lauantaina, syyskuuta 01, 2007

Asiantuntijoiden blogiarvioita

"Kunnon miesten" kummisetä.
  • Täällä riehuvat "kunnon miehet" ovat todennäköisestinettihahmo "Ihmissuhde -Henryn" opetuslapsia. Nettihahmo on IRL Otanimessä vaikuttava dippainssi. Henkan pääsanoma on ollut, että naisten saatanallisuus on syy, miksi kunnolliset insinöörimiehet jäävät ilman seksiä. Henkka on ärsyttävä ja monomaaninen, mutta ei ihan tyhmä. Samaa ei voi sanoa Henkan monista opetuslapista.
  • Henkan sanoma saamattomille pojille: vika ei koskaan ole sinussa, vika on aina naisissa.
  • Älytöntä negatiivista paskaa. Toivottavasti en koskaan tuu tuntemaan tosielämässä näitä henkan opetuslapsia.
  • En voi uskoa että kukaan todellisuuden- ja suhteellisuudentajunsa säilyttänyt pystyy ottamaan noita Henkan juttuja yhtään todesta.
  • Muutamalla kommentoijalla tuolla on pallo niin pahasti hukassa että huhhuh.
SINUSTA VELI VAHVA VALKOINEN?.

Väärin.

Olutkerho.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Helsingin Diakonissalaitos toteuttaa hoivapalveluja vaativille kohderyhmille, mm. mielenterveys- ja päihdetyön, lastensuojelun ja vanhustenhuollon asiakkaille. Niin henkisesti kuin fyysisesti vahvoja vastuun kantajia tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan."

Miehet siis halutaan kaikkein vaarallisimpiin ja hankalimpiin töihin kantamaan vastuuta. Miksei muita kohderyhmiä mainittu?

Anonyymi kirjoitti...

The Book of Wife:

http://www.theabsolute.net/minefield/bkwife.html

Henry Laasanen kirjoitti...

Juu, voidaan kysyä, miksi miesten velvollisuus olisi tehdä raskaita tai vaarallisia hoitajan töitä enemmän kuin naisten?

Anonyymi kirjoitti...

Ihan turha yrittää aivopestä ihmisiä alalle, jos palkat kertovat selkeää kieltään että yhteiskunta ei arvosta hoitajia.

Anonyymi kirjoitti...

> Henkka on ärsyttävä ja monomaaninen, mutta ei ihan tyhmä.

Henry ei ole enää ATM. Status on noussut blogin suosion myötä. :P

Henry Laasanen kirjoitti...

"Status on noussut blogin suosion myötä. :P"

Joo, lopettakaa lätkän peluu ja perustelkaa blogeja niin kohta on jono naisia oven takana.

Hyvärinen J. kirjoitti...

Diakonissalaitos-konsernin mainoskampanja taitaa olla toisinto Edupoli-ammiksen viimekeväisestä.

Löysivät Helsingistä ehkä vielä hiukan karumman näköisen kaverin kuin mitä porvoolaiset olivat löytäneet (tosin Edupolin motoristihepun ei tarvinnut irvistää noin kovasti ollakseen antiteesin näköinen). Edupolissa myös söötti ballerina halusi turvallisuusalan ammattilaiseksi, joten siellä tasa-arvoajattelua lienee harrastettu useampaan suuntaan.

Anonyymi kirjoitti...

Loppujen lopuksi on lähes jopa mielenkiintoistakin seurata, mitä kaikkea täysin kuutamolla reaalimaailmasta olevien naisten, femakkojen, profeministien ja muiden vastaavien luupäiden pääkopasta tekstimuotoisena ulos asti suoltuu.

Tuo "Henkan opetuslapset"-vituilu kertoo aika surullista ja toisaalta toivoa herättävää kieltä siitä, miten asiat ovat muuttumassa, jos pitää jo noin alas painua ettei tuon parempia juttuja enää keksitä naisten vallan pönkittämiseksi.

Naisilla on käsittämättömän paljon valtaa, sosiaalista jne .. mutta tilanne on selvästi muuttumassa ja valtapalkit murenemassa, kun yhä useampi mies alkaa kyseenalaistaa vallitsevia kirjoittamattomia sääntöjä miesten velvollisuuksista ja naisten oikeuksista.

Jos naiset ovat pätevämpiä ja parempia kaikessa kuin miehet, miksi he ovat kuitenkin niin avuttomia, että heille pitää avata ovia?

Jos kerran naiset ovat tasa-arvoisia miesten kanssa, miksi heille pitää aina ostella kukkia ja timantteja?

Jos nainen on ihan yhtä tasa-arvoinen kuin mieskin, miksi häämarssin nimi viittaa pelkästään morsiameen, mutta sulhasta ei mainita sanallakaan - ja toisaalta, miksi nainen on pukeutunut kauniisee, koristeelliseen, hohtavaan ja yksilölliseen hääpukuun, ja mies pukeutunut tismalleen samoin kuin kaikki miesvieraat koko salissa?

Miksi naisten asusteet ovat aina naisen yksilöllisyyttä korostavia, siinä missä miehen asusteet aina harmaaseen massaan täysin sulautuvia konformistisia uniformuja?

Miksi naisille on olemassa värikkäitä vaatteita - alusvaatteita, päällysvaatteita, hameita, housuja, ties mitä - älyttömän suuri valikoima .. siinä missä miehelle on vain harmaata, mustaa, korkeintaan hyvin haaleissa ja harmaata lähellä olevissa tai tummissa sävyissä olevia vaatetuksia?

Henry on nähdäkseni osunut hermoon blogillaan monessa asiassa, ja vallanpitäjät (=naiset) alkavat hermostua ja huitovat minne suinkin voivat, jotta koko blogi saataisiin hiljennettyä ja miesasia tukahdutettua. Eihän MIEHELLÄ voi olla mitään asiaa, mieshän on vain tunteeton kone, jota voi käyttää hyväksi miten vain, tunkea vaarallisiin töihin jotta naiset voivat viilata kynsiään 2 tuntia päivässä jossain toimistossa ja sitten palata huvilaansa rikkaan aviomiehensä pariin jatkamaan pahasti keskenjäänyttä kynsien viilausta kun pomo kehtasikin antaa työtehtävän kerran viikossa.

Jossain tässä mättää. Osoittaisi empatiaa ja edistyksellisyyttä, rakkautta ja välittämistä naisilta huomioida tämä mättäminen ja rehellisyyttä myöntää, että heillä on enemmän valtaa kuin miehillä.

Missä naisten empatia siis luuraa?

Jostain luin, että äidinvaistojensa vuoksi nainen on kykenevämpi suurempaan julmuuteen kuin mies.

(älyrajoitteisille koetan selventää; koska naisesta voi tulla äiti, naisen pitää myös kyetä suojelemaan poikuettaan MAKSIMAALISEN tehokkaasti. Jotta voisi suojella jotain maksimaalisen tehokkaasti, täytyy kyetä maksimaaliseen julmuuteen sitä tahoa kohtaan, joka poikuetta uhkaa)

Tasa-arvo on tästä maailmasta kauempana kuin kaukaisin galaksi maapallosta.

Mutta jos saamme nämä asiat yleiseen tietoisuuteen - jos saamme poistettua sen aivopesun, jonka jokainen miespuolinen kohtaa, että mies ei saa koskaan itkeä tai näyttää tunteitaan, niin ehkäpä yhteiskunta voi herätä tajuamaan, että miehillä on myöskin ihan yhtä suuret, herkät ja laajat tunteet kuin naisilla.

Ja jos otamme huomioon sen, ettei mies voi edes kyetä yhtä suureen julmuuteen kuin nainen .. niin voimme tästä päätellä, että miesten tunteet ovat empatiavoimaisemmat ja romanttisemmat kuin naisilla.

Siinä missä nainen voi aina kylmettää tunteensa, jos miehen lompakko onkin pienempi kuin nainen alunperin luuli, mies ei voi tukahduttaa rakkauttaan yhtä helposti vaan kituu ja tuskailee menetettyjen rakkauksien perään vuosikausia.

Nainen sensijaan on siihen mennessä ehtinyt naimaan jo 153 eri miestä erilaisissa asennoissa, ja unohtanut koko jutun.

Ehkäpä voisi tosiaan olla hyväksi, jos palauttaisimme asetelman, jossa naisella ei ole äänioikeutta tai juuri muitakaan oikeuksia, ja joissa nainen ei pääse ravintoloihin ilman miestä jne.

- Vortac