keskiviikkona, lokakuuta 10, 2007

Tyytyväistä porukkaa

Elinkeinon menettäminen pelottaa thai-hierojia.
Ilta-Sanomat lähti selvittämään asiaa hierojien kannalta. Tavoitteena oli kysyä alan edustajilta, minkälaista työ on, mitä hierojat pitävät rikollisena toimintana sekä miltä tulevaisuus näyttää?

Keskustelu osoitti, että pelko toiminnan jatkumisesta on suuri. Yllättäen hierojat vakuuttivat olevansa tyytyväisiä työhönsä. Tyytymättömyyttä aiheuttavat suomalaisten ennakkoluuloisuus, rasistiset ongelmat sekä paineet alan joutumisesta julkisuuden valokeilaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä niin. Mitään "uhreja" ei siis ole, mutta pitäähän feministien taistella seksuaalista itsemääräämisoikeuuta ja elinkeinonvapautta vastaan. Viis siitä, jos thainaiset tämän ristiretken seurauksena kärsivät.

Anonyymi kirjoitti...

Nettideittiprojekti update:

Kävin viime viikolla liian hyvännäköisen naisen kanssa treffeillä. Sillä oli nätti kuvallinen ilmoitus ja livenä se näytti (samalla tavalla kuin edellinenkin) vielä paljon paremmalta kuin kuvassa. Vastauksia oli tullut kuulemma aika helvetisti.

Yllättäen tuli pakit. Eipä kyllä jutut osuneet yhteen kovinkaan hyvin ja kun on viimekertainen nettisäätö vielä mielessä, sekä se kuinka hyvin sen kanssa luisti kaikilla tasoille (säädöllä oli vielä parempi perse!) niin eipä haittaa. Nettisäätökin ilmoitteli, että reilu kolmen kk panojuttu on nyt sitten ohitse.

Sopivasti sattui kuitenkin baarista tarttumaan haaviin 7v nuorempi ihan ok nainen, joten nettisäädön menetys ei tunnu niin kirvelevältä.

Ajattelin kyllä laittaa taas hetkeksi tän nettihommelin jäihin. Tai no jäissähän tämä on ollutkin toukokuusta asti, mutta kun tuo säätö intoutui itse ottamaan yhteytt'.