torstaina, syyskuuta 20, 2007

Ei lue

Kirsi Piha:
Täytyy myöntää, että hymähtelin kirjalle etukäteen. Siis runoilija Arno Kotron ja toimittaja Hannu T. Sepposen Mies vailla tasa-arvoa kirjalle. Enkä oikeastaan edes pelkästään hymähdellyt vaan koko kirja ärsytti minua suuresti.

En ole lukenut kirjaa enkä usko, että luenkaan.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juuri tyypillistä. Kerrotaan että kirja ärsyttää ja on lähtökohtaisesti väärässä, mutta ei vaivauduta edes lukemaan. Saatika sitten vastaamaan kirjassa esitettyihin väitteisiin.

Harhaoppia, sulkekaa silmänne, jne.

Anonyymi kirjoitti...

Todella tyypillinen feministireaktio: miehet eivät saa vaatia tasa-arvoa itselleen, se on vain naisten yksinoikeus.

Ja varmuuden välttämiseksi tukahdutetaan keskustelu heti alkuunsa, ellei nyt sitten näitä henkilökohtaisuuksiin meneviä herjoja keskusteluksi lasketa ja vaitaan koko juttu kuoliaaksi.

Niin raukkamaista ja säälittävää.

Häpeä Kirsi Piha, jos osaat!

sdasfafasd kirjoitti...

No mut hei onhan se tosi tyhmää sukupuolittaa tasa-arvoa, onneksi feministit eivät koskaan tee sitä.

Anonyymi kirjoitti...

Siis ensin kirja rupesi ärsyttämään, ja sitten Kirsi mietti kuumeisesti mikä olisi hyvä tapa osoittaa että kirja on itseasiassa vain huvittava. Sitten hän päätti että hymähtely kuulostaa sopivan välinpitämättömältä.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Eikö tuo ihminen oikeasti tajua, miten tyhmältä hän vaikuttaa haukkumalla jotain kirjaa tietämättä siitä yhtään mitään?

Keskiajan katolinen kirkko ja Neuvostoliitto edustivat samaa mentaliteettia kuin Kirsi Piha. "En tiedä asiasta yhtään mitään, mutta vihaan sitä koko sydämestäni. Kieltäydyn perehtymästä opponenttieni esittämiin argumentteihin. Tral-lal-lal-laa, mulla on sormet korvissa ja mä hymisen itsekseni, en siis voi kuulla sanaakaan siitä, mitä sanot, tral-lal-laa, läl-läl-lää, mä en kuuntele sua, enpäs kuuntele, läl-läl-lää, sä oot ihan tyhmä, läl-läl-lää, mä en tiedä mitään, mitä sä olet sanonut, sä olet silti ihan varmasti ihan väärässä kaikissa asioissa, läl-läl-läl-läl-lää!"

Siis jumalauta, miten kukaan luku- ja kirjoitustaitoinen ihminen voi olla noin helvetin tyhmä.

Anonyymi kirjoitti...

Hesari vieläpä maksaa Pihalle hänen "Lukupiiri" nimisen blogin pitämisestä Hesarin www-saitilla. Kyllä tällainen on jo Hesarinkin puolelta jonkinlainen linjaus.

Turo