tiistaina, maaliskuuta 25, 2008

Iltalehti

Ristiinnaulitut:
Suomalaisen journalismin etujoukko 70-luvulla oli marxismi-leninismin nimeen vannovia stalinisteja. Helsingin Sanomissa ja Yleisradiossa toimittajien etujoukko on nyt siirtynyt marxismi-leninismistä viherstalinistien johtamaan homoseksualismi-feminismiin.

Tämä toimittajien etujoukko on julmempi kuin Jerusalemin papit 2000 vuotta sitten. Jeesus riippui ristillä vain yhden päivän, mutta ulkoministeri Ilkka Kanerva, eduskunnan "seksuaaliset häiritsijät" ja monet muut joutuvat ristille kuukausiksi tai eliniäksi pelkän mediapapiston kaunan vuoksi. Nykyisen mediapapiston julmuudelle ei löydy minkäänlaisia perusteita tai näyttöjä. Pelkkä usko riittää.
Olen mies - siis syyllinen.

Suhtautuminen naispomoon lähestyy "normaalia", vaikka Suomi onkin tasa-arvon junttila.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Poikavauva kuolee tyttövauvaa useammin

Anonyymi kirjoitti...

Tästä syystä naisen kannattaa hankkia itseään rumempi mies

Why gorgeous girls are happier with plain guys

Anonyymi kirjoitti...

Nuorten tyttöjen bimbo-peli järkyttää

Anonyymi kirjoitti...

Toimiikohan tuo myös toisinpäin? Luulenpa että paras lopputulos syntyy kun ollaan "samalla tasolla".

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Suomesta tekee tasa-arvon junttilan ainoastaan femujen, iltalehden ja muun median esittämä asenne. Kaikki pitäisi saada nyt heti, ja mikään ei kuitenkaan riitä.

Espoossa kunnan johtajista 55% on sitten naisia, mutta ynähtäneestä reaktiosta päätellen sitä pitäisi saada vieläkin ylemmäksi? Muissa kunnissa taas johtajia on 30-50% mutta ei näköjään kiinnosta selvittää tarkkaa osuutta, tai sitten kunnissa ei tiedetä kuka on johtaja ja kuka ei.

Eiköhän olisi parempi kun lopetetaan kokonaan tämä tasa-arvosta vouhkaaminen, kun näköjään kaikki siihen liittyvä on kuitenkin ihan perseestä. Tuonkin junttila-jutun viemän tilan olisi voinut käyttää johonkin hyödyllisempäänkin asiaan.

Anonyymi kirjoitti...

http://kemppinen.blogspot.com/2008/02/todistustaakka.html

Mikko Ellilä kirjoitti...

http://villea.blogspot.com/2008/03/kanerva.html

15.3.2008
kanerva
on taas Suomessa asiat hienosti. Katsoo päivän uusisuomi.fi meininkiä ja kommentoiduimmat palstaa: 90% koskee Ilkka Kanervaa.

Nyt on pakko maalailla vähän piruja seinille. Lehdistö on aikalailla vasemmiston hallussa ja nythän niillä vasta ammuksia riittääkin. Vanhasen kisun kirja todettiin lailliseksi. Kaikki tämä on julkista. Miehet tykkää naisista. Miehet haluaa pildeä. Tämä on ilmeisesti uusinta uutta suomalaisille.

Se että Kanerva haluaa pesää on riittävä syy vainota häntä ja kyseenalaistaa motiivit. Pitäisi erottaa tai jopa pistää vankilaan. Toisaalta, Tiitisen listaa ei tarvitse julkaista. Ei haittaa, jos on tehnyt maanpetoksen tai ilmiantanut toisia suomalaisia suurelle ja mahtavalle neuvostoliitolle. Mutta herranjumala jos lähetät kisulle tekstiviestin puttauksen toivossa, niin suurempaa naisen alistamista ei ole koskaan tapahtunutkaan. Rangaistukseksi suurin mahdollinen. Rikoksista edelle menevät vain talousrikokset ja autoilu. Joukkomurhan tämä ylittää helposti.

Hyvä Suomi! Nämä ovat tämänpäivän ongelmat! Jos mediassa ei muusta puhuta, niin muita ongelmia ei ole!

Silmät auki ja valot päälle.

- Ville A. - 14:37:00

Anonyymi kirjoitti...

iltiksen jutusta: "Suhtautuminen naispomoon lähestyy "normaalia", vaikka Suomi onkin tasa-arvon junttila."

mitähän helvettiä tuokin alaotsikko oli tekevinään kyseisessä jutussa..? lehdistön on ilmeisesti pakko saada joka juttuun näkökulma, jonka mukaan naispomous on jotenkin kauhean vaikeaa ja uhattua. jutussa haastateltu naispomohan korosti aivan muita puolia työstään kuin sukupuoltaan.

Anonyymi kirjoitti...

"mitähän helvettiä tuokin alaotsikko oli tekevinään kyseisessä jutussa..?"

Se oli feministitoimittajan feministiuutinen, joten jutun sisällöllä ja otsikolla ei tarvitse olla mitään tekemistä keskenään. Tai sisällöllä taikka otsikolla todellisuuden kanssa. Tosin niinhän se on muutenkin iltapäivälehdissä. Vastuu on täysin lukijalla.