perjantaina, tammikuuta 08, 2016

Mörkö-lesbo treffeillä

Katselin eilen Totuuden treffit ohjelmaa, jossa kaksi henkilöä laitetaan sokkotreffeille paljastamaan itsestään totuuksia.Tällä kertaa treffeillä oli pari lesboa, joista naisellisempi paljastuikin bi:ksi. Toinen oli - omien sanojensakin mukaan - perinteistä mörkö-tyyppiä, jonka ulkonäölliseen markkina-arvopanostukseen sisältyi nähtävästi vain suihkussa käynti, mutta ei paljon muuta.

Loppuratkaisussa mörkö sai pakit, kuten hän pelkäsi.

En ymmärrä lesbojen pariutumislogiikkaa

Ymmärrän jossain määrin homomiesten pariutumista. Homot arvostavat hoikkuutta ja ulkonäköön panostamista: siksi suurin osa homomiehistä pyrkiikin nostamaan markkina-arvoa noilla osa-alueilla.

Lesboissa tuntuu sen sijaan olevan suuri osasto stereotyyppiä mörköjä, jotka eivät panosta markkina-arvossaan mihinkään osa-alueeseen. Kunhan vain toivovat, että treffipartneri ei ole samanlainen mörkö kuin mitä itse on.

Yleensä viehättävän ihmisen pitää olla joko miehekäs tai naisellinen. Mörkö-osaston lesbot eivät ole (eivätkä edes yritä olla) kumpaakaan. Lukuisat homomiehet osaavat päteä joko naisellisuudessa tai Tom of Finland tyyppisessä äärimaskuiinisuudessa.

Jos lesbo on omasta mielestään mörkö, miksei hän laihduta tai käy salilla muokkaamassa kurveja kuntoon? Miksi mörkö-lesbo ei kehitä viehättävää persoonallisuutta?
  1. Eivätkö lesbot ymmärrä markkina-arvoon panostamisen merkitystä? 
  2. Ovatko he vain laiskoja nostmaan markkina-arvojaan? 
  3. Onko oman ulkonäon kohentaminen kiellettyä lesbokulttuurissa? 
  4. Onko monien lesbojen kauneusihanne sellainen, että he pitävät mörkö-tyyppisiä lesboja erityisen viehättävinä?
  5. Eivätkö lesbot pidä kurveista?
Vanhan vitsin mukaan, kun heteronainen tapaa täydellisen miehen, hänellä on jo poikaystävä. Lesboista ei voi parhaalla tahdollakaan heittää samanlaista läppää: "Tapasin täydellisen naisen, mutta hän osoittautui lesboksi." Sellaista ei vain tapahdu.

Olen yrittänyt kysyä lesbojen parinvalintapreferensseistä tai markkina-arvojärjestyksistä, mutta lesboilta ei saa aiheesta mitään järkevää vastausta. Ilmeisesti raadollisten markkina-arvototuuksien kestokyky on heikkoa luokkaa.

Eikö lesboille ole mitään pelinaisopetusten raamattua, jossa neuvotaan, miten pariutumismenestys maksimoidaan?

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tunnenpa erään lesbon, joka olisi tuota mörkö-tyyppiä ellei olisi ymmärtänyt tehdä itsestään lihaksikkaan ja hoikan, lähes poikamaisen ja naisia riittää heteroista, bi-seksuaaleista ja lesboista lähtien. Toista olisi, jos olisi hyväksynyt itselleen lihavan mörön roolin. Markkina-arvolla pelataan myös vähemmistöissä, mutta koska siellä on vallalla myös feminismi, niin asiasta ei saa puhua ja yleisin naistyyppi on tyyliä Saara Särmä.

Terveisin Naaras

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaiskysely: Media ei anna täysin oikeaa kuvaa urheilusta – pääosissa miehet ja valtalajit

Perusitkua. Onhan se toki väärin, ettei harrastelijateatteri saa samaa näkyvyyttä kuin Kansallisteatteritai että piirisarjoista ei kirjoiteta yhtä monta palstamillinetriä kuin olympialaisista.

Tässä taas nähdään, kuinka pielessä "tasa-arvokeskustelussa" ollaan. Penkkiurheilijoiden valtaosa on miehiä, ja heitä kiinnostavat tietyt, miehiset lajit sekä (miesten) huippusuoritukset. Media vastaa tähän huutoon, ja huippu-urheilulla hillotaan tuohta, kuten viihdebisneksessä kuuluu. Mutta eikö vain tämäkin haluta pilata jollain kiintiösekoilulla?

Anonyymi kirjoitti...

Why are feminists refusing to discuss the Cologne sex attacks?

Cologne assault: Cultural difference is no excuse for rape

Anonyymi kirjoitti...

Kukaan ei uskalla kaunistaa itseään koska kateellinen lesboyhteisö rankaisee siitä armotta.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä mörkölesbo lienee sama asia kuin vanha kunnon rekkamieslesbo? Omia havaintoja on, että rekkamieslesbot on yleensä mukavaa sakkia, koska he ajattelee kuin miehet ja on usein aika miehekkäissä töissäkin.

itse olen ajatellut, että moni rekkamieslesbo on suhteessa se mies muutenkin ja ne pokaa niitä naisellisia naisia.

Saatan kyllä olla väärässäkin, kun en tunne lesbokulttuuria kovin hyvin.

Henry Laasanen kirjoitti...

"Omia havaintoja on, että rekkamieslesbot on yleensä mukavaa sakkia, koska he ajattelee kuin miehet ja on usein aika miehekkäissä töissäkin."

No, sepä se, kun tämä mörkötyyppi ei ei ole oikein mies eikä nainen, vaan pikemminkin kokoelma naisten ja miesten huonoja ominaisuuksia.

Miehiltä on omaksuttu itsestä huolta pitämättömyys, mitäkompensoimassa ei ole miehistä valittamattomuutta tai rohkeutta, vaan naisen negatiivinen psyyke.

Anonyymi kirjoitti...

Seksismistä syytetty sarjakuvafestivaali nosti kädet pystyyn palkintojupakassa: "Äänestäkää ketä lystäätte"
Euroopan suurin sarjakuvafestivaali Angoulême sai tarpeekseen viime päivinä velloneesta kohusta, joka syntyi festivaalin nimettyä elämäntyöpalkintoehdokkaiksi pelkkiä miehiä. Voittajan valinnasta on muodostunut suoranainen farssi.


Ranskan Angoulêmessä pidettävä kansainvälinen sarjakuvafestivaali ehti aiheuttaa kulttuuriskandaalin jo kauan ennen tapahtuman alkua. Se alkoi, kun festivaali täräytti julki 30 nimen ehdokaslistan Grand Prix'n eli elämäntyöpalkinnon saajaksi, eikä listalta löytynyt yhtään naistaiteilijaa.

Sosiaalinen media räjähti seksismisyytöksistä ranskalaisministereitä myöten, tapahtumaa vaadittiin boikottiin ja 12 ehdokkaaksi nimettyä miestä ilmoitti, etteivät ole käytettävissä palkintoa jaettaessa. Festivaalijohdolle vaadittiin potkuja, koska lukuisat taiteilijat katsovat sen olevan täysin vieraantunut sarjakuvataiteen nykytodellisuudesta.

Festivaali yritti paikata ryvettynyttä mainettaan ilmoittamalla, että lisää ehdokaslistalle kaksi naista. Samalla se kuitenkin painotti, ettei sarjakuvan historiassa juuri ole riittävän ansioituneita naistaiteilijoita ja nämäkin pari selvisivät listalle hädin tuskin. Festivaalijohto vetosi myös siihen, että oikeastaan se suosii naistaitelijoita; heidän osuutensa virallisesta festivaaliohjelmistosta on 25 prosenttia, vaikka sarjakuvantekijöistä naisia on vain 15 prosenttia.

Selitykset herättivät yhtä paljon tuohtumusta kuin alkuperäinen lista.

Lopulta festivaali lisäsi ehdokaslistalle kuusi naistaiteilijaa. Sitten uusi nimilista katosi julkisuudesta yhtä nopeasti kuin oli sinne ilmestynyt.

"Tehkää, mitä huvittaa"

Ehdokaslistan korvasi festivaalijohdon ilmoitus, että jupakan seurauksena se ei ehdota elämäntyöpalkinnon saajaksi ketään. Valinnan suorittavat taiteilijat voivat äänestää ihan vapaasti ketä haluavat. Grand Prix'n valintaan voivat osallistua kansallisuudesta riippumatta kaikki sarjakuvataiteilijat, joiden töitä on julkaistu Ranskassa. Heitä on noin kolmetuhatta, joista naisia kolmisensataa.

Organisaatio kuvailee ratkaisuaan viimeiseksi vaiheeksi viime vuosina käynnistetyssä prosessissa, joka tähtää palkintojen mahdollisimman demokraattisen jakamiseen. Lisäksi festivaalijohto toivoo lausunnossaan, että täydellinen valinnanvapaus johtaa alan peräänkuulutettuun naisistumiseen.

Angoulêmen sarjakuvafestivaali järjestetään tammikuun lopussa jo 43. kertaa. Vain yhtenä vuonna pääpalkinto Grand Prix on myönnetty naistaitelijalle.

Anonyymi kirjoitti...

Naisen julkaisema kuva vatsakarvoistaan aiheutti Twitter-myrskyn: "Sinun tulisi ostaa höylä!"

Nainen julkaisi luonnollisen kuvan vartalostaan, ja sai aikaan palautevyöryn niin puolesta kuin vastaan.

Naisten karvoitus jakaa mielipiteitä niin miesten kuin naistenkin keskuudessa. Jotkut rakastavat karvaisia naisia, toiset taas vihaavat jo pientä kainalokarvoitusta. Eräs nainen sai kokea kantapään kautta sen, kuinka julmia ihmiset voivat olla arvostellessaan toisia tämän asian tiimoilta.

Naisen Twitterissä julkaisema kuva omasta karvaisesta vatsastaan keräsi nimittäin hetkessä kiivasta palautetta ja jopa julmaa kritiikkiä.

Halusi näyttää olevansa tyytyväinen omaan vartaloonsa
Yleensä alusvaatteisillaan esiintyvä nainen saa paljon huomiota, ja häntä pyydetään usein julkaisemaan lisää samanlaisia kuvia. Toisin kävi kuitenkin Suraiya-nimiselle naiselle, joka julkaisi kuvan itsestään alusvaatteisillaan.

Anonyymi kirjoitti...Jääkiekon Liiga julkaisi perjantaina verkkosivuillaan Ari-Pekka Kaipiaisen blogikirjoituksen ”Naisvalta jääkiekossa vuonna 2046”. Blogikirjoitus yrittää ilmeisesti olla satiirinen, mutta epäonnistuu tavoitteessaan pahasti. Sovinismin puolelle menevä kirjoitus on todella paha rimanalitus.
Kaipiaisen kirjoitukset eivät hätkäytä ensimmäistä kertaa. ”Homot keppihevosina” –kirjoitus toi sekin vihaista palautetta. Satiiri on taitolaji ja Kaipiaisen tapauksessa ei pitäisi yrittää sellaista, mihin taidot eivät edellytä.

Suomessa on varmasti jääkiekkofaneja, jotka eivät pidä, että homot ja naiset pelaavat jääkiekkoa. He lienevät kuitenkin fanien merkittävä vähemmistö.

Anonyymi kirjoitti...

"Sovinistinen kirjoitus", jääkiekon SM-liiga muni tällä viikolla jo toisen kerran

Anonyymi kirjoitti...

Valeprofiilien takana piileskelevät uhkailijat

Kuka saa raiskata -kirjoitukseni sai viime päivinä paljon huomiota. Kirjoitus sai jopa MV-lehden tekemään valheellisen uutisen. Tämän johdosta minulle alkoi tulvia runsas määrä palautetta. Osa palautteesta oli todella ala-arvoista ja jopa vastenmielistä luettavaa. Valitettavan moni palautteen antajista piiloutui valeprofiilin taakse – eikä se sinänsä minua yllätä, sillä harva uskaltaa omalla nimellään niin vastenmielisiä asioita toiselle ihmiselle sanoa.

Suomalaiset eivät ole tyhmiä, vaikka mediakriittisyydessä meillä on vielä paljon opittavaa. Liian monet uskovat sokeasti MV-lehden kaltaisten sivustojen ”uutisia” todeksi – mikä on huolestuttavaa. Internet ja sosiaalinen media ovat tuoneet mukanaan paljon hyvää, mutta varjopuolia löytyy myös. Yksi ongelma on valeprofiilien takana piileskelevät uhkailijat. Sosiaalinen media, keskustelupalstat ja MV-lehden kaltaisten sivustojen kommenttipalstat antavat näille aggressiivisille ja vihamielisille ihmisille foorumin, missä he saavat tukea ja jopa kannustusta pelottaville ja kamalille ajatuksille

Anonyymi kirjoitti...Ali ja Husu aloittavat vuoden pohtimalla feminismin merkitystä vähemmistöjen näkökulmasta. Onko vähemmistöjen edustama feminismi samanlaista kuin valtavirtafeminismi? Voiko sovinisti olla feministi?

Ohjelmassa vieraana rap-artisti Linda-Maria Roine alias Mercedes Bentso sekä vasemmistoaktiivi Abulena Demiri.

Anonyymi kirjoitti...

Ali ja Husu
Valkoinen feminismi

Klaava kirjoitti...

Terve. Olen homo blogikirjoittaja sekä sarjakuvapiirtäjä ja löysin tämän päivityksen googlettaessani homojuttuja keskellä yötä. Mielestäni puutut tässä tekstissä loukkaavasti yhden ihmisen ulkonäköön ja sitten ihmettelet, että mikseivät muutkaan tämän ihmisryhmän edustajat ymmärrä panostaa itseensä.

Sinä ja minä elämme selvästi hyvin erilaisissa ympäristöissä ja meidän tapamme havainnoida ja tulkita sukupuolen sekä seksuaalisuuden ilmaisua ovat merkittävän erilaiset. Mun on vaikeaa olla samaa mieltä niiden monien yleistysten kanssa, joita teet. Otat heikosti huomioon ihmisten persoonallisuuksien ja mieltymysten yksilöllisyyttä. Puhut seksuaalivähemmistöistä ja sukupuolista joukkoina ja käytät paljon sanoja kuten "yleensä" tai "suurin osa". Sanoit, että yleensä viehättävän ihmisen pitää olla joko miehekäs tai naisellinen. En ole henkilökohtaisesti pisaraakaan samaa mieltä enkä edes usko, että tämä toteamuksesi on mikään yleinen sääntö. Jos itse koet voimakkaan sukupuolen ilmaisun olevan deittimaailmassa - tai "markkinoilla" - tärkeää, selvä se. Mua ei ikinä kiihota mitkään feminiiniset tai maskuliiniset ääripäät. Itse olen ennemmin sitä mieltä, että suihkussa käyvä ihminen on normaali ja kiinnostava. Normaali ja kiinnostava on myös ihminen, jonka sielunelämään kuuluu muutakin kuin salillakäynti tai jokin muu yksittäinen asia tai aate.

Jos tutustut syvemmälle homokulttuuriin tai vaikka pornoon, huomaat, että haluttavia, himottavia ja parisuhdemielessä kiinnostavia miesihanteita ja ominaisuuksia on tuhansittain enemmän kuin feminiininen hoikkapoika tai maskuliininen Tom of Finland -keho. Esimerkiksi lihavuus ei ole automaattisesti huono ominaisuus, vaan se on kaivattua ja katsottua tavaraa. Kunnon karhuilla ja chubbyillä on kysyntää niin pornossa kuin todellisessakin elämässä. Paino on samanlainen ominaisuus kuin karvaisuus tai karvattomuus. Toisia se kiinnostaa, toisia ei. Joillekin ihokarvat ovat täysin yhdentekeviä, toisille taas kumppanin karvaisuus tai karvattomuus on erittäin tärkeää. Sama pätee naisiin.

Valittamattomuus ja rohkeus ovat ominaisuuksia, joita näen kanssaihmisissäni tasaisesti heidän sukupuolestaan riippumatta, enkä siksi näe syytä yhdistää niitä erityisesti miessukupuoleen. "Naisen negatiivinen psyyke" on rumasti sanottu. Mörkö on humoristinen ilmaisu, mutta tässä yhteydessä siitä tulee jo ilkeä. On vihamielistä ja loukkaavaa sanoa, että peikot eivät olisi miehiä tai naisia, vaan kokoelma miesten ja naisten huonoja ominaisuuksia. Sukupuoli on identiteetti- ja itsemäärittelykysymys. Sinä et tv:n katsojana voi määritellä osallistujien sukupuolta, vaan sitä täytyy kysyä heiltä itseltään. Jos ihmisellä on naisen identiteetti, mutta lyhyt tukka ja hän on "vain" käynyt suihkussa, ei se sukupuoli sieltä tuomitsevien katseiden vaikutuksesta häviä minnekään tai maagisesti lisäänny kun lisätään vähän meikkiä, vaan se ihminen on täysin nainen!

Kaikille baarissakäyville, seuranhakupalveluita käyttäville tai deittiohjelmiin osallistuville ihmisille laittautuminen ei vain ole tärkeää tai edes luontevaa eikä pariutumismenestyksen maksimointi (?) ole ensimmäisenä mielessä kun voi näyttäytyä toiselle reilusti omana itsenään. Jotkut eivät halua laittautua, vaikka osaisivat ja toiset taas haluaisivat laittautua, mutta eivät osaa. Missään ei lue, että ihmisten välisissä parisuhteissa oman ja kumppanin sukupuolen ilmaisun tai ulkonäköön käytetyn panostuksen olisi pakko kohdata toisensa jollain Yhdellä Oikealla tavalla. On normaalia haluta päivänsädettä, vaikka itse olisi menninkäinen - tai päivänsädettä päivänsäteenä tai menninkäistä menninkäisenä.

Tapasin täydellisen naisen, ja hän osoittautui lesboksi. Sellaista tapahtuu jatkuvasti - varsinkin lesboille!

yanmaneee kirjoitti...

golden goose
fila shoes
jordan 1 off white
michael kors outlet
yeezy shoes
cheap jordans
bape hoodie
moncler
golden goose
yeezy