perjantaina, heinäkuuta 20, 2007

Pitkäaikaisselibaatikkonörtit

Miesten ja naisten työt.
Naiset tekevät Suomessa tuntimääräisesti huomattavasti enemmän töitä kotona kuin miehet. Vaikka mies avaisi hajulukon ja veisi auton katsastukseen, tämä ei muuksi muutu.
Mitäs minä, pikku pervertikko…
Ehkä nuo pitkäaikaisselibaatikkonörtit ovat käsittäneet termit "Kunnollinen, kiltti ja ymmärtäväinen" hivenen väärin, ne eivät tarkoita nössöä jonka itsesääli on kehittynyt sairaalloiseksi itseriittoisuudeksi, jonka maailma pyörii oman navan ja pillun saamisen ympärillä. Ne eivät tarkoita katkeroitunutta saamattomuudessaan rypevää miestä, joka haluaa vain täyttää omat (seksuaaliset) tarpeensa toisen ihmisen kustannuksella.

Kuka moista netissä öyhöttävää olentoa joka toivoo aitoa pillua runkkausvälineekseen riesakseen haluaisikaan, vaikka tämä "kunnollinen" kaveri olisikin työssäkäyvä ja raitis?

Minkä lisäksi useimmat naiset toivovat miehen omaavan edes jonkinlaisen huumorintajun, ja moinen on aateeämmiltä kaiken sen katkeroitumisen ohessa kadonnut kuin pieru saharaan.

Kliseisenä, mutta ah, niin totta olevana, vihjeenä ATMille voin sanoa että parhaiten toimii se että olet aidosti kiinnostunut sen pillun kantajasta kokonaisuutena.

ATMn kannattaisi opetella keskustelemaan naisten kanssa. Sen sijaan että miettisivät koko ajan kuinka saisivat naiselta pillua, tai kuinka he jäävät ilman sitä pillua, voisivat he koettaa suhtautua pillulliseen henkilöön ihan ihmisenä.
Police say woman made up rape story, point to parking lot video for proof.

Pekkosbilly.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nuo Fasistiset Naiset kun poimivat yhteiskunnan pullista rusinat...

Vaikka tuo oli tarkoitettu sarkasmiksi, niin se on itseasiassa totta. Naiskiintiöt, äitiyslomat, asevelvollisuus, terveydenhuolto, oikeudellinen epätasa-arvoisuus ovat aitoja yhteiskunnallisia epäkohtia.

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin, ovatko miehet muuten saamattomia pikku vässyköitä, vai ilkeitä hyväveli-verkostoituneita ahnehtijoita? Molempia kuvauksia näkee milloin kumpaakin stereotypiaa tarvitaan poliittisen edun ajamiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Mahtoikohan ne olla miehet vai naiset enemmistönä eduskunnassa siinä vaiheessa kun asevelvollisuuslakia ensi kerran (ja senkin jälkeen) sorvattiin ja hyväksyttiin?

Anonyymi kirjoitti...

"Mahtoikohan ne olla miehet vai naiset enemmistönä eduskunnassa siinä vaiheessa kun asevelvollisuuslakia ensi kerran (ja senkin jälkeen) sorvattiin ja hyväksyttiin?"

Ja mitähän väliä sillä on? Se mikä on ollutta on mennyttä. Olennaista on se, mitä tehdään tänään ja huomenna, sillä niihin voimme yhä vaikuttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Sivarina ja nörttinä voin paljastaa, että sitä pimpeliä saa kyllä tosi helposti, kunhan opettelee juttelemaan naisten kanssa. Toinen vaihtoehto on identifioitua Panun kanssa ja alkaa vihata kaikkia naisia.

Anonyymi kirjoitti...

Naisten kanssa juttelu ei ole mitenkään vaikeaa. Vaikeaa on löytää nainen jonka kanssa jutella.

Panu kirjoitti...

Sivarina ja nörttinä voin paljastaa, että sitä pimpeliä saa kyllä tosi helposti, kunhan opettelee juttelemaan naisten kanssa.

Naisvaltaista alaa opiskelleena ja naisvaltaisella alalla työskentelevänä tiedän hyvin, että tuo on paskapuhetta. Pimpeliä alkaa tulla sitten kun tekee selväksi olevansa mies ja seksuaaliolento. Sillä siunaaman hetkellä kun aloin julistaa naisvihaa ja naisten pahuutta, naisia alkoi tulla.

Arawn kirjoitti...

Panu: Auervaarat yms. naisten hurmaajat eivät julistaneet naisvihaa ja naisten pahuutta. On mahdollista, että he vihasivat naisia, mutta he eivät sitä mitenkään kuuluvasti julistaneet. He osaisivat puhua naisille. En osaisi itse neuvoa, kuinka se tehdään, mutta osa miehistä pystyy kaatamaan naisen juttutuokiolla ilman naisvihajulistuksia. Who knows how. Eivätkä kaikki ole komeita superitsetuntokomistuksia, esim. Auervaara oli muistaakseni aika vaatimattoman näköinen heppu.

Anonyymi kirjoitti...

Hassua kehottaa ATM:iä suhtautumaan pillullisiin ihmisinä.. aivan kuin naiset suhtautuisivat kehenkään mieheen ihmisenä. ATM:ään tuskin edes elollisena olentona.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Auervaara oli muistaakseni aika vaatimattoman näköinen heppu."

Omakohtaista kokemusta ilmeisesti? Siitäkö se patologinen miesvihasi on saanut alkunsa?

Anonyymi kirjoitti...

Auervaarahan oli varsinainen komistus:

http://www.turunsanomat.fi/verkkolehti/kuva/?ts=355275,1

Vai eikö tehoaisi Arawniin?

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi: "Naisten kanssa juttelu ei ole mitenkään vaikeaa. Vaikeaa on löytää nainen jonka kanssa jutella."

Tuo on mitä suurimmassa määrin totta, sellainen nainen jonka kanssa haluaa jutella on vaikea löytää.

Panu: "Pimpeliä alkaa tulla sitten kun tekee selväksi olevansa mies ja seksuaaliolento"

Meillä on sitten aivan erilainen kokemus naisista.

Vortac:"Hassua kehottaa ATM:iä suhtautumaan pillullisiin ihmisinä.. aivan kuin naiset suhtautuisivat kehenkään mieheen ihmisenä. ATM:ään tuskin edes elollisena olentona."

Kyllä naiset miehiin suhtautuvat ihmisenä kun itse suhtautuu heihin ihmisenä, mutta tämä nyt on vain minun näkemykseni asiasta.