perjantaina, syyskuuta 14, 2007

Kysymys

Lukija kysyy täällä kun on asiantuntijoita, niin kertokaahan mistä tämä johtuu?

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos flaksi ei ole paukahdellut ja flirtti-itsetunto on alhaalla, siihen toisen kiinnostukseen ei tahdo välttämättä uskoa. Vaikka se tuntuisi jälkeenpäin päivänselvältä.

Toisaalta tuollainen jälkeenpäin selvältä tuntunut kiinnostus ("kyllä silloin kerran olis lohjennut") voi olla jälkiviisaan jauhannan tuottamaa harhaa.

Anonyymi kirjoitti...

Itseasiassa teini-iässä tuli torpattua vaikka kuinka monta tyttösten lähestymisyritystä siihen, että piti näytellä niin ybercoolia ettei mitään rajaa. Jälkikäteen kun sitten joskus vasta parikymppisenä tajusi kuinka moni niistäkin tytöoistä suoraan yritti vain iskeä, niin voi hyvää päivää...pahin tapaus lienee se että _heitin_ tytön pois sylistäni kun se siihen istahti kovan silmäpelin päätteeksi.

Anonyymi kirjoitti...

syltty, mitä übercoolia sinkkuilussa on mahtanut olla sinun nuoruudessasi? eikö viileimmillä kundeilla aina olekaan bitchejä jonoksi saakka käytettävissä?

darwin goodman ja muut (tilanteen kokeneet), mitä sillä hetkellä tarkalleen tapahtuu, kun nainen antaa jonkinlaista vastakaikua ja oman seuraavan siirron sijaan jäädytte paikallenne? miksi näin, jos nainen on jo vastannut jotenkin muuten kuin häipymällä paikalta? (olettaisin, että jokainen nainen joka jää iskutilanteeseen on syystä tai toisesta kiinnostunut - ainakin jollain tasolla.)

Anonyymi kirjoitti...

"syltty, mitä übercoolia sinkkuilussa on mahtanut olla sinun nuoruudessasi?"

Ei mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Bugaako blogspot vai onko ihmissuhteilla uusi look?

Anonyymi kirjoitti...

"Bugaako blogspot vai onko ihmissuhteilla uusi look?"

Tämähän on hienon pelkistetty leiska! Plussat ja propsit vaan, kukalie syyllinen. ;-)

Anonyymi kirjoitti...

http://img505.imageshack.us/img505/2632/raepne2.jpg

Henry Laasanen kirjoitti...

Oiskohan Blogger templatesin leiskalle tapahtunut jotain. Ei ole omia tekosia. Tarttis tehdä varmaan jotakin.

Anonyymi kirjoitti...

Siis onhan tuo tunne ja tilanne tuttua naisellekin. Itse ainakin tulin paenneeksi joistakin tilanteista, koska tuntui vaikealta tunnustaa, että ei oikein osaa eikä tiedä jne. Kun ei aina vain löydä sitä suurta rakkautta, johon rauhassa tutustua ja rakentaa luottamusta.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikille tiedoksi, tämän päivän (sunnutai 16.9) keskisuomalaisessa on ansiokas artikkeli naisten väkivaltaisuudesta.

Anonyymi kirjoitti...

Paljon mukavampihan se on uskotella itselleen, että hulluille psykonartuille kelpaavat vain mursuviiksiset harrikkaäijät kuin myöntää, että on itse tyrinyt hommat kun tyttö on osoittanut kiinnostusta.

Anonyymi kirjoitti...

Ja nähtävästi se on myös naismenestyksen kannalta kannattavampaa. TJEU: case Panu.

Psykonarttuja ja YTN-prinsessoja pyrin välttämään (epäilemättä YTN:tkin minua), joten minua ei sinänsä henk. koht. kiinnosta minkälaisten Güntherien kanssa ne harrikan päällä vehtaavat. Kilttien nörttityttöjen iskemisessäkin vaan auttaisi, jos ne empaattisemman sukupuolen edustajat eivät olisi kolhineet seksuaalista itsetuntoa siinä 15-20 ikävuoden välillä.

Tyriminenkin on suhteellinen asia. Kun Günther karauttaa paikalle harrikalla ja alkaa öyhöttämään, hän on jo läpäissyt testit kiitettävin arvosanoin. Enää ei punakynä viuhu vaikka tekisi mitä. ATM:n täytyy sen sijaan seistä päällään jonglööraten kolmea palloa ja siteeraten samalla eurooppalaisia nykykirjailijoita. Jos pudottaa pallon, se on VIRHE!!! ja oikeuttaa naisen antamaan pakit, koska se on ATM:n OMA VIKA!

Anonyymi kirjoitti...

karsastan hieman ajatusta, jossa naisilla ei olisi OIKEUTTA antaa kenelle tahansa miehelle pakkeja missä tahansa tilanteessa ja millä tahansa (teko)syyllä.

Anonyymi kirjoitti...

"karsastan hieman ajatusta, jossa naisilla ei olisi OIKEUTTA mihin tahansa, missä tahansa tilanteessa ja millä tahansa (teko)syyllä."

FIXED.

Anonyymi kirjoitti...

nörttö: "FIXED."

pitäisikö tämä ymmärtää jotenkin?

Anonyymi kirjoitti...

"pitäisikö tämä ymmärtää jotenkin?"

No joo, sori, lipsahti 4chan-huumoria vahingossa tännekin. Tempulla tarkoitetaan sitä, että lausunto/kuva/whatever on korjattu siihen muotoon, kuin se (korjaajan mielestä) todellisuudessa on, tai mitä (alkuperäinen kirjoittaja) sillä "oikeasti" tarkoitti, mitä yritti sanoa.