maanantaina, lokakuuta 15, 2007

Uutisoinnin kukkasia

Johtajaisät hoitavat huonoiten lapsiaan.
Johtajat kieltäytyvät kaikkein eniten lasten hoitoon tarkoitetuista perhevapaista.

Palkansaajien tutkimuslaitoksen tutkimuksen perusteella pääjohtaja- ja johtajaisistä 46 prosenttia jättää perhevapaat käyttämättä. Asiasta kertoo Talous&Yhteiskunta -lehti.

Mustalla listalla seuraavia ovat isät, jotka ovat korkeakouluopettajia: heistä 36,4 prosenttia kieltäytyy perhevapaista.

Muun muassa taidealan asiantuntijoista, viihdetaiteilijoista ja urheilijoista perhevapaat jättää väliin 35,1 prosenttia ja pienyritysten johtajista 32,5 prosenttia.

Kaikkein innokkaimmin perhevapaita käyttävät työväki-isät.
a) Pitäisikö naisia valistaa siitä, että jättäisivät miljonäärijohtajat valitsematta aviomiehiksi ja ottaisivat duunari-ATM:n sen sijaan? b) Se, että johtajalla on palkattuna 5 täysipäivästä lastenhoitajaa ei tietenkään mutta tilannetta mihinkään. c) Eikä se, että johtajan vaimo voi olla kotona lasten kanssa kaiken aikaa. d) Tutkimukset muuten osoittavat, että korkean statuksen miesten lapset elävät pitempään. Missä on duunarin korkea status? e) Työttömät miehethän ovat samalla logiikalla parhaita isiä, mutta jostain syystä naiset eroavat heistä.

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://ilja.cryon.net/2007/10/14/satu-miehille-ja-ehka-myos-naisille/

sdasfafasd kirjoitti...

YTM-Galleria

Henry Laasanen kirjoitti...

Jutun kommenttiosastolla: "Olen pitänyt Taloussanomia kelpo lehtenä, olen myös kestotilaaja, mutta mikäli lehdessänne näen jatkossa yhdenkin näin sensaatiohakuisen otsikon, sanon tilaukseni irti välittömin vaikutuksin."

Mikko Ellilä kirjoitti...

Koko tämän jutun voi kiteyttää siihen väitteeseen, että perhevapaat käyttämättä jättävä mies hoitaa lapsiaan huonosti. Tämä väitehän on tietysti täysin järjetön, mutta feminatsien fanaattinen miesviha näköjään edellyttää tuollaisten perusteettomasti miehiä mustamaalaavien vihanlietsontajuttujen levittämistä mediassa jatkuvasti.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Miehetkin+hakevat+apua+puolison+v%C3%A4kivaltaisuuteen/1135231044754
Miehetkin hakevat apua puolison väkivaltaisuuteen

Mikko Ellilä kirjoitti...

Sarjassamme "Uutisoinnin kukkasia":

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Hyv%C3%A4ksik%C3%A4ytetyst%C3%A4++Cherry+Kingsleyst%C3%A4++kasvoi+ihmisoikeustaistelija/HS20020612SI1YO06j7t

Tässä naistoimittaja (Tiina Ellilä, ei sukua minulle) leimaa naispuolisen haastateltavansa suulla miehet kollektiivisesti pedofiileiksi. Artikkeli koskee lapsiprostituutiota; asiakkaista puhutaan koko ajan tittelillä "miehet" ikään kuin kaikki miehet olisivat lapsiprostituoitujen asiakkaita.

sdasfafasd kirjoitti...

Butterfly kisses

Minun on pitänyt kirjoittaa ylläolevasta sivustosta jo tovi, mutta se on vähän jäänyt kun aikaa ja energiaa kirjoittamiseen alkaa olemaan vähän satunnaisemmin.

Jos joku miettii mistä minä tuon sivuston löysin niin.

What men are saying about "Women"

Jos vielä yhden linkin lataisin.

Women's concept of Equality

Anonyymi kirjoitti...

"Artikkeli koskee lapsiprostituutiota; asiakkaista puhutaan koko ajan tittelillä "miehet" ikään kuin kaikki miehet olisivat lapsiprostituoitujen asiakkaita."

Mikko Ellilä, juuri tuolla tavalla sinä puhut täällä kollektiivisesti "naisista". Oletko naisvihaaja, kuten piilohomoseksuaalit miehet usein ovat?

Anonyymi kirjoitti...

Tiistain bigbrother-kooste lienee katsomisen arvoinen. Ennakkohypen mukaan testissä on naisten kehuttu kipukynnys ja sosiaalisuus...

Politrukki kirjoitti...

Miehiä on lupa panna mainoksessa halvalla.

Mainonnan eettisen neuvoston lausunto 11/2007:
http://www.kauppakamari.fi/kkk/palvelut/Mainonnan_eettiset_ohjeet/fi_FI/MEN_lausunto_11_2007/

Katkelmia:
"Mainonnan eettinen neuvosto on saanut lausuntopyynnön kuluttajalta TeliaSonera Finland Oyj:n tv-mainoksesta. Lausunnonpyytäjän käsityksen mukaan mainos on miehiä loukkaava. Mainoksessa annetaan miehistä kaavamainen kuva, jonka mukaan mies pystyy keskittymään vain yhteen asiaan kerrallaan."

"Mainos ei alenna, väheksy tai halvenna miestä hänen sukupuolensa perusteella tai muutoin. Mainos on humoristinen ja katsoja ymmärtää, että vaimon toteamus miehen keskittymiskyvystä ei ole vakavasti otettavissa."

"Mainonnan eettinen neuvosto toteaa, ettei mainoksen voida katsoa ilmentävän kaavamaista roolikäsitystä siitä, mikä on tyypillistä miehen persoonallisuudelle.

Mainitulla perusteella mainonnan eettinen neuvosto katsoo, että mainos ei ole mainonnan kansainvälisten perussääntöjen tai mainonnan eettisen neuvoston hyvää markkinointitapaa koskevien periaatteiden vastainen.
"

Anonyymi kirjoitti...

"Mainos on humoristinen ja katsoja ymmärtää, että vaimon toteamus miehen keskittymiskyvystä ei ole vakavasti otettavissa."

Eli huumorin varjolla miehiä saa panna halvalla niin paljon kuin huvittaa. Sama ei varmasti toimisi toisinpäin. Siis mainos, jossa, humoristisesti, todettaisiin, että N.N. on vain nainen, eivätkä naiset voi keskittyä kuin yhteen asiaan kerrallaan.

Ja jos joku tekisi mainoksen, jossa, humoristisesti, todettaisiin, että eiväthän naiset osaa ajaa autoa, että naiset eivät osaa laskea, että naiset eivät kykene loogiseen ajatteluun ja että naiset ovat hormonaalisten vaihteluidensa armoilla olevia, oikeuttelevia ja nalkuttavia pirttihirmuja, niin takuulla tällainen mainos kiellettäisiin.

Mainonnan eettinen neuvosto ei kohtele miehiä ja naisia tasa-arvoisesti. Kenelle voi valittaa? Paitsi tälle palstalle, tietysti.

Panu kirjoitti...

Oletko naisvihaaja, kuten piilohomoseksuaalit miehet usein ovat?

Saamieni tietojen mukaan Mikko Ellilä seurustelee melko kauniin nuoren naisen kanssa. Tämän lisäksi on todettava, että libertaristien poliittinen uskonlahko, johon hän kuuluu, suhtautuu lähtökohtaisesti kielteisesti kaikenlaisiin ihmisen itsekästä nautintoa rajoittaviin henkisiin esteisiin. Jos Mikko Ellilä olisi homo- tai biseksuaali, hän luultavasti harjoittaisi avoimesti ja mielenosoituksellisesti homo- ja biseksuaalisia suhteita osana poliittista toimintaansa. Tästä syystä piilohomousvihjailuja on pidettävä asiattomina.

Korostan, että pidän Mikkoa vastenmielisenä ja isänmaalle vaarallisena tyyppinä, jota esivallan on mielestäni tarvittaessa asevoimin estettävä saamasta minkäänlaista poliittista vaikutusvaltaa maan asioihin. Oikeudenmukaisuuden vuoksi minun kuitenkin oli todettava ylläoleva.

Muuten olen sitä mieltä, että naisvihaa ei tarvitse selittää piilohomoudella tai muulla freudilaisella roskalla, vaan sille riittää yleensä selitykseksi asianomaisen intiimisuhteissaan kokema provosoimaton julmuus ja nöyryyttäminen, joka ei ole mitenkään epätavallista.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1445610

Tällähän sitä tasa-arvoa taas ajetaan. Tulonsiirto (at)miehiltä naisille. Ei riitä, että se joka on siittänyt maksaa vaan kaikki yhdessä tuemme näitä yh-äiskien
seikkailujen tuotoksia.

-eräs

Anonyymi kirjoitti...

Korostan, että pidän suomalaisvihamielistä Panu Höglundia vastenmielisenä ja isänmaalle vaarallisena tyyppinä, jota esivallan on mielestäni tarvittaessa asevoimin estettävä saamasta minkäänlaista poliittista vaikutusvaltaa maan asioihin.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin toimeentulevalla miehellä saattaa olla kaksi perhettä jopa useampi (vrt. Hannu Karpo). Se vain todistaa että naiset mieluimmin valitsevat siittäjäkseen sellaisen miehen. Ei Perhevapaidenkäyttäjätohvelisankarin. Se on aivan luonnollista mutta ei mahdu femakoitten kalloon.

Panu kirjoitti...

Korostan, että pidän suomalaisvihamielistä Panu Höglundia vastenmielisenä ja isänmaalle vaarallisena tyyppinä, jota esivallan on mielestäni tarvittaessa asevoimin estettävä saamasta minkäänlaista poliittista vaikutusvaltaa maan asioihin.

Kuka se "suomalaisvihamielinen Panu Höglund" on? En tiennytkään, että minulla on kaima.