tiistaina, maaliskuuta 04, 2008

Oi iloa, tasa-arvoa

Tasa-arvo vallan tavaksi.
Naistenpäivän kansallinen päätapahtuma, joka näkyy Kuntakanavalla koko maassa Bio Rex 7.3.2008 klo 14.00-16.00. Hyvä Ystävä, Toivomme vilpittömästi, että ehdit kanssamme juhlistamaan Naistenpäivää 2008 ja olet samalla läsnäolollasi tukemassa yhteistä pyrkimystämme tehdä Suomesta täysin tasa-arvoinen.
When Women Cheat.

Nörtti on joka viidennen unelmapuoliso.

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voimala esiintyminen sujui hyvin, vaikka, kuten odotettua, vastaanotto oli kielteinen. Ei nyt mitenkään raivokas, mutta selväksi tuli, etteivät ohjelman tekijät tai vieraat pitäneet siitä, että tästä tabusta nyt viimein keskustellaan.

Toki on aina syytä kriittisyyteen, mutta kun mitään ihmeempää vastaansanomista ei oikein osattu esittää, niin ei se oikein vakuuta.

Tämä kauneuskirurgi yritti tietysti ohjelmassa puolustella itseään ja ammattiaan, joten hänen mielistelynsä oli ihan ymmärrettävää, joskin läpinäkyvää. Pakkohan se oli hänenkin epäsuorasti myöntää, että kauneusleikkauksia naiset teettävät hyvin pitkälti miesten huomion saamiseksi. Miksi niitä muuten tehtäisiin juuri erotilanteissa niin paljon?

Toinen naisvieraista sotkeentui omassa päällepäsmäröinnissään niin, että jäi osin hieman epäselväksi, mikä hänen pointtinsa oikein lopulta oli. Kauneusleikkauksia tutkinut tohtori ei taas voinut mitään sille faktalle, etteivät hyvin koulutetuille ja menestyville naisille tavalliset duunarit tahdo kelvata. Niin se vain on.

Hyvää oli alun haastattelutuokio, ilman sitä ohjelman anti olisi jäänyt tässä suhteessa vähäiseksi. Sitä ei naistoimittajan huonosti peitelty ärtyneisyys onnistunut pilaamaan.

Kaiken kaikkiaan, hyvää julkisuutta tärkeälle kirjalle.

Anonyymi kirjoitti...

Henryn esiintymisestä huokui asiantuntemus ja rauhallisuus. Oikein vakuuttava ja tyylillä, sekä taidolla hoidettu televisioesiintyminen.

Anonyymi kirjoitti...

PUOLISOIDEN suhdeTARPEIDEN TÄYTTÄMINEN


Pravdan keskustelujen perusteella femut ovat vetäneet herneen tästä parisuhdekurssista, sanotaanhan siellä, että puolisoiden tarpeet ovat erilaiset.

anu kirjoitti...

Höh. Ei diplomi-insinööri ole automaattisesti nörtti. Kait se nyt vähän alastakin riippuu.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä, Henryn rauhallisuus ja asiantuntevuus on valttia. Ei ylisanoja, solvauksia, herneitä nenään yms. tiukassakaan tilanteessa. Varmasti monen katsojan päässä heräsi monta ajatusta. Hienoa Henry!

Kannattaisi Jormankin ottaa oppia. Hänellähän on selvästi ongelmia huumorintajussa, leppoisuudessa ja kritiikin vastaanottamisessa ja sen käsittelemisessä. Joskus hän on myös oikeassa, mutta sillä ei ole väliä jos "päämäärän" saavuttaminen ottaa moukkamaisuuden vuoksi askelia taaksepäin. Vapaussoturipuheet ja muut itsekehut antavat epäkypsän ja vastenmielisen mielikuvan.

Anonyymi kirjoitti...

"Vapaussoturipuheet ja muut itsekehut antavat epäkypsän ja vastenmielisen mielikuvan."

Kenelläköhän oli huumorintajussa puutetta?

Jos minulle tullaan netsissä haistattelemaan, niin saatan hyvin vastata samalla mitalla. Live is life, sitten.

Anonyymi kirjoitti...

Jorma - ton nolon räpätädin sua kohtaan heittämä solvaus on vain osoitus siitä, että olet toiminut oikein ja nostanut esiin faktoja, asioita ja totuutta, jonka tämä römpsäaivo olisi mieluummin suonut pysyvän salaisuutena.

Naisilla ja muilla olioilla, joilla ego on syrjäyttänyt ajattelukapasiteetin, on tapana koettaa tällaisissa tapauksissa murtaa miehen moraali, tuhota hänen itsetuntonsa, iskeä vyön alle ja ottaa kaikki aseet käyttöön.

Valitettavasti tällaisessa tekstipohjaisessa keskustelussa näkee liian helposti, kenellä on jotain oikeaa sanottavaa, ja kuka vain koettaa ampua asioita rehdisti, aidosti ja tunteella nostavia yksilöitä alas.

Kaikenlaisia reaktioita ja tyylejä tarvitaan - maltillista Henry ja Warren Farrell-tyyliä, raivokkaampaa ja karkeampaa Panu-tyyliä (jossa tosin on usein omat nerokkaat ja nokkelat hienoutensa), naisten kitinöistä täysin välinpitämätöntä "niin metsä vastaa kuin sinne propagandaa karjuu"-meikäläisen tyyliä kuin Jormankin mainiota yleensä maltillista ja pitkämielistä perustelua-mutta-jos-raja-ylitetään
-niin-täältä-pesee-samalla-mitalla-
tyyliä..

Miehiä on vieläkin liian vähän, jotta kriittinen massa voisi ylittyä tässä asiassa, mutta yhä useampi mies (niinkuin yllättävän moni nainenkin) alkaa jo heräillä näille asioille ja ymmärtää, mistä tässä puhutaan .. elämänsä ensimmäistä kertaa heillä on kokemus siitä, että heidän vuosikausia kestämiään ja kärsimiään vitutuksia ja ongelmia tuodaankin yhtäkkiä esille, jopa valtamedioissa!

Se rohkaissee monia miehiä sanomaan "NYT RIITTÄÄ" sekä "RAJANSA KAIKELLA", sekä katsomaan eukkojensa ja muiden akkojan tuittuilua ja säksätystä aivan avoimin silmin ja näkemään mitä se todella on, kaikkinensa..

Olen aika varma, että moni mies kauhistuu havaitessaan, millaisia demoneja naiset pystyvät pahimmillaan olemaan, ja millaisia suurin osa heistä on kautta aikojen ollutkin, mutta vaan peittänyt sen tehokkaasti viehkeydellään ja sulokkuudellaan (jota tosin ei nykyään näe kuin vanhoissa elokuvissa).. ja modernimpina aikoina meikeillä ja seksuaalisella provokaatiolla..

Jos ihmiset joisivat vähemmän alkoholia, tekisivät vähemmän monotonista 8-16-palkkaorjatyötä ja ajattelisivat sekä havainnoisivat maailmaa ja yhteiskuntaa enemmän television rutiininomaisen ja tylsistyneen tuijottamisen sijasta, muutos pääsisi valtaan varsin nopeasti.

Ei tarvita suurta neroa lopulta oivaltamaan, miten miehiä on sorrettu, riistetty ja kusetettu kaikin kuviteltavissa olevin tavoin kautta koko historian, ja näkemään, millaista pakkopaitaa miesten ylle ollaan sovittamassa kaikilla "älä koske sukuelimiäsi tai menet vankilaan"-laeilla, pedofiliasyytöksillä, 'luokattomuus'väitöksillä ja muulla roskalla, joka vielä toistaiseksi uppoaa kansaan kuin marmeladihillo itseään lohduttavaan feministiin.

Mitä enemmän nuo änkyrät kitisevät, sitä paremmin tiedämme rattaidemme kulkevan..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Oli muuten tarkoitus vielä samalla kehaista Russin hyviä kirjoituksia ja keskeisten pointtien esiintuomista mitä viihdyttävimmin ja rehellisimmin.

Aitous on se asia, joka minua ilahduttaa niin monen kirjoittajan tekstissä täällä .. ja voitte olla varmoja, ettei 'drjones' kuulu näihin moniin.

(liekö sama taho joka kutsuu itseään drphilliksi.. jostain syystä joillakin on päähänpinttymä tohtoreista.. nyt jos mietimme, ketkä yleensä kiihottuvat tohtoreista ja lekureista.. hmm.. miehet vai naiset? :))

Kirjoittaisin mielelläni täydellisen listan minua ilahduttaneista kirjoittajista täällä, mutta muistikapasiteettini pitäisi vaihtaa uudempaan, sillä se pätkii liikaa jotta tehtävä voitaisiin kunnialla suorittaa loppuun vailla merkittäviä virheitä ja puutoksia.

WTF on myös kunnostautunut lähiaikoina mainiosti - usein huokaan suorastaan helpotuksesta, kun havaitsen, ettei mun tarvitsekaan paasata ihan kaikkea, koska tänne on moni urhea totuuden puolella oleva (ja yleistä mielipidettä vastavirtaan kahlaava) yksilö kirjoittanutkin jo paljon ja vallan mainiosti..

Näin se peli etenee mainiolla yhteistyöllä! Femakoilla alkaa olla kovat ajat täällä blogissakin, kun solvaukset eivät enää toimi, kun sensurointipyyntöjä ei noteerata, kun ihmisiä ei voikaan hiljentää, kun kommenttiosastoa ei voikaan täältä poistaa, kun he eivät voikaan käyttää seksuaalista valtaansa täällä hyväkseen, kun he eivät voikaan ehdottaa kirjoittajien pomoille heidän erottamistaan tai heidän ISP:illeen heidän nettiyhteytensä katkaisua, tai tehdä virallisia tekaistuja raiskaus- tai pedofiliasyytöksiä, väittää että joku meistä on jonkun heistä lapsen isä, spämmätä aluetta kuoliaaksi tai pelkästään komentamalla saada ihmiset olemaan samaa (valheellista) mieltä heidän kanssaan..

Hm, varmasti unohdin jotain merkittäviä feministien ja muiden luupäiden yleisesti käyttämiä metodeja 'keskustelussa' ..

Niin, sen verran piti vielä jatkaa tuota tekstiä, että feministien ja muiden epätasa-arvoa kannattavien, alhaisten nuljaskojen kovat ajat tarkoittavat siis myös sitä, että jokaiseen heidän hatusta tai ilmasta tempaisemaansa syytökseen, väitteeseen tai toteamukseen löytyykin vastaväitteitä perusteluineen, lähdeviitteitä, jne.. sekä iso määrä järkeviä ihmisiä, joille nuo nuljaiset räkäklimpulat eivät kykene laittamaan jauhoja suuhun missään määrin..

Täällä ei enää nielläkään naisen esittämää väitettä sellaisenaan, vaan se kyseenalaistetaan, jos se vaikuttaa oudolta tai virheelliseltä, valheelta tai väärältä syytökseltä, jne..

Joten ehkäpä jossain vaiheessa tuo 'vastapuoli'kin oppii sen, että ainoa todellinen vaihtoehto heille lopultakin on se, että he alkavat sivistyneesti keskustelemaan asioista kertomalla jokaiselle väitteelleen loogiset perustelut, ja ainakin harkitsevat mielensä muuttamista, jos täällä perustellaankin heille aivan vastakkainen asia paremmin..

Sitä odotellessa, kyllä tämä tästä pikkuhiljaa .. feministiseen, ennen niin sileään ja läpäisemättömään valheiden muuriin on nyt ilmestynyt halkeamia..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Naistenpäivä.. onko olemassa miestenpäivä?

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Naistenpäivä.. onko olemassa miestenpäivä?"

Eikös se perinteinen vastaus tähän ole, että vuoden kaikki muut päivät olisivat miestenpäiviä. Eli tällä kertaa olisi 365 miestenpäivää. Kumma kun se ei vain missään millään lailla näy.

Anonyymi kirjoitti...

Äitienpäivät ja naistenpäivät ja ystävänpäivät ovat kortti- ja kukkakauppiaiden keksintöä, samoin joulu, pääsiäinen ja muutamat muut. Juhannusta ei tarvinnut keksiä. Se on ollut, on ja tulee olemaan hamaan iankaikkisuuteen lisääntymisen riemujuhla.
Peräkylän pappi

Anonyymi kirjoitti...

ystävänpäivä kyllä varmaan keksittiin yksinäisten lasten kiusaamista varten. ainakin meidän ala-asteella alettiin jo viikkoa ennen askarrella kavereille ystävänpäiväkortteja, sitten ne laitettiin koulun aulassa oleviin väliaikaisiin kirjelaatikoihin ja jaettiin ystävänpäivänä vastaanottajilleen. itse sain aina paljon kortteja, mutta mahtoi olla kurjaa olla se vähemmän suosittu oppilas joka ei saanut yhtään tai juuri yhtään. jotkut luokan hyväätarkoittavat tytöt tekivät ystävänpäiväkortin luokan kurjimmalle atm:llekin, mutta kertoivat toki jälkeenpäin henkilölle itselleen tehneensä kortin "koska sä et kuitenkaan muuten olis saanu keltään".

Anonyymi kirjoitti...

"ainakin meidän ala-asteella alettiin jo viikkoa ennen askarrella kavereille ystävänpäiväkortteja"

Taidat olla aika nuori. Meikäläisen kouluaikoina mistään ystävänpäivästä ei ollut puhettakaan.

Anonyymi kirjoitti...

jorma, 26 v.

Anonyymi kirjoitti...

tikka: "itse sain aina paljon kortteja"

Juu, aivan varmaan sait.

tikka: "mutta mahtoi olla kurjaa olla se vähemmän suosittu oppilas joka ei saanut yhtään tai juuri yhtään"

Tämä ei kuitenkaan sinun maailmaasi järkyttänyt.

tikka "jotkut luokan hyväätarkoittavat tytöt tekivät ystävänpäiväkortin luokan kurjimmalle atm:llekin"

Mutta sinä tikka et ollut noiden hyväätarkoitavien tyttöjen joukossa...

No ilmeisen nuoresta iästäsi huolimaata on feminismi päässyt pahasti pöhöttämään ajatusmaailmaasi ja vääristämään maailmankuvaasi.

Arawn on myös nuori, mutta ei hän sentään ole noin pökkelö kuin sinä tikka

Anonyymi kirjoitti...

"Eikös se perinteinen vastaus tähän ole, että vuoden kaikki muut päivät olisivat miestenpäiviä. Eli tällä kertaa olisi 365 miestenpäivää. Kumma kun se ei vain missään millään lailla näy."

Ainiin.. miesten päivä on harmaata puurtamista, ei eroa mitenkään muista päivistä - mutta NAISTEN päivä on massasta poikkeava värikäs kukoistus kaikkine yksilöllisine upeine piirteineen, joita on koko kuningaskunnan kumarrettava ja kunnioitettava! (tulipas paljon k-sanoja)

Sinänsä siis ihan tyypillistä miesten sortoa, ei mitään ERILLISTÄ päivää .. ei mitään erikoista arkipäivän piristystä orjille.. öh, miehille.

Ihan niinkuin häät... sen nimi on holy MATRImony.. hääbiisin nimi on "Here comes the BRIDE" ..

Ja nainen on se yksilöllinen, upea, kukoistava, valkokaapuinen, kirkkaasti hohtava kaikkien katseiden kerääjä-kaunotar (mikähän tämä k-kirous oikein nyt on :) - en tee tätä tahallani)..

Mutta miten on mies pukeutunut? Loistaako hän? Onko sulhanen myös yhtä uljas ilmestys kuin morsian? Hohtaako, kimaltaako ja kiilteleekö hänen pukunsa kuin kultainen krumeluuri kuninkaan kaulassa? (voi argh, kohta alan boikotoimaan k-sanoja)

Ei. Sulhanen on pukeutunut TISMALLEEN samanlaiseen, mitättömän synkkään/harmaaseen/mustaan smokkiin, jollaiset KAIKILLA MUILLAKIN MIEHILLÄ on päällä koko salissa. Jos nainen päättääkin viime hetkellä vaihtaa miestä, senkus vaan ottaa toisen smokkipukuisen yleisöstä, ja kukaan ei huomaa mitään eroa.

Jos kerran hääseremonioissa toimitaan näin, ja muutenkin maailmassa, niin miksei sitten mies/nais-päivän suhteen.. ihme, että on sitte kuitenkin ISÄNpäivä ja äitienpäivä - miksi siinä ei sanota, että isällähän on kaikki 364 päivää itsellään?

Jos on kaikki päivät, ei ole mitään päivää. Päivien 'erikoisuudella' ei ole mitään merkitystä, jos ne eivät eroa toisistaan. Naisten päivä erottuu, miehillä ei olekaan sellasta.

Miehet ovat harmaata massaa, nainen on yksilö. Näinhän se on 'aina' ollut , mutta jo on perkele, jos se vielä tulevaisuudessakin on näin - sitten kyllä inkarnoidun vaikka Neptunukselle mieluummin - mutta sitä ennen aion tehdä kaiken voitavani edistääkseni miesten oikeuksia ja oikeaa, todellista tasa-arvoa miesten ja naisten välillä tällä planeetalla.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"ihme, että on sitte kuitenkin ISÄNpäivä ja äitienpäivä - miksi siinä ei sanota, että isällähän on kaikki 364 päivää itsellään?"

Sillä halutaan korostaa isien velvollisuuksia, oikeuksiahan heillä ei ole.