tiistaina, maaliskuuta 13, 2007

Seksuaalista häirintää

Naisehdokas syyttää Eero Lehteä seksuaalisesta häirinnästä.
Syvärinen väittää blogissaan, että Lehti käyttäytyi asiattomasti torstaina Lohjalla, jossa molemmat osallistuivat vaalikeskusteluun.

Syvärinen kirjoitti, että hän oli todennut väittelyn jälkeen molempien mahtuvan samaan hallitukseen. Syvärisen mukaan Lehti oli katsonut hänen rintojaan ja todennut: "Sun kanssasi mahtuisin vaikka mille takapenkille."

"Hyi hitto! Kansainvälistä naistenpäivää vaan. Että tuommoisia paskiaisia meillä on yrityselämän johdossa", Syvärinen kirjoitti.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mainittakoon, että blogissa Syvärinen nimittelee "ahdistelijaansa" sievästi paskiaiseksi ja törkimykseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Kokeillaanpa klassista käännöstemppua:

"Lahti väittää, että Syvärinen käyttäytyi asiattomasti torstaina Lohjalla, jossa molemmat osallistuivat vaalikeskusteluun.

Lahti totesi väittelyn jälkeen molempien mahtuvan samaan hallitukseen. Lahden mukaan Syvärinen oli katsonut hänen housunetumustaan ja todennut: "Sun kanssasi mahtuisin vaikka mille takapenkille."

"Hyi hitto! Kansainvälistä naistenpäivää vaan. Että tuommoisia paskiaisia meillä on Vasemmistoliiton puoluevaltuustossa", Lahti kirjoitti."

Anonyymi kirjoitti...

Selvästi naisille tyypillinen arkielämän ad hominem. Jos Brad Pitt tai Peter Franzen olisi sanonut "Sun kanssasi mahtuisin vaikka mille takapenkille" olisi se ollut Syvärisen mielestä kohteliaisuus. Kun saman repliikin esittää tukeva keski-ikäinen mies, lause muuttuu paskiaisen seksuaaliseksi häirinnäksi.

Anonyymi kirjoitti...

Herkillä tuntuu olevan ja varsinkin näin vaalien alla. Härskillä tavalla hyväksikäytetään perinteistä sana-sanaa vastaan asettelua.

Mikähän olisi ollut Syvärisen reaktio, jos Lehti olisi laittanut käden olkapäälle? Varmaan olisi syyttänyt seksuaalisesti hyväksikäytöstä. Taitaa Syvärinen imarrella itseään. Lehti puolestaan voisi vastavetona väittää Syvärisen katsoneen hänen etumustaan ja vinkanneen silmää kutsuvasti.

Tästä eespäin suositan kaikille miehille peililaseja keskustellessanne (vasemmisto)naisten kanssa, etenkin Syvärisen. Voitte katsella rintoja niin paljon kuin jaksatte. Lisäksi ehdotan, että käytte keskustelut kirjallisesti, jääpähän dokumentit todisteeksi mitä tuli sanottua.

Pekka Eskimo kirjoitti...

kyynistä vaalikampanjaa Syväriseltä. Keski-ikäiset miehet on helppo maali loanheitolle, koska niin suuri osa väestöstä on valmis uskomaan heistä vaikka mitä pahaa. Asian todellista laitaa ei tulla saamaan selville, mutta epäilyksen varjo on Lehden ( Lehtin) päällä ja Syvärinen on saanut rutkalti ilmaista julkisuutta.

Eikö siis ole kunnianloukkaus esittää perättömiä (Lehden näkemys) väittämiä ja kutsua törkimykseksi ja paskiaiseksi.

Ja lopulta väitetty käytös on vain karkea flirtti tai iskuyritys. Voiko sellainen olla seksuaalista häirintää ? eipä ihme, että UTHssa tulee hurjia lukuja seksuaalisesta häirinnästä jos ”pidän sinusta sillain” voidaan häirinnäksi tulkita.

Ideaalimaailmassa ehdokas saisi sanoa yksityiskeskustelussa toiselle että haista paska ilman että sitä mennään lehtiin itkemään. Enää en uskalla puhutella vastakkaista sukupuolta ilman lupaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kovaksi käy vaalipeli. Lehti taisi jossain vaiheessa sanoa jotain niin ikävää luottamusmiesten irtisanomisesta, että Vasemmistoliiton änkyrät päättivät kostaa ja iskeä vyön alle. Mielipiteen ja sananvapaus kun ovat änkyröille tuntemattomia käsitteitä.

Tilannehan on se, että on aivan sama mitä Lehti on tuossa tilanteessa tehnyt tai jättänyt tekemättä. Kun asia tuodaan näin julkisuuteen, on aivan selvää, ettei kyseessä ole mikään muu kuin vaalitemppu. Eikä tuohon temppuun voi oikein mitenkään vastata, kaikki näyttää tässä vaiheessa pelkälle selittelylle. Tapaus osoittaa sen, kuinka miehet ovat täysin suojattomia perusteettomia ahdistelusyytöksiä vastaan.

Ja mikä tässä oli sitä ahdistelua? Se, että Lehti katsoi Syväriseen vai se, että Lehti puhui Syväriselle? Oli varmasti ihan hirveä ja traumaattinen kokemus.

Kaiken huipentaa se, ettei Syvärisessä ole yhtään mitään katsottavaa. Syvärinen on ihan yhtä seksikäs, houkutteleva ja eroottinen kuin tyhjä A4-arkki. Taitaa vain unelmoida huomiosta.

Anonyymi kirjoitti...

Pekka Eskimo: "Enää en uskalla puhutella vastakkaista sukupuolta ilman lupaa."

Hyvä.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Mielestäni on täysin turhaa edes keskustella siitä, olisiko ollut Lehdeltä asiallista käytöstä ehdottaa Syväriselle seksiä auton takapenkillä. Lehti nimittäin ei ilmeisesti sanonut Syväriselle yhtään mitään seksuaalista edes minään vitsinä. Lehti oli vain lähdössä paikalta autolla ja sanoi voivansa tarjota Syväriselle kyydin.

IS:
"Lehti kuulosti hämmentyneeltä kuullessaan syytöksistä. Hänen mielestään Syvärisen teksti kuulostaa käsittämättömältä.

- En ole koskaan aiemmin tavannut häntä. Luulin että hän halusi kyytiä.

- Sanoin sitten vain, että voimme jatkaa juttua takapenkillä, koska minulla oli kuljettaja."

Kumpi vaikuttaa mielestänne todennäköisemmältä:

a) kokoomuslainen kansanedustajaehdokas sanoo voivansa viedä vasemmistolaisen kansanedustajaehdokkaan autollaan vaaliväittelystä kotiin, koska he sattuvat asumaan samalla suunnalla

b) n. 60-vuotias kokoomuslainen kansanedustajaehdokas ehdottaa n. 40-vuotiaalle vasemmistolaiselle kansanedustajaehdokkaalle seksiä autonsa takapenkillä keskellä kirkasta päivää välittömästi vaalitilaisuuden jälkeen

Jos luulette b-vaihtoehdon olevan todennäköisempi, teillä ei ole kovin realistista käsitystä ihmisten seksuaalisuudesta.

Ilmeisesti Syvärinen kuuluu tähän b-kategoriaan. Vaihtoehtoisesti hän tahallaan valehtelee, mutta luulee äänestäjiensä kuuluvan tähän jälkimmäiseen ryhmään.

Syvärisen argumentointi on muotoa: "Kokoomuksen kansanedustajaehdokas sanoi, että hänen autonsa takapenkillä on tilaa minulle. Tämä tarkoittaa AIVAN SELVÄSTI, että hän haluaa panna minua siellä autonsa takapenkillä."

Joko tämä ämmä on seksihullu tai sitten hän luulee Eero Lehden olevan seksihullu tai sitten hän luulee äänestäjiensä luulevan Eero Lehden olevan seksihullu.

Eihän tuo ämmä selvästikään ole ihan järjissään.

Anonyymi kirjoitti...

NAISEN KIIMA..

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka Syvärisen kuvaus tapahtumista pitäisi paikkansa, niin kyse ei ollut seksuaalisesta häirinnästä. Seksuaalinen häirintä edellyttäisi sitä, että Lehti käyttäisi vaikkapa esimiesasemaansa hyväkseen, tai käyttäytyisi työtilanteessa sopimattomasti. Uskokaa tai älkää, niin siviilissä on täysin laillista katsoa naisten rintoja ja tehdä jopa täysin avoimesti seksiehdotuksia.

Anonyymi kirjoitti...

kävin lukemassa sen iltis-linkin
ja:


ÄÄHHÄHHÄHHÄHH!

ASIAAAAAAAAAAAAAAAAA!

EERO LEHTI ON ASIAA.

JUST ASIALLISESTI SANOTTU.

MÄKIN OLISIN SANONUT TOLLEE,
MÄ OON AINA TOLLEE AKKOJA KOHTAAN


OU JEEEEEEEEEEEEEE

tosin se ei oo asiaa että Eero Lehti alko kusettelee jostain kyydintarjoamisesta,
EI TARTTE KUSETTAA JÄLKEENPÄIN
jos noin hienosti osasi flirttailla!

syvärinen on POIKKEUKSELLINEN TIUKKAPIPO.

siis jos äijä on loukkaava niin olisin ymmärtänyt purkauksen mutta siis toihan oli NEROKASTA FLIRTTIÄ
ja syväriset ja arawnit saa mun puolesta huutaa vaikka mitä, he kun eivät koskaan ole tajunneet loistokkaan nerokkuuden päälle.

Anonyymi kirjoitti...

Mikko Ellilä:
"Jos luulette b-vaihtoehdon olevan todennäköisempi, teillä ei ole kovin realistista käsitystä ihmisten seksuaalisuudesta."

Voi voi, toisessa blogissa samasta aiheesta käydyn keskustelun perusteella moni mies (eivät kaikki) pitäisi B-vaihtoehtoa paljon realistisempana. Miehen seksuaalisuus kun on sellainen ylitsevuotava voima, joka vaikuttaa jotakuinkin aina ja kaikkialla eikä sitä pysty hillitsemään.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Ohikulkija said...
"toisessa blogissa samasta aiheesta käydyn keskustelun perusteella moni mies (eivät kaikki) pitäisi B-vaihtoehtoa paljon realistisempana."

Kuka noin sanoi ja missä? Sitaatti?

"Miehen seksuaalisuus kun on sellainen ylitsevuotava voima, joka vaikuttaa jotakuinkin aina ja kaikkialla eikä sitä pysty hillitsemään."

Tuo on aivan eri asia kuin se, että em. vaihtoehto B olisi todennäköisempi kuin A.