torstaina, syyskuuta 06, 2007

Naisten ongelmia miesten preferensseissä

Täytin 40 eikö enää deitille?
Hei, vakavasti esitetty kysymys miehille: olen seurannut netti-ilmoituksia ikähaitarilla 35-55 v, suurin osa niissä itseään esittelevistä hakevat omaan ikäänsä verraten noin 5-15 vuotta NUOREMPIA naisia, mistähän tämä johtuu? Kertovat olevansa sinut oman ikänsä kanssa, mutta naisella vastaava luku ei kiinnosta? Oletetaanko heti automaattisesti, että naisilla on Parasta-ennen-päiväys jossain tietyssä luvussa vai pitääkö jostain ihme syystä aina olla itseään nuorempi?

Mun mielestä naiselle sopii nuorempi mies paremmin kuin nuori nainen miehelle... Miehet vanhenee nopeammin ja kuolevatkin nuorempina. Eivät yleensä pidä niin hyvää huolta ulkonäöstään, kunnostaan ja terveydestäään kuin naiset. Naisilla seksipuolikin paranee iän myötä, kun taas miehillä kuulema vaan huononee... Tärkeintä lienee kuitenkin henkinen puoli. Naiset ovat jotenkin aktiivisempia omaksumaan uusia asioita, tutustumaan uusiin ihmisiin ja pysyvät nykyelämässä mukana.
So why do they - and other talented female Hollywood stars - still have to expose their bodies in order to get into the public eye?
No matter how talented a woman is, how many plaudits she has received, how intelligent her reputation, how garlanded she has been for depicting one of the most talented writers of the last century while sporting a huge prosthetic conk on her noggin, at the end of the day, if she wants to stay in the public eye, if she wants the magazine covers and the leading roles, she has to be willing to reduce herself to tits and arse.

For many women, it seems, no matter how successful they are, the need to be pleasing to men, to say, "However powerful and clever I might seem, I'm just a playful, bra-baring bunny underneath," trumps everything. Excuse me while I wipe the tears off my keyboard ...

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tuolta vähän alempaa pisti silmääni tällainen: "Sundin mukaan yli puolet alle 2-vuotiaiden lasten pahoinpitelijöistä onkin tätä nykyä heidän omia äitejään."

hommahan on tässä sama kuin äsken siteeratussa "mamut raiskaa prosentuaalisesti enemmän kuin kantasuomalaiset". eli vaikka äidit pahoinpitelevätkin lapsiaan enemmän kuin isät ovat äidit myös enemmän tekemisissä lastensa kanssa. pitäisi selvittää hakkausmäärä lasten kanssa käytetyn ajan funktiona, ei itsenäisenä muuttujana. ei tässä muuta.

Anonyymi kirjoitti...

"pitäisi selvittää hakkausmäärä lasten kanssa käytetyn ajan funktiona, ei itsenäisenä muuttujana."

Niin, jotenkinhan tämä kiusallinen totuus naisten väkivaltaisuudesta pitää lakaista maton alle piiloon. Säälittävää selittelyä.

Anonyymi kirjoitti...

Minusta hakkausmäärän laskeminen ajan funktiona on hyvä idea. Minua kun kiinnostaa kovasti, miten monta tuntia lapsen kanssa pitää viettää ennen kuin sen saa oikein luvan kanssa hakata.

Samoin miehet viettävät naisia enemmän aikaa nalkuttavan ja tuulellakäyvän puolison kanssa. Miten monta tuntia nalkutusta pitää kuunnella, ennen kuin puolisonsa saa hakata? Kylmät luvut pöytään, niin välienselvittelykin helpottuu kummasti.

/Argh

Anonyymi kirjoitti...

argh: "Samoin miehet viettävät naisia enemmän aikaa nalkuttavan ja tuulellakäyvän puolison kanssa. Miten monta tuntia nalkutusta pitää kuunnella, ennen kuin puolisonsa saa hakata?"

hyvä pointti! miesten harjoittama parisuhdeväkivalta -tilastohan saataisiin heti ihan inhimillisiin puitteisiin kun laskettaisiin kuinka paljon naisia enemmän miehet kuuntelevat nalkutusta ennen kuin nyrkki heilahtaa. :) ja sitten voitaisiinkin lakaista ongelma anon (siis ano nr 2, itse olen ano nr 1) erinomaisen vihjeen mukaan maton alle.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1434105 hienoa toimintaa, lesbofemakot!

sdasfafasd kirjoitti...

Naisten preferensseistä..
mitä juttuja!!! Ei voi olla totta.
Mul on ollu kolme kuolaturpaa jotka on tunkenu kieltä kurkkuun.
70%entisistä on nykysiä alkoholisteja
1 pieni munanen
Muutama haisuli
Puolet niin ääliöitä että toivottavasti kukkaan ei muista et oon ollu niitten kans..
2 harrastaa nykyään perheväkivaltaa
Yks pieras kerran ku otin suihin


Tuolla siitä preferenssistä riittää juttua, kumma että en ole koskaan törmännyt nörtteihin, jotka valittaisivat lukuisista huonoista entisistään.

Kuten kaverillenikin joskus totesin; Mikä siinä on että idiootit pääsevät lisääntymään ensimmäisinä?.

Anonyymi kirjoitti...

Luinkohan minä nyt ihan oikein, vai oliko tämä merkintä kenties naisasioiden puolesta?

Ja vaikka olikin, niin silti aika surullista, että kommenttilootassa ukot vaan jauhavat ihan jostain muusta, tikustakin kun pitää keksiä syitä haukkua naisia.

Anonyymi kirjoitti...

Tuli mieleen tuosta kahju/ällöttävä-ex-keskustelusta oma ex, joka ei antanut katsoa MusicTV:tä kun siellä oli niin vähäpukeisia naisia.