lauantaina, heinäkuuta 16, 2005

Vaikea paikka McGyverille

Vaikea paikka McGyverille

Kiltillä miehellä on pariutumisongelmia Elleissä.
Nähdäkseni suhteiden päättymiseen on kaksi syytä:

1) Ns. "miehistä" olemusta puuttuu, ts. olen kai liian kiltti. Olen rauhallinen kaveri, en ryyppää enkä rällää, tykkään olla kotosalla myös viikonloppuisin, menen aikaisin nukkumaan, en kaahaa autolla, jne jne.

Ärsyttävintä minussa on exien mukaan se, että suostun aina heidän ehdotuksiinsa vaikkapa päivän ohjelmasta tai päivällisen laadusta, enkä osaa kuulemma riidellä. Ei mulle ole niin tärkeää mitä yhdessä teemme, kunhan olemme yhdessä. Enkä halua riidelläkään, kun valtaosan ihan tavallisista asioista voi selvittää ääntään korottamatta tai yön yli nukkumalla. Mutta se ei kuulemma käy niin.

2) Vaikka mitä muuta haluaisinkin uskoa, niin taidan olla aika keskinkertainen rakastaja. Mutta en halua heti hypätä sänkyyn uudessa suhteessa, ei siitä tule/tunne mitään jos en toiseen ensin tutustu. Vaan kun en tapaa naisia ns. viihteellä enkä harrasta yhden yön juttuja, niin eihän sitä ehdi näissä lyhyissä suhteissa edes harjoittelemaan.

Olenko toivoton tapaus? :-) Jos olisin parikymppinen, en hätäilisi, mutta kun ikää on jo 33, niin tuntuu ettei näitä elämän perusarvoja enää kauheasti muutella. Sitä paitsi en osaa näytelläkään esim. temperamenttisempaa, eikä siitä taitaisi apua ollakaan.

Joudunko siis luovuttamaan paikkani Tosimiehelle, vai olisiko sittenkin pitänyt syntyä homoksi? Kelpaako tällainen ?nykymies? vain kukkakauppiaaksi tai parturiksi?
McGyver.

ATM:t ovat kerrankin saaneet houkuteltua bileisiin naisia.

Ei kommentteja: