torstaina, joulukuuta 20, 2007

Emootioista vapaa suhde

Who pays for sex? You'd be surprised:
It is difficult for a woman to understand what it is that a prostitute can offer these perfectly attractive men that a free sexual encounter — be it a one-night-stand or in a relationship — cannot. In an age when women are more sexually liberated and strings-free sex is a greater possibility than it ever was before, why are more and more young men choosing sex with a pro?

Disconcertingly, the men to whom I spoke suggested that lack of any emotional obligation is one of the most appealing attributes of paying for sex. It’s just a case of getting something out of the way, says Tom, who after his fifth (and, at the time of writing, final) encounter described how he felt a very cold reaction, very emotionless — you’ve lost that pent-up aggression and you just want to get out of there.

I have felt more guilt after one-nightstands than I have felt after going to a prostitute, says Sam. As long as prostitution is done in a legal and consensual way, there is almost more honesty in it than in picking up a girl in a bar, where you are toying with people’s emotions and giving false impressions in order to get something physical.

In the real world — that is, the world where sex stems from boy-meets-girl rather than boy-pays-girl — there are always emotional obligations attached, no matter how casual the liaison. Neither Sam nor Tom is an emotional vandal, the sort of man who swaggers blithely through women’s lives with a philosophy of love ’em and leave ’em.

They see themselves as the good guys, the ones who don’t want to lie, cheat and make promises that they can’t (or won’t) keep to have sex. So, with what seems perverse logic, they sleep with prostitutes instead.

Only one thing guarantees this understanding: money. When a man visits a prostitute, the mere act of handing over cash for services removes, in his mind, all emotional obligations to her.

The cold truth is that many men today, regardless of how eligible, rich and dashing they may be, don’t go to prostitutes because they can’t get laid. They go because, frankly, it’s an easier way of getting laid.

So, would I mind if my future husband admitted that in his past he had spent weekends in Amsterdam and Prague seeing prostitutes before we met? Probably. But again, is it really any worse than picking up a girl in a bar and lying his way into her pants simply because he was horny?

12 kommenttia:

Junakohtaus kirjoitti...

Tässä on taas tää kummallinen ajatus, että tyttöjä pitää narrata, jos tahtoo päästä niitä kertaalleen tuuppaamaan ja aamulla ovesta ulos hei-hei.

Voihan se olla että jossain jenkkilässä tytöt, vaikka kuinka pöksyissä kuumottaisi, eivät katso kunniansa mukaiseksi dilkata tosta vaan ilman että ensin lupaillaan jotain hassuja, mutta ei ne sielläkään niitä lupauksia tosiksi kuvittele.

Ylipäätään mä en oikein tunnista tota koko maailmaa. Pidemmin ja mutkikkaammin siinä pitää kuviokellua ennen pöksyihin pääsemistä, jos on jotain oikeaa ja kestävää rakentamassa. Kertaisella asialla lähinnä pilaa saumansa jos alkaa leperrellä, koska ei ne tytötkään niissä hommissa todellakaan toivo ketään ripustautujaa.

Anonyymi kirjoitti...

Minä luulen, että moni kertaseksin etsijä käy huorissa siitä yksinkertaisesta syystä, että se on tehokkaampaa ja halvempaa kuin ilmaisseuran etsiminen. Yhden yhdenillanpanon eteen tavallinen mies saa roikkua aika monta kymmentä tuntia savuluolissa, joita ei selvin päin kestä. Erittäin työlästä ja kallista. Kun menee huoriin, saa välittömästi mitä haluaa hintaan, joka on tiedossa ja usein varsin kohtuullinen verrattuna välillisiin kustannuksiin yöelämässä.

Internetistä yhdenillan seuraa ei löydy yhtään helpommin kuin yöelämästäkään, vaikka ei tarvitsekaan poistua kotoa eikä sietää melua eikä maksaa pääsymaksuja ja juomia. Chateissa ja seuranhakupalstoilla on baaritiskiin verrattuna kymmenkertainen määrä vonkaajia täsmälleen samalla asialla kuin itse, eikä kohteen ulkonäköä voi välittömästi omin silmin todeta kuten baarissa.

Anonyymi kirjoitti...

http://sensibilid-ad.blogspot.com/2007/11/soroptimist-international-malaysia.html

Anonyymi kirjoitti...

Artikkelissa viitataan Amsterdamin ja Prahan prostituoituihin, joista suuri osa on ihmiskaupan uhreja. Ei ihmiskauppaa ja yhden illan juttuja voi verrata.

Ja haluaisitko itse seurustella naisen kanssa, joka on maksanut seksistä?

Anonyymi kirjoitti...

> Anonyymi said...
> http://sensibilid-ad.blogspot.com/2007/11/soroptimist-international-malaysia.html

Pakko kommentoida tähän "miehet aloittavat sotia" -mainokseen, että kyllä naisetkin ovat vallan kahvaan päästyään yhtä innokkaita aloittamaan sotia, vai miten olisi:

* 1740: A woman starts the Austrian War of Inheritance

* 1772: A woman starts the First Partition of Poland

Puhumattakaan nykyajasta:

* 1982: A woman starts the Falklands war

Kaiken lisäksi loppupäätelmä on väärä: Kaikki kunnia Florence Nightingalelle, mutta ei hän sentään Punaista ristiä perustanut, sen teki Henri Dunant, käsittääkseni mies.

Anonyymi kirjoitti...

"Ja haluaisitko itse seurustella naisen kanssa, joka on maksanut seksistä?"

Jos hän on maksanut siitä minulle, niin ehkä.

Anonyymi kirjoitti...

onko joku sattunut lukemaan blogia, jonka nimi oli muistaakseni parit suhteet? en löytänyt sitä pikaisella haulla blogilistalta, mutta saatoin muistaa nimen väärin. siinä oli ainakin rehellisen oloinen selitys yhden miehen huorissa käymiseen (naisten satuttaminen ja nöyryyttäminen) tuollaisen tekopyhän höpötyksen sijaan (henkan juttu). tietysti pieni itsepetos on monen psyykelle helpompaa.

Junakohtaus kirjoitti...

tikka,

tää nyt ainakin: http://huoranpanija.blogsome.com/

Ja sieltä:
http://huoranpanija.blogsome.com/2007/11/29/riiassa/
http://huoranpanija.blogsome.com/2007/11/10/miksi-panen-huoria/
http://huoranpanija.blogsome.com/2007/11/11/panotekniikka/

Sitaattia:

Kerroin eilen siitä, kuinka nautin siitä, kun panen huoraa kovaa niin että huorasta näkyy, kuinka epämiellyttävää paneminen on. Aloitan usein panon niin, että asetan terskani juuri ja juuri sisään pillun huulille, liikun hetken aikaa aivan huulilla jotta varmistun että olen varmasti hyvin pykälässä, ja rysäytän sitten täysillä juuria myöten sisään. On nautinnollista kuulla, kuinka huora huudahtaa tai ynähtää niin, että on selvää että tekee kipeää. Usein hymyilevä naama muuttuu joksikin ihan muuksi, mutta aina huora on vain purrut huulta ja kestänyt saamansa.

---------

Jos huomaan, että huora ei selvästi pidä siitä miten paneminen menee, kiihotun entisestään. Ajattelen usein, että huora suorastaan kärsii allani, ja jos huoran naama näyttää tympeältä, kiihotun entisestään ja yritän tehdä juuri niitä liikkeitä jotka ajattelen epämiellyttäviksi. Panen kovempaa, painan huoran polvia huoran olkapäitä kohti niin että saan huoran somaan pikkupakettiin ja suorastaan rojahtelen huoran päälle ja sisään. Kerran sain aikaiseksi sellaisen panomeiningin, että joka työnnöllä huoran pää kolahti kovaa takaseinään, ja kun huora ei tuosta sen pahemmin pois yrittänyt, jatkoin samaan malliin minuuttitolkulla. Oli mahtava tunne.

-------------

Joku voi nyt sitten moralisoida toimintaani. Blondilla oli kuitenkin kolme vaihtoehtoa: sanoa minulle baarissa ei ja jättää koko paneminen, lähteä kanssani panemaan ilmaiseksi jolloin olisin tietenkin kohdellut ihan toisin tai pyytää rahaa jolloin kohtelin kuin huoraa.

Anonyymi kirjoitti...

junakohtaus, juuri tuota blogia tarkoitin. kiitän tarkkaavaisuudesta!

Juho Autio kirjoitti...

onko joku sattunut lukemaan blogia, jonka nimi oli muistaakseni parit suhteet?

Pari suhdetta on normien mukainen pettäjäblogi, nyt näköjään tauolla.

Anonyymi kirjoitti...

brunologi: "Pari suhdetta on normien mukainen pettäjäblogi, nyt näköjään tauolla."

jep, tuon voi nyt unohtaa; muistin nimen väärin. ei ollut tarkoitus liata "viatonta" toista blogia.

Anonyymi kirjoitti...

"Blondilla oli kuitenkin kolme vaihtoehtoa: sanoa minulle baarissa ei ja jättää koko paneminen, lähteä kanssani panemaan ilmaiseksi jolloin olisin tietenkin kohdellut ihan toisin tai pyytää rahaa jolloin kohtelin kuin huoraa."

Se, että nainen on huora oikeuttaa kohtelemaan häntä huonosti ? Kiduttamaan häntä ? Kauheaa ! Luulen, että olen elänyt liian kauan jo tassa maailmassa :(

"...olisin kohdellut häntä toisin." Hirveä mies ! Miten voin tietää onko seuraava treffini moinen peto ? Peloittavaa ! En ole ikinä ollut vielä baarissa ja luulen, että en aio mennäkkään.