lauantaina, huhtikuuta 05, 2008

Autonominen tiedekunta

Kampuksen vallattu talo sotkettiin täydellisesti.
Jyväskylän poliisin rikoskomisarion Markku Latvalan mukaan valtaajat ehtivät töhriä rakennuksen seinät kauttaaltaan.
Autonomisen tiedekunnan blogi: töhrimisestä:
Mediassa on julkaistu kuvia pelkästään graffittitaiteesta, joka on leimattu töhryksi. Talossa oli kuitenkin muutakin toimintaa, oheessa on kuvia joita ei mediassa näy. Osa valtaajista koristeli taloa parhaaksi katsomallaan tavalla, oheessa kuvia eräästä huoneesta jonka media jätti yllätys yllätys täysin huomiotta.

Näitä kuvia et tule näkemään valtamediassa. Huomiota koeteaan nyt kiinnitt'tää töhrimiseen ja ilkivaltaan, vaikka valtauksessa oli kyse jostain aivan muusta. Kuvissa näkyvä taide ei vauroita taloa millään tavalla eikä kyse ole ilkivallasta.

9 kommenttia:

Paavo kirjoitti...

media on hälyttävän puolueellinen. esimerkiksi timon pahoinpitelyistä kirjoitettiin kyllä puukotukset ja raiskaukset, mutta valtamediassa ei julkaista timon kirjoittamia runoja tai novelleja.

on se väärin.

töhryjä vaan julkaistaan, kun valtaajat ovat spreijanneet merkittävää taidetta yksityisen omistajan kiinteistön seinille.

Anonyymi kirjoitti...

Äläs nyt Paavo, kyllähän AT *luuli* että talo on kaupungin omistuksessa...mikä tietysti oikeuttaa haukkumaan kyttiä natsisioiksi, senkin jälkeen kun tulee tietoon oikea omistaja.

Toivottavasti teinipeelot saavat kirveestä.

Anonyymi kirjoitti...

Näköjään valtaajien oman blogin kommenttiosasto joutui tagien ja töhryjen kohteeksi ;)

Sietävätköhän bloggaajat tuota vaihtoehtoista blogikulttuuria?

Anonyymi kirjoitti...

Ohessa linkki "tagattuun" keskusteluun:

http://tinyurl.com/6lshss

Anonyymi kirjoitti...

Jahas, kuten arvata saattaa, autonominen tiedekunta ei tykkää tageista keskustelupalstoillaan ja nyt ne kaikki töhryt on siivottu pois.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä nää jutut kuuluu ihmissuhteisiin

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on ehkä sitä Laasasen huumoria. Sen sijaan, että Laasanen ottaisi analyyttisen näkokulman tämänkaltaisiin yhteiskunnallisiin ilmiöihin, joissa on jotain syvempää kuin nuorten teiniangstailu, Laasanen vain naureskelee sivussa. Tälläinen naureskelu nakertaa hänen uskottavuutaan vakavasti otettavana yhteiskuntatietelijänä.

Anonyymi kirjoitti...

Hm, kaksi kirjoittajaa ja anonyymiparvi.

En oikein ymmärrä koko talojuttua.. siis mikä pointti moisessa on, miten tuo liittyy blogin aiheeseen (tosin eiväthän monet muutkaan blogientryt liity), ja mitä väliä jos joku piirtelee johonkin? No, töhertely on tietenkin typerän näköistä, mutta ei se käsittääkseni ketään tapa, että joka paikka ei ole kliinisen näköinen.

En oikein pääse käsiksi tähän juttuun, siinä ei ole mulle oikein mitään tarttumapintaa, nousee vain paljon kysymyksiä .. siis mun näkökulmastani koko juttu on aivan turha molemmin puolin; sekä töhertely ja muu kökköily on jotenkin pointless (vai mitä sen on tarkoitus rakentaa?), mutta myöskin siitä kiihkoileminen ja sen silmitön tuomitseninen ja vihastuminen on jotenkin täysin käsittämätöntä. Kyseessä on joku typerä TALO, ihmisten rakentama tekele! SEN kohtalosta huolestutaan, mutta ketään ei kiinnosta kodittomat kadulla tai miesten ongelmat ympäri maailmaa. Elämällä ei ole ikinä mitään arvoa (paitsi tietenkin naisten elämällä), mutta talot kyllä nostetaan huolestumisen kohteeksi.

Hyvin taas menee tässäkin yhteiskunnassa.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Jahas, kuten arvata saattaa, autonominen tiedekunta ei tykkää tageista keskustelupalstoillaan ja nyt ne kaikki töhryt on siivottu pois.

No jopas ensin vaaditaan tuota AT:tä putsaamaan tagit. Sitten kun se putsataan niin taas ei kelpaa. Otappa sitten selvää mikä on oikein mikä väärin.

Mitä nää jutut kuuluu ihmissuhteisiin

Luonnollisesti niin että kyseessä on viher-hippi-homo-stalinisti-vegetaristi-vasemmistoluusereista . Pitäähän tälläkin blogilla olla suuntaus kunnossa. Itse odottelen innolla milloin Henry päättää alka kirjoittamaan "poliittisesti väärin" maahanmuuttajista.

Ja joo jottei kellekkään jää epäselväksi ei toi nyt ihan asiallista ollu sotkea noita paikkoja. Silleen sormea heristän sinne Jyväskylän suuntaan.