhan natsit ovat keksineet jotain, jolla miesten pahuus korostuu.

Lähi-idästä ja Afrikasta tulevien miesten keskuudessa raiskaaminen on vitisen kertaa yleisempää poliisitilastojen mukaan kuin muiden myös silloin kun asuinpaikka, tulot ja ikä vakioidaan. Mamut tekevät lähes kaikki puskaraiskaukset. Silti vain pienen pieni, suorastaan minimaalinen osa heikäläisistäkään raiskaa.

Inhottavaa natsien toiminnassa naisten kannalta on riskianalyysin tekemisen vaikeuttaminen. Kun sanotaan, että tummaihoista miestä ei ole syytä vältellä pimeässä puistossa, joku voi jopa uskoa. Vaikka lähes kaikki mamut ovat tässä suhteessa kunnon väkeä, silti kannattaa jokaisen harrastaa sellaista profilointia, että suotta itseään altista vaaralle.

Anonyymi kirjoitti...

"Näillä määritelmillä ei tietenkään ole mitään tekemistä Suomen lain kanssa, kunhan natsit ovat keksineet jotain, jolla miesten pahuus korostuu."

Pyrkimyksenä on muuttaa Suomen lakia siihen suuntaan, että syyttömyysolettamasta luovuttaisiin raiskauksista syytettyjen kohdalla. Eli toisin sanoen syytetyn pitäisi todistaa olevansa syytön, mikä on tyypillisissä sana vastaan sana tilanteissa käytännössä mahdotonta. Väitetyn raiskauksen, seksuaalisen hyväksikäytön tai häirinnän (nais)uhria pitäisi vain uskoa. Hänen sanomisiaan ei saisi enää lainkaan kyseenalaistaa.

Feministit ajavat länsimaisen oikeusvaltion tuhoamista.

Anonyymi kirjoitti...

SPR M.Kauhanen syyllistää naista matujen raiskauksista

Anonyymi kirjoitti...

Seinäjoen teinisurma oli murha – tekijälle 9 vuotta vankeutta | Yle Uutiset | yle.fi

15-vuotias tyttö on tuomittu Seinäjoella viime huhtikuussa tapahtuneesta toisen 15-vuotiaan tytön murhasta vankeuteen yhdeksäksi vuodeksi.
...

Homo kirjoitti...

2015-12-11 MTV: Halonen: Yhdistetään vielä anopitkin tänne

Tulin juuri jutelleeksi useamman Suomessa pitkään asuneen ja Irakista kotoisin olevan naisen kanssa tästä turvapaikanhakijatulvasta

...
He pitivät valitettavana sitä, että heidän oma maineensakin menee näiden turvapaikanhakijoiden sikailujen takia ja vaativat mm. rajoja heti kiinni, tänne tulvan mukana tulleiden palauttamista takaisin, kansanäänestystä siitä että otetaanko tänne enää lisää jne.

He tuntuivat olevan huolissaan sekä turvallisuustilanteen kehityksestä, että järkyttävän korkeiksi nousevista kustannuksista, kun samaan aikaan Suomessa taloudellinen tilanne on vaikea ja esimerkiksi vanhusten hoitoon ei tahdo rahat riittää, vaan vanhukset joutuvat makaamaan märissä vaipoissa ja muutenkin laiminlyötyinä. Ihmetystä herätti myös se, ettei edes esimerkiksi raiskaavaa turvapaikanhakijaa saada palautettua takaisin.

Täytyy vain ihmetellä missä tietämättömyydessä tai sekopäisyydessä Suomen hallituksessa tätä maata oikein johdetaan, kun jopa itsekin pakolaisina tulleet ihmiset vaativat huolestuneina rajoja kiinni ja sanovat tänne tulvivan huijareita, mutta samaan aikaan hallitus on niin passiivinen ja ilmeisesti pitää ihan hyväksyttävänä asiana sadan hengen päivävauhtia ja hyvinvointivaltion romahtamista vähitellen sietämättömiksi nousevien kustannusten myötä.
...

Anonyymi kirjoitti...

Halonen: Terrori-isku Suomessa vain ajan kysymys | Yle Uutiset | yle.fi

Anonyymi kirjoitti...

Uhrihierarkioista

Miksi Eva Biaudet ei halua asua vain valkoisten miesten keskellä? Miksi naisjärjestöt ja feministit ovat ensi sijassa huolestuneita rasismista, eivätkä turvapaikkaturismin lisäämästä naisiin kohdistuvasta seksuaalisesta väkivallasta?

Asiaa voidaan lähestyä uhrihierarkian kautta. Hierarkia ei ole ehdoton, siinä voi tapahtua muutoksia ja se on osittain tilannesidonnainen. Alla kuitenkin oma karkea ja yksinkertaistava esimerkkini:

1. Ulkomaalainen lapsi
2. Ulkomaalainen nainen
3. Ulkomaalainen mies / valkoinen lapsi
4. Valkoinen nainen / valkoinen homomies
5. Valkoinen heteromies

Ketään ei kiinnostanut Välimereen hukkuneet siirtolaiset ennen kuin Kreikan rannalta hukkuneena löytynyt lapsi nousi maailmanlaajuisesti otsikoihin. Lapsella oli enemmän uhripääomaa kuin mereen hukkuneilla miehillä.

Vastaavasti valkoinen mies voi heittäytyä itse edustamansa patriarkaatin uhriksi, jos kuuluu seksuaalivähemmistöön. Silloin hänet nähdään ensisijassa sorrettuna vähemmistön edustajana, ei valkoisena miehenä, joka hän kuitenkin tosiasiassa on.

Uhrihierarkia selittää myös feministien reaktiot turvapaikanhakijoiden tekemiin raiskauksiin. Mustalla miehellä...anteeksi...siis etniseen vähemmistöön kuuluvalla cis-uroksella on hieman suurempi uhristatus kuin länsimaalaisella naisella.

Siksi raiskauksia selitetään hierarkiassa alempana olevien, oletettujen sortajien käytöksellä: valkoisen miehen pommit ovat traumatisoineet turvapaikanhakijan, jolle kulttuurieroista piittaamaton imperialisti-nainen on antanut ylimielisyyttään vääriä viestejä, esim. hymyilemällä tai pukeutumalla liian paljastavasti. Kun taas valkoinen mies raiskaa valkoisen naisen, syy on yksinomaan miehen, koska valkoinen mies on alimpana uhrihierarkiassa.

Turvapaikanhakijan tapauksessa ratkaisuna eivät voi olla kovemmat rangaistukset, koska eihän lyötyä saa lyödä. Siksi rangaistus kohdistetaan uhrihierarkiassa alempana oleviin. Rangaistuksena ovat rasismisyytökset ja pakko-osallistuminen verorahoilla kustannettavaan maahanmuuttobisnekseen.

Entä Eva Biaudet? Kärsimyksellä elantonsa tienaava entinen vähemmistövaltuutettu olisi työtön, jos "sorrettuja" ei olisi. Siksi sorrettuja pitää väen väkisin hakea vaikka ulkomailta, jotta kotouttamiskonsultit, rasismitutkijat ja vähemmistövaltuutetut voisivat jatkaa verorahojen sullomista taskuihinsa.

Anonyymi kirjoitti...

Kun Suomessa ei ole ollut raiskauskulttuuria, pitää femakkojen tuoda tänne sellainen, jotta saavat horinoilleen kaikupohjaa, kunnes heidätkin on säkitetty tai kivitetty. Jokainen raiskattu nainen on femakoille plussaa ja siksi he näitä raiskauksia edusauttavatkin salavihkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Femakkojen keskusliiton vuosikokous vuonna 2030?

Anonyymi kirjoitti...

Olenkin miettinyt, miten Henry suhtautuu tähän viime aikoina räjähtäneeseen hommafoorumilaisten miesvihaan (ehdin ihan vähän toivoa jotain avausta siitä, etteivät nuoret miehet lähtökohtaisesti ole kaiken pahan alku ja juuri...). No mutta nyt tiedän. Rasismi ja naisviha kulkevat käsi kädessä.

Aikamoinen käännös Henryltä kyllä, kun oletkin yhtäkkiä huolissasi naisten turvallisuudesta. Aiemmat avauksesi seksuaalisesta väkivallasta ovat olleet uhria syyllistäviä. Ilmeisesti tämä muukalaisten uhka sai nyt Laasasenkin turvautumaan nationalistisiin ajatuksiin. Olet siis ilmeisesti ennen kaikkea ja vain suomalaisten valkoisten miesten asiaa ajamassa, vai?

Anonyymi kirjoitti...

Vannetukun hauska vastaus "tasa-arvo"valtuutetulle:

http://www.feissarimokat.com/2013/03/timmi-tyoasu/

Kari Hurtta kirjoitti...

! » Olet siis ilmeisesti ennen kaikkea ja vain suomalaisten valkoisten miesten asiaa ajamassa, vai?

Kuka sitten ajaisi, jos ei hän? Muillahan täällä on vaikka kuinka puolestapuhujia.

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Hähähä, nainen saa kerrankin maistaa itse naisten omaa lääkettä:

Mies nyhtää minut tulevassa erossa taloudellisesti | Aihe vapaa | Vauva

Unknown kirjoitti...

Tätä syytön kunnes toisin todistetaan lakia ei saa missään nimessä tuoda Suomeen. Sellainen on Kanadassa, USAssa ja Intiassa. Syyttömiä miehiä istuu tuhansia vankiloissa koska naiset tekevät peröttömiä raiskausilmoituksia kostoksi monestakin asiasta. Tuhansien miesten elämä tuhotaan vuosittain näillä koston välineinä käytetyillä perättömillä ilmoituksilla. Esim. Intiassa 50 % raiskausilmoituksista on perättömiä ja 2000-2500 miestä jotuu vankilaan moneksi vuodeksi syyttöminä. Heistä sadat tekevät itsemurhan vankilassa ja yllättäen kukaan ei pidä siitä meteliä. On sallitumpaa että muutama sata miestä tappaa itsensä naisten takia vuosittain. Ei voi kuin ihmetellä tätä sekopäisyyttä jossa miehen elämä on arvoton! Mies ei ole raiskaaja, vaan raiskaaja on raiskaaja!

Unknown kirjoitti...

Iso-Britanniassa on lisäksi laki, että alkoholin vaikutuksen alaisena seksiä harrastaessa syyllistyy automaattisesti raiskaukseen, ja ”totta kai” käytännössä mies koska naisen ei uskota raiskaavan miestä, mikä on hullua. Mies ei voi mitenkään todistaa jälkeenpäin, ettei nainen ollut alkoholinvaikutuksena alaisena, joten naisen sana vie välittömästi vankilaan ja miehen koko loppuelämä on pilalla.
Perättömien raiskauksien uhrien on äärettömän vaikeaa, ellei mahdotonta todistaa, etteivät ole raiskanneet ja syyttömät miehet istuvat yleensä monen vuoden kakun linnassa. Heidän loppuelämänsä on pilalla. Hirveä tilanne!

Unknown kirjoitti...

Tästä on myös haittaa naisille. Mitä enemmän perättömiä raiskausilmoituksia tehdään, sitä epäilevämmin ihmiset, ml. poliisit niihin suhtautuvat ja oikeat raiskauksen uhrit eivät saa oikeutta. Perättömät raiskausilmoitukset normalisoivat perättömiä raiskausilmoituksia.
Asia on otettava äärimmäisen vakavasti ja naiset jotka tekevät perättömiä raiskausilmoituksia on saatettava vakavan rikosoikeudellisen vastuun piiriin! Lähtökohta on, että yksikään perättömän raiskausilmoituksen tehnyt henkilö ei saa jäädä rangaistuksetta ja hänelle kuuluu moraalisesti yhtä kova rangaistus kuin henkilölle joka tuomitaan raiskauksesta.

Suomeen ei saa missään nimessä tulla lakia, jossa mies on raiskaaja, kunnes toisin todistetaan. Seuraukset ovat edellä kuvatun kaltaisia, jos laki muutetaan ja syyttömiä miehiä joutuu varmasti satoja vuodessa oikeusmurhan uhreina vankilaan.
Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Iso-Britanniassa on käytössä ”yes means yes” laki ja ”consent” proseduuri. Se tarkoittaa edellä mainitun lain (raiskaaja kunnes toisin todistetaan) lisäksi sitä, että miesten on mentävä yliopistossa kurssille, jossa opetetaan, että naista ei saa raiskata. Miehen pitää varmistua koko seksuaalisen toiminnan ajan, että nainen on edelleen halukas, mutta sekään ei riitä. Jos nainen on vaikka viikon päästä sitä mieltä, ettei ollutkaan halukas, on mies raiskaaja ja hän joutuu vankilaan! Tällä on suuri huonontava vaikutus miehen seksuaalisuuden minäkuvaan ja sitä kautta seksuaaliseen nautintoon. Monet miehet elävät nykyään mieluummin ilman parisuhdetta, koska naisen ja miehen välinen suhde on nykyään liian haastava ja suuri riski miehelle (vrt. MGTOW-liike, joka kasvaa koko ajan nopeaa tahtia).

Unknown kirjoitti...

Tällä on pyritty vähentämään raiskauksia ja se on täysin epäonnistunut yritelmä. Raiskaaja ei varmasti piittaa kurssista ja raiskaajia on miehistä marginaalinen vähemmistö. Nyt miehet kokevat, että heitä syyllistetään automaattisesti raiskaajiksi ja naisista on tehty pulmusia, joka on seksismiä ja syrjintää miehiä kohtaan. Tämä kaikki on rakentanut Kanadassa Kangaroo court:n (kenguru oikeus), joka passittaa oikeusprosessia tuntemattomien toimesta miehen syyttömänäkin suoraan vankilaan. Vääriä raiskaussyytteitä on valtavasti ja näiden miesten elämä on lopullisesti pilalla tai he ovat jo tehneet itsemurhan. Raiskauskulttuurin uhreina ovat siis enemmän miehet. Nyt miehet eivät uskalla mennä enää yliopistoonkaan Kanadassa, USA:ssa ja Iso-Britanniassa (koko ajan harvempi ja harvempi uskaltaa). Kauhea tilanne miehille!

”Yes means yes” lakia ja consent proseduuria ei saa missään nimessä tuoda Suomeen. Seuraukset ovat vakavat ja miesuhreja tulee paljon! Se tulee myös lopettamaan miehen ja naisen välisen parisuhteen, kuten on jo suuressa määrin käynyt USA:ssa, Kandassa ja Iso-Britanniassa.

Unknown kirjoitti...

Kanadassa yliopiston kampuksella saatiin valtava kohu aikaiseksi parin viime vuoden aikana, kun raiskaustilastot väärennettiin valtavasti ylöspäin ja joku keksi sanan raiskauskulttuuri. Hulluinta on, että mediassa esiintyy nyt Suomessakin sana raiskauskulttuuri, joka on saanut alkunsa siis Kanadasta, yliopiston kampukselta. Suomessa ei ole ollut mitään raiskauskulttuuria kuten ei Kanadassakaan. Lumipalloilmiö vaan paisui Kanadassa paisumistaan, kun naiset sekä miehet alkoivat syyllistää miehiä raiskauksista. Samaa ilmiötä on nyt havaittavissa Suomessakin ja tämä fobia raiskauksista ja raiskaavista miehistä on lopetettava mediassa. Raiskaajat saavat kyllä tuomionsa ja asiaa ei pidä paisutella, koska seuraukset ovat vakavia. Raiskaaja on raiskaaja, eivät miehet. Raiskaaja raiskaa, vaikka kuinka mediassa kirjoiteltaisiin ja tuomittaisiin sekä lynkattaisiin miehiä, koska raiskaajat ovat mieleltään sairaita ja rikollisia, he eivät metelistä tai kampanjoista piittaa. Sama jos kirjoitettaisiin lehdissä, että varas älä varasta autoa. Autovaras ei varmasti välitä kampanjoinnista autovarkauksia vastaan ja aina jää riski joutua rikoksen uhriksi, nollatoleranssiin ei päästä millään syyllistämisellä ikinä. Sillä tehdään vaan haittaa yleisiin asenteisiin tiettyä ihmisryhmää vastaan ja nyt taas yleisesti miehiä kohtaan.

Miesten jahtaaminen ja raiskaajiksi leimaaminen on haitaksi miehen maineelle siinä mielessä, että miehistä saa virheellisen kuvan varsikin, kun naiset ja miehet, molemmat raiskaavat, ovat seksuaalisesti väkivaltaisia ja jopa Yhdysvalloissa julkaistujen tilastojen (Suomessa ei ole tilastoja kuin naisten raiskauksista, mutta varmasti ero ei ole suuri) mukaan yhtä paljon, mutta naisten tekemänä piilotetumpaa ja jakautuen eri ikäryhmiin miehiin verrattuna. Lisäksi hyvin harvat miehet tai naiset ovat raiskaajia, joten koko sukupuilta ei pidä tuomita valitettavien, mutta yksittäisten tapauksien takia.

Unknown kirjoitti...

Seksuaalinen väkivalta ei ole sukupuolittunutta. Naiset raiskaavat miehiä, miehet raiskaavat naisia, naiset raiskaavat naisia, miehet raiskaavat miehiä, näissä ei ole suuria eroja tekijöinä sukupuolien välillä tilastollisesti. Yhdysvalloissa tehdyn raportin mukaan molemmat sukupuolet raiskaavat ja ovat seksuaalisessa väkivallassa hyvin tasaväkisiä molempia sukupuolia kohtaan. Miksi esimerkiksi miesten tekemät raiskaukset ja seksuaalinen väkivalta saa suuremman huomion, johtunee siitä, että tilanneyhteydet ja seksuaaliseen väkivaltaan taipumus on erilainen. Naisen tekemän seksuaalinen väkivalta ja tekemät raiskaukset miehiä sekä naisia kohtaan tapahtuvat esimerkiksi useammin parisuhteessa ja heidän tuntemilleen henkilöille, jotka eivät ole niin ilmoitusherkkiä tapahtuneesta vääryydestä. Koska naisen aiheuttama seksuaalinen väkivalta on enemmän piilossa, sitä ei osata epäillä eikä pelätä kuin miehen aiheuttamaa seksuaalista väkivaltaa. Miehet eivät myöskään kehtaa tai halua tehdä niin herkästi ilmoitusta jouduttuaan seksuaalisen väkivallan uhriksi. Naisen tekemät raiskaukset ja muu seksuaalinen väkivalta on siis vaiettu ja piilossa oleva totuus jota harvat haluavat vielä myöntää mutta se on otettava vakavasti. Miehiä raiskataan enemmän kuin naisia (tekijöinä sekä naiset että miehet), joka on vakava ongelma. Merkittävä tieto on myös mitä Yhdysvalloissa on tilastoitu että raiskaavista naisista 20 % toimivat ryhmänä kun taas vastaava luku on miehillä 2,5 %. Viite: http://archpedi.jamanetwork.com/article.aspx?articleid=1748355

Anonyymi kirjoitti...

Was this the perfect murder? Wife 'killed husband then kept him wrapped in plastic in the back garden for 18 YEARS' – and his body was only found after she died

Anonyymi kirjoitti...

Ettei olisi naisella toinenkin uhri:

'Leigh could be very straightforward but it is difficult to think she could have killed someone. She had another man living for for a few years but he left - I don't know what happened to him.

Anonyymi kirjoitti...

Police: Women tried to take girl, 3; torched house | 6abc.com

Victim testifies in court in beating of gay couple in Center City | 6abc.com

...
The daughter of a local police chief is accused of using offensive slurs and throwing punches in an attack on a gay couple in Center City.

Kathryn Knott is fighting the charges against her, and on Friday in court, one of the victims testified.
...
Both victims suffered black eyes. 28-year-old Andrew Haught told jurors his face was broken in several places, and identified Knott as one of the attackers.

He testified, "The girls especially were really intense, which I was really surprised about."

He went on to say his jaw had to be wired shut, saying, "For eight weeks I ate only broth. I lost about 15 pounds. I was emaciated."

Witness Michelle Moore said she saw the fight and stayed until police arrived.

Moore says, "One was on the ground with blood. I thought he was dead. The other was stumbling around like he was looking for something."
...

Anonyymi kirjoitti...

Kotkot:

Äiti sulki tyttärensä kanahäkkiin viikoiksi- 190 vuotta vankeutta

Yhdysvaltalaisnainen ei osoittanut katumuksen merkkejä oikeuden edessä.
...
Viranomaisten mukaan Diana Franklin piti tytärtään kanahäkissä, ulkorakennuksessa, autotallissa ja kaapissa kussakin viikkoja kerrallaan rangaistuksena tottelemattomuudesta.

Näinä aikoina tyttö sai vain vähän ruokaa ja vettä. Äiti myös löi häntä vyönsoljella, sitoi hänet puuhun kaulastaan ja antoi hänelle sähköiskuja koirille tarkoitetulla sähköpannalla.
...

Anonyymi kirjoitti...

Oppilas: ”Naisopettaja flirttaili ja hipaisi yläasteella” – Hymy

Ilotyttö paljastaa -kohublogia kirjoittava 23-vuotias prostituoitu on avautunut taustoistaan. Hän kertoo joutuneensa yläasteen opettajansa mielenkiinnon kohteeksi nuorena.
...