lauantaina, helmikuuta 02, 2008

Miehen ja naisen ero

Pettymys:
Otin profiilini 24:tä pois, kun en saa seuraa sieltä. Se oli siellä vajaan vuoden ja treffeille pääsin kolme kertaa. Yhden kanssa kävin kaksi kertaa treffeillä. Petyin treffipalstaan. Vaikka kuinka asiallinen olin. En vongannut koskaan seksiä, enkä ollut rivo muutenkaan. En todellakaan tiedä mitä naiset sieltä hakee.
hyviä miehiä suomi24:ssa:
Heippa! Olen käynyt kolmilla treffeillä palvelun kautta ja voin sanoa että kaikki tapaamani tyypit ovat olleet tosi ihania ja juuri sellaisia kuin olen profiilissani toivonut. Näin on käynyt vaikken ole edes kuvaa nähnyt. Tarjonta on mielestäni hämmästyttävän hyvää ja en yleensä tyydy mitenkään vähään. Tai sitten on vain käynyt tosi hyvä tsägä. Lisäksi miehet ovat vielä olleet minusta kiinnostuneita ja ollaan tapailtu uudelleenkin :) vähän niinkun vois ite vaan valita parhaat päältä :P

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aika hienosti saat käytettyä vastakkaisia ääripäitä korostaaksesi naisten pahuutta. Muutenkin tuo jatkuva anonyymin S24-keskustelupalstan lainaaminen on syönyt tämän blogin uskottavuutta ihan tarpeeksi.

Henry Laasanen kirjoitti...

Eikös tuo kerro enemmän kysynnästä ja tarjonnasta kuin pahuudesta. Joillakin vain on enemmän valinnanvaraa.

Ilkka kirjoitti...

Tota tarkoitushakuisuutta (vaikka sehän on mun ymmärtääkseni jutun juonikin tässä) olen ihmetellyt. Jos ei oteta tän blogin nimeä niin tosissaan nini sitten asia ok. Naiset on vittupäitä lienisi ehkä sellainen rehelluisenaito blogin nimi, ei tässä ole viimeisimpään pariin vuoteen ollut mistään tasa-arvosta kyse :) Naisarvostelua/naisvihaahan tää on enimmäkseen, pirun mielenkiintoista lueskella anyway.

Niin ja en kirjoittanut edellistä lausetta symppauspillun toivossa, mulla on Vortacin tavoin yksikseenelelyvaihe menossa, ei ole tarkoitus nyt vähään aikaan sekstailla kuin oman kätensä kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

"Tarkoitushakuisuutta"? Hah. Katso feministejä ja feminismiä, niin näet tarkoitushakuisuutta. Katso tänne, niin näet tärkeitä asioita, joista ei koskaan puhuta missään julkisuudessa tai kahvipöytäkeskusteluissa, ja joille ihmiset tuhahtavat, vaikka ne vituttavat miljardeja miehiä joka päivä.

Tämä blogi on harvinaisen puhdas mistään asenteellisuudesta tai tarkoitushakuisuudesta, vaikka sellainen olisi ihan poikaakin tässä nykytilanteessa.

Muuten, ovatko naiset todella niin tyhmiä, että tätäkin pitää näin epävarmasti luulotella:

"vähän niinkun vois ite vaan valita parhaat päältä"

Ai miten niin VÄHÄN ja NIINKUIN.. sehän on TOTAALISESTI ja JUURI NOIN.

Sinänsä hauskaa, että kerrankin joku idiootti eukko edes myöntää tuon suoraan ääneen - naiset (ihmisinä typerät ja surkeatkin) todellakin _VOIVAT_ vaan valita parhaat päältä, miehet (ihmisenä jalot, hyvät ja kunnioitettavatkin) joutuvat tyytymään kamaliin skitsoihin eukkoihin treffikumppaneikseen, jos nyt edes sellaisiltakaan saavat vastauksia.

Tässä maailmassa on naisten markkinat, ja käsittääkseni on oikeastaan aina ollutkin (vrt. "Huora on maailman vanhin ammatti", jossa selvästi tulee ilmi naisen seksuaalinen valta, heillä on sitä niin paljon (seksiä siis), että he voivat jopa myydä ylimääräistä, ja kysyntää riittää aina, toisinpäin ei riitä).

On vain tervettä, että joku akkakin vihdoinkin lausuu sen ääneen, vaikkakin noin tökeröllä ja teinimäisen nololla tavalla.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Tässä maailmassa on naisten markkinat, ja käsittääkseni on oikeastaan aina ollutkin"

Nimenomaan, eikä tämän tosiasian toteaminen ääneen ole mitään naisten "pahuudesta" saarnaamista, koska niin asiat vain ovat. Yhtä hyvin voisi puhua painovoiman "pahuudesta". On parempi unohtaa romanttinen hölynpöly, ja oppia elämään näiden tosiasioiden kanssa.

Henry Laasanen kirjoitti...

"Naiset on vittupäitä lienisi ehkä sellainen rehelluisenaito blogin nimi"

Hiukan ihmetyttää tuo kommentti juuri TÄMÄN postauksen kohdalla, koska lainattu naiskommentti antaa naisista varmaan positiivisimman kuvan, mitä pariin vuoteen on blogissa on ollut. Tuossahan nainen kehuu, kuinka ihania miehet ovat.

Sitten asia B, eli että miehiä on nettideiteissä vonkaamassa seuraa paljon enemmän kuin naisia - mihin postaus viittaa, ei mielestäni liity naisten pahuuteen millään lailla. Tuskin se naisten vika on naisille löytyy paljon kysyntää.