keskiviikkona, maaliskuuta 12, 2008

Käykö flaksi

Montako miestä lähestyy teitä baari-illan aikana?
  • Keskiarvoisesti se on varmaan jtn kaks tai kolme. Joinain iltoina tulee puhtaat nollat, mut joinain iltoina sit voi hyvinki tulla 5-6
  • hmm riippuu todella paljon illasta ja yleisestä humalatilasta. eilen minua yritti lähestyä ehkä jopa 10 miestä, kaikki hirveässä humalassa täpötäydessä baarissa. yleensä määrä jää kuitenkin 0-2 kappaleeseen, nolla ei ole mikään harvinaisuus...
  • Keskiarvo taisi sinkkuaikoina pyöriä 2-3 nurkilla eli hyvänä iltana jopa 5 kännistä yritystä ja huonona iltana ei yhtään.
  • No siinä 2-6, liikkuu miten paljon olen liikkeessä.
  • Useimmiten kun baareissa olen niin saan koko ajan hätyytellä miehiä pois kimpustani, tai ainakin tuntuu siltä. Nyt viimeksi kun olin yökerhossa, niin taisi reilut kymmenen miestä tai enemmänkin yrittää lähestyä minua. Siis nyt laskin vain ne, jotka pyysivät minua tyyliin jatkoille jonnekin muualle.
  • Noh..Sanotaan vaikka että yleensä se on ainakin vähintään se 1, mutta muuten voi olla melkein kuinka monta vaan,sekin riippuu niin paljon tilanteesta ja missä on ja kenen kanssa ym..
  • Sellanen "normaali" saldo on 1-5 (jossa AINA mukana joku ylivanha örvelö).

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuollainen kysely on kyllä varmasti pahasti vinoutunut. Ne, joiden saldo on yleensä 0 tai korkeintaan känninen pukille yrittäjä, eivät varmasti vastaa. S

ama juttu jos kysellään palkkoja, niihin vastaavat ne, jotka tienaavat reilusti yli keskiarvon.

- Syltty

Arawn kirjoitti...

Minun saldoni on ollut yleensä 0, silloin, kun olen baarissa käynyt - enkä nyt laske niitä kertoja, joina olen ollut mieheni kanssa, sillä silloin saldo on ymmärrettävästi 0 (vaikka joitain kyllä isketään, vaikka olisivat selkeästi liikkeellä puolison kanssa... hmm...).

Henry Laasanen kirjoitti...

Keskustelusta poimittua - löytyisikö tuosta selittävä tekijä:

"Se miksi noinkin moni lähestyy minua illan aikana johtuu varmasti siitä, että viihdyn erinomaisesti tanssilattialla ja koska olen harrastanut tanssia koko elämäni, niin osaan todella tanssia. Jos taas olen yksin istuskelemassa baarin nurkassa, niin siltikin yrittäjiä on. En ole edes mitenkään poikkeavan kaunis tai mitään, mutta osaan pukeutua melko hyvin ja aina kun saan edes hieman alkoholia, niin itsevarmuuteni hipoo taivaita ja olen muutenkin erittäin seksuaalinen eli koskettelen ihmisiä puolihuomaamattani ja flirttailen paljon."

"Miesten kuten naistenkin on helpompi lähestyä niitä, jotka näyttävät ulospäinsuuntautuvilta ja iloisilta, olivat he sitten kauniita tai ei.

Tämä on niin totta. Olen joskus ihan tarkoituksella testannutkin tätä ja se toimii lähes aina. Jos lähellä on tyttöporukka ja olen oikein korostetun ulospäinsuuntaunut, puhelias ja iloinen, lähestyy joku jossain vaiheessa ihan varmasti. Kun taas olen vaitelias ja lähinnä keskittynyt kaljan kiskomiseen suljetussa kaveriporukassa, ei lähestymisiäkään juuri tule."

anu kirjoitti...

Aikamoisia lukuja jakelevat. Minä sanoisin Aran tapaan, että luku on useimmiten 0, joskus 1. Ja tuttujen/kavereiden kanssa jutustelua ei tietty lasketa.

Huhuista huolimatta kihlasormus ei oman kokemukseni mukaan lisää lähestymisyrityksiä, päin vastoin. Sen sijaan arkinen pukeutuminen ja jopa päässä oleva pipo saattavat sen tehdä.

anu kirjoitti...

Puolison kanssa oleminen ei aina tosiaan tarkoita satavarmaa nollailtaa. Joskus on käynyt niinkin, että känniääliö hyökkää selän takaa heti puolison kääntäessä selkänsä esim. vessaan mennäkseen, ja alkaa ehdotella, vaikka hyvin näki, että seuraa on.

Anonyymi kirjoitti...

"...koskettelen ihmisiä puolihuomaamattani ja flirttailen paljon."

SEKSUAALISTA HÄIRINTÄÄ!! ROSMOT RAUTOIHIN!! HYI MITEN ILJETTÄVÄÄ!!

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Keskustelusta poimittua - löytyisikö tuosta selittävä tekijä"

Ulospäin suuntautuneisuus on yksi sosiaalisen älykkyyden osa-alueista, ja se on mun mielestä merkittävin (mutta ei aina ainoa) tekijä joka selittää yksittäisten miesten suosion naisten keskuudessa. Naisilla se factori on todennäköisesti myös aika iso, mutta ulkonäkö vaikuttaa enemmän kuin miehillä.

Ja edelleenkin olisi todella kivaa nähdä jonkun näkevän vaivaa kattavien ja empiiristen kokeiden tekemisessä, eikä vaan tehdä valikoivia huomioita unohtaen kaiken muun toiminnan vaan todistaakseen oman pointtinsa (joka saattaa olla myös väärä) Itsekin vastailen täällä lähinnä omien havaintojen pohjalta.

Anonyymi kirjoitti...

Mun pointtini lähinnä oli, että ei menisi mieheltä läpi ilman tuollaista kirkumista tuo "puolihuomaamaton koskettelu" ja se, että "flirttailee paljon"..

Naisilla on raiskauskortti, jota käyttää, miehillä ei.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Mitä jos et napsisi keskusteluketjuista vain itseäsi miellyttäviä ja omiin tarkoituksiisi sopivia pätkiä, vaan laittaisit rehellisesti näytille koko ketjun?

Terveisin N24v, jota 6 vuoden melko tiuhan baarissa käymisen aikana on lähestynyt 2 (kaksi) miestä. Eli lähes aina lähestyjiä on pyöreät 0. Itseasiassa tuo Cosmon ketju vain vahvistaa käsitystäni siitä, että kaikki baarin miehet keskittävät huomionsa niihin pariin alfanaaraaseen ja yleistävät tämän pienen vähemmistön kokemukset koskemaan koko naissukupuolta.