maanantaina, maaliskuuta 10, 2008

Taiwan - kuulostaako tutulta?

Taiwan's women haters - 'home boys' They spend their time at home on the Net playing computer games and complaining about women:
It is not so much that they hate women, the young men say; it is just that women ignore, reject or betray them.

Mr Hsu Wen-hsiung, a bespectacled 26-year-old office worker who took part in the anti-couple demonstration last December, complained that women never had the patience to get to know him or allow him to show his good nature and sense of humour in a relaxed atmosphere.

'You spend so much time on the Internet that you don't get to know women, and then failing to find a girlfriend, you go back to the Internet,' he said. 'It is a vicious cycle.'

"The more a nice guy tries to act positively, the more he gets turned away", wrote one man who identified himself as Hsuan in a popular anti-couple chat room.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lähestymiskieltoa uhmannut riehui ex-vaimonsa kodissa
07.03.2008 07:12


Lähestymiskiellon entisen puolisonsa kotiin hankkinut mies riehui rajusti keskiviikkoiltana Nimismiehenpellossa Espoossa.

Mies tunkeutui iltakymmeneltä entisen vaimonsa kotitaloon rikkomalla ulko-oven lasin. Nelikymppinen mies iski vasaralla sirpaleiksi perheen taulutelevision, mikroaaltouunin, useita ikkunoita sekä muuta omaisuutta.

Nainen joutui pakenemaan kolmen lapsensa kanssa talon yläkertaan, jossa perhe piilotteli välikohtauksen ajan. Nainen ja lapset selvisivät tapauksesta vahingoittumattomina.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä vahingontekona.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi, mikä tuon uutisen funktio on tässä blogissa?

Anonyymi kirjoitti...

Tässä blogissa on tapana kyseenailaistaa naisten itseoikeutettu uhrin asema, tämä luonnollisesti pelottaa tiettyjä tahoja. Vastareaktio on ihan luonnollinen.

Tätähän voisi tietty myös tarkastella toisesta näkökulmasta: ex-vaimo vie lapsen, talon ja taulutelkkarin. Mies romahtaa henkisesti ja sortuu väkivallan tielle. Mies onkin uhri!

Anonyymi kirjoitti...

Varmaan nainen itseasiassa hyökkäsi miehen kimppuun, hakkasi hänen jalkojaan ja nyrkkejään itseensä. Näin toimienhan lapsen etu on turvattu paremmin, eikö niin: hakattu ämmä ei enää rutise turhia vaan ymmärtää pitää turpansa kiinni. Sellaisesta kuitenkin ikävät sosiaaliäijät ja tuomarismiehet antavat joskus epäreilusti lähestymiskieltoa.

Alla olevassa uutisessa nainen on kenties julmasti ja vailla viisasta harkintaa saapunut samaan asuntoon miehen kanssa. Kenties jopa törkeällä tavalla hyväksikäyttäen miehen rahoja asunut hänen kanssan yhdessä rikkoen jo pelkästään näin miehen oikeuksia, ja siten alistanut miehen tähän törkeään väkivallan tekoon. Sikamainen nämmä!!!

Se, miksi on kenties syytä katsoa näitä uutisia on se, että tällä palstalla nainen kuvataan (esimerkiksi Laasonen ja Vortec) niin, että "nainen" ole muuta kuin kasvoton kohde, femakko, hullu separatistifeministi joka vain haluaa alistaa miehen.
Kaikki ikävä ja harmillinen (kuten baarissa ein sanominen) mitä kaikille suomalaisille miehille tapahtuu on näiden hullujen akkojen, lesbofeministien ja sosiaaliakkojen syytä. (viittaus aikaisempiin keskusteluihin)

Tällä palstalla naisen kuvaus yleistetään näissä kirjoituksissa kummallisella tavalla: nuo ääri-ilmaukset koskevat kuitenkin myös kummityttöänne, omaa tytärtänne, omaa äitänne ja omaa mummoanne, Siwan kassaa ja balettitanssijaa, cp-vammaista opettajaa, nuorta raskaana olevaa naista ja sairaanhoitajia jotka teitä hoitavat.
Keskusteluissa tehdään kuvaa "naisesta" joka ärsyttää miestä niin, että hänen on aivan pakko sijoittaa nyrkkejä ja erilaisia teräaseita ja luoteja "naisen" kehoon.

Siksi kannattaa lukea tämäkin uutinen, ja miettiä asioita:


Nainen pahoinpideltiin törkeästi Espoon Kilossa
10.03.2008 13:57


Noin 40-vuotias mies pahoinpiteli törkeästi samanikäisen naisen Espoon Kilon Puistomäessä. Väkivallanteko tapahtui lyömällä ja potkimalla yksityisasunnossa.

Koska pahoinpitelijän tilillä oli vain vähän aikaa sitten vastaavanlainen rikos, tekijä on edelleen poliisin hoteissa ja hänen vangitsemistaan harkitaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Se, miksi on kenties syytä katsoa näitä uutisia on se, että tällä palstalla nainen kuvataan (esimerkiksi Laasonen ja Vortec) niin, että "nainen" ole muuta kuin kasvoton kohde, femakko, hullu separatistifeministi joka vain haluaa alistaa miehen."

Ei, ei se noin ole. Naisissa ei sinänsä ole mitään vikaa, ongelma on feministisessä politiikassa, naistutkimuksessa yms., jotka estävät tasa-arvon toteutumisen.

"Kaikki ikävä ja harmillinen (kuten baarissa ein sanominen) mitä kaikille suomalaisille miehille tapahtuu on näiden hullujen akkojen, lesbofeministien ja sosiaaliakkojen syytä."

Ei. Nyt sotket toisiinsa tasa-arvokeskustelun ja ihmissuhdekeskustelun. Nämä ovat kaksi eri asiaa. Tasa-arvoon on miehilläkin oikeus, vaikka se kuinka feministejä ärsyttäisi. Siinä suhteessa on vaadittava yhteiskunnallisia muutoksia, jotta myös miesten oikeudet tulisivat huomioiduksi tasa-arvoisesti.

Ihmissuhdekysymys on ihan erillinen asia. Naisilla on parisuhdemarkkinoilla seksuaalista valtaa, kuten Henry on osoittanut. On ylemmän, keskitason ja alemman tason miehiä. Tämä nyt vain on tilanne, joka meillä on käsissämme, eikä se siitä muuksi muutu, joten on viisainta sopeutua siihen ja yrittää maksimoida oma menestyksensä.

Anonyymi kirjoitti...

Ja niinpä sitten tulet huutelemaan tänne, luuletko että teet Vortacille muuta kuin vahvistat hänen ennakkokäsityksiään naisten fasistisesta pahuudesta.

Anonyymi kirjoitti...

Alkaako alahuuli väpättää vai mikä ihmeen vastaus tuo oli?

Viestini siis mielestäsi osoittaa Vortecille että on olemassa "naisten fasistinen pahuus"? Kun siis yritän osoittaa, että naisten leimaaminen tuottaa kasvotonta väkivaltaa?

Fasistinen pahuus on jotakin joka on meissä kaikissa, miehissä ja naisissa. Se aktivoituu, kun ei ole olemassa esteitä mielivaltaiselle vallankäytölle ja kun leimataan esimerkiksi joku ihmisryhmä "femakoiksi", neekereiksi, huoriksi, juutalaisiksi tai jollakin muulla tavalla koetetaan ilmoittaa että kyseessä on joku "oikeasta" poikkeava kohde, alempi. Silloin väkivallan käyttäminen ja siihen yllyttäminen on hyvin helppoa.

Kysynkin, kuka tällä sivustolla tuottaa ja minkälaisia ennakkokäsityksiä?

Anonyymi kirjoitti...

"Kysynkin, kuka tällä sivustolla tuottaa ja minkälaisia ennakkokäsityksiä?"

Sinä levität feminististä miesvihaasi.

Panu kirjoitti...

Fasistinen pahuus on jotakin joka on meissä kaikissa, miehissä ja naisissa. Se aktivoituu, kun ei ole olemassa esteitä mielivaltaiselle vallankäytölle

Tämä on aivan totta. Suuri osa naisista on nuorina seksuaalisen haluttavuutensa ansiosta tilanteessa, jossa ei ole olemassa esteitä mielivaltaiselle vallankäytölle. He pitävät mielivaltaisen vallankäyttäjän asemaa normaalina, ansaittuna asemanaan. Kun tämä asema rupsahtamisen myötä menee ja heitä aletaan kohdella ihmisinä, he kokevat sen hirveänä epäoikeudenmukaisuutena. Tästä syntyy feminismi.

Panu kirjoitti...

Suuri osa naisista on nuorina seksuaalisen haluttavuutensa ansiosta tilanteessa, jossa ei ole olemassa esteitä mielivaltaiselle vallankäytölle. He pitävät mielivaltaisen vallankäyttäjän asemaa normaalina, ansaittuna asemanaan.

Lisätään vielä, että kyllä tämän aseman voisi ansaitakin. Vanhoissa Usenet-keskusteluissa ehdotettiin naisille seksivelvollisuutta, kuten miehillä on asevelvollisuus. Kun tyttö olisi vuoden ollut valtionbordellissa ATMien ja hampaattomien spurgujen pantavana, sen jälkeen hän olisi täysin ansainnut sen vallankäyttäjän asemansa.

Anonyymi kirjoitti...

"Fasistinen pahuus on jotakin joka on meissä kaikissa, miehissä ja naisissa. Se aktivoituu, kun ei ole olemassa esteitä mielivaltaiselle vallankäytölle

Tämä on aivan totta."

EIKÄ ole. Muuten se aktivoituisi aina kun siihen suinkin on tilaisuus. Minä en ole anonyyminakaan nettikeskusteluissa epäreilu tai viheliäinen, vaikka mikään ulkoinen ei minua estä.

Minä haluan pyrkiä hyvyyteen, joten haluan lähtökohtaisesti kohdella kaikkia ensisijaisesti hyvin, hyvyydellä, ilolla ja aidolla läsnäolollani jne. Mutta jos sitten joku alkaa tunkemaan sontaa kasvoille, reagoin siihen sitten myös vastaavasti.

Toki meikäläisessäkin 'pahuutta' on, sikäli kuin pahuutta on edes olemassa (hyvyyden puutettahan se vain on), siis puutteita, keskeneräisyyksiä, kehittämättömiä puolia ja luonteenpiirteitä..

Mutta jos olisit(te) oikeassa, silloinhan jokaikinen ihminen olisi läpeensä paha aina kun tilaisuus sen sallii. Ei olisi kenelläkään kunniaa tai omatuntoa, kenelläkään ei voisi olla aitoa hyvyyttä, jne.

Vaikka tämän planeetan kehitys onkin pahasti vääristynyt ja taantunutkin henkisessä mielessä rankasti, ei silti voida sanoa, että kaikissa asuu fastistinen pahuus, joka vain odottaa ulospääsyä.

Tietenkin valta turmelee, jne. ja siksi kenelläkään ei pitäisi olla valtaa niin paljon kuin naisilla nyt on. Olen kyllä siihen rajaan samaa mieltä, että naisetkin ovat vain entisiä miehiä, jne.. eli samaa porukkaa tässä sikäli ollaan, kun ymmärretään reinkarnaatio todeksi. Nykyinen nainen voi olla entinen ATM - ja nykyinen ATM taas entinen fasistinen nainen.. osuva kohtalo, siis, vai mitä?

On paljon ihmisiä, joiden mielen täyttää synkkyys ja vihamieliset ja tuhoavat ajatukset, mutta heissäkin on jossain kaiken kuonan alla jotain hyvää.

Tätä on hyvin vaikea kirjoittaa, mutta totuuden nimissä se on ääneen sanottava; jopa änkyrimmissä telkatjurekkakuskilesbofeminatseissa on jotain hyvää kaiken kuonan ja loan alla, jonka he ovat siihen päälle kehittäneet. Jos siihen pystyisi jotenkin vaikuttamaan.. No, vaikeatahan se on.

Mutta pointtini on, ettei noin voi yleistää - esim. jos katsot Zen-mestareita tai valaistuneita pyhimysiä, voitko todella vajavaisempana oliona sanoa, että hänessä on sisällänsä fasistinen pahuus, joka vain odottaa puhkeamistaan?

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Tosin tästä olen samaa mieltä: Suuri osa naisista on nuorina seksuaalisen haluttavuutensa ansiosta tilanteessa, jossa ei ole olemassa esteitä mielivaltaiselle vallankäytölle. He pitävät mielivaltaisen vallankäyttäjän asemaa normaalina, ansaittuna asemanaan. Kun tämä asema rupsahtamisen myötä menee ja heitä aletaan kohdella ihmisinä, he kokevat sen hirveänä epäoikeudenmukaisuutena. Tästä syntyy feminismi.

Jep, näin se on - ja on sen verran ytimekkäästi ja hyvin tiivistetty ja kirjoitettu, että laitankin sen talteen mappiini, jossa onkin melko nivaska tätä aihetta koskevia tietoja, lainauksia, puheenparsia ja vastaavia nerokkaasti tiivistettyjä kiteytyksiä tästä aiheesta.

Kiitoksia, Panu!

- Vortac