torstaina, toukokuuta 22, 2008

Lentävä feministi -kirja

Lainaus kirjan sivulta 234, miesliikkeen kulta-ajalta:
Vuonna 1992 Bert Bjarland järjesti - - kaksikielisen viikonloppuseminaarin "Fuck and go?" -- Osallistujia houkuteltiin seminaariin tällä tavoin:

"Työpajassa jokainen kulkee initaatiotunnelin lävitse.

-- Lauantaina me jatkamme toisilla initaatioriiteillä. Muun muassa valmistamme oman ruokamme ja syömme sen rituaalisesti. Päivä päättyy saunarituaaliin. Sunnuntaiaamuna, kirkonkellojen soidessa, me tanssimme shamanistisia tansseja. Lopun sunnuntaita me omistamme miehisella seksuaalisuudellemme.

Initaatiotunneli -- on rakennettu suureksi vituksi. Sen läpi astutaan mustaan muovitunneliin, jonka lattia on peitetty kivillä, vaahtomuovilla ja perunalastuilla. Kun osallistuja on kömpinyt tunnelin läpi, hänet ottaa toisessa päässä vastaan kätilö Bert --.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voin vaan kuvitella kuinka hauskaa Bertillä on jälkeempäin ollut kun hän miettii, että kaikenlaiseen hassutukseen ne ihmiset lähtevätkin mukaan.

Panu kirjoitti...

Kun meikä liittyi Bertin ylläpitämälle Man-keskustelulistalle, jota Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan miesjaosto sponsoroi, niin siinä tuli herralle hikiset paikat. Hän tiesi minut siihen asti vain suomenruotsalaisen vasemmistolehden vakioavustajana, ja uskoi varmaan saavansa lisää jees-miehiä tuekseen. Se oli varmasti Bjarlandin sedän elämän epämieluisimpia yllätyksiä. :D

Mies on tietysti pahimman sortin vastenmielinen ja arrogantti profemmari, joka esittää sivistynyttä ja mukavaa setää tasan niin kauan kuin feminismiä ei kyseenalaisteta. Feminismin kyseenalaistamiseen hän osaa vastata ainoastaan käskemällä opponenttia hakeutumaan hoitoon.

Bert paiskasi minut kolme kertaa ulos Man-listalta, viimeisellä kerralla ilman mitään selkeää perustetta. Listan muut jäsenet panivat vastalauseensa, ja Janne Vainio totesi, että Panu viskattiin mäkeen sijaiskärsijänä, koska Bert ei uskaltanut antaa fuduja Pasi Malmille. Sillä kertaa Pasi Malmi nimittäin oli se henkilö, jonka viattomat mutta kriittiset kysymykset kaivoivat maata Bertin alta, mutta koska Pasi oli saanut jonkin verran naistenlehtijulkisuutta, häntä ei voinutkaan heittää pellolle.

Kun ilmeni, että meikäläistä ei voitu pitää listan ulkopuolella, Tanen politrukit, jotka olivat jo aikaisemmin panneet Bertin hiostamaan ja uhkailemaan minua yksityisillä sähköposteilla, tekivät jutusta johtopäätöksensä, eli sulkivat koko listan melko tarkkaan kaksi vuotta sitten. Listan arkisto löytyy osoitteesta

http://www.kaapeli.fi/hypermail/man/

ja siellä voi tutustua tapahtumien yksityiskohtiin sekä Bertin persoonallisuuteen.

Panu kirjoitti...

Voin vaan kuvitella kuinka hauskaa Bertillä on jälkeempäin ollut kun hän miettii, että kaikenlaiseen hassutukseen ne ihmiset lähtevätkin mukaan.

Kuule, kyllä Bert ihan oikeasti uskoo hassutuksiinsa. Siitä olen täysin vakuuttunut.

Anonyymi kirjoitti...

Spartalaiset rituaalit oli parempia.

Anonyymi kirjoitti...

Eräs feminismin huimimpia saavutuksia on se, miten yliopistoissa harjoitettava Baphometin kumartelu "M'gawa niktimba!" -huutojen säestyksellä muuttuukin reaalipolitiikkaan heijastuessaan "tieteellä saavutetuiksi tuloksiksi", joita kukaan ei viitsi lähteä kyseenalaistamaan - tai edes tarkistamaan.

Luojan kiitos etteivät vaikkapa UFO-uskovaiset, maahanmuuttajakriittiset tai skientologit ole vielä keksineet tuota maagista menetelmää, josta yksin feministienkin käsissä on jo ihan riittävästi harmia. Sitten onkin helvetti irti, jos joku erehtyy em. ryhmille opettamaan foucaultilaista totuuslogiaa lyömäaseeksi...

Anonyymi kirjoitti...

"Spartalaiset rituaalit oli parempia."
Ja teistähän JOKAINEN olisi varmaan ne kaikki läpäissyt :-D

nimimerkki: muistattehan sen ensimmäisen niistä rituaaleista

Pullasorsat.

brunologi kirjoitti...

Luin Wikipedian Sparta-artikkelia ja huvituin tästä:

Merkillinen miehuuskoe oli "lymyily" (krypteia), jossa poikien oli ensin piileskeltävä tietty aika yksinään maaseudulla ja sen jälkeen lähdettävä ihmissuden lailla metsästämään helootteja.

Mutatis mutandis - esim. heloottien tilalle pillu - ja tilanne pätenee A.D. 2008 ruraalisiin fenneihin, jotka tunnetusti ovat "ihmeen villejä, viheliäisen köyhiä" (Tacitus).

JHosake kirjoitti...

spiritualistinen feminismi rocks :)

Anonyymi kirjoitti...

Ehdotit, brunologi:
"Merkillinen miehuuskoe oli "lymyily" (krypteia), jossa poikien oli ensin piileskeltävä tietty aika yksinään maaseudulla ja sen jälkeen lähdettävä ihmissuden lailla metsästämään helootteja.

Mutatis mutandis - esim. heloottien tilalle pillu - ja tilanne pätenee A.D. 2008 ruraalisiin fenneihin, jotka tunnetusti ovat "ihmeen villejä, viheliäisen köyhiä" (Tacitus)."

JOs pillu on yhtä vaarallinen niin kai se sitten on. Voi hyvänen aika, sehän selittää se ylettömän nuijien ja veitsien käytön naisten kanssa. Heureka!!!!!