lauantaina, joulukuuta 16, 2017

Lukijakysymys Metsäkedon ja Axl Smithin seksuaalisesta vallastaSeksuaalisen vallan lisäksi pitää ottaa huomioon mm. seksuaaliset halut, henkilön luonne ja aikaisempi seksimenestys nuorempana.

Metsäketohan on ilmeisesti nuorempana ollut varauksettoman suosittu naisten keskuudessa, eli naisia riitti ilman häirintääkin. Nyt setämiesiässä hänen pitää valehdella ikänsä Tinderissä ja siitä huolimatta hän huomaa,että nuorilla seksikkäimmillä naisilla eivät pöksyt kostu kuin ennen.

Metsäketo on tottunut saamaan haluamansa ja hänellä on sellainen häpeämätön luonne, joka kokee oikeutta saada haluamansa. Monista naisista tuollainen alfa-miehen dominoiva käytös on nimenomaan seksikästä, eli mies joka tietää mitä haluaa ja ottaa sen. Eli sama dominoiva käytös joka on usein häirintää, takaa myös seksin saannin, koska varautuneet miehet eivät sytytä naisia seksiin yhtä hyvin. Kaikissa romanttisissa novelleissakin on karismaattinen alfa-mies, joka tulee ja ottaa. Ja se kiihottaa naisia.

Vaikka Metsäketo on edelleen julkkis ja hot ikäisekseen, se vaan on niin, että setäikä karsii paljon naisten haluja pois. Ja dominoiva setämies voi olla nuoremmasta naisesta varsin ahdistava kokemus, mitä nuorempi dominoiva Metsäketo ei ennen ollut.

Metsäkedolla on eräs tyypillinen miehinen libidon muoto (yhdistetttynä luonteeseen), jossa haetaan kyltymättömästi uusia ja uusia viehättäviä naisia seksiin. Vaikka hänellä on paljon seksuaalista valtaa, sitä ei ole kuitenkaan likikään riittävästi tyydyttämään hänen haluaa uusiin naisiin. Silloin hänen dominointinsa menee liian pitkälle, kun himot ja vastarinta ovat ristiriidassa.

Metsäkedon suuret halut ja etuoikeuden tunne naisiin on peräisin hänen hyvästä naismenestyksestään, jotka ruokkivat libidoa ja etuoikeuden tunnetta. Tavallisen miehen jatkuvat pettymykset naismaailmassa toimivat päinvastoin, ne sammuttavat libidon aktiivisuuden ja mahdollisen syyllistymisen häirintään.

Mitä Axeliin tulee, niin hänelläkin oli halu ja mahdollisuus seksiin yhä uusien (julkkis)naisten kanssa. Hän ei ehkä ajatellut kaikenvoipaisuudessaan kiinnijäämistä ja sen rikollista luonnetta massiivisine seuraamuksineen. Naisten kuvaaminen lisäsi kerskailumahdollisuuskia ja aktien kiihottavuutta.

Kuvaamiseen hän tuskin olisi saanut lupaa moneltakaan, eikä siinä olisi ollut mukanakaan kiihottavaa elementtiä.

Axelilla oli onnistunut kaikki, mitä hän tekee, eikä hän ottanut vaaraa poliisi-ilmoituksesta tosissaan, kun kuvaaminen oli sujunut jo pitkään ongelmitta. Tietenkin jälkikäteen ajatellen kuvaamisen riski oli älytön seuraamukset huomioiden.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miehet ovat romanttisempia kuin naiset ja tunnustavat rakkautensa ennen naisia

Miehet saattavat rakastua uuden suhteen alussa jo muutaman viikon jälkeen. He myös tunnustavat tunteensa ennen naisia

Heterosuhteissa moni olettaa, että nainen tunnustaa rakkautensa ennen miestä, mutta tutkimusten mukaan se ei pidä paikkaansa. Mies on nimittäin useammin osapuoli, joka tunnustaa rakkautensa ensin. Miehet saattavat rakastua suhteissa jo muutamassa viikossa. Miehillä on myös yleisesti romanttisempi käsitys ihmissuhteista kuin naisilla.

- Mies saattaa kuitenkin tunnustaa rakkautensa myös impulsiivisesti ennen seksiä, jotta omat lisääntymismahdollisuudet paranisivat, muotoilee apulaisprofessori Joshua Ackerman Psychology Today -lehden jutussa.

Tutkijat järkeilivät tutkimuksessaan, että jos mies tunnustaa rakkautensa juuri ennen seksiä, se on keino lisätä seksin todennäköisyyttä. Naisen hälytyskellot eivät kuitenkaan tällaisessa tilanteessa soi.

Pitääkö miehen tehdä aloite kaikessa?

Amerikkalainen psykologi Art Markman arvelee myös, että miehet tunnustavat rakkautensa ensin, koska odotamme miehiltä yleisesti aloitteellisuutta perinteisissä parisuhteissa.

- Miesten oletetaan pyytävän treffeille, ostavan sormuksen ja kosivan. Miehet uskovat, että naiset täytyy vakuuttaa tunneyhteydestä, Markman sanoo Psychology Todayssa.

Suhteen edetessä minä rakastan sinua -lauseen sanominen pitäisi joka tapauksessa helpottua. Sanojen merkitys myös muuttuu ajan kuluessa. Suhteen alussa rakkaudentunnustus kertoo intensiivisestä tunteesta, mutta suhteen edetessä sanojen tarkoitus on erityisesti vahvistaa suhdetta.

Lähde:

Psychology Today

Anonyymi kirjoitti...

Female congressional candidate leaves race after sexual harassment allegations resurface

A Democratic candidate hoping to flip a hotly contested congressional seat in Kansas has dropped out of the race after allegations that she sexually harassed a male subordinate resurfaced during her campaign.

Anonyymi kirjoitti...

MIESTEN JA NAISTEN VÄLILLÄ ON SUURIA EROAVAISUUKSIA – 14 KUVAA, JOTKA EIVÄT VOISI OLLA ENEMPÄÄ OIKEASSA

Miehillä ja naisilla on tiettyjä piirteitä, joissa molempien sukupuolten eroavaisuudet koostuvat humoristisilla tavoilla. Brightside kokosi parhaat eroavaisuudet, joita miesten ja naisten välillä esiintyy.

Kuvissa esiintyvät asiat saattavat välillä raastaa hermoja, mutta loppujen lopuksi ne tuovat juuri tarvittavan mausteen suhteeseen.

Jutussa käytetyt esimerkit ovat tietenkin kärjistettyjä, mutta eivät todellakaan kaukana totuudesta.

Mr Abdullah Ibrahim kirjoitti...

We offer personal Business loans services around the world. We strive to provide high quality service and high customer satisfaction, while possible financial services. We pride ourselves on our commitment to our customers; We can give you personal loans, auto loans, business / investment loans, short term loans. You can contact us for an affordable loan now at 2% interest rate. Contact us now via E-mail: abdullahibrahimlender@gmail.com whatspp Number +918929490461