perjantaina, helmikuuta 05, 2016

Hämärän heterokultin pro raiskaus tapahtuma?

Iltalehti julkaisee kryptisen uutisen selvittämättä "hämärän heterokultin" taustoja.:

Helsingin uutiset ei vaivaudu selvittämään tapahtuman tarkoitusperiä.


Tapahtuman aiottua sisältöä valaisee esimerkiksi RoK's post Frequently Asked Questions For International Meetup Day On February .
Q: Do permanent tribes have a consistent message that ensures purity of neomasculine thought during the meetings?
A: There is no universal program. Each tribe is encouraged to interpret neomasculinity to suit their local and immediate needs. I don’t know what is best for a German tribe, for example.
Kyse on "heimotapaamisesta", jossa edistetään uusmaskuliinisuutta paikallisten erityistarpeiden vaatimalla tavalla - heteromiesten porukoissa ilman naisia tai homoja.

Mitä tulee Rooshiin, eilisessä kirjoituksessaan Everything You Wanted To Know About Roosh But Were Afraid To Ask hän valaisi taustaansa:
Q: “Are you a rapist?”
No. I’ve never been accused or charged with rape by a single woman. My macho sex writing has been grossly taken out of context by feminists and SJWs. I may be a chauvinist, but I’m not a rapist. See: The Accusation That I’m A Rapist Is A Malicious Lie.
Q: “Why do you want to legalize rape?”
I don’t. Legalizing rape is a notion so insanely absurd I never imagined that people would take it 100% seriously, including politicians. I don’t believe any form of physical violence against men or women should be legalized. I’ve said that “How To Stop Rape” was a satirical thought experiment so many times that it’s clear to me current misinterpretation of it by the media is deliberate.
Q: “Why do you want to teach guys how to rape?”
I teach guys how to be sexually attractive. This includes being confident and masculine, traits that women say they don’t love, but respond favorably to anyway. There is not a single known case of one of my supporters being involved in a crime that has been linked to my writing. If there was, the media would certainly report on it.
Q: “Are you a men’s rights activist?”
No, but I sympathize with their views. I would call myself a neomasculinist.
Q: “Well I don’t think you’re actually pro rape, so what’s your platform neomasculinity about?”
It’s simply the ideas of traditional masculinity combined with modern truths of the world, including the truth that the mainstream establishment is actively marginalizing heterosexual men. You can read details about neomasculinity at “What Is Neomasculinity?

17 kommenttia:

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

Iltalehti: "Vaimo jätti, koska jätin tiskit altaan viereen" (4.2.2016)
Vaimo hautoi mielessään eroaikeita aina, kun mies unohti juomalasin pöydälle. Lopulta hän jätti miehen.

Yhdysvaltalainen Matthew Fray avautuu surullisesta kohtalostaan YourTango-sivustolla. Mies joutui vaimonsa jättämäksi, koska oli unohtanut tiskejä pesualtaan viereen.

- Minulla oli toisinaan tapana jättää juomalasi keittiön altaan viereen. Se ei ollut minulle iso asia, mutta vaimolleni oli. En vain tiennyt siitä, mies kirjoittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Jos nainen etsii miehistä jatkuvasti isäänsä, jotain on pielessä
Isän kaipuu voi pilata naisen elämän. Se voi pilata aviomiehenkin elämän, jos häntä verrataan koko ajan puolison isään.


UUTISET
KOTIMAA
Kotimaa 5.2.2016 klo 10:50
Jos nainen etsii miehistä jatkuvasti isäänsä, jotain on pielessä
Isän kaipuu voi pilata naisen elämän. Se voi pilata aviomiehenkin elämän, jos häntä verrataan koko ajan puolison isään.


Nukkepariskunta puiston penkillä.
Kuva: Henrietta Hassinen / Yle
Nainen saattaa etsiä parisuhteissaan omaa isäänsä koko elämänsä ajan. Näin sanoo Naistenkartano-yhdistyksen toiminnanjohtaja Helena Palojärvi.

– Suomalaisessa kulttuurissa isän kaipuu on tavallista, mutta isästä kuuluisi irtautua, Palojärvi lataa.

Palojärven mielestä isän kaipuu johtuu siitä, että asioita on jäänyt selvittämättä. Omaan isään ei ole osattu tai pystytty tutustumaan kunnolla.

– Jos isä on esimerkiksi kuollut tai muuttanut pois kotoa, isään voi tutustua vaikka sukulaisten kautta. Voi selvittää asioita heidän avullaan, Helena Palojärvi opastaa.

Missä isä luuraa?

Helena Palojärvi sanoo, että isän kaipuulla on vakavia seurauksia. Nainen saattaa tuntea esimerkiksi olevansa arvoton ja riittämätön miessuhteissaan.

Jos oma isä herättää voimakkaita tunteita vielä aikuisenakin, on aika katsoa peiliin.

– Tunteet ovat signaali siitä, että on syytä käydä läpi asioita, joita ei ole aiemmin käynyt, Palojärvi rohkaisee kaikkia naisia.

Palojärven mukaan hyvä isä-suhde kulkee naisen mukana koko elämän. Hyvä isä antaa pohjan tyttären itseluottamukselle ja kehittymiselle naiseksi.

Jos isäsuhde on pielessä, se voi pilata hyvänkin avioliiton.

– Isän kaipuu saattaa aiheuttaa parisuhteessa sen, että nainen hakee tiedostamatta niitä asioita, joita isältä olisi pitänyt saada, Palojärvi tiivistää.

Anonyymi kirjoitti...

Helsinkiinkin suunniteltu "pro-raiskaustapahtuma" peruttiin – tästä on kyse liikkeessä, jota ajaa netin tunnetuin naisvihaaja

Netissä on viikon ajan kohistu Helsinkiin suunnitellusta tapahtumasta.

Lauantaina iltakahdeksan tapahtuman osanottajien – kaikki heteromiehiä – oli määrä kokoontua Helsinkiin Kolmen sepän patsaalle.

Toisilleen tuntemattomat osanottajat olisivat löytäneet toisensa koodikysymyksen "tiedättekö, mistä voisin löytää lemmikkikaupan" avulla. Jos sen kysyi oikealta ihmiseltä, vastaus olisi ”kyllä, se on juuri tässä.”

Kello 20.20 osanottajat olisivat jalkautuneet Helsingin yöhön yhteisen harrastuksensa pariin.

Perjantaina iltapäivällä Helsingin poliisi tiedotti Twitterissä:
.
.
Niin, mistä oikein on kyse?

Tapahtuma alkoi levitä netissä noin viikko sitten. Eikä vain Suomessa: International Meetup Day eli Kansainvälinen tapaaminen oli suunnitteilla yhteensä 156 eri paikkaan ja 43 eri maahan. Eikä se ollut edes salainen. Ilmoitus paikkoineen ja koodikysymyksineen oli julkisesti esillä Rooshv.com -nettisivulla.

Kohun levitessä sosiaalisessa medioissa tapaaminen lopulta peruttiin, paria päivää ennen h-hetkeä. Leviämistä edisti muun muassa brittiläisen Independent-lehden artikkeli. ”Militant pro-rape ‘pick up artist’ has organised events in eight UK cities”, sen otsikko kuului.

Pick up artist (PUA) kääntyy suomeksi pokaamis- tai iskemisartistiksi, tai vaikka ”pelimieheksi.” Pick up artistit ovat kehittäneet ympärilleen tietynlaisen kulttuurin ja yhteisön, jolla on omat nettifoorumeita, nimihenkilönsä ja koodisanansa.

Ilmiö sai vuosia sitten laajaa huomiota, kun toimittaja-kirjailija Neil Strauss soluttautui pokaajayhteisöön ja kirjoitti kokemuksistaan huippumenestyneen kirjan Pelimies, alaston totuus pokaajien veljeskunnasta (2005).

Nyt perutun tapahtuman organisoija on amerikkalainen Daryush Valizadeh, taiteilijanimeltään Roosh V. Häntä kutsutaan muun muassa ”internetin kuuluisimmaksi naisvihaajaksi.”

36-vuotias mies on pokauskulttuurin ja näkyvimpiä hahmoja ja yksi radikaalin miesasialiikkeen idoleista (meninismistä voi lukea lisää tästä viimekeväisestä Nyt.fi:n jutusta). Suomen meninisteistä esimerkiksi Henry Laasanen on jakanut Valizadehin tekstejä blogissaan.

Homo kirjoitti...

Nyyh, enkä pääsekään mukaan raiskailemaan?

Homo kirjoitti...

Kumma, että femakot ovat raivoissaan tästä Daryush Valizadehista/Roosh V:sta. Onhan hän kuitenkaan etnotaustainen (vanhemmat Armeniasta ja Iranista).

Anonyymi kirjoitti...

Treffiohjeita naisen logiikalla Blogi US Pauli Sumanen 5.2.2016

Anonyymi kirjoitti...

Uudenvuoden tapahtumia HS hyssytteli. Nyt sitten tehdään tyhjästä asiaa. Näin se vaihtelee, kun journalimista ei ole tietoakaan.

Meninismi on ilmeisesti femakoiden uusi pakkomielle. Salaliittoteoria.

Henryn kannattaisi vaatia nyt vastineoikeutta. Vaan samapa tuo lopulta on. Suomessa lehdet saavat kirjoittaa ihan mitä hyvänsä paskaa.

Homo kirjoitti...

Siis onhan hän kuitenkin etnotaustainen, aivan niin kuin nämä taharrush gamea ja puskaraiskauksia harrastavat muslimimamut, jotka tuntuvat olevan puolestaan femakkojen erityissuojeluksessa.

Homo kirjoitti...

Kuonasta puheenollen, Femakkojen vuoro -oksennusblogista on näköjään "yllättäen" kadonnut kommentointimahdollisuus. Eivät tainneet oikein pystyä argumentoimaan typerien kirjoitustensa puolesta, kuinka yllättävää...

Anonyymi kirjoitti...

Jaa, että kommenttiloota meni kiinni. No, eipä muuta mitään. Aiemmin jättivät kommentteja julkaisematta.

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

Ilalehti: Oikaisu (5.2.2016)
Iltalehti oikoo seksuaalirikosuutisointiaan.

Alkuperäisen, 29.tammikuuta julkaistun uutisen otsikossa kerrottiin turvapaikanhakijoiden olevan epäiltynä 47 seksuaalirikoksessa. Tieto perustui poliisin tiedotustilaisuudessa jakamaan materiaaliin.

Poliisi julkaisi myöhemmin tilastot, jossa yhteenlaskemalla turvapaikanhakijoiden tekemiksi epäiltyjen seksuaalirikosten kokonaismääräksi tarkentui 73.


Iltalehti: Poliisi julkisti turvapaikanhakijoiden rikostilastot - 73 seksuaalirikosepäilyä ( 29.1.2016, juttua korjattu 5.2.2016. )

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

Iltalehti: Milla, 24: Kaipaan sinkkuaikojen vilkasta seksielämää (5.2.2016)
Millan nykyinen puoliso on muutoin hänen unelmiensa mies, mutta makuuhuoneen puolella kemiat eivät kohtaa.

Milla, 24: Seksi on tylsää suorittamista

"Lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna, kaipaan sinkkuaikojen vilkasta ja villiä seksielämää.

Nykyinen puolisoni on muuten unelmieni mies, mutta seksin harrastamisessa olemme täysin eri linjoilla. Seksi on tylsää suorittamista. Siihen ei kuulu esileikkiä eikä edes suutelemista. Raastavaa on myös se, että saan seksiä jatkuvasta kerjäämisestä huolimatta vain kaksi kertaa kuussa."


Tuohan on paljon!

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...Metro: Uudenvuodenyön tapahtumien tutkinta jatkuu – yhtään seksuaalirikoksesta epäiltyä ei Helsingin poliisin huostassaPoliisi ei ole Koskenmäki-Karaharjun mukaan saanut enää uusia ilmoituksia epäillyistä, uudenvuodenyönä julkisilla paikoilla Helsingissä tapahtuneista seksuaalirikoksista. Poliisi tutkii yhtä raiskausta, kahta raiskauksen yritystä ja 12 seksuaalista ahdistelua.

Uhrit ovat 14–66-vuotiaita naisia. Kaikki epäillyt ovat ulkomaalaistaustaisia miehiä.

Jokaisessa poliisin tutkittavana olevassa tapauksessa on Koskenmäki-Karaharjun mukaan eri uhri ja epäilty. Kaikki uhrit ja epäillyt eivät ole poliisin tiedossa.

Anonyymi kirjoitti...

83-vuotiaan miljardöörin uhkea Playboy-vaimo käänsi päitä erittäin antavassa asussa – ”olen kuin oikea prinsessa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Hähhää:

Wife could be jailed for not doing enough housework | Europe | News | The Independent

Anonyymi kirjoitti...

Miehensä murhasta epäilty opettajanainen on kuollut

Hei, me tuherrellaan taas! Mahtaakohan pellejoukkokin saapua keppihevosineen kaitsijoiksi?:

Yle: Poliisi vahvistaa joukkoja lauantaina - syynä vastaanottokeskuksissa kiertävä viesti

Anonyymi kirjoitti...

Yle: Poliisi vahvistaa joukkojaan Helsingissä lauantaina – vastaanottokeskuksissa kiertää viesti - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Cologne to DOUBLE police presence for 'ladies night' at carnival after NYE sex attacks | World | News | Daily Express

Kölnin karnevaaleissa 6 ahdistelutapausta – naisjuontajaa kopeloitiin suorassa tv-lähetyksessä - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Ulkomaalainen ryösti nuoren naisen Lahden keskustassa | MV!!??

Marokkolaiset joukkoraiskasivat 18-vuotiaan Espanjassa | MV!!??

Cologne - Sexual harassment Europe wide issue, say EU politicians | World | News | Daily Express

Belgium police probing teen find video of him and 5 migrants raping girl | Daily Mail Online

Kayla Mueller's family reveal how US Government thwarted attempts to pay ransom | Daily Mail Online

US hostage Kayla Mueller had her fingernails pulled out by ISIS before being raped | Daily Mail Online

“Teillä on verta käsissänne!” – Esikoulun lähelle sijoitetaan “alaikäisten” VOK | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Ulrike Trebesius, a German Conservative MEP, said: “The events in Cologne are unfortunately not unique.”

She said attacks are “usually by north African young men” and Germans are now getting used to it, with women avoiding public places and changing the way they dress.

The MEP added: “Do we really want women to become second class citizens again?”