lauantaina, helmikuuta 09, 2008

Katja Martelius kritiikkiä

Tisuista ja misuista:
Ottamatta nyt sen enempää kantaa ahdistelu- ja häirintäasioihin esittäisin naisille erään minua suuresti askarruttavan kysymyksen: Miksi nainen kulkee rinnat puoliksi paljaina, ellei hän halua, että niitä katsotaan? Tuulettaako hän niitä?

Viime joulukuussa Katja oli sitä mieltä, että Suomen olisi kiitollisuudesta itkien pitänyt myöntää viisumi niille 600 nigerialaisnuorukaiselle, jotka halusivat tulla maahamme opiskelemaan. Viime vuoden kevättalvella Katja oli sitä mieltä, ettei mihinkään ole kirjoitettu, että suomalaisen yhteiskunnan pitäisi aina ja ikuisesti perustua länsimaisille arvoille.

Omasta mielestäni Katja ei voi kovin hyvin.
Miksi nykyistä feminismiä tulee paheksua?
Feminismi on synonyymi miesvihalle ja naisten etuoikeuksien ajamiselle. Se saattoi joskus olla jotain muuta, mutta nykyään se on yhteisnimitys ahneudelle, ilkeydelle ja suoranaiselle tyhmyydelle. Olin joskus itsekin feministi. Ihan oikesti, ei sormia ristissä eikä mitään.

Feminismi on pelkästään naisten etuoikeuksia ajava ideologia, jonka tarkoituksena on säilyttää naisten jo ansaitsemat etuoikeudet ja vaatia (perustellusti) naisille uusia oikeuksia. Erityisen anteeksiantamatonta on, että feministien käyttämät keinot yksitahoisesti ajavat miesten oikeuksia entistä ahtaammalle. Feministeillä on paljon kannatusta naisten parissa, koska ideologia ajaa oikeutetusti joitain parannuksia. Jostain syystä feministit eivät kuitenkaan ole valmiita puuttumaan niihin epäkohtiin, jotka parantaisivat miesten oikeuksia. Tämä on nimenomaan "rusinat pullasta" -asennetta, joka on aivan yksilötasollakin suorastaan henkistä laiskuutta. Yhteiskunnallisella tasolla se on halveksittavaa, ja pidänkin kaikkia julkisesti feministeiksi tunnustautuvia yhteiskunnan vapaamatkustajina.

Jos feminismi olisi oikeasti tasa-arvoa kannattavaa, he olisivat oikeasti pyrkineet kaventamaan sukupuolten välistä tasa-arvoa. En ole nähnyt vielä yhtään feministien kampanjaa, joka pyrkisi parantamaan miesten elämää. Ainoa asia mitä löydän julkisuudesta on pelkkää miesten syyllistämistä, tilastotietojen vääristelyä, ideologista miesvihaa ja kateutta. Ei sellaista voi kukaan täyspäinen kannattaa.

Älä ole feministi, se on rumaa ja tekee sinustakin ahneen paskan. Ole mieluummin tasa-arvon kannattaja.
Vahinko voi sattua.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Feministit heiluttavat pedofiilikorttia aika ahkerasti. Minäkin sain ensimmäiseni. Jay...

Anonyymi kirjoitti...

Niin tekevät! Outoa, että mä en ole vielä sellasta saanu. Ai mutta, se varmaan johtuu siitä etten lue idioottien viestejä, hehe :)

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Hah, kun voisikin sulkea osan pois. Ei pysty, tartteis varmaan käydä feministisellä uudelleenkoulutusleirillä!

Tuo pedofiilikortti tuli tosiaan ihan puskasta, luulin että se oli vaan Panun keksintöä. Mutta ei, totuus on tarua ihmeellisempää.