keskiviikkona, kesäkuuta 02, 2004

Sukupuolet armeijassa

Ray Blumhorst:
Sosiaalitieteilijät yrittävät saada meidät uskomaan, että sukupuoli on sosiaalinen konstruktio siinä määrin, että miehet ja naiset voivat vapaasti valita roolinsa ilman liittymäkohtia luonnollisiin seksihaluihin tai suuntautumisiin. Sosiaalitieteilijät ja naistutkimusprofessorit sanovat, että poikien ei tarvitse olla poikia ja tyttöjen tyttöjä. Sukupuolta(gender) pidetään niin varmasti sosiaalisesti määräytyvänä ominaisuutena, että se on kirjoitettu lakiin Kaliforniassa ja joissain muissa Usan osavaltioissa. Sosiaalitieteilijät ja heidän jenginsä tosin kyllä toimivat anekdoottisena todisteena heidän virheellisille väitteilleen.

Armeijan suunnittelijoiden tulisi miettiä, mitä tapahtuu, kun nais- ja miessotilaat laitetaan yhteen äärimmäisen stressaavissa olosuhteissa. Maslovin tarvehierarkiasta päättelemällä voi hyvin kuvitella, että sodankaltaisissa olosuhteissa terveet, nuoret ja hyvinravitut ihmiset asettavat lisääntymistoiminnot voimakkaasti etusijalle. Heterofobisten naistutkimuksen professoreiden kuuntleminen ei ole välttämättä paras idea toimivaa armeijamallia suunniteltaessa. Asiaa tulisi miettiä armeijan tarpeiden, eikä poliittisen korrektiuden näkökulmasta.

Voiko Amerikka olla niin tyhmä, että se luulee lähettävänsä eunukkeja sotatilanteisiin? Kun heteroseksuaaliset miehet ja naiset laitetaan noin väkivaltaiseen ympäristöön yhdessä ja oletetaan, että he unohtavat seksuaalisuutensa, niin vaadimme heiltä luultavasti liikaa.

Loppupäätelmänä, vaikka voisi kuvitella kirjoittamani perusteella, että olen täysmiehisen armeijan kannalla, totuus ei voisi olla paljon kauempana. Ottaen huomioon, että miehille tapahtuu 98% taistelutilannekuolemista ja -luokkaantumisista, Amerikan olisi aika kompensoida tuo miesten kokema väkivaltainen kohtelu sen sijaan, että miehet lähetetään sotiin ja tekopyhästi syytellään miehiä kaikesta väkivallasta, kuten kotiväkivaltalait tekevät. Amerikan tulisi alkaa taistelemaan miehiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaa ja jos se ei suostu tekemään sitä, niin Amerikan tulisi lähettää naiset sotiin ja pitää miehet kotiliesiä lämmittämässä. Jos sukupuoli on vain sosiaalinen konstruktio, niin laitetaan gender-feministit taistelemaan etulinjaan ennen uusien puolikypsien heterofobisten teorioiden kehittelyä sukupuolten sosiaalisesta määräytyvyydestä.
Katselin syrjäsilmällä 4D-dokumentin siitä, mikä saa naisen pysymään väkivaltaisessa parisuhteessa. Dokumentti oli varsin epäinformatiivinen. Ehkäpä dramatisoinnit väkivaltaisista tilanteista olisivat tuoneet asian konkreettisemmalle tasolle sen sijaan, että sanottiin vaan, että "se oli kauheaa aikaa ja en pystynyt lähtemään suhteesta ja syytin vain itseäni" jne. Eräs naisista kusvasi tilannetta suunnilleen näin: "Ravintolaillan jälkeen mies syytti minua, että olin tuijottanut miestarjoilijaa koko illan. Jatkossa valitsin istumapaikan ravintoloissa niin, että katsoin aina seinään päin. Muutenkin mieheni syytti minua muitten miesten tuijottelusta heidän houkuttelemisestaan meikkaamalla, joten lopetin meikkaamisen, mutta sekään ei riittänyt. Aloin varoa kaikkia tekemisiäni, jotta mies ei olisi suuttunut."

Mielenkiintoisia valokuvia.

Pakollinen varuste innokkaille alan miehille.

Ei kommentteja: