torstaina, huhtikuuta 19, 2007

ATM-teoria massamurhaajasta vahvistuu

USA:n kouluampuja lähetti videoita itsestään NBC:lle.
Viranomaiset kertoivat tiedotustilaisuudessa, että Chota oli syytetty kahden naisopiskelijan väijymisestä 2005. Samana vuonna yksi kirjallisuuden opettaja erotti Chon luokaltaan.
Professor Had Expelled Gunman From Class.
Female students began complaining about Cho. About five weeks into the semester, students told Giovanni that Cho was taking photographs of their legs and knees under the desks with his cell phone.
It has been learned
that VT nutcase, Mr. Cho Seung-Hui had been subject to severe misandrist hate teaching by lesbian feminazi English/Women's Studies professor Nikki Giovanni. Ms. Giovanni criticized Mr. Cho in her class and threatened him with dismissal. Her kind of anti-men hate is enough to push even a strong man to rethink his place in the world. For a marginal man like Mr. Cho, a man hating dominant lesbian professor is enough to send him totally around the bend.

40 kommenttia:

Henry Laasanen kirjoitti...

http://www.counterpunch.org/kroth04182007.html

And, sure, he wanted to have a girlfriend, but he didn't, not one, so he created an imaginary one.

Once Cho Seung Hui was hopeful. He was waiting for love, hoping it would shine on him, but no matter how often he played it, and no matter how many imaginary girlfriends he conjured up, it never came. Two days ago, he gave up.

Perhaps instead of focusing on gun control, David Geffen, media violence, or beefing up campus security, we should look more closely at the alienation and lack of intimacy in American life.

Anonyymi kirjoitti...

tosi kurjaa kyllä ettei häiriintynyt stalkkeri saanut tyttöystävää. nuorimieshän oli ilmiselvästi omasta puolestaan kykenevä kaksisuuntaisesti vuorovaikutteiseen terveeseen ihmissuhteeseen, jos vaan naiset ei olis ollut taas niin ilkeitä ja tyhmiä..! joku kiva tyttöhän olisi varmasti "pelastanut" tuon todennäköisesti jo lapsuudessa häiriintyneen miehen, jos ei tasavertaisessa suhteessa niin ainakin omaishoitajan ominaisuudessa (ja se on aivan oikein että naiset hoivaavana sukupuolena aloittavat mielisairaiden miesten hoitamisen jo nuorella iällä, omien parisuhdetarpeiden kustannuksella tietenkin).
oma hypoteesini on että tuon miehen taustassa on seksuaalista hyväksikäyttöä tai ainakin fyysistä kuritusta ja julmuutta kasvattajan tai muun aikuisen taholta. hänen vertauksensa muiden suorittamasta roskan tunkemisesta hänen nieluunsa ja graafinen kuvauksensa myslipatukan työntämisestä isäpuolensa kurkkuun voisivat viitata oraaliseksiin pakotetuksi tulemisesta. jos tähän yhdistetään konstitutionaalinen herkkyys ja kasvuympäristön kyvyttömyys ottaa vastaan ja käsitellä pojan tunteita asian tiimoilta, ei ole suinkaan ihmeellistä että viha ja hämmennys jää elämään hänen päänsä sisällä. tyttöystävän puute ei tuollaisessa tilanteessa kyllä tee juuta eikä jaata henkilön pollan terveyteen - tuskin hän olisi kyennyt läheisyyteen kenenkään kanssa.

Panu kirjoitti...

tosi kurjaa kyllä ettei häiriintynyt stalkkeri saanut tyttöystävää

Ehkäpä hänestä tuli häiriintynyt stalkkeri siksi että hän ei saanut tyttöystävää.

Anonyymi kirjoitti...

Panu: "Ehkäpä hänestä tuli häiriintynyt stalkkeri siksi että hän ei saanut tyttöystävää."

en tiedä kuinka paljon mua enemmän panu on lukenut psykologiaa, mutta itse en lukemani perusteella jaksa uskoa että tyttöystävättömyys on syy ja hulluus seuraus, pikemminkin päinvastoin. jos tuo ihminen on joskus ollut niin tervepäinen että olisi omasta puolestaan kyennyt ihmissuhteeseen, on siitä todennäköisesti liian paljon aikaa. siis esim aikana ennen murrosikää (jolloin lapsuuden käsittelemättömät asiat usein aktualisoituvat uudelleen) ei pahemmin harrasteta tyttöystäviä.

Anonyymi kirjoitti...

Panu: "Ehkäpä hänestä tuli häiriintynyt stalkkeri siksi että hän ei saanut tyttöystävää."

Mahdollista, mutta epätodennäköistä. Taustalla on todennäköisesti paljon pahempaa nuppikuonaa ja hulluutta, jossa ei paljon tyttöystävät enää auta.

Mutta eräille kai mikään tekosyy päästä itkemään tyttöjen kataluutta ei ole liian aneeminen.

Anonyymi kirjoitti...

"Taustalla on todennäköisesti paljon pahempaa nuppikuonaa ja hulluutta, jossa ei paljon tyttöystävät enää auta."

Olisivatko arvon anonyymit sitten vallan sitä mieltä, ettei kukaan, joka pystyy kirjoittamaan "häiriintyneitä" tarinoita - tai peräti ampumaan ihmisiä - voi olla niin ihmismäinen, että saattaisi pystyä seurustelemaan?

Itseäni tämä tapaus jollain tapaa hykerryttää, kuten se ostoskeskuksen räjäyttänyt suomalainen jätkäkin. Jälkimmäisestä ei tosin tainnut koskaan lopulta selvitä, mikä hänen motiivinsa tai taustansa oli? Eli kostiko ja kenelle.

Miten on naiset: ovatko tällaiset tappajat sitten vieläkin huonompia ihmisiä kuin AT-miehet? Jälkimmäiset kun tappavat korkeintaan vain itsensä? Jos se Henryn täällä joskus esittelemä idea raiskauksesta (ja sille antautumisesta) vallankäyttönä olisi tosi, niin AT-miesten kannattaisi järjestää blokki, uhaten ihmisiä ja ostoskeskuksia, ellei heille myönnytä!

Panu kirjoitti...

en tiedä kuinka paljon mua enemmän panu on lukenut psykologiaa, mutta itse en lukemani perusteella jaksa uskoa että tyttöystävättömyys on syy ja hulluus seuraus, pikemminkin päinvastoin.

Huomaa todellakin, ettet ole eläissäsi ensimmäistäkään kertaa pohtinut, miltä parisuhdemaailma näyttää yksinäisen miehen näkökulmasta. Mutta niinhän se on että empatia on nättejä typyjä ja pörröisiä eläimiä varten.

Anonyymi kirjoitti...

tympeäNörttö: "Olisivatko arvon anonyymit sitten vallan sitä mieltä, ettei kukaan, joka pystyy kirjoittamaan "häiriintyneitä" tarinoita - tai peräti ampumaan ihmisiä - voi olla niin ihmismäinen, että saattaisi pystyä seurustelemaan?"

ei kai kukaan ole esim pojan tarinoista täällä puhunut? kauhuahan kirjoitetaan myös ihan siitä syystä että se myy. sen sijaan yksinäisyys, vetäytyminen, asosiaalinen käytös ja pinnan alla viestityt uhkaukset tuntuvat huolestuttavammilta oireilta, samoin tyttöjen salakuvaaminen, oudot tavat dormissa, yms. ehkä ne pystyisi halutessaan pitämään erillään tyttöystävästä, mutta kuka haluaisi poikaystävän joka on muita kohtaan lähes psykopaattinen? (eli vähän niinkuin panu: mk:lle varmaan tosi mukava, mutta netissä monille muille verbaalisesti aggressiivinen.)

"ostoskeskuksen räjäyttänyt suomalainen jätkäkin. (...) ei tosin tainnut koskaan lopulta selvitä, mikä hänen motiivinsa tai taustansa oli?"

myyrmannin pojan isä arvelee että masennus ja siitä johtunut välinpitämättömyys (josta johtuen vahingossa tai tahallaan räjäytti pomminsa myyrmannissa). sitäkin poikaa oli pienestä pitäen suojeltu kaikelta, pidetty kotona erillään lapsikontakteista (esim ei tarhaa), kunnes päätyi sitten yksinäiseksi sudeksi ja koulukiusatuksi (ei ollut oppinut pelisääntöjä, "street smart"ia, jolla poikaporukoissa normaalisti selvitään). jos lasta ensin suojellaan kaikelta ja sitten heitetään nuorten kovaan maailmaan, ei siitä hyvää seuraa kuin tosi hyvällä tuurilla. ehkä yksinäisyys ja perheen kovat arvot (yksin on pärjättävä) johtivat alienaatioon, masennukseen, tarkoitukselliseen tai ainakin alitajuiseen itsetuhohaluun.

Panu: "Huomaa todellakin, ettet ole eläissäsi ensimmäistäkään kertaa pohtinut, miltä parisuhdemaailma näyttää yksinäisen miehen näkökulmasta."

ja sinä olet pohtinut ja tullut empatiassasi siihen tulokseen että tyttöystävättömyys johtaa hirmutekoihin? minusta yksinäisyys ja alienaatio _kaikista_ ihmisistä voi pahimmillaan johtaa tuollaiseen, tosin silloinkin vain jos siihen liittyy myös pettymyksiä (muuten ihmisestä tulee vain vetäytyvä vaaraton erakko, "skitsoidi persoonallisuus"). pelkkä parisuhteista paitsi jääminen ei riitä moiseen ilman että taustalla on varmaisempia ongelmia. parisuhteet näet tulevat vasta paljon myöhemmin kuvaan - tai niiden kohdalla eivät tule, jotka eivät ole koskaan kyenneet ihmissuhteisiin _kenenkään_ kanssa. onko siis kohtuullista vaatia että tytöt alkavat seurustella lähes mykkien ja sosiaalisesti kyvyttömien poikien kanssa? eikö seurustelusuhteen pitäisi olla molemminpuolisesti antoisa? en usko että ensin poika on ollut ihan kuin muutkin, ottanut kontaktia ja käyttäytynyt normaalisti, mutta muuttunut koska tyttöjen reaktiot ovat olleet vääränlaisia. (sosiaaliset amerikkalaiset oppilaathan olivat yrittäneet ottaakin kontaktia poikaan, tarjota karkkia yms, mutta salakuvaamiseen ja ahdisteluun suhtautuivat toki nyrpeämmin.)

Eufemia kirjoitti...

Panu, Cho Seung-hui oli 23-vuotias kuollessaan. Hän oli siis 21-vuotias vuonna 2005 kun hän salakuvaili tyttöjä, sytytti huoneensa palamaan ja hänet todettiin "erittäin vaarlliseksi itseään kohtaan". Oletko tosiaan sitä mieltä, että todennäköinen syy hänen käytökselleen oli se, ettei hän ollut löytänyt 21 vuoden kypsään ikään mennessä löytänyt tyttöystävää?

Anonyymi kirjoitti...

Nythän on mielenkiintoista funtsia miten tappajaan olisi suhtauduttu, jos hänen motiivinsa olisi ollut jokin muu. Entä jos hän olisi ollut koditon crack -narkkari. Kauhisteltaisiinko silloin miten USA:n yhteiskunta ajaa heikoimmat jäsenensä tällaisiin tekoihin?
Pitäisikö työelämästä syrjäytyneitä tukea taloudellisesti? Eikö rahan antamisen pitäisi olla molemminpuolisesti antoisaa? Mitä minä saan siitä, jos rahani annetaan jollekin sosiaalipummille?

Panu kirjoitti...

parisuhteet näet tulevat vasta paljon myöhemmin kuvaan - tai niiden kohdalla eivät tule, jotka eivät ole koskaan kyenneet ihmissuhteisiin _kenenkään_ kanssa. onko siis kohtuullista vaatia että tytöt alkavat seurustella lähes mykkien ja sosiaalisesti kyvyttömien poikien kanssa?

Luepa Lord Boredomin blogia. Hän ei ole mykkä eikä sosiaalisesti kyvytön, ja hän kelpaa nuorille naisille vain "ystäväksi". Minusta on oikeasti aika kohtuutonta, että Lordille ei löydy tyttöystävää. Arvottomuudestasi ja halveksittavuudestasi todistaa, että leimaat implisiittisesti hänetkin "mykäksi ja sosiaalisesti kyvyttömäksi". Mutta mitäpä oksettavan vastenmieliseltä anonyymipelkurisaastalta (fasistisen pahalta nuorelta naiselta) muuta voisi odottaakaan. Kaikkea pahaa sinulle.

Anonyymi kirjoitti...

panu: "Kaikkea pahaa sinulle."

kiitos.
en muuten leimaa lordia implisiittisesti enkä eksplisiittisesti "mykäksi ja sosiaalisesti kyvyttömäksi". se oli ihan oma projektiosi vaan.

Anonyymi kirjoitti...

Nörtti-ATM on ihmistyyppinä yhteiskunnan sylkykuppi. Hän ei oikeastaan hyödy systeemistä mitään, mutta on kaiken maksumiehenä. Koulussa nörtti käyttäytyy hyvin ja saa hyviä arvosanoja. Opetus ei tosin pysty vastaamaan hänen täyttä potentiaaliaan, koska hän on valtion yleisessä koululaitoksessa, joka hyvinvointivaltion ideologian mukaisesti pyrkii saamaan kaikki oppilaat samalle tasolle. Niinpä opettaja keskittyy enimmäkseen pitämään järjestystä ja saamaan luokan moniongelmaiset lapset jotenkin seuraavalle luokalle. Tämä on huono juttu nörtille, koska hän on tietysti kyseisten lasten kidutuksen kohteena.

Yläasteella normaalit lapset alkavat kehittää aikuisten sosiaalisia kykyjä viikonloppujen ryyppyreissuilla. Onneksi seurakunta on järjestänyt nuorille turvallisen taukopaikan, jonne sammuneet juhlijat kannetaan paleltumasta. Nörtti räplää tietokonetta.

Pian koittaa aika suorittaa asevelvollisuus. Kuten sivistysvaltiossa ainakin, Suomessa tulevan it-gurun kykyjä hyödynnetään nurmiporan asemassa.

Onneksi nörtti saa sentään ilmaisen korkeakoulutuksen, vihdoin jotain josta hänkin voi hyötyä? Väärin, sillä hän olisi voinut huoletta suorittaa opintonsa lainarahalla lyhyessä ajassa, ja näin päässyt itse vaikuttamaan taloudelliseen tilanteeseensa. Sen sijaan ilmainen raha houkuttelee AMK:t täyteen kaiken maailman hiihtäjiä, jotka pitkittävät opintojaan, ja hyvässä lykyssä valmistuvat Suomen ylisuureen korkeakoulutettujen joukkoon työttömäksi.

Tässä vaiheessa normaalilla ihmisellä iskee vauvakuume, mutta raha ei riitä perheleikkien rahoitukseen. Onneksi yhteiskunta takaa äitiysloman, lapsilisät ynnä muut. Nörtti käy töissä ja maksaa veroja. Joskus käy niin, että aviomies vähän rötöstelee ja joutuu vankilaan. Onneksi siellä on mukavat oltavat ja tuomiot ovat lyhyitä. Kaikille pitää antaa uusi mahdollisuus.

Nörtillä alkaa vannetta kiristää ja hän valittaa jostain sosiaalisista ongelmista. Hyi olkoon, normaalien ihmisten vatsaa alkaa väntää. Ottaisi ruikuttaja itseään niskasta kiinni ja tekisi elämälleen jotain.

Panu kirjoitti...

en muuten leimaa lordia implisiittisesti enkä eksplisiittisesti "mykäksi ja sosiaalisesti kyvyttömäksi". se oli ihan oma projektiosi vaan.

Eiköhän se ole ihan selvää että sinä leimaat kaikki AT-miehet mykiksi ja sosiaalisesti kyvyttömiksi. Tyypillinen AT-mies ei ole mykkä eikä sosiaalisesti kyvytön, vaan vähän ujo, tietoinen ujoudestaan ja yrittää nimenomaan määrätietoisesti ihmisten seuraan etsiytymällä parantua siitä. Motivaatio vain pikkuhiljaa laskee, kun kohdellaan aivan samalla tavalla sittenkin kun sitä itsetuntoa ja seurallisuutta kovalla työllä saa hankittua.

Anonyymi kirjoitti...

Panu, sinä olet tässä keskustelussa yksiselitteisesti väärässä. Olet tehnyt omassa miesaktivistisessa päässäsi kytkentöjä oma-aloitteisesti, ilman mitään yhteyttä mihinkään mitä kukaan on tehnyt tai sanonut. (Ihmettelen, miksi Lord Boredom piti tähän sotkea, mutta ilmeisesti hän edustaa jotain takautuvaa fantasiakuvaa ja -perustetta siitä, miksi Panulla meni huonosti samassa iässä. Tyhmempikin huomaa, että tyypit ovat kuin yö ja päivä.)

Anonyymi kirjoitti...

"ei kai kukaan ole esim pojan tarinoista täällä puhunut?"

Jaa-a, en tiedä mistä tuo myslipatukkajuttu oli repäisty, mutta oletin sen liittyvän uutisissa mainittuihin "sairaisiin kirjoitelmiin".


"onko kohtuullista vaatia että tytöt alkavat seurustella lähes mykkien ja sosiaalisesti kyvyttömien poikien kanssa? eikö seurustelusuhteen pitäisi olla molemminpuolisesti antoisa?"

Tämä on hauska kysymys, koska henk.koht. tunnen yhden lähes mykän ja jollain tapaa "sosiaalisesti kyvyttömän" tytön. Kuinka paljon hänellä on tuttuja (minun lisäkseni)? Muutama. Onko hän joskus seurustellut? Kyllä vain! Sen sijaan minä, päällisin puolin normaalina, joskin ehkä tympeänä poikana, en ole koskaan päässyt minkänsortin suhteeseen! Mistä kiikastaa? Ihan hyvää hyvyyttäkö minäkin olen kaveri tuon tytön kanssa, ja haluaisin hänen kanssaan suhteen, jos se vain hänelle sopisi? On jännää, kuinka väitetään, että tytöt joutuvat (joutuisivat) uhrautumaan tuollaisen pojan tähden, mutta meitä poikia kyllä kiinnostavat vähemmänkin sosiaaliset tytöt siinä missä muutkin. Enkä ainakaan omasta tuttavastani ajattele alentuvasti, vaikka erilainen kuin muut onkin.

Mutta mähän olenkin itse ATM, jeah.

Anonyymi kirjoitti...

panu: "Eiköhän se ole ihan selvää että sinä leimaat kaikki AT-miehet mykiksi ja sosiaalisesti kyvyttömiksi."

näytä se kohta teksteissäni jossa olen niin ilmaissut. muuten sinun luulojesi kohdalla puhutaan ihan samanlaisista pikku-ukoista joita femakotkin kaikkialla yhteiskunnan rakenteissa näkevät.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on hauska kysymys, koska henk.koht. tunnen yhden lähes mykän ja jollain tapaa "sosiaalisesti kyvyttömän" tytön. Kuinka paljon hänellä on tuttuja (minun lisäkseni)? Muutama. Onko hän joskus seurustellut? Kyllä vain!

Mutulinjalla mennään, mutta tätä asiaa sivuten on kanssa hieman huvittanut miten melko monella epäsosiaalisuuttaan valittavilla ja ilman ystäviä elävillä tytöillä/naisilla on siitäkin huolimatta se mies kainalossa mukana.

Anonyymi kirjoitti...

nörtto: ""ei kai kukaan ole esim pojan tarinoista täällä puhunut?"

Jaa-a, en tiedä mistä tuo myslipatukkajuttu oli repäisty, mutta oletin sen liittyvän uutisissa mainittuihin "sairaisiin kirjoitelmiin".

ai sori, totta puhut. aloin päässäni yhdistellä liikaa muualta lukemiini juttuihin, joissa esim kritisoitiin pojan hullujen kirjoitusten kritisoijia sanomalla että tarantino ja stephen king kirjoittavat kanssa hulluja. mikä on siis mielestäni ihan pätevä perustelu olla pitämättä ketään hulluna kauhukirjallisuuden kirjoittamisen vuoksi. tuossa myslipatukassa oli minusta erityistä juuri se symboliikka, että jotain tungetaan väkisin toisen kurkkuun, arkisen esineen (myslipatukka) erikoinen käyttö sekä tekstikohdan erityinen graafisuus - siitä siis assosiaatiot mahdolliseen pedofiilivanhempaan (ei niinkään pojan hulluuteen). kauheita voi kirjoittaa niin etteivät ne kosketa minua lukijana ollenkaan, mutta joissain teksteissä on jotain niin omaelämänkerralliseen viittaavaa (ja se on usein juuri "arkisissa" yksityiskohdissa) että niillä tuntuu olevan todellinen sanoma: "tämä on tapahtunut (tehty) minulle".

"tunnen yhden lähes mykän ja jollain tapaa "sosiaalisesti kyvyttömän" tytön. Kuinka paljon hänellä on tuttuja (minun lisäkseni)? Muutama. Onko hän joskus seurustellut? Kyllä vain! (...) meitä poikia kyllä kiinnostavat vähemmänkin sosiaaliset tytöt siinä missä muutkin."

eikös se mennyt niin että teitä poikia kiinnostaa seksi, ei kumppanin sosiaalisuus? jos tällä tutullasi ei olisi pimppiä niin vieläkö haluaisit hänen kanssaan parisuhteeseen? eli jos pitää vääntää rautalangasta: tytöt seurustelevat mielellään sosiaalisen kontaktin vuoksi, pojat seksuaalisen - jos sitä ei ole tarjolla niin seurustelu ei kiinnosta tai lopahtaa. arvaa kuinka moni poika lopetti minun tapailemiseni alkuinnostuksen jälkeen huomatessaan, etten todellakaan aio jakaa pimppiä? (silloin nuorena kun en vielä ollut valmis seksiin.) KAIKKI, aivan joka ikinen.

enkä nyt tarkoita ettei ujo ja hiljainen poika ikinä kykenisi suhteessakaan avautumaan tai oppimaan sos.taitoja, siitä vaan ei ole takeita joten harva viitsii yrittää. äärimmäisen harva ujo ihminen on häiriintynyt samalla lailla kuin tuo kouluammuskelija, mutta juuri kyseisen ammuskelijan kohdalla en yhtään ihmettele ettei hänellä ollut tyttöystävää. sen lisäksi että hän oli täysin kuoreensa vetäytynyt hän oli myös ilkeä ja pelottava - ei tytöt sellaisesta tykkää (sanotte mitä sanotte).

sdasfafasd kirjoitti...

"jos pitää vääntää rautalangasta: tytöt seurustelevat mielellään sosiaalisen kontaktin vuoksi, pojat seksuaalisen - jos sitä ei ole tarjolla niin seurustelu ei kiinnosta tai lopahtaa."

Minun mielestäni se kertoo enemmänkin naisen sosiaalisista taidoista jos suhde menee kyrpä ja pimppa -tasolle. Olen itse mennyt tällaisen vaiheen suhteessani läpi jossa toisen puolen ulosanti rajoittui "niiiiin" "ei voi tietää" tasolle, vaikka itse vääntelin rautalankaa minkä kerkisin. Sillä hetkellä mietin että eikös naisten pitänyt olla niitä fiksuja ja sosiaalisia empatian horjuttamattomia kuningattaria. Nykyään menee jo hieman paremmin, mutta niinä aikoina todella mietin että ei tätä mikään muu kanna kuin seksi, ja se oli yksinomaan sen takia että keskustelu, yritin minä mitä tahansa oli yksipuoleista.

Se että vain pimppa kiinnostaa, voi hyvin mahdollisesti johtua naisen kyvyttömyydestä kantaa keskustelua, tarjota sitä paljon mainostettua henkevää keskusteluseuraa, ja ei chakroista, enkeliparannuksesta ja homeopatiasta lätiseminen ei ole ehkä se paras tapa.

Anonyymi kirjoitti...

"jos tällä tutullasi ei olisi pimppiä niin vieläkö haluaisit hänen kanssaan parisuhteeseen?"

Myönnät siis pimpin voiman? On aikas kummallista kehdata haukkua muita ihmisiä, esimerkiksi "lähes mykkiä ja sosiaalisesti kyvyttömiä poikia", kun itse voi (pillunvoimin, oli se sitten omassa haarovälissä tai muuten vain välittömästi käytettävissä) norsunluuntornista höristä mitä tahansa puutaheinää.


"arvaa kuinka moni poika lopetti minun tapailemiseni alkuinnostuksen jälkeen huomatessaan, etten todellakaan aio jakaa pimppiä? (silloin nuorena kun en vielä ollut valmis seksiin.) KAIKKI, aivan joka ikinen."

Noh, sitten sopii toivoa, että pojat oppivat kaltaisestasi nihkeliköstä jotain. (Ja että sinäkin tajusit jatkossa valkata parempia poikia.) En vain ymmärrä mikä ihmeen syyllistyskonsti tuo on? Vähän kuin yrittäisi itkeä säännöistä, vaikka itse pitelee kaikkia kortteja.

Anonyymi kirjoitti...

WTF, ujot ei opi sosiaalisia taitoja?

Kaikki mun tuntema ujot tyypit osaavat kommunikoida paljon monitasoisemmin kuin perustyypit, joiden kommunikaatio näyttää rajoittuvan höhönaureskeluun, örähtelyyn tai mukahauskojen vitsien kertomiseen.

Kai mä tunnen vääriä ujoja.

Anonyymi kirjoitti...

russ, varmaan hajontaa on niin miesten kuin naistenkin sos. kyvyissä - vika siis tuskin on yksinomaan naisissa tai yksinomaan miehissä. naisten kuitenkin väitetään olevan kehityksessä miehiä paria vuotta edellä nuoruusiässä, lisäksi naisten pääasiallisena harrastuksena tuntuu joka iässä olevan puhuminen (ei ehkä moottoreista ja fysiikasta, mutta ei nyt ainakaan koko aikaa mistään ihmeparantamisestakaan). olit ilmeisesti löytänyt ehdan amiksen tai sitten tytsä käytti sua rattopoikanaan.. :D mun on tosin vaikea kuvitella tyttöä joka oikeasti haluaisi pojalta teinisuhteessa vain seksiä (oletan nuoren ikäsi huomioiden että kokemuksesi oli kahden teini-ikäisen välinen suhde). koit kuitenkin ilmiselvästi samaa mitä moni nainen juron miehensä kanssa päivittäin kokee - keskustelua ei synny, vainka kuinka vetäisi ja työntäisi ja houkuttelisi. arvaa miksi minäkin täällä netin keskustelupalstalla räpätän - kotona ei mies yhdy keskusteluun kuin harvoin, joten olen jo lakannut yrittämästä.

Anonyymi kirjoitti...

nörttö: ""jos tällä tutullasi ei olisi pimppiä niin vieläkö haluaisit hänen kanssaan parisuhteeseen?"

Myönnät siis pimpin voiman?"

tottakai myönnän pimpan voiman.


Niin tai näin: "Kaikki mun tuntema ujot tyypit osaavat kommunikoida paljon monitasoisemmin kuin perustyypit, joiden kommunikaatio näyttää rajoittuvan höhönaureskeluun, örähtelyyn tai mukahauskojen vitsien kertomiseen.

Kai mä tunnen vääriä ujoja."

tai sitten tunnet vääriä epäujoja. sangen henkevää porukkaa suurin osa mun tuntemistani epäujoista.

sdasfafasd kirjoitti...

"olit ilmeisesti löytänyt ehdan amiksen tai sitten tytsä käytti sua rattopoikanaan.. :D"

Mä olen niin neuroottinen että ei musta öyhärattopoikaa saa, ajatuksena silti ihan kiva.

Tässä kyrpäpimppi-pelissä on mukana aina molemmat osapuolet, nainen voi hyvinkin tyytyä laiskuuttaan siihen että antaa tissien puhua puolestaan, ja sitten hämmästyykin kun se ei riitä ja kun hän ei sitten olekaan se empatian ja keskustelutaidon huipentuma, niin matto menee alta ja ennen kuin perse iskee kylmää lattiaa on miehet sioiksi haukuttu.

Naiset tekevät kyllä enemmänkin kuin osansa tässä "miehet haluaa vain seksiä" -pelissä, esimerkiksi neitsyydestä pitää päästä hyvin usein eroon ja useat siis yllättävän useat päätyvät tekemään sen mitä ihmeellisimmillä kriteereillä ja tavoilla (joskin niitä nörttejä silti tunnutaan karttavan).

Lord B. kirjoitti...

Minusta 25-vuotias Panu ei kyllä kaiken kirjoittamansa perusteella kovinkaan merkittävästi eroa nykyminusta. Paitsi että hän oli kokeneempi (ts. suositumpi naisten keskuudessa), joten kaikkien järkevien kriteerien mukaan hän oli sitten se päivä siinä missä minä olen yö. Se, että mies tuntuu kelpaavan lähes kaikille naisille pelkäksi platoniseksi kaveriksi on paljon suurempi miinus, kuin että mies raivostuttaa naisia. Panun kärkevä kirjoittelu on herättänyt sentään tunteita, kun oma kirjoitteluni selvästi synnyttää pelkästään alentuvaa, joskin hyväntahtoista, "kyllä sinullekin joskus vielä joku"-sääliä, ja se tuntuu usein pahemmalta kuin näennäisesti kielteisemmät tunteet.

Mutta tämä nyt ei liity Virginian tapaukseen kuin mutkan kautta. Minäkään en usko, että enää kaksikymppisenä naisen hyväksyntä olisi Cho Seungia pelastanut traagiselta lopulta. Itsekin olin jo kakskymppisenä menetetty tapaus, kun olisi jo hyvän aikaa sitten lukiossa viimeistään pitänyt luoda first contact, näin Star Trek -viittauksen tekaistakseni. Suomessa kaikkien onneksi on paremmat edellytykset estää laivaa uppoamasta, vaikka tilanne näyttäisi synkeältä.

Anonyymi kirjoitti...

Vau. Nerokasta, miten naiset ovat kollektiivisesti vastuussa siitä, että Cho ampui. Yksi syyttää äitiä, toiset tyttäriä. Kyllä tässä nyt on syytä jokaisen naisihmisen ottaa osansa kollektiivisesta vastuusta, ja antaa pimppaa kaikille vastaantulijoille, ettei tragedia pääse toistumaan. Varmuuden vuoksi kannattaa soitella kaikki naapuruston ovikellot läpi myös, ettei kukaan jää ilman ujouden tai muiden henkilökohtaisten attribuuttien vuoksi.

Panu kirjoitti...

Nerokasta, miten naiset ovat kollektiivisesti vastuussa siitä, että Cho ampui.

Aivan yhtä nerokasta kuin se, että minun ja kenen tahansa muun kiltin ATM:n odotetaan olevan kollektiivisesti vastuussa, jos Örjan Öyhöläinen hakkaa viidettä tyttöystävää peräkkäin.

Anonyymi kirjoitti...

No olisit Panu heti ilmaissut että kyseessä on ihan samanlainen vitsi!

Anonyymi kirjoitti...

"tottakai myönnän pimpan voiman."

Sitten ei pitäisi olla kyseenalaista, kuka olisi pelastunut ja miten.

Anonyymi kirjoitti...

katos panu ja pojat etsii kaikki typerimmät ajatuskämmit mitä naisilta löytää ja yrittää pistää typeryydessä vielä paremmaksi. naisia ne sitten pitää tyhminä. se ei ehkä tunnu meistä naisista järkevältä mutta ehkä miehillä on jotain selittämättömiä tarpeita tuohon suuntaan.

vielä siitä virginian ampujapojasta - onko tällainen ihminen pimpillä pelastettavissa (http://www.msnbc.msn.com/id/18169776/):
"Once, in an English class, the teacher had the students read aloud and, when it was Cho’s turn, he just looked down in silence, Davids recalled in an interview with The Associated Press. Finally, after the teacher threatened to give him a failing grade for participation, Cho started to read in a strange, deep voice that sounded “like he had something in his mouth,” Davids said."
jatko on kyllä myös surullista luettavaa - seuraava ei varmaan auttanut kehittämään myönteisiä ajatuksia muita oppilaita kohtaan:
"“As soon as he started reading, the whole class started laughing and pointing and saying, ‘Go back to China,’” Davids said."
millaisia kakaroita usassa oikein päästetään yliopistoihin!?

Anonyymi kirjoitti...

nörttö: ""tottakai myönnän pimpan voiman."

Sitten ei pitäisi olla kyseenalaista, kuka olisi pelastunut ja miten."

nörttö!! ihanko tahallasi yrität olla ymmärtämättä? ei vakavia lapsuuteen juontavia mielenhäiriöitä voi seksillä parantaa! henkisessä kehityksessään tuo ampuja ei varmasti ollut siinä kehitysvaiheessa, jossa aletaan perustaa omaa perhettä, aikuiseen seksuaalisuuteen, kumppanuuteen ja reproduktiiviseen kykyyn perustuvaa parisuhdeyksikköä. tyyppi todennäköisesti taisteli vielä varhaislapsuuden ensimmäisen kehitystehtävän, perusluottamuksen saavuttamisen kanssa - ei kaiken normaalikehityksen yli voi niin vain hypätä ja yhtäkkiä seksi-/parisuhteella hoitaa kaikkia puutteita kuntoon. tuollainen ihminen tarvitsisi turvallisen aikuisen, ei ailahtelevaa tyttöystävää.

Anonyymi kirjoitti...

"Cho started to read in a strange, deep voice that sounded “like he had something in his mouth,” Davids said."

Jeah, hänellä oli siis puhevikakin, tai jotain - kukas nyt sellaisen ällöttävyyden kanssa haluaisi deittailla! Brutaalia kuvitellakaan kellekään sellaista kohtaloa, että joutuisi ampujavainaan kanssa tekemisiin, edes arkisessa yhteydessä.


"nörttö!! ihanko tahallasi yrität olla ymmärtämättä? ei vakavia lapsuuteen juontavia mielenhäiriöitä voi seksillä parantaa!"

Missä ne "vakavat lapsuuteen juontavat mielenhäiriöt" on todettu? Kenties missasin sen linkin... En tosin välttämättä olisi eri mieltä, jos tuo pitäisi paikkansa, mutta se on ihan irrelevanttia ja arvailua vaan. Jos on puhe henkisestä kypsyydestä, tai mistälie, niin onko aidosti uskottavaa, että yliopistoon asti pääsisi vaikka olisi oikeasti niin vajaa retardi, ettei pystyisi seurusteluun? Vaan kaipaisi vielä vanhempiensa (tai muiden "turvallisten aikuisten") tukea ihan arkipäiväiseenkin elämiseen? Kyllä tässä nyt taas aikalailla pistetään AT-miehiä halvalla.

"tuollainen ihminen tarvitsisi turvallisen aikuisen, ei ailahtelevaa tyttöystävää."

Tuo on niin loistava lopetus, etten edes viitsi sörkkiä sitä. ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Ovatko AT-miehet ujoja häirikköjä ja tulevaisuuden potentiaalisia ampujia ja pahoinpitelijöitä? Vai ovatko AT-miehet pelkästään ujoja ja Cho sen lisäksi häiriintynyt?

Käsittämätöntä, että haluatte vetää yhtäläisyysmerkit ATM-termin ja Chon käytöksen välille.

Henry Laasanen kirjoitti...

"Ovatko AT-miehet ujoja häirikköjä ja tulevaisuuden potentiaalisia ampujia ja pahoinpitelijöitä?"

Aluksi ujoja ja kilttejä, kunnes naisten suorittama kaltoinkohtelu ajaa heidät katkeruuteen, mielenterveydenhäiriöihin ja lopulta joukkomurhaan. Naiset voivat kuitenkin käytöksensä muuttamisella estää tuon kehityskulun.

Junakohtaus kirjoitti...

Tässä on nyt sellainen ongelma, että halveksittuja ja tyttöystävättömiä nuoria miehiä, joiden elämä on täyttä helvettiä, on oikeasti tosi paljon, kun taas pommimiehiä ja ympäriinsäammuskelijoita tosi vähän.

Yhtälön päät eivät kohtaa.

Anonyymi kirjoitti...

Olinkin havaitsevinani sillä videomanifestilla jotain omituista tyypin puheessa. Huomaan kommenteista, että ihmisistä on sietämätöntä kun joku vaatii että he eivät saisi käyttäytyä muita ihmisiä kohtaan miten haluavat, mutta koittakaa edes pidättäytyä osoittelemasta muita sormella ja nauramasta. Sillä tavalla näitä Cho -tapauksia syntyy.

Anonyymi kirjoitti...

Yhtälön päät kohtaavat, mikäli unohdetaan determinismi ja naisten taholta koettua halveksintaa ja parisuhdemarkkinoilla hylkimistä ajatellaan yhtenä tekijänä, joka vain altistaa tietylle kehityssuunnalle.

Se, mitä yksilötasolla tapahtuu, riippuu tietenkin yksilöstä itsestään. Analogiana voisi toimia esimerkiksi läheisen ja tärkeän henkilön kuolema, jonka seurauksena osa ihmisistä saattaa masentua syvästi, kun taas osa jatkaa elämäänsä normaalisti surutyön jälkeen.

Muita asosiaaliselle kehitykselle altistavia tekijöitä täällä ollaankin jo lueteltu.

Anonyymi kirjoitti...

"Jos on puhe henkisestä kypsyydestä, tai mistälie, niin onko aidosti uskottavaa, että yliopistoon asti pääsisi vaikka olisi oikeasti niin vajaa retardi, ettei pystyisi seurusteluun?"

Ei yliopistoon päästä seurustelukypsyyskokeessa...

Panu kirjoitti...

Ei yliopistoon päästä seurustelukypsyyskokeessa...

Ei niin, ja jos päästäisiin, tulokset olisivat sellaiset, että feministit poistattaisivat heti koko kokeen.