maanantaina, maaliskuuta 05, 2007

Ei löydy miestä

Can't Find a Husband? Today's Men Are Afraid of Marriage and Having Kids.
Today's men are afraid of marriage and having kids. This is most likely because their male friends and relatives have told them what usually happens in the event of a divorce with children. In fact, some men are calling for a marriage strike.

We women have allowed radical feminists to take over the feminist movement, the one that used to stand for equality, and they've been negatively influencing family law. Now it's all about domination; in the case of divorce it's having complete control over the kids, house, money and dad's visitation time.
Varoitukset viinapulloissa.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä kyse on enemmän riskien välttämisestä ja katastrofin ehkäisemisestä kuin suoranaisesta pelosta. Tätä itsessään voi tietysti pitää pelkäämisenä.

Jos.. siis kun puolet liitoista päätyy eroon ja kun tiedetään miten miehelle huonoimmillaan niissä käy, niin ei ole yllättävää, että yhä useampi mies ryhtyy av(i)oliittolakkoon. Miksi kukaan järkevä ihminen löisi ehdoin tahdoin päätään kivitalon seinään, kun on nähtävissä, että toimimalla toisin ei otsa mene ruvelle?

On mielenkiintoista miten jälleen on mies leimattu pelkuriksi, suhdevammaiseksi ja lapsikammoiseksi luuseriksi. Entä kun samoin nykyisin yhä useampi nainen venyttää vakiintumistaan, avioliittoaan ja lasten hankintaa. Mitä se on? Itsenäisen naisen sankarillinen teko, jolle ehdotellaan liputuspäivää? Toki syyt ovat naisilla hieman erityyppiset, mutta heillä riski ns. menettää kaikki on huomattavasti pienempi ja todennäköisyys on toisin päin, ns. saada kaikki kuten lainauksessakin mainitaan.

Raa'asti (kirjoitetaanko se noin?) voisi todeta lainauksessa mainitun (ääri)feminismin ja lisäksi pitkän ja korkean koulutuksen - jossa naiset ovat nykyään enemmistönä ja joka nykyisellä ja tulevallakin ylitarjonnalla itsessään entisestään polkee heidän ja muiden korkeasti koulutettujen palkkoja - tuhonneen heidän parisuhteilunsa ja avioliittonsa. Siinä missä miehet tyytyvät lyhyeen koulutukseen kuitenkin sen tarjotessa oikealla alan valinnalla varsin hyvän ja jopa korkeasti koulutettua paremman tulotason sekä turvatunkin työuran, korkeasti koulutetut naiset itkevät pätkätöitään ja siitä maksettavaa kehnoa palkkaa ja valehtelevat itselleenkin että heille pitäisi automaattisesti löytyä hyväpalkkainen ja vakituinen sekä tietysti nopean urakehityksen takaava työnantaja.

Härskeintä tässä on, että lainsäädännön avulla yritettäisiin korjata naisten omien valintojen takia heille aiheutuneita haittoja.

Anonyymi kirjoitti...

"Härskeintä tässä on, että lainsäädännön avulla yritettäisiin korjata naisten omien valintojen takia heille aiheutuneita haittoja."

Tähän voisi lisätä esimerkiksi uuden hedelmöi... keinosiemennyslain kaltaisin keinoin. Jos ei nirppanokka kelpuuta tai muka löydä "sopivaa" eli mahdottomia kriteereitä täyttävää miestä, niin tottakai kermaperseelle pitää lailla taata oikeus saada lapsi "mut mä haluun" perusteilla.

Anonyymi kirjoitti...

ano1: "pitkän ja korkean koulutuksen - jossa naiset ovat nykyään enemmistönä ja joka nykyisellä ja tulevallakin ylitarjonnalla itsessään entisestään polkee heidän ja muiden korkeasti koulutettujen palkkoja - tuhonneen heidän parisuhteilunsa ja avioliittonsa."

ööö.. siis miten naiset ovat tuhonneet parisuhteensa koulutuksellaan? :D tämähän on suorastaan hilpeää konservativismia! olisi ilo kuulla perustelut ja nähdä tilastot joissa tämä ilmenee.

ano jatkaa: "Siinä missä miehet tyytyvät lyhyeen koulutukseen kuitenkin sen tarjotessa oikealla alan valinnalla varsin hyvän ja jopa korkeasti koulutettua paremman tulotason sekä turvatunkin työuran, korkeasti koulutetut naiset itkevät pätkätöitään ja siitä maksettavaa kehnoa palkkaa ja valehtelevat itselleenkin että heille pitäisi automaattisesti löytyä hyväpalkkainen ja vakituinen sekä tietysti nopean urakehityksen takaava työnantaja."

hommahan menee niin että koska naiset eivät ole saaneet yksinkertaisemmista duuneista saman suuruista palkkaa kuin miehet, naiset ovat yrittäneet kompensoida tuntemattomia puutteitaan kouluttautumalla lisää. saavathan esim korkeammin kouluttautuneet miehet yleensä parempaa palkkaa kuin matalammin kouluttautuneet miehet. tämä ei ole kuitenkaan naisten tapauksessa auttanut, joten naiset ovat hakeutuneet myös miesvaltaisille aloille: seurauksena on ollut kyseisten alojen palkkatason putoaminen, arvostuksen katoaminen ja väkivallan lisääntyminen (ks opettaja, lääkäri..). mitä naisena sitten enää voi tehdä? yksittäinen nainen millä tahansa miesvaltaisella alalla pääseekin nauttimaan "miehen palkasta", mutta heti kun naisia alkaa suuntautua alalle tilastollisesti näkyvässä määrin, sama palkan notkahdus tapahtuu.

ano2: "Jos ei nirppanokka kelpuuta tai muka löydä "sopivaa" eli mahdottomia kriteereitä täyttävää miestä, niin tottakai kermaperseelle pitää lailla taata oikeus saada lapsi "mut mä haluun" perusteilla."

ja mitä pahaa tässä oli? jos kerran lapsia osataan lääketieteellisesti tehtailla ilman yhdyntää, miksi ei pitäisi? koska jumala sanoo niin? xD vai pitäisikö nämä naiset ihan piruuttaan jättää ilman lapsia, koska sinäkään et saa kaikkea mitä haluat (eli pillua)? huomio, olemme löytäneet katkeran miehen väninää taas ihan puhtaimmillaan!

Anonyymi kirjoitti...

Rakkaat kolme anonia! Valitkaa, jumala auta, identiteetiksi Anonymouksen sijaan Other ja keksaiskaa jokin nimi.

Tai jos oikein hauskoja haluatte olla, valitsette ensin Other ja sitten nimeksi Anonymous.

Mutta asiaan, korjaan, asiattomuuksiin:

jos kerran lapsia osataan lääketieteellisesti tehtailla ilman yhdyntää, miksi ei pitäisi? koska jumala sanoo niin?

Koska lasten "lääketieteellisestä tehtailusta" puhuminen kertoo siitä, että olet hukkunut omaan napaasi. Tai hetkinen, unohdinko, että naisena osaat automaattisesti ajatella lapsen etua ennen muuta?

heti kun naisia alkaa suuntautua alalle tilastollisesti näkyvässä määrin, sama palkan notkahdus tapahtuu.

Ja tämä on tunnetusti... hetkinen, miesten vika?

Huomio, olemme löytäneet katkeran naisen väninää taas ihan puhtaimmillaan!

Anonyymi kirjoitti...

Väkivaltaisia naisia videolla:

http://www.associatedcontent.com/article/84358/is_misandry_protecting_mothers_who.html?page=2

Anonyymi kirjoitti...

ööö.. siis miten naiset ovat tuhonneet parisuhteensa koulutuksellaan? :D

Perusoletus on, että odotusarvoisesti naiset tykkäävät itseään ylempitasoisista miehistä

Tästä voidaan sitten päätellä, että jos naisten odotusarvoinen koulutustaso ylittää miesten odotusarvoisen koulutustason, naisille jää vähemmän "koulutusta vastaavia kumppaneita".

Anonyymi kirjoitti...

"ja mitä pahaa tässä oli? jos kerran lapsia osataan lääketieteellisesti tehtailla ilman yhdyntää, miksi ei pitäisi? koska jumala sanoo niin? xD vai pitäisikö nämä naiset ihan piruuttaan jättää ilman lapsia, koska sinäkään et saa kaikkea mitä haluat (eli pillua)? huomio, olemme löytäneet katkeran miehen väninää taas ihan puhtaimmillaan!"

Jos se on kerran ihan hyväksyttävää, että jokaisella naisella (lähtökohtaisesti) tulee olla oikeus hankkia itselleen oma lapsi, vaikka sopivaa isäkanditaattia ei onnistuisi löytämään, tai ei edes haluaisi sellaista löytää, niin on vastaava oikeus järjestettävä myös kaikille miehille. Muutenhan ei voida puhua tasa-arvosta. Sijaissynnytysjärjestelyt pitäisi siis ehdottomasti sallia.

Koska ne tuoreella hedelmöityshoitolailla on kielletty, on lainsäädäntö miehiä sukupuolen perusteella syrjivä.

Anonyymi kirjoitti...

no ehdottomasti olisi syytä sallia miehillekin lasten hankkiminen. miksi ihmeessä yhteiskunta eväisi oikeuden hyvään ja kannattavaan asiaan, eli uusien suomen kansalaisten (ja tulevien veronmaksajien!) tekemiseen? oman etiikkani mukaan kaikki hyvä on sallittua eikä siihen tarvitse erikseen hakea oikeutusta. miksi suomen valtio ei sitten ajattele samoin; taloudelliset syyt ja joku vanhentunut myytti miesten kyvyttömyydestä hellyyteen tulevat ensimmäisinä mieleen. kummankaan ei tarvitsisi kuitenkaan olla ongelma.

Anonyymi kirjoitti...

Naisten hellyyttä vanhempina tänään Yle1 Ulkolinjassa klo 21.55.

http://www.yle.fi/ulkolinja/arkisto/07_kevat/katoavat_tyttaret.htm

Nyt tietysti joku parkuiina itkee pahaa yhteiskuntaa syylliseksi. Krhm, kyllä se on äityli joka tyttärensä murhaa, ei yhteiskunta. Tietty jos tyttären murhaa isä, niin parkuiina syyttää miestä, tottakai.