torstaina, syyskuuta 17, 2015

Saska Saarikosken Heureka-hetki

Saska Saarikoski on eksynyt Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tasa-arvotiedon keskuksen, Minnan, sivuille. Saska kirjoittaa aiheesta otsikolla Koulujen tyttöistyminen ei huoleta tasa-arvokeskusta.
Luultavasti jo keskuksen nimen olisi kuitenkin pitänyt soittaa hälytyskelloja. Minna Canth oli uljas nainen ja hyvä kirjailija, mutta tasa-arvotiedon keskuksen nimenä Minna ei tunnu täysin neutraalilta.

Minna on tosiaan huolestunut koulutuksen sukupuolijakaumasta. Ei kuitenkaan siitä, että pojat pärjäävät huonosti vaan siitä, että tytöt karttavat matematiikkaa.

Jotkut voivat ajatella, että maailma on niin vinossa miesten hyväksi, että naisia pitää tukea. Usein niin onkin. Viranomaisen tehtävä ei ole kuitenkaan seistä barrikadilla vaan tarjota oikeaa ja tasapuolista tietoa.
Saska huomasi, että suomalainen tasa-arvopolitiikka on vitsi.

Jos Saska on oikeasti noin naiivi ja neitseellinen tasa-arvopolitiikan suhteen, kyse on huvittavasta asioiden tilasta.

Tasa-arvopolitiikassa ei ole mitään tasa-arvoista miesten ja poikien kannalta.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Presidentti Tarja Halonenkin on ottanut kantaa peruskoulun epätasa-arvoon Blogi US Pauli Sumanen 23.1.2015

Henry Laasanen kirjoitti...

http://www.karjalainen.fi/mielipiteet/mielipiteet/kolumnit/item/83418-tytot-kieltaytykaa-anteeksipyytelysta

Anonyymi kirjoitti...

Miehellä hengenvaarallisia vammoja: Nainen kiinni puukotuksesta Lieksassa

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon vaan, tällaisella melkein 400 000 vuodessa saapuvan turvapaikanhakijan vauhdilla Suomessa ei kovin kauaa ole enää sosiaaliturvajärjestelmää tai muutakaan vastaavaa:

Pohjoisen kautta yhä lisää turvapaikanhakijoita | Yle Uutiset | yle.fi

...
SJ kertoo asiasta nettisivuillaan. Yle Perämeren saamien tietojen mukaan SJ:n päätös lisätä vaunumäärää pohjoisen junissa merkitsee sitä, että Suomeen pyrkivien turvapaikanhakijoiden määrä voi nousta entisestään jopa tuhanteen vuorokaudessa.
...

Anonyymi kirjoitti...

Miten pääsen seksiorgioihin?

Tietääkseni Suomessakin järjestetään juhlia, joissa harrastetaan estottomasti seksiä sekä tuttujen että vieraiden kanssa. Itse olen vuosikausia haaveillut tällaisista juhlista. Olen seksuaalisesti kokeilunhaluinen, ja tavallisissa suhteissa on usein vaikea toteuttaa kaikkia mielihalujaan.

Haluaisinkin nyt tietää, missä tällaisia juhlia järjestetään ja voiko niihin osallistua turvallisin mielin. En halua tauteja enkä halua, että kukaan jää minuun roikkumaan tällaisten juhlien takia. Haluan nimenomaan vapaata ja sitoumuksetonta seksiä ja jännitystä.

Jos vastaavanlaisia juhlia järjestetään esimerkiksi Tukholmassa tai Tallinnassa, olen kiinnostunut myös niistä. Ulkomailla tietysti kiinnostaa erityisesti se, miten löytää sellaiset juhlat, joissa ei ole riskiä joutua vaikkapa huumatuksi.

Anonyymi kirjoitti...

Saarikoski toki lopetti jutun väittämällä suurin piirtein, että naisia syrjitään niin paljon, että usein heidän suosimisensa on paikallaan. Äijä ei - kuten on itse myöntänyt - paljon maailmasta ymmärrä vaikka valon näkikin pilkahtavan.

Unknown kirjoitti...

Siis naisia ei todellakaan syrjitä missään suhteessa, jos verrataan sitä miten paljon poikia ja miehiä syrjitään. Naisia on tänä päivänä täysin turha tukea, hyyssätä tai nuoleskella laittamalla heidän tarpeensa etusijalle. Miten joku edes kehtaa puhua naisten ongelmista saada professorin virkoja kun pienet lapset, pojat kärsivät! Hävetkää aikuiset ihmiset jotka laitatte naisten tarpeet lasten ja miesten edelle! Lapset ensin ja sitten rinta rinnan miesten ja naisten tarpeet! Asenteiden on muututtava!

Unknown kirjoitti...

http://www.kymensanomat.fi/m/Mielipide---Kolumnit/2015/09/10/Kolumni%3A%20Me%20ollaan%20pojista%20huolissamme%20niin/2015319544727/528

Unknown kirjoitti...

Narsismia naisten eduksi! On se kumma että naisten tarpeet menevät lasten tarpeiden edelle. Ollaan kateellisia pienille pojille. Sairasta!