torstaina, huhtikuuta 12, 2007

Pojat ostivat seksiä ruotsissa

"Skandaali" Ruotsissa.

Aftonbladet.

Hallandsposten.

7 kommenttia:

Panu kirjoitti...

Tästä tulee mehevä bloggauksen aihe itse kullekin, mutta minusta "luokkaretki meni rappiolle ja suistui raiteiltaan" on hiukan liioiteltu käännös ilmaukselle "skolresan urartade". "Urarta" tarkoittaa kyllä sanakirjan mukaan noita asioita, mutta "festen urartade" on ihan tavallinen tapa sanoa, että bileet menivät esim. tappeluksi tai ylenpalttiseksi ryyppäämiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

"Seuraavana päivänä koko luokka saikin sitten tietää, että puolisenkymmenen oppilaan ilta oli päätynyt bordelli vierailuun."

Heh, kun suomalaisen AMMATTIKOULUN metallipuoli meni Hampuriin luokkaretkelle niin vain kaksi EI käynyt bordellissa. Ja osa Ruotsin lukioistahan ovat samoja kuin täällä ammattikoulut.

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsin pitäisi suhtautua tähänkin kuten sen valistunut ja liberaali maine edellyttää. Rikollisille annetaan hyvinvointiyhteiskunnan syntymaassa suhteellisen lieviä rangaistuksia, ja tuomiot keskittyvät vahvasti sopeuttamiseen. Moraalinen kiihkoilu on heille niin epätyypillistä, rikollinenhan on itsekin yhteiskunnan uhri.

Raivo pitäisi sen sijaan kohdistaa Saksan valtioon. Onhan täysin eri asia että muutama hairahtanut yksilö pitää prostituutiota hyväksyttävänä, mutta että kokonainen valtio hyväksyy tuon pahoinpitelyäkin vakavamman ihmisoikeusrikkomuksen. Kantelua vaan Euroopan ihmisoikeus tuomioistuimiin. Saksa taloussaartoon. Ruotsin valtion pidättyminen vastatoimista osoittaa, että he hiljaa hyväksyvät barbaarimaisen toiminnan jatkumisen.

Anonyymi kirjoitti...

"Onhan täysin eri asia että muutama hairahtanut yksilö pitää prostituutiota hyväksyttävänä, mutta että kokonainen valtio hyväksyy tuon pahoinpitelyäkin vakavamman ihmisoikeusrikkomuksen. Kantelua vaan Euroopan ihmisoikeus tuomioistuimiin. Saksa taloussaartoon."

Ei käy. Ihmisoikeuksiin kuuluu seksuaalinen itsemääräämisoikeus, joten seksipalvelujen myyminen on sallittava. Sen kieltäminen olisi ihmisoikeusrikos. Tämä on se syy, miksi sitä ei ole kielletty Ruotsissakaan, ostaminen vain, mikä on järjetöntä. Lisäksi EU turvaa elinkeinonvapauden ja seksipalvelujenmyynti on vain yksi elinkeino muiden joukossa.

Saksa on vanha sivistysmaa, todellinen eurooppalaisen sivistyksen johtotähti. Voisimme oppia paljon vanhoilta saksalaisilta ystäviltämme, ja lopettaa hurrien aivottoman matkimisen joka asiassa.

Anonyymi kirjoitti...

Mutta eikös noilla ruotsalaisilla ihmisoikeusaktivisteilla ole prioriteetit nyt sekaisin kun puuttuvat vain pienempään pahaan? Minusta heidän tulisi vaatia välittömästi selitystä päättäjiltä, miksi he eivät tuomistse Saksan toimintaa, kun kerta valtion virallinen linjaus on, että seksin osto on ihmisoikeuksia loukkaavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsi on älyllisen neekeröinnin johtotähti Euroopassa!

-Sporty Dude

Panu kirjoitti...

Ruotsi hälytystilassa:

MIES PUHUI TYLYLLÄ ÄÄNELLÄ NAISELLE!

Eilisaamuna päihtynyt, työtön mies puhui tylyllä äänellä naiselle Sergelin torilla. Ruotsin hallitus on kokoontunut hätäistuntoon tapahtuman johdosta. Feministit osoittavat mieltään miesten ulkonaliikkumiskiellon puolesta.