keskiviikkona, helmikuuta 18, 2015

Valmis tasa-arvo

Palkkatasa-arvoa tärkeää tavoitella

Tasa-arvo ei ole valmis

”Miehet voivat olla yhtä hyviä feministejä kuin naisetkin”

155 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miksi miehen on vaikea puhua avioliitosta ja kosia? Asiantuntija vastaa

Psykiatrian professori Gail Saltzin mukaan sitoutumisesta puhuminen saa jotkut miehet tuntemaan olonsa haavoittuviksi tavalla, joka pelottaa heitä.

- Hän voi olla herkkä ja haavoittuvainen, kun hän miettii mahdollisia sydänsuruja, ansassa olemista, toisen odotuksien mukaan elämistä, vastuuta sekä yhteistä tulevaisuutta, Saltz kertoo Women's Health -lehdelle.
Nainen on aikuisempi

Kliininen psykologi Ben Michaelis uskoo, että miehillä on usein vaikeata puhua naimisiin menosta tai kosimisesta, sillä naisille asian käsitteleminen on helpompaa.

- Ajatus avioliitosta on samalla hyvin yksinkertainen ja monimutkainen. Kun ajattelee avioliittoa toisen kanssa, kuvittelee samalla vanhenevansa toisen kanssa ja millaista yhteen punoutunut elämänne on elämän loppuun saakka. Uskon, että tämän ajattelu käy helpommin naiselta kuin mieheltä, sillä naisten aivot aikuistuvat nopeammin kuin miesten, Michaelis kommentoi.

Joidenkin miesten on yksinkertaisesti vaikeampaa kuvitella avioliittoa. Se on niin tuntematon käsite, että Michaelisin mukaan mies saattaa tuntea epävarmuutta niin konkreettisesta asiasta puhuttaessa. Tämän vuoksi mies voi esimerkiksi helpommin suunnitella ihana ja romanttisenkin lomamatkan, mutta elämän pituinen aamenen jälkeen alkava sitoutuminen on aivan eri juttu.

Anonyymi kirjoitti...

http://rexpatriarch.blogspot.fi/2015/02/when-fish-needs-bicycle.html

✎ kirjoitti...

Mahdollisesti aiheen vierestä.

Kansan Uutiset: Seksikaupan osuus ihmiskaupassa kasvaa (18.2.2015)
Auttamisjärjestelmässä oli viime vuonna 85 henkilöä.

Ihmiskaupan tilanne Suomessa on pysynyt useita vuosia samana. Viime vuonna ihmiskaupan uhrien auttamisjärjestelmässä oli asiakkaana 85 henkilöä. …


Asiakkaista 45 henkilöä oli joutunut seksuaaliseen hyväksikäyttöön liittyvän ihmiskaupan uhriksi. Valtaosa oli uhriutunut ulkomailla, vain joka viides oli joutunut uhriksi Suomessa.

Työvoiman hyväksikäyttöön liittyvän ihmiskaupan uhriksi oli joutunut 32 henkilöä. Yleisimmin henkilö oli työskennellyt siivous- tai ravintola-alalla.


Siis noista Suomessa 9 oli joutunut seksuaaliseen hyväksikäyttöön liittyvän ihmiskaupan uhriksi.

Tuossa ei mainita kuinka moni noista Suomessa oli joutunut työvoiman hyväksikäyttöön liittyvän ihmiskaupan uhriksi. Vain onko näistä siis kaikki nuo 32 henkilöä joutunut uhriksi Suomessa?

Anonyymi kirjoitti...

Mies ei ota naisen eroaikeita vakavasti ja yllättyy tullessaan jätetyksi

Miessakit ry:n erotyövastaava, psykoterapeutti Jouni Linnankoski sanoo, että ero tulee miehelle usein yllättäen. Hänen mukaansa seitsemänkymmentä prosenttia avioeropäätöksistä tekee nainen.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi miehet haluavat parisuhteen? 5 syytä

Anonyymi kirjoitti...

Melko tasa-arvoista: Näissä töissä mies tienaa 4 443 e/kk ja nainen 4 324 e/kk

IT-alan palkat ovat erittäin tasa-arvoisia muihin aloihin verrattuna. Yleisesti naisen euro on Suomessa keskimäärin vain 80 senttiä, mutta uusimman IT-ura-tutkimuksen mukaan IT-alalla naisen euro kohoaa 97 senttiin. IT-alalla naisten peruspalkan keskiarvo on 4324 euroa ja miesten 4443 euroa, eli eroa syntyy 119 euroa. Kokonaisansioissa ero on hieman suurempi.

Naispuolisten IT-alan asiantuntijoiden mukaan palkkojen tasa-arvoisuus näkyy alalla hyvin. Viimeisen kolmen sentin kiinni kuromiseksi naisten tulisi yksinkertaisesti uskaltaa pyytää lisää palkkaa.

"Varsinkin suoraan koulunpenkiltä tulevat miehet uskaltavat pyytää naisia enemmän palkkaa. Naiset suhtautuvat palkkaneuvotteluihin hieman pehmeämmin ja heillä voi olla eri tärkeysjärjestys siinä, mikä edellä palkkaneuvotteluihin tullaan", sanoo A-katsastuskonsernin tietohallintojohtaja Päivi Hokkanen.

Anonyymi kirjoitti...

9 asiaa, joilla voit pilata toimivankin suhteen

✎ kirjoitti...

! » Kansan Uutiset: Seksikaupan osuus ihmiskaupassa kasvaa (18.2.2015)

Myös

yle: Maahanmuuttovirasto: Ihmiskaupan uhreista aiempaa useampi oli seksikaupan uhri (18.2.2015)
Maahanmuuttoviraston mukaan suurin osa seksikaupan uhreista oli joutunut uhriksi ulkomailla. Viime vuonna ihmiskaupan uhreja oli Suomessa auttamisjärjestelmän asiakkaana 85.

Anonyymi kirjoitti...

Naisia työssä -sarjassamme:

Margit Peura vaihtoi kirurgin veitsen kangassaksiin ja alkoi tehdä vaatteita alpakan villasta

Tutkimus: Kuitupitoinen ravinto auttaa laihtumaan

Kun miehen seksihalut ovat kateissa, kyse voi olla hormonivajeesta


89-vuotias esitti 21-vuotiasta Tinderissä - näin reagoivat naiset treffeillä


Anonyymi kirjoitti...

Merja Kyllönen teki elämäntaparemontin - katso kuvat muutoksesta!

...
– Olen kohta nelikymppinen akka, joten otan palautteen nuorekkaammasta ulkonäöstä positiivisena asiana, Merja Kyllönen nauraa.
...
– Suurin osa kansalaispalautteesta kertoo, että näytän nyt nuoremmalta. Olen kyllä saanut asiasta myös lunta tupaan. Ihmiset ovat tulleet kommentoimaan, että näytän nykyisin liian nuorekkaalta. Kerran kaupan kassallakin minulle sanottiin, että näytän ihan pikkutytöltä
...

Tinderella kirjoitti...Sukupuolten Sota Leviää: Tinder-Koe Joka Punapilleröittää Sinut Varmasti

Huolestunut kansalainen kirjoitti...

4 syytä miksi naiset joutuvat juoksemaan karkuun miehiä

Anonyymi kirjoitti...

Orgiaoikeudenkäynti: Syyttäjä esittää Strauss-Kahnin syytteistä luopumista

DRC-UGANDA: Male sexual abuse survivors living on the margins

Male rape victims in Uganda speak out

Anonyymi kirjoitti...

Naisjohtajien huonot puolet ovat tabu

Miesjohtajien huonoista puolista on puhuttu jo pitkään. Naisjohtajien huonot puolet ovat olleet enemmänkin tabu – sen takia Helena Åhman ja Kari Neilimo nostavat ne esille uudessa Johtajien tabut -kirjassaan.

Kirjoittajat huomauttavat, että on hyvä kyseenalaistaa, löytyykö naisjohtajista yhteisiä nimenomaan sukupuolesta johtuvia hyviä tai huonoja puolia. He päättivät nostaa huonot puolet esiin, koska kirjaan haastatellut johtajatkin niin tekivät ja koska he uskovat, että johtajista on kyettävä puhumaan avoimesti.

Kukaan kirjaan haastatelluista johtajista ei moittinut naisia huonoiksi tuloksentekijöiksi, mutta seuraava näkökulma tuli esille useammalta kuin yhdeltä haastateltavalta:

"Yleensä olen joutunut erottamaan miesjohtajat huonon tuloksen takia, mutta naisjohtajat henkilöasioiden takia. Menestyvät naiset eivät puhu näistä."

Kirja on täynnä sitaatteja johtajilta, mutta Åhman ja Neilimo eivät kerro, mikä sitaatti on keneltäkin. Näin haastateltavat ovat voineet puhua avoimesti, eivätkä kirjoittajat myöskään halunneet julkista huomiota yksittäisiin sanomisiin vaan teemoihin laajemmin.

✎ kirjoitti...

! » Orgiaoikeudenkäynti: Syyttäjä esittää Strauss-Kahnin syytteistä luopumista

"Syyttäjän mukaan ei ole riittäviä todisteita siitä, että Strauss-Kahn olisi hankkinut prostituoituja orgioihin, joihin hän osallistui Lillessä, Pariisissa, Brysselissä ja Washingtonissa."

Syyttäjä on siis muuttanut mielensä siitä, että hänellä on riittävästi todisteita syytteen ajamiseksi?

CNN: Prosecutor asks French court to acquit Strauss-Kahn of pimping charges (February 17, 2015)

The Lille prosecutor's office in late 2013 asked for Strauss-Kahn's case to be dismissed, citing a lack of evidence. However, the investigating magistrates did not follow its recommendations.

Anonyymi kirjoitti...

Johanna Tukiainen Fifty Shades of Grey -elokuvasta: Itse tekemäni seksi-dvd:t parempia!

Anonyymi kirjoitti...

Naiset kokivat Tinder-treffeillä elämänsä yllätyksen

21-vuotias Ethan Cole sopi treffejä Tinder-palvelussa eikä mennytkään itse paikalle, vaan lähetti isoisänsä treffeille. Katso miten naiset reagoivat, kun heille selviää isoisän valehdelleen ikänsä.

Anonyymi kirjoitti...

Miehet kertovat, minkä vuoksi naiset eivät pääse toisille treffeille – ”Erikoinen tapa piereskellä”

Anonyymi kirjoitti...

Nainen jäi kiinni itsetyydytyksestä Fifty Shades of Grey -näytöksessä!

Anonyymi kirjoitti...

Voiko internetissä saada ystäviä? No voi ja nyt siitä on tutkimuskin

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimustulos: Hyväkroppaiset miehet ovat itsekkäämpiä kuin huonommalla kropalla varustetut

Tutkimusten mukaan seksikkäällä kropalla varustetut miehet ovat itsekkäämpiä kuin miehet, joilla upeaa kroppaa ei ole. Naisilla samaa yhteyttä ei tutkimuksen mukaan ole.

Tutkimuksessa käytettiin 3D-skanneria, jolla skannattiin 125 ihmisvartaloa. Skannerilla mitattiin miehillä vyötärö-rinta-suhdetta ja naisilla vyötärö-lantio-suhdetta. Vartalon tutkimisen lisäksi tutkimuksessa mukana olleilta kysyttiin kysymyksiä heidän persoonallisuudestaan.

- Tulokset osoittavat, että miesten seksikkyydellä ja itsekkyydellä on yhteys, mutta poikkeuksia totta kai löytyy, kommentoi tutkimusta johtava tohtori Michael Price.

Anonyymi kirjoitti...

Naiset nauroivat uimahallissa ylipainoiselle liikkujalle – "Olet mun sankari"

Anonyymi kirjoitti...

Ensitreffit alttarilla: Valtava pettymys purkautuu seksuaaliterapeutin luona

Anonyymi kirjoitti...

Vesa Keskinen korjaa käsityksiä tasa-arvosta ja siivoamisesta: ”Olen sovinismin vihollinen numero yksi”

Anonyymi kirjoitti...

Tia, 28: Rakkautemme vain kasvaa, vaikka mies on vankilassa

Tia ei ole suudellut miestään yli sataan päivään, mutta mies osoittaa rakkautta päivittäin. Tosielämän naiset kertovat, millaisia rakkauden tekoja heidän miehensä tekevät.

Anonyymi kirjoitti...

Uusi trendi naisten kauneusleikkauksissa iskee häpykumpuihin – ”Ei pienene sitten mitenkään”

Anonyymi kirjoitti...

Sara Chafakin tähdittämä Mynthon-mainos hyllytettiin: "Tarkoitus ei ole hyväksyä seksuaalista häirintää"

Mynthonin Facebook-sivuilla julkaistiin pari päivää sitten mainosvideo, jossa vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak "laittaa miehet ahtaalle".

Piilokameravideolla Sara lähestyy hississä olevia miehiä ja ehdottaa pussaamista.

Anonyymi kirjoitti...

Asiat, jotka jokaisen isän tulee opettaa tyttärelleen

Lähes jokainen vanhempi toivoo, että oma lapsi tulee pärjäämään elämässään. Kokosimme asiat, jotka isien kannattaa välittää pikkuprinsessoilleen.

✎ kirjoitti...

! » Sara Chafakin tähdittämä Mynthon-mainos hyllytettiin: "Tarkoitus ei ole hyväksyä seksuaalista häirintää"

Myös

Ilta-Sanomat: Sara Chafakin tähdittämä Mynthon-mainos hyllytettiin - suuteluehdotukset tulkittiin seksuaaliseksi häirinnäksi (18.2.2015)

– Jos naisia lähetyisi mies tuohon tyyliin hississä se ei olisi hauskaa, se ei olisi mainos, se olisi lehtijuttu, kuinka mies ahdisteli naisia hississä. Tällainen toiminta ei ole ok myöskään naisen tekemänä. Suljettu tila, ei mahdollista poistua tilanteesta, tuossa helposti tuntisi itse kukakin olonsa todella ahdistuneeksi. Nyt mainoksenne feilasi. Ei näin, yksi katsojista kommentoi.

Me Naiset: Hauska pila vai seksuaalista häirintää? Sara Chafakin tähdittämälle mainokselle täystyrmäys (17.2.2015)

✎ kirjoitti...

! » Me Naiset: Hauska pila vai seksuaalista häirintää? Sara Chafakin tähdittämälle mainokselle täystyrmäys (17.2.2015)

Lily: Seksuaalinen häirintä on hauskaa, jos se kohdistuu miehiin? (17.2.2015)

faebook / Mynthon: Jäätyvätkö suomalaiset miehet, kun kuuma kaunotar ehdottaa pusua ahtaassa hississä?

Anonyymi kirjoitti...

http://www.lily.fi/blogit/oisko-tulta/seksipaivitys

Anonyymi kirjoitti...

Avioliittoneuvoja väittää: Kuukausi ilman tekee hyvää - seksittömyydellä petitouhut lopulta kiehumispisteeseen?

Anonyymi kirjoitti...

Sex & Sånt

Sidontaleikit ja BDSM-talo. Mitä BDSM oikein käsittää? Dan vierailee dominatrixin luona ja tutustuu taloon täynnä häkkejä, ketjuja ja kidutuspenkkejä. Studiossa mietitään miten BDSM-leikit aloitetaan kotioloissa. Toimittaja Dan Granqvist.
Esitetty: Ke 18.2.2015 klo 20.30 Yle Fem

Anonyymi kirjoitti...

Voi luoja. Seuraavaksi varmaan on luvassa joku telaketjufemakko:

Uusi Bond-tyttö on 50-vuotias ja yhä upea - katso kuvat! - Elokuvat - uutiset ja arviot - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Tänään todennäköisesti ratkeaa, milloin Auer vapautuu
Auer voi vapautua kesällä tai joskus vuonna 2025
Tänään torstaina todennäköisesti ratkeaa, vapautuuko Anneli Auer jo kesällä vai joskus yli vuosikymmenen päästä.


Tänään torstaina ratkeaa pääosin se, missä Anneli Auer viettää elämästään seuraavat vähintään kymmenen vuotta. Ulvilan henkirikos on erikoisin episodi Suomen viime vuosien rikos-, mutta myös oikeushistoriassa, ja nyt se saattaa saada loppupisteen.

Paljon on pohdittavaa siinä, miten kauan Auer tulee istumaan eri vaihtoehdoista riippuen.

Ensin pitää muistaa se, että hän istuu parhaillaan seksuaalirikostuomiota, joka on jo lainvoimainen. Sitä ei siis voi enää muuttaa, ja se on syy, miksi hän on nyt vankilassa. Jos tätä tuomiota ei olisi, Auer odottelisi vapaalla ratkaisua murha-asiaan.

Jatko meneekin sitten mutkikkaammaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Alastomista naisista tulvii valituksia Ruotsissa – kenkämainoksen kengät tuskin näkyvät

Mainos, jossa alastomat naiset esittelevät kenkiä, on saanut aikaan kohun Ruotsissa.

Mainoksesta on tullut jo kaksi valitusta mainosasiamiehelle. Lisäksi kenkäyritykselle tulvii vihaista palautetta.

Ongelmana ei ole niinkään se, että kengät ovat mainoksessa melko mitättömästi esillä, vaan pikemminkin mainoksessa esiintyvien naisten alastomuus. Kenkiä mainostavien naisten kriittiset ruumiinosat on peitetty jälkikäteen.

"Go Natural" mainoslause kehottaa, suomeksi "kulje luonnollisesti".

Toisen virallisista valituksista on tehnyt Ruotsin naisten etujärjestö (Sveriges Kvinnolobby).

"Pidämme kuvaa hyvin tavanomaisena seksistisenä kuvana", sanoo Johanna Dahlin naisjärjestöstä.

Mainoksessa on haluttu kiinnittää huomio vartaloon, ei itse tuotteeseen, Dahlin sanoo Dagens Nyheterin haastattelussa.

✎ kirjoitti...

! » faebook / Mynthon: Jäätyvätkö suomalaiset miehet, kun kuuma kaunotar ehdottaa pusua ahtaassa hississä?

Jatkuu

Ilta-Sanomat: Sara Chafak närkästyi Mynthon-mainoskohusta (19.2.2015)

- Täytyy olla aika paljon "omaa aikaa" jos joku saa tästä seksuaalisen ahdistelun aiheen aikaiseksi - I salute you, vuoden 2012 Miss Suomi kommentoi ärtyneenä sosiaalisessa mediassa.

Anonyymi kirjoitti...

ESS: Miesvaltuutetuille pukuohje kauluspaidasta ja pikkutakista

✎ kirjoitti...

! » http://rexpatriarch.blogspot.fi/2015/02/when-fish-needs-bicycle.html

REX PATRIARCH: If Only Women Ruled The World (February 4, 2015)

REX PATRIARCH: It's All Fun and GAMEs (January 23, 2015)
Until it's time to go to jail.

State tells Detroit man: Pay for child that isn't yours or go to jail!

Carnell Alexander is a wanted man. The reason? He refuses to pay child support for a child that is proven to not be his. As a result, a warrant has been issued for his arrest.


YouTube: Court Says Man Owes Child Support For Kid Who Isn't His (Oct 28, 2014)
A Michigan judge is forcing Carnell Alexander to pay about $30,000 in back child support for a child, who's now an adult, that isn't his.

Daily Mail / MailOnline: Michigan man ordered to pay $30,000 in child support - even though the court admits he is NOT the father (28 October 2014)
• Carnell Alexander has been ordered to pay support for child born in 1987
• Despite a DNA test proving his innocence, the state wants $30,000
• Mr Alexander's ex had put him down as father to get state support
• Court claims he 'refused' court order to pay in the 90s, so owes the money


A Detroit man has been ordered to pay $30,000 in child support despite not being the father.

Carnell Alexander has proven in a DNA test he is not the father of the child born in 1987, but the state wants him to pay anyway - and is threatening him with prison if he does not.


MiesAsia: Miehen vaaditaan maksavan 30 000 $ sosiaalietuuksia lapsesta joka ei ole hänen

Anonyymi kirjoitti...

"Seksikaupan osuus ihmiskaupassa kasvaa"

Kun näitä uutisia ja lukuja seuraa, kannattaa huomioida pari asiaa. Ensinnäkin se, että meillä on joukko ihmisiä, jotka ovat päättäneet, että ihmiskapauassa on kysymys seksikaupasta. Näihin ihmisiin kuuluu epäpätevänä virkaansa valittu vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet, joka on tehnyt tästä ristiretkestä elämänsä sisällön. Tosiasioilla ei ole mitään väliä, van missiolla on. Niinpä suomalaisia viranomaisia on koulutettu ja käskytetty tunnistamaan seksikaupan uhreja osana ihmiskaupan vastaista toimintaa. Ja kun käsky käy, niin kyllähän näitä on alkanut löytyä. Vuosikaudet m,eillä kitistiinkin siitä, etteivät poliisit yms. tunnista tarpeeksi seksikaupan uhreja. No, nyt aletaan saavuttaa tavoitellut luvut. Taustalla on tietysti se, että paisuteltuja lukuja halutaan käyttää argumenttina, jolla seksipalvelun osto voitaisiin kriminalisoida. Miehiä on saatava lisää linnaan ja miehiä on rangaistava, keinolla millä hyvänsä.

Toinen juttu on se, että monen maahanmuuttajan kannattaa ilmoittaa olevansa ihmiskaupan uhri. Eihän uhria voida karkoittaa. Paras on tietysti kertoa, että kyse on seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja että tapaukset ovat sattuneet Suomen rajojen ulkopuolella. Milläs sen todistat, ettei näin olisi voinut olla?

Anonyymi kirjoitti...

4 yleisintä asiaa, joista mies valittaa avioliiton aikana - keinot ruikutukset lopettamiseen

Parisuhdeterapeutit Moshe Ratson ja Lori Weinreich paljastavat Women's Health -lehdelle, millaisista asioista ja ongelmista miehet yleensä tilittävät terapian aikana. Erityisesti neljä eri valituksen aihetta nousee esille.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus selvitti, missä maissa petetään eniten - valitettavasti Suomi mukana listalla

Kondomivalmistaja Durexin ja useiden eri pettäjäsivustojen tekemä tutkimus selvitti maat, joissa sorrutaan useimmiten pettämiseen. Yhdeksän kärkikymmenikköön yltäneestä maasta on Euroopasta, vain kärkipaikkaa hallitsee Aasian maa.

Ikävä kyllä listalta löytyy myös Suomi, joka komeilee top 10 listan viimeisenä. Brittimedian mukaan suomalaisilla on tapana harrastaa enemmän sivusuhteita kuin pelkkiä yhden illan juttuja. Heidän mukaansa se on suomessa myös melko yleistä ja siksi myös aikalailla sallittua.

Anonyymi kirjoitti...

Yritys lanseerasi lasinpesunesteen miehille, naisille ja sukupuolestaan epävarmoille

Anonyymi kirjoitti...

Onko hän kiinnostunut? Selvitä se kehonkieltä tarkkailemalla

Anonyymi kirjoitti...

ELCrew: Lady domina piiskaa Aki Linnanahdetta

Juontaja Aki Linnanahde heittäytyy tänään torstaina 19. helmikuuta Enbuske Linnanahde Crew’ssa Fifty Shades of Gray -elokuvan henkeen. Apuna miehellä on nainen, joka piiskaa.

Enbuske Linnanahde Crew’n seuraavassa jaksossa torstaina 19. helmikuuta vierailee muun muassa dominana työkseen ihmisiä alistava Villi-Ira. Aki Linnanahde perehtyy aiheeseen lähietäisyydeltä Fifty Shades of Gray -elokuvan hengessä.

– Minulle tullaan pitämään sessio suorassa lähetyksessä. Vähän jännittää, koska tällaisesta ei oikein ole kokemusta. En yhtään tiedä, mitä tuleman pitää, Linnanahde toteaa.

– Puhumme lähetyksessä myös dominan työstä ja ihmisten fantasioista, hän lisää

Anonyymi kirjoitti...

Rikastuukin vielä:


600 päivää vankilassa – Auer saanee jättisumman korvauksia

Anonyymi kirjoitti...

Auer-tuomio täynnä hämmennystä: ”Ei jää muuta vaihtoehtoa”

Anonyymi kirjoitti...

Syyttäjä pöyristyi Auerin vapautumisesta: ”Sanattomaksi vetää”

Anonyymi kirjoitti...

Laki hallitusten sukupuolikiintiöistä etenee ensi vaalikaudella?

Hallitus on tehnyt periaatepäätöksen sukupuolten tasapuolisesta edustuksesta pörssiyhtiöiden hallituksissa, oikeusministeriö tiedottaa.

Päätöksen tavoitteena on, että suurten ja keskisuurten pörssiyhtiöiden hallituksissa on kumpaakin sukupuolta vähintään 40 prosenttia vuoteen 2020 mennessä.

Tavoitteen piiriin kuuluvien yhtiöiden tulee asettaa yhtiökohtainen tavoite tasapuolisen edustuksen saavuttamisesta. Yhtiöiden toimia ja mahdollisia lainsäädäntötarpeita arvioidaan ensi hallituskauden aikana.

Suomalaisissa pörssiyhtiöissä naisten osuus on noussut kaikkien yhtiöiden hallituksissa vuoden 2008 keskimäärin 12 prosentista 23 prosenttiin vuonna 2014. Suurissa pörssiyhtiöissä luku on noin 30 prosenttia ja valtioenemmistöisissä pörssiyhtiöissä noin 40 prosenttia.

EU:n komissio julkisti vuonna 2012 direktiiviehdotuksen, joka koskee sukupuolten tasapuolista edustusta pörssiyhtiöiden hallintoelimissä. Direktiiviehdotuksen käsittely on kesken EU:n neuvostossa.

EU:n ulkopuolella muun muassa Norja on säätänyt pörssiyhtiöiden hallitusten sukupuolikiintiöistä.

Anonyymi kirjoitti...

Palkkapäivällä ei merkitystä? Nainen shoppaileekin kuukautiskierron mukaan!

Uuden tutkimuksen mukaan ovulaatio vaikuttaa ostohaluihin.
Uusi tutkimus osoittaa, että naisten shoppailuinto kasvaa tiettynä viikkona kuukaudesta. Daily Mail kertoo, että ostoksia tehdään tutkimuksen mukaan eniten ovulaation aikaan.

– Kun ovuloimme, haemme laajaa ja vaihtelevaa otantaa niin miehissä kuin ostoksissa, sanoo tutkimuksen tehnyt professori Kristina Durante.

Aiemmin on todettu, että miesmieltymykset voivat vaihdella hedelmällisimpänä aikana kuusta. Duranten tutkimus osoittaa, että vaihtelun etsiminen ulottuu usein myös materiaan. Tutkimuksessa oli mukana yli 500 18–40-vuotiasta naista.

Anonyymi kirjoitti...

Upeakroppainen nainen käveli täysin nakuna kadulla - poliisit pidättivät ja laittoivat rautoihin - katso

Anonyymi kirjoitti...

Yhdenyön suhde johti seurusteluun - lue kootut tarinat!

Anonyymi kirjoitti...

Puumaladyt valloittavat moottoripyöräilyn?

Iso-Britanniassa moottoripyöräkauppa käy erityisen hyvin yli 50- ja 60-vuotiaitten naisten keskuudessa. Lapset on kasvatettu, ja koko eläkeikä on edessä. Tiedostetaan lopun elämän rajallisuus, joten on juuri sopiva aika löytää uusi harrastus. Heillä on rahaa, ja moni on - hienoa kyllä - päätynyt aloittamaan moottoripyöräilyn.

Anonyymi kirjoitti...

Tästä videosta kohu nousi – Sara Chafak viettelee miehiä

Anonyymi kirjoitti...

Suosittu aikuisviihdesivusto levitti haittaohjelmia - näkymätön taudinpesäke paljastui

Anonyymi kirjoitti...

Äidin epäilleen pitäneen lapsiaan vankina Ruotsissa – isä etsi 17 vuoden ajan

Tapauksessa, jossa 59-vuotiaan ruotsalaisnaisen epäillään pitäneen lapsiaan vankina useiden vuosien ajan, on paljastunut järkyttävää lisätietoa.

Anonyymi kirjoitti...

Yrittäjänaiset tekevät töitä sairaanakin

Anonyymi kirjoitti...

Maria maksoi hedelmöityshoidoista yli 20 000 euroa – unelma lapsesta voi tyssätä rahaan

Anonyymi kirjoitti...

Sukupuoliroolit ulottuvat 100 000 vuoden taa: Naisten kontolla kotiaskareet, miehet vastasivat työkaluista

Neandertalinihmisten hampaita analysoinut uusi tutkimus kertoo, että 100 000 vuotta sitten naiset vastasivat tyypillisistä kotiaskareista, mutta osallistuivat silti miesten rinnalla metsästykseen, kertoo Mail Online.

Espanjan kansallisen tutkimuslaitoksen tutkijat analysoivat 99 etu- ja kulmahammasta, jotka ovat kuuluneet 19 neandertalinihmiselle. Espanjasta löytyneet fossiilit olivat 100 000 vuotta vanhoja, Ranskasta löytyneet 50 000 vuotta ja Belgiasta löytyneet hampaat 44 000 vuotta vanhoja.

Tulokset viittaavat naisten olleen vastuussa turkisten ja pukineiden valmistuksesta, kun taas miesten tehtäviin kuului kivityökalujen huolto.

Tutkijat pääsivät askareiden jäljille, sillä neandertalilaiset käyttivät suuta apunaan esimerkiksi turkisten valmistuksessa ja lihan pilkkomisessa.

Hampaisiin syntyneet urat olivat erilaisia sukupuolten välillä. Myös hammaskiilteiden lovien määrässä ja hammasluissa oli eroja miesten ja naisten välillä.

Tutkijoiden mukaan sukupuolien välinen erikoistuminen eri askareisiin on saattanut rajoittua vain muutamiin töihin ja on mahdollista, että sekä miehet että naiset ovat osallistuneet tasapuolisesti suurten eläinten metsästykseen.

Anonyymi kirjoitti...

Transsukupuolinen povipommi-Elena kommentoi rajuja masturbointikuviaan!

Anonyymi kirjoitti...

Fanilta outo kirje Jouni Hynyselle: “Vaimo huutaa sängyssä nimeäsi! Ei myönnä tavanneensa sinua!””
16:30 - 19.02.

Anonyymi kirjoitti...

Älä tee romantiikkamokaa: Moni ihana yllätys ei toimi käytännössä

Anonyymi kirjoitti...

Lehti: Norjalaisnaisen epäillään valmistelevan itsemurhaiskua

Norjan turvallisuuspoliisi PST varoittaa nuoresta norjalaisnaisesta, jonka epäillään valmistelevan itsemurhaiskua.

Mahdollisen iskun ajasta tai paikasta ei ole tarkempaa tietoa, kirjoittaa Expressen GT.

Nainen on äskettäin matkustanut Syyriaan saamaan taistelukoulutusta. Hänet on etsintäkuulutettu. Nainen on norjalaisen TV2-kanavan mukaan parikymppinen.

Nainen oli sanonut ystävilleen matkustavansa miehensä kanssa Turkkiin. Ystävät epäilevät, että hän on todellisuudessa matkustanut Syyriaan liittyäkseen ääri-islamistiseen Isisiin.

Norjan ja Ruotsin turvallisuuspoliisit eivät kommentoi lehden tietoja. Arviolta 150 norjalaista tai Norjassa asuvaa henkilöä on matkustanut Syyriaan taistelemaan Isisin riveissä.

Anonyymi kirjoitti...

Miksei terve -sivusto näytä kuin 50 ensimmäistä kommenttia per artikkeli?

Anonyymi kirjoitti...

Naiset pettävät Suomessa! <a href="http://www.mtv.fi/lifestyle/tunteet/artikkeli/top-10-naissa-maissa-petetaan-eniten-myos-suomi-mukana/4795842</a>

Maissa, missä on suurin tasa-arvo, naiset pettävät eniten. Se nähdään tästä "tutkimuksesta".

Anonyymi kirjoitti...

Uusi yritys: Nämä maat ovat tasa-arvoisimpia ja niissä naiset pettävät eniten Hutkimuksen osoite

Henry Laasanen kirjoitti...

"Miksei terve -sivusto näytä kuin 50 ensimmäistä kommenttia per artikkeli?"

Terve sivulla on joku koodausvirhe siten, että toisen sivun kommentteihin ei pääse ollenkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kipeä ero näkyy Twitter-viesteissä – myös seuraajien määrä vähenee eron myötä

Twitter-käyttäjien parisuhdetilanne näkyy palveluun lisättävien viestien sävyssä sekä seuraajien määrässä. Eron aikana seuraajien määrä laskee ja käyttäjän viestit muuttuvat sävyltään alakuloisemmiksi.

Aalto-yliopiston tohtorikoulutettava Kiran Garimella analysoi vuosina 2013-2014 tutkimusryhmänsä kanssa puolen vuoden ajan 661 pariskunnan julkisia viestejä. Viestit sisälsivät tietoa parin suhteesta ja erosta. Pariskunnat olivat valtaosin englantia puhuvista maista, kuten Yhdysvalloista ja Kanadasta.

Anonyymi kirjoitti...

Maailman mustasukkaisin vaimo? Nyt kiellettiin mainoksetkin

Debbi Wood saattaa olla maailman mustasukkaisin nainen ja hänelle on tehty siitä myös diagnoosi. Nainen sairastaa Othellon syndroomaa, joka aiheuttaa vainoharhaista mustasukkaisuutta. Debbi oli miehensä Steven kanssa This Morning -keskusteluohjelmassa kertomassa, miten sairaus vaikuttaa heidän avioliittoonsa tällä hetkellä.

Kerroimme aiemmin, että nainen on hankkiutunut terapeutin puheille. Ilmeisesti terapeutilla on ollut jotain vaikutusta tilanteeseen, vaikkakaan se ei ole onnistunut poistamaan mustasukkaisuutta.

Valheenpaljastimet kuuluvat edelleen kuukausittaisiin rutiineihin, mutta ainakaan en eivät ole enää arkipäivää. Pankkitiliäkään ei tarkasteta enää niin usein. Televisio-ohjelmia Debbi ei anna Steven edelleenkään katsoa, ei enää edes valikoituja, koska mainoskatkoja Debbi ei voi tarkastaa etukäteen ja niillä voidaan näyttää mitä tahansa.

Debbi pelkää mainoksia, joissa on vähäpukeisia naisia, jotka esimerkiksi ajelevat säärikarvojaan seksikkäästi. Debbi kertoo haastattelijalle, että ei usko tai pelkää Steven jättävän häntä ja on aika itsevarma siitä, että mies pysyy hänen rinnallaan. Mustasukkaisuuteen varmuus ei silti auta vaan Steve astelee edelleen ohuilla jäillä.

Anonyymi kirjoitti...

Salaisuudet julki: näitä asioita naiset tekevät yksin kotona

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus selvitti, miksi mies luulee liikoja

Miehet tulkitsevat ystävällisyyden romanttiseksi kiinnostukseksi huomattavasti naisia useammin.

Johtopäätökseen päätyi norjalaispsykologi Mons Bendixen, joka hiljattain julkaistussa tutkimuksessa tarkasteli miesten ja naisten kokemuksia.

Pohjana oli vuonna 2003 tehty yhdysvaltalaistutkimus, jonka mukaan 90 prosenttia naisista kertoi tulleensa tässä mielessä väärinymmärretyiksi. Miehista samanlaisia kokemuksia raportoi vain 70 prosenttia vastanneista.

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Olenko saanut orgasmin?

Tuntuu hyvältä, mutta en tiedä saavutanko kliimaksia?
Tuntuu hyvälle, kun poikaystävä sormettaa klitoristani. Hengityksestä tulee tiheää ja katkonaista, ja lihasten (erityisesti reisien ja jalkojen) liikkeistä hallitsemattomia. Tuntemukset eivät kuitenkaan tietyn pisteen jälkeen vaikuta voimistuvan tai saavuttavan minkäänlaista kohokohtaa. Ne vain jatkuvat ja jatkuvat samanlaisena kunnes pyydän poikaystävääni lopettamaan, sillä ennen pitkää alkaa tuntua siltä, etten kuitenkaan "kestä" enempää ja paikat ovat sormettamisesta hellänä.

Minkäänlaista tajunnan heikkenemistä tai kliimaksia ei tunnu tapahtuvan. Usein sanotaan, että sen kyllä tietää, kun saa orgasmin, joten onko se sitten minulla saamatta? Siinä tapauksessa ongelmana on tuo "kestäminen" ja sinne asti pääseminen.

Nimimerkki: Aspen, nainen 20 vuotta

Anonyymi kirjoitti...

Young, Attractive, and Totally Not Into Having Sex | WIRED

Japanese Sex Hotels Cater to All Kinds of Fetishes, Even Hello Kitty S&M | WIRED

These Schools Made A Commitment To Black Boys And Are Now Seeing Big Results

BBC News - #BBCtrending: Meet the 'Women Against Feminism'

Virtual-Reality Porn Is Coming, and Your Fantasies May Never Be the Same | WIRED

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3637716/pdf/pnas.201219361.pdf

The Sound of Hot | POV | OZY

Anonyymi kirjoitti...

Kadehtija paljastaa: Jätin väliin kaverin häät

Lahjakkuus, ulkonäkö ja ystävyyssuhteet aiheuttivat eniten kateutta HS:n kyselyyn vastanneissa. Kateuteen on onneksi olemassa vastalääke.

Anonyymi kirjoitti...

”Kostopornon kuninkaalla” tuhansia uhreja – alastonkuvia vietiin jopa naisten kotikoneilta

Yhdysvaltojen nimekkäimmän kostopornosivuston ylläpitäjä Hunter Moore, 28, on myöntänyt syyllisyytensä tietomurtoihin ja identiteettivarkauksiin, kertoo uutistoimisto AFP.

Syyllisyyden myöntäminen on osa Mooren ja Los Angelesin syyttäjänviraston tekemää sopimusta.

Moorea on tiedotusvälineissä kutsuttu ”kostopornon kuninkaaksi” ja ”internetin vihatuimmaksi mieheksi”.

Nyt kostopornomogulia uhkaa jopa seitsemän vuoden vankeus.

”Moorea odottaa tuomio kahden ja seitsemän vuoden väliltä”, toteaa Yhdysvaltain syyttäjänviraston tiedottaja Thom Mrozek The Huffington Post-lehdessä.

Mooren tuomio julistetaan ensi keskiviikkona.

Hunter Moore perusti vuoden 2010 lopulla sivuston nimeltä IsAnyoneUp.com.

Anonyymi kirjoitti...

Miehet naisia laiskempia koko Suomessa – ”Totta kai miesten pitää huolestua”

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen viimeisin tutkimus liikunnan harrastamisesta vapaa-ajalla on karua luettavaa. Sen mukaan lähes neljännes eli 24,1 prosenttia yli 20-vuotiaista suomalaisista ei harrasta lainkaan liikuntaa.

THL:n erikoistutkija Tomi Mäki-Opas pitää tilannetta huolestuttavana, koska tällaiset ihmiset pääsääntöisesti vain lukevat, katsovat televisiota tai istuvat vapaa-ajallaan. Hän kertoo, että he ovat oikeasti sellaisia, joilla ei ole tuolloin mitään aktiivisuutta.

Anonyymi kirjoitti...

Kymenlaakson vähän koulutetut miehet rapakunnossa – Liikunnanohjaaja: "Jos ihmisellä ei synny tarvetta muutokseen, niin tehtävä on mahdoton"

Kymenlaakso sijoittuu maakuntien häntäpäähän useilla vapaa-ajan liikunnan aktiivisuutta kuvastavilla mittareilla verrattuna. Asiantuntijan mukaan tavat, asenne ja liikkumisen kulttuuri selittävät etupäässä kymenlaaksolaisten vähäistä vapaa-ajan liikunta-aktiivisuutta. Erityisen passiivisia ovat keskiasteen koulutuksen saaneet miehet.

Anonyymi kirjoitti...

VIDEO: Fifty Shades of Linnanahde! Juontajaa piiskattiin lähetyksessä

Enbuske & Linnanahde Crew -ohjelmassa nähtiin yllättävä kohtaus, jossa

Torstai-illan Enbuske&Linnanahde Crew ohjelmassa nähtiin vieraana dominana työkseen ihmisiä alistava Villi-Ira. Aki Linnanahde perehtyy aiheeseen lähietäisyydeltä Fifty Shades of Gray -elokuvan hengessä.

Villi-ira kertoi lähetyksessä, miksi alistamisesta fantasioidaan sekä omasta suhteestaan piiskaamiseen.

– Olen niin perverssi, että saan piiskaamisesta kiksejä kyllä. Mies ei ole kiinnostunut minun jutuista, nämä ovat ihan minun omia juttujani. Nautin vallankäytöstä, Villi-Ira kertoi.

Linnanahde teki haastattelun polvillaan, kädet sidottuna selän taakse. Läpi haastattelun Villi-Ira muisti tasaiseen tahtiin ruoskia Linnanahdetta takamukselle.

– Jos haluaa miten tämä loppuu, niin miten pääsee pois? tuskainen Aki kyseli.

Anonyymi kirjoitti...

KLIKkaussota: Pillua aloittelijoille

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa on 1 800 asunnotonta naista – "Entistä nuorempia ja entistä enemmän ongelmia"

Naisten asunnottomuus ei näy kaduilla, sillä kodittomat naiset majailevat usein jonkun tuttavansa luona. Tutkijan mukaan asunnottomien naisten ongelmat ovat aikaisempaa monimutkaisempia. Huonoimmassa asemassa ovat huumeita käyttävät nuoret naiset.

Anonyymi kirjoitti...

Hyviä uutisia naiset: Deittisovellusten käyttäjistä kaksi kolmasosaa on miehiä

Nykyään mahdollisen kumppanin tapaaminen tapahtuu yhä useammin internetissä. Erilaisia deittisovelluksia on monia ja niistä voi valita itselleen parhaan.

Uuden tutkimuksen mukaan kaksi kolmasosaa deittisovellusten käyttäjistä on miehiä. Tämä kuulostaa hyvältä ainakin naisten korvaan, sillä miehistä ei pitäisi olla pulaa deittailumarkkinoilla.

Sovellusten käyttäjistä miehiä on 62 prosenttia ja naisia 38 prosenttia. 70 prosenttia käyttäjistä on iältään 16-34-vuotiaita, mikä ei yllätä. Valitettavasti siitä ei ole tutkimustuloksia, että kuinka suuri osa näistä sovelluksia käyttävistä miehistä oikeasti lähtisi treffeille tai etsii internetistä vakavaa suhdetta.

Anonyymi kirjoitti...

Merkit, jotka paljastavat, ettet ole vielä päässyt yli eksästäsi

Anonyymi kirjoitti...

Naisten asema Turkissa

Turkissa tapahtunut järkyttävä naisopiskelijan surma on nostanut Turkissa vahvoja mielenilmauksia naisten aseman puolesta. Naisten murhien määrä Turkissa on noussut yli 14 kertaiseksi runsaassa vuosikymmenessä. Istanbulissa asuva toimittaja Lotta Nuotio kertoo, miten yleistä ja vakavaa naisten seksuaalinen häirintä Turkissa on.
Esitetty: Pe 20.2.2015 klo 7.56 Yle TV1

Anonyymi kirjoitti...

Seksuaalinen häirintä Suomessa

Missä kulkee seksuaalisen häirinnän ja normaalin kanssakäymisen raja? Entä millainen tilanne meillä Suomen kaduilla, työpaikoilla ja kouluissa on seksuaalisen häirinnän suhteen?
Näistä teemoista keskustelevat pääsihteeri Hannele Varsa tasa-arvoasiain neuvottelukunnasta, päällikkö Tarja Mankkinen sisäministeriöstä ja ylitarkastaja Jussi aaltonen Tasa-arvovaltuutetun toimistosta.
Esitetty: Pe 20.2.2015 klo 9.17 Yle TV1

Anonyymi kirjoitti...

Noin viikon uutiset

Jukka Lindströmin vetämä ajankohtaissatiiri. Viikon tärkeimmät uutiset naurettavassa muodossa jo torstaina. Vieraana on seksuaalieetikko Tommi Paalanen, jonka kanssa ruoditaan seksin ja median suhdetta. #nvuutiset
Esitetty: To 19.2.2015 klo 21.25 Yle TV2

Anonyymi kirjoitti...

Nainen on naiselle "nainen" ja miehellekin.

Suurin osa henkilöistä jotka sai porttikiellon oli juuri tämän kaltaisia, varmasti yli kolmekymppisiä naisia. He ovat uimahallien törkeimmin käyttäytyviä asiakkaita.

Naiset kuohuttavat uimahallissa Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Tämä 63-vuotias rouva on ollut noin 3000 miehen kanssa ja jatkaa edelleen

Tämä vanhempi rouva on harrastanut seksiä usean partnerin kanssa. The Guardianin haastattelun mukaan sinä päivänä, kun oli harrastanut seksiä yön aikana 14 eri partnerin kanssa hän tajusi, että hänen ei pysy laskuissa monen miehen kanssa hän on ollut.

Anonyymi kirjoitti...

Tissipila, jolle kaikki naiset repesivät

Anonyymi kirjoitti...

Lihavuus ei este: Tämä 170 kiloa painava nainen tanssii diskoa todella notkeasti - katso

YLIPAINO Whitney Way Thore painaa noin 170 kiloa, mutta se ei estä hänen notkeaa tanssimistaan.

Whitney Way Thore sairastaa keskivartalolihavuutta aihetuttavaa sairautta. Munasarjojen monirakkulaoireyhtymän vuoksi hän on saanut painoa 170 kiloiseksi saakka.

Alkujärkytyksen jälkeen ei nainen enää häpeile sairauttaan, vaan on alkanut julkaista videoita, joissa hän esimerkiksi tanssii notkeana.

Hän on esiintynyt myös My Big Fat Fabulous -life sarjassa. Suosittu hän on sosiaalisessa mediassa, sillä alla oleva video on kerännyt jo lähes 7 miljoonaa katselukertaa.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen, tiesitkö missä mies ei päihitä sinua palkoissa?

Anonyymi kirjoitti...

Fifty Shades of Grey aiheutti Juha Itkoselle seksiunia: ”Mustaa kumia ja lateksia”

Fifty Shades of Grey -elokuvasta on kohkattu niin paljon, että kukaan ei ole voinut välttyä siltä. Sen on huomannut myös kirjailija Juha Itkonen.

– Mulle kävi viime perjantaina niin, että heräsin uneen, joka oli aivan selvästi Fifty Shades of Grey -henkinen. Siinä oli mustaa kumia ja lateksia... Mutta ei siitä sen enempää. Se oli mielenkiintoista, sillä en ole lukenut sivuakaan näistä kirjoista enkä ole nähnyt leffasta edes traileria, Juha kertoi keskiviikkona Radio Suomen Pyöreä pöytä -ohjelmassa.

Anonyymi kirjoitti...

Miehet paljastavat: "Silloin seksin harrastaminen kadutti"

Anonyymi kirjoitti...

8 asiaa, jotka auttavat sinua löytämään sielunkumppanin

Anonyymi kirjoitti...

Saara Huttunen on internetin sylkykuppi – hänen kuvansa päälle on virtsattu, ulostettu ja ejakuloitu

Kolme vuotta sitten Youtubeen ilmestyi video, jossa Saara Huttusen kuvan päälle virtsattiin. Ensin hän oli järkyttynyt – miksi kukaan haluaisi tehdä tällaista? Hän tiesi tekijän nimimerkiltä, mutta ei ollut ikinä edes keskustellut tämän kanssa.

Videon kuvasi Antti (nimi muutettu), ihan tavallinen lukiolainen Uudeltamaalta. Antti oli etenkin nuorempana trolli, joka ärsytti ihmisiä verkossa omaksi ilokseen. Erityisen mielellään hän häiriköi ihmisiä, jotka ottivat itsensä liian vakavasti. Jyväskylän yliopistossa filosofiaa opiskeleva Huttunen oli Antin mielestä tällainen, paasasi feminismiä anonyymilla keskustelusivustolla Ylilaudalla, vieläpä omalla nimellään.

Aluksi Huttunen oli viihtynyt Ylilaudalla. Hän piti siitä, miten siellä ilmaistiin tunteita kuvien avulla. Nimettömyys mahdollisti myös sen, että sivustolla pystyi puhumaan vapaasti melkein mistä tahansa.

”Hyvin pian pinnani alkoi kuitenkin palaa käyttäjien naisvihamielisyyteen. Aloin kirjoittaa siitä, ja sain pian bannin (porttikiellon)”, Huttunen kertoo.

Pian virtsaamisvideon jälkeen Huttunen kertoo ymmärtäneensä, että kyse ei ollut niinkään hänestä vaan siitä, että Antti saisi itselleen huomiota. Myös Antti oli Ylilaudalla ristiriitainen hahmo, jonka tempauksia sekä vihattiin että rakastettiin. Hänenkin oikea henkilöllisyytensä oli yleistä tietoa.

Huttunen päätti maksaa potut pottuina: hän selvitti Antin puhelinnumeron ja soitti tälle ”servauspuhelun”. Servaaminen tarkoittaa viimeisen sanan sanomista, sitä, että saa toisen hiljaiseksi.

Ile kirjoitti...

Nolon sattumuksen tekijä joko "MIES" tai "HENKILÖ"

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Tyhmät nuoret miehet ryyppäävät rankimmin

Nuorista miehistä ne, joilla on alhainen älykkyysosamäärä, juovat alkoholia selvästi enemmän ja vaarallisemmalla tavalla kuin muut.

Tämä kävi ilmi, kun Karoliinisen instituutin tutkijat analysoivat Ruotsissa asevelvollisista kerättyjä tietoja. He tarkastelivat joukkoa, johon kuului yhteensä 49 321 vuosina 1949–1951 syntynyttä miestä. Kutsuntojen yhteydessä oli testattu heidän älykkyyttään ja lisäksi heille oli tehty yksityiskohtainen kysely juomatavoista, terveydentilasta sekä lapsuuden ja nuoruuden elinoloista.

"Saattaa olla, että korkeampi älykkyysosamäärä johtaa terveellisempiin elämäntapoihin", sanoo vastaava tutkija Sara Sjölund Alcoholism: Clinical & Experimental Research -lehden tiedotteessa.

Anonyymi kirjoitti...

TOP 9: Mieskuntoa parantavat ruoat

Anonyymi kirjoitti...

Muistatko katsoa kumppaniasi kiitollisena?

Anonyymi kirjoitti...

Miten vanha hevari ihastuisi lyhyttukkaiseen?

Olen nuoruudestani saakka ollut metallimusiikin ystävä, ja kaikki miesystäväni ovat olleet hevirokkareita. Heillä on ollut pitkät hiukset, joista olen pitänyt paljon. Nyt olen yli neljänkymmenen, ja monien miesten leijonanharjat ovat alkaneet uhkaavasti harveta. Olen nyt tutustunut hauskaan mieheen, joka on selvästi ihastunut minuun. Mutta. Hänellä on lyhyt, harveneva tukka. En pysty kuvittelemaan esimerkiksi seksiä harvatukkaisen miehen kanssa. Onko tämä normaalia? Miten voisin saada itseni ihastumaan vähempitukkaiseenkin mieheen? Metallipiireissä on tietysti kaljujakin miehiä, mutta on ehkä liioittelua ehdottaa, että mies ajaisi hiuksensa minun takiani. Eikä kaljukaan sytytä.

Anonyymi kirjoitti...

Pornotähti esiintyi pornotähtien hyökkäyksestä kertovassa filmissä - sekosi itse lennolla ja hyökkäsi ihmisten kimppuun

Tory Lanen lentomatka ei mennyt aivan putkeen.
Yhdysvaltalainen pornotähti Tory Lane aiheutti hämmennystä matkustaessaan lentokoneella. Lane joutui vankilaan hyökättyään lentohenkilökuntaa ja poliisia päin.

Tory oli matkalla Atlantasta Los Angelesiin kun hän alkoi käyttäytyä railakkaan humalaisesti ja väittelynhaluisesti. Silminnäkijöiden mukaan Lane potki muita matkustajia ja huusi niin, että lentohenkilökunnan tuli laittaa tämä fyysisesti aisoihin lennon viimeiseksi 45 minuutiksi.

Koneen laskeutuessa kentällä vastassa olivat poliisit, joista yhden kimppuun Lane kävi. Aikuisviihdetähti ei saanut hakea matkalaukkujaan, vaan hänet vietiin ensin sairaalan, josta tämä suuntasi suoraan vankilaan. Sittemmin hänet on vapautettu, kertoo TMZ-viihdesivusto.

Ironisen tapauksesta tekee se, että Lane on esiintynyt aikuisviihdefilmissä When Porn Stars Attack, suomennettuna ”Kun pornotähdet hyökkäävät.”

Anonyymi kirjoitti...

Kolmerintainen nainen vannoo: ”Minulla on kolme rintaa!”

Anonyymi kirjoitti...

20 syytä, miksi sinkkuna on mahtavaa

Anonyymi kirjoitti...

13 seksivinkkiä 1800-luvulta: "Puhu kotitöistä kun mies puuskuttaa menemään"

Petipuuhat ovat puhuttaneet ihmisiä kautta aikojen. Seksivinkkejä aviomiehille ja vaimoille -niminen kirja ilmestyi Yhdysvalloissa vuonna 1894, mutta julkaistiin suomennettuna tänä keväänä.

Pastorin vaimo Ruth Smythersin ohjeet poikkeavat radikaalisti nykypäivän seksivinkeistä

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Vaikuttaako miehen eturauhasoperaatio seksiin?

Miehen eturauhasta on operoitu ja nyt seksi inhottaa.
Miehelläni on eturauhasta höylätty. Hänellä on sellainen ongelma, että kun on vioitettu jotenkin niin hän joutuu käyttämään vaippaa kun valskaa. Voiko yhdynnästä olla harmia jos virtsaa erittyy samalla. Itsestäni se ei oikein tunnu kivalta kun inhottaa. Kiitos vastauksesta.

Nimimerkki: Siru, nainen ikä 72 vuotta

Anonyymi kirjoitti...

Itkevä nainen löytyi lattialta keittiöveitsi kädessään – ex-miesystävällä reikä mahassa

Pohjois-Savon käräjäoikeus tuomitsi perjantaina kuopiolaisen Tytti Seppäsen, 21, kolmeksi vuodeksi ja seitsemäksi kuukaudeksi vankeuteen tapon yrityksestä.

Seppänen iski viime joulukuussa entistä miesystäväänsä keittiöveitsellä mahaan kotonaan Kuopiossa. Mahaan tuli 5 senttiä leveä ja 15 senttiä syvä haava. Uhri olisi kuollut välittömästi, jos veitsi olisi osunut hieman eri asennossa.

Molemmat olivat tekohetkellä kovassa humalassa. Heidän kesken oli tullut riitaa, jolloin mies oli hajottanut olohuoneen pöydän. Nujakoinnin aikana molemmat olivat käyneet toisiinsa käsiksi.

Kun muu seurue oli eteisessä tekemässä lähtöä, mies tuli kertomaan, että hänen mahassaan on reikä. Veitsi oli ollut lattialla itkevän naisen kädessä.

Anonyymi kirjoitti...

Hän kaipaa minua, kun olen poissa: Syyt, joiden vuoksi naiset rakastavat parisuhdetta

Anonyymi kirjoitti...

Nainen, katso käsiä! Nämä asiat miehen sormet paljastavat luonteesta

Uuden tutkimuksen mukaan miehen käsistä voi lukea paljon, kertoo Daily Mail.
Silmät eivät olekaan enää miehen sielunpeili, vaan sormet. Jos etusormi ja nimetön ovat saman pituisia, mies on todennäköisesti kohtelias, myöntyväinen ja huomioonottava, paljastuu McGillin yliopiston tutkimuksesta. Jos nimetön on etusormea pidempi, on suurempi mahdollisuus siihen, että mies on helposti riitaantuva, itsepäinen ja töykeä.

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Viekö miehen kiinnostus aikuisviihteeseen halut petipuuhista?

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä vähän kinky? Myyttejä kinkyilystä

Anonyymi kirjoitti...

Sovitteko oikeasti yhteen? 8 merkkiä sen paljastavat

Anonyymi kirjoitti...

5 tapaa pilata naisen orgasmi

Anonyymi kirjoitti...

Etusivun mainos suututtaa suomalaista mediaväkeä – ”Ihan uskomatonta typeryyttä”

Anonyymi kirjoitti...

Dominan piiska teki rajua jälkeä Aki Linnanahteen reisille

Aki Linnanahde kommentoi domina-kokemustaan aiemmin myös perustamansa Bulimedia-sivuston jutussa:

– Näyttää olevan vasemmassa kankussa tollanen patti tällä hetkellä. Kiva istua autossa seuraavat kaksi tuntia ja ajaa Turkuun, Linnanahde kommentoi lähetyksen jälkeen sivustolla.

Anonyymi kirjoitti...

Pornotähden paljastus: Tällä tavalla saan työni!

Channel 4 News on tutkinut pornograafisten kuvien rehotusta Twitterissä. Kyseinen palvelu eroaa yhteisökilpailijoistaan Facebookista ja Instagramista siinä, että se sallii rohkeiden otosten jakamisen.

Profiilikuvassa ei Twitterissäkään voi ilkosen alasti poseerata, mutta twiittejä ei juurikaan rajoiteta. Tutkimuksen mukaan Twitterissä jaetaan päivittäin jopa puoli miljoonaa kertaa aikuisviihteeksi luettavia kuvia.

Pornotähti Jasmine Jae kertoo nyt suoraan, että Twitterissä itsensä mainostaminen oli hänelle ensimmäisten joukossa annettu ohje, kun hän aloitti alalla. Jae toteaa, että huikaisevat 97 prosenttia hänen saamistaan töistä on Twitterin ansiota. Joko Jaeen otetaan yhteyttä, tai sitten hän saa tietää somen välityksellä, että johonkin pornoleffaan kannattaa tarjoutua.

Anonyymi kirjoitti...

20-vuotias mies huijattiin kuvaamaan itsestään seksivideo Skypellä - sitten alkoivat ongelmat

Thelocal.at-sivusto uutisoi 20-vuotiaasta itävaltalaisesta miehestä, jonka nettitreffailu sai todella huonon käänteen.
Itävallan pohjoisosista Eferdingistä kotoisin oleva mies kertoi poliisille, että hän oli tutustunut netissä viehättävään nuoreen naiseen. Nainen oli ehdottanut, että he voisivat jatkaa keskusteluaan Skypessä. Videopuhelun aikana nainen alkoi riisuutua ja pyysi miestä koskettelemaan itseään. Mies teki työtä käskettyä.

Jonkin ajan kuluttua nainen sanoi miehelle, että hän oli nyt nauhoittanut videon, jossa mies tyydyttää itseään. Nainen uhkasi laittaa videon nettiin ja lähettää sen miehen ystäville ellei tämä maksaisi 3000 euroa.

Mies ei suostunut kiristykseen vaan otti yhteyttä poliisiin. Thelocal.at:n mukaan samanlainen tapaus oli hiljattain Burgenlandissa, jossa 36-vuotias mies huijattiin seksivideoon, minkä jälkeen häneltä vaadittiin 15 000:tä euroa. Itävallan poliisi varoittaa sekä osallistumasta intiimiin toimintaan että antamasta henkilökohtaisia tietoja tuntemattomille.

Anonyymi kirjoitti...

Parisuhteen kulmakivi on anteeksianto

Anonyymi kirjoitti...

Loma sytyttää suomalaisten seksihalut

Romanttisella lomalla tärkeintä on mahdollisuus rentoutumiseen, rauhoittumiseen ja puolisosta nauttimiseen, kertoo Finnmatkojen kysely. Yli 70 prosenttia yhteensä tuhannesta vastaajasta kertoi harrastavansa lomalla enemmän seksiä kuin arkena.

Joskus yhteinen aika poikii sitoutumisen: lähes yhdeksän prosenttia vastaajista on kosinut rakkaintaan lomamatkalla.

Suurin osa kyselyyn vastanneista matkustaisi rakkaansa kanssa mieluiten paratiisimaisemiin, Malediiveille tai Mauritiukselle. Kolmanneksi suosituin romanttisen loman kohde on Thaimaa.

Anonyymi kirjoitti...

Onko pyörätuolissa istuva nainen vähemmän haluttava? Miehet vastaavat

Anonyymi kirjoitti...

Missä vaiheessa naiselta saa kysyä, onko hän raskaana?

Tuttu nainen tulee vastaan pitkästä aikaa ja näyttää pyöristyneeltä? Voiko häneltä kysyä suoraan, onko hän mahdollisesti raskaana? Helppo työkalu auttaa ongelmassa.

Anonyymi kirjoitti...

Näin treenaavat naiset harrastavat eniten seksiä

Anonyymi kirjoitti...

Äidin ylipaino näkyy lapsen terveydessä vielä 70-vuotiaana - Raskaus - Hyvinvointi - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

YK:n ilmastoasiantuntijaa syytetään seksuaalisesta häirinnästä

Pachauri on johtava ilmastoasiantuntija ja on toiminut IPCC:n johtajana vuodesta 2002 alkaen. IPCC sai vuoden 2007 Nobelin rauhanpalkinnon yhdessä Yhdysvaltain entisen varapresidentin Al Goren kanssa.

Pachauri on Itä-Suomen yliopiston kunniaprofessori. Presidentti Tarja Halonen myönsi Pachaurille Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan kunniamerkin vuonna 2010.

Anonyymi kirjoitti...

Seksuaaliterapeutti kertoo: nämä ovat Ensitreffit alttarilla -parien suurimmat ongelmat

Anonyymi kirjoitti...

Naisen itsehillintä petti - pidätys Fifty Shades of Grey -näytöksessä

10 faktaa jotka voivat vielä joskus pelastaa henkesi

Sokeri voi pilata erektion

Yllättävät asiat, jotka voivat madaltaa älykkyyttäsi

Petolliselta matkarakastajalta viestejä vielä kaksi vuotta romanssin jälkeen - Suomalaiset paljastavat lomasutinansa - Seksi ja parisuhde - Ilta-Sanomat

Isis houkuttelee naisia riveihinsä - Isis-järjestö - Ulkomaat - Helsingin Sanomat

Pikkutyttö räjäytti itsensä torilla Nigeriassa – viisi sivullista kuoli - Nigeria - Ulkomaat - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

TOMITTAJAR SITEERAA LAASASEN BLOGIA! (3.35) Ja valitettavasti ei saa mitään järkevää vastausta.

Sinkkujen nolla-aika

Nolla-aika viittaa niiden sinkkujen viettämään hukka-aikaan, jotka kaipaavat parisuhdetta. Termin kehittänyt Väestöliiton parisuhdekeskuksen johtaja Heli Vaaranen kertoo, miten sinkut tuhlaavat aikaansa.
Esitetty: Ma 23.2.2015 klo 7.05 Yle TV1

Anonyymi kirjoitti...

Miten selviytyä hankalien tyyppien kanssa?

Jokainen tuntee varmasti besserwisserin, riidan haastajan tai marttyyrin roolin ottajan. Psykoterapeutit Satu Kaski ja Vesa Nevalainen antavat vinkkejä siihen, miten tulla toimeen hankalien tyyppien kanssa.
Esitetty: Ma 23.2.2015 klo 7.05 Yle TV1

Anonyymi kirjoitti...

Asiantuntija rohkaisee sinkkuja: Tavatkaa aktiivisesti uusia ihmisiä

Vaaranen näkee parinmuodostuksen ongelmaksi myös sen, että nykyinen aika korostaa yksilöllisyyttä ja riippumattomuutta. Tämä on johtanut muun muassa siihen, että toisen lähestymisyritys saatetaan torpata tavan vuoksi jo ennen kuin sitä on kunnolla edes tehty. Aikaisemmin näin ei ollut.

– Kun juttelee vanhusten kanssa, niin he kertovat ihan avoimesti, että se oli se ykkösjuttu: minä haluan löytää kumppanin, rakastua, olla yhdessä ja viettää romanttisen kesän ja niin poispäin, Vaaranen kertoo.

Hän arvostelee myös sitä, että deittailusta on tullut tavallaan kuluttamista esimerkiksi Tinderin kaltaisten nettipalveluiden myötä. Se on muuttanut vuorovaikutusta pinnallisemmaksi.

– Me kulutetaan näitä kasvoja ja me kulutetaan näitä deittejä ja me kulutetaan näitä kohtaamisia. Se on sitten kerralla käytetty ja siirrytään seuraavaan.

Anonyymi kirjoitti...

Heli Vaarasen miesvihamielisyys on tunnettu tosiasia.

http://kannanotot.miestentasa-arvo.fi/2013/10/14/onko-vaestoliitto-miesvihamielinen-jarjesto/

Anonyymi kirjoitti...

Mistä tiedät, että se on todellista rakkautta? 17 paljon kertovaa merkkiä

Anonyymi kirjoitti...

Ammattibarometri kertoo nopeasta muutoksesta työvoiman tarpeessa

Työttömyydestä huolimatta Kainuussa on pulaa myös työvoimasta, paljastaa Kainuun ammattibarometri. Kysyntää on tällä hetkellä muun muassa sairaanhoitajista, lääkäreistä ja erityisopettajista.

Anonyymi kirjoitti...

Mies, näin olet naiselle unelmien treffikumppani!

Anonyymi kirjoitti...

Mitä jos naiset käyttäytyisivät kuin miehet? Hulvaton video paljastaa

Anonyymi kirjoitti...

Näin penis toimii kun mies on juovuksissa

Koomikko Rob Mor on ystävineen julkaissut huvittavan nettivideon tilanteesta, jossa vahvasti päihtynyt mies yrittää harrastaa seksiä kaunottaren kanssa. Realrobmor -kanava on kiteyttänyt videoon humalaisen alapään ”ajattelumaailman” ratkiriemukkaalla tavalla.

Videossa perehdytään pohtimaan, mitä tapahtuu, kun mies on liian humalassa harrastaakseen seksiä eikä penis toimi humaltuneen miehen toiveiden mukaisesti. Lopputuloksena on kiusallinen tilanne, jossa epätoivoinen nuorimies yrittää kaikkensa viimeiseen asti.

Lopulta neitokainen turhautuu ja lähtee kotiinsa. Video on nimetty sanoin Diary of Drunk Boner, joka tarkoittaa suomeksi humalaisen erektion päiväkirjaa. Video kiteyttää hauskalla tavalla sen, mitä tilanteessa tapahtuu, kun alkoholia on tullut nautittua liian paljon.

Anonyymi kirjoitti...

Beauty standards, family values in China - Business Insider

What the Chinese saying 'The ugly wife is a treasure at home' actually means

Anonyymi kirjoitti...

Eighth Grader Invents A Braille Printer - Business Insider

A 13-Year-Old Made A Revolutionary Invention Out Of Legos And Now Intel Is Investing In His Company

Eighth-grader Shubahm Banerjee has launched a company to develop low-cost Braille printers after learning the printers can cost more than $2,000.
...

Anonyymi kirjoitti...

Vaimo ei saanut seksiä kolme kertaa päivässä – haki avioeroa

Yhdistyneiden arabiemiirikuntien oikeudessa on puitu tapausta, jossa vaimo on hakenut avioeroa miehestään, koska mies ei kykene harrastamaan seksiä niin usein kuin vaimo haluaisi. Vaimo on esittänyt miehelleen vaatimuksen, jonka mukaan heidän pitäisi harrastaa seksiä vähintään kolme kertaa päivässä.

Nainen kokee, että hänen miehensä ei tyydytä häntä tarpeeksi ja hakee nyt avioeroa. Gulf New -lehti uutisoi sivuillaan, että vaimolle ei riittänyt pariskunnan seksin määrä, joka oli suurin piirtein neljä kertaa viikossa.

Dubailainen vaimo on tullut siihen lopputulokseen, että mies ei tyydytä hänen tarpeitaan. Tuomari päätti, että vaimo tarvitsee lääketieteellisen lausunnon tukemaan hänen väitettään, sillä muuten eroa ei voitaisi myöntää.

Vaimo ei suostunut lääkärin tarkastettavaksi, vaan hän vaati, että aviomiehen suorituskyky tutkitaan ja lääkäri tekee hänestä lausunnon oikeudenkäyntiä varten. Asian käsittely on vielä kesken ja avioeron myöntäminen riippuu siitä, minkälaisen lausunnon lääkäri antaa aviomiehen seksuaalisesta kyvystä tyydyttää vaimonsa tarpeita.

Nähtäväksi jää, riittävätkö todisteet ja lausunnot avioeron myöntämiseen, vai joutuuko seksuaalisesti turhautunut vaimo jatkamaan avioliittoaan vastoinkäymisistä huolimatta.

✎ kirjoitti...

! » 13 seksivinkkiä 1800-luvulta: "Puhu kotitöistä kun mies puuskuttaa menemään"

Taikka

Me Naiset: Seksiä vaatteet päällä – entisajan tärkeimmät vinkit naisille (27.10.2014)

Anonyymi kirjoitti...

Seksivinkit 1800-luvulta aiheuttivat yhdet potkut 1990-luvulla – Tästä on kyse

Valitettavia uutisia 1800-luvun seksivinkkien ystäville! Vuonna 1894 julkaistut seksivinkit eivät ehkä olekaan peräisin kyseiseltä aikakaudelta.

Voit lukea valtaisan suosion saaneet seksivinkit tästä.

Turkulainen Savukeidas-kustantamo julkaisi Seksivinkkejä aviomiehille ja vaimoille vuodelta 1894 -kirjan tänä vuonna. Kirjassa ei kerrota tekstin olevan mielikuvituksen tuotetta, vaan tekstin kirjoittajaksi väitetään Arcadian metodistikirkon pastorin L. D. Smythersin vaimoa Ruth Smythersiä.

Kyseisiä henkilöitä ei kuitenkaan tiettävästi ole ollut olemassa.

Niin mainioilta kuin "anna vähän, anna harvoin ja mikä tärkeintä, anna vastahakoisesti"-tyyppiset vinkit petipuuhin kuulostavatkin, kyseessä on internetissä laajasti levinnyt ja käännetty teksti, jonka alkuperää ei täysin ole saatu selvitettyä.

Joidenkin tietojen mukaan teksti on esiintynyt ensimmäisen kerran vuonna 1998 Washingtonin yliopistossa ihmisen seksuaalisuutta käsittelevällä kurssilla.

Historia kuitenkin tietää tekstistä ainakin yhden tapauksen tätä aiemminkin: erään tarinan mukaan seattlelainen oikeusasiamies David Krull lähetti tekstin vuonna 1996 naimisiin menevälle assistentilleen Amy Calderwoodille. Assistentti otti tekstin loukkauksena ja kuinka ollakaan, vaikka Krull kuinka kertoi viestin olevan kepeämielinen vitsi, tulos epäonnistuneeseen muistamiseen oli tyly: hän sai lopulta potkut työstään.

Anonyymi kirjoitti...

Näin miehiä huijataan – Katso kuinka nainen virittelee jopa tuplasti isommat rinnat

Rinnat saa näyttämään huomattavasti suuremmilta helpoin kotikonstein.

Rintojen koolla on osalle miehistä merkitystä ja ilmeisesti siitä johtuen osa pienirintaisista naisista pyrkii saamaan omansa isommiksi. Kaikki eivät kuitenkaan halua silikonirintoja ottaa tai siihen ei ole varaa edes Tallinnassa, joten jäljelle jää vaihtoehdoksi kaikenlaiset vippaskonstit.

Monenlaisia pushup-rintsikoita on markkinoilla ollut pilvin pimein, mutta vastaavan efektin voi loihtia myös kotikonstein. Oheisella videolla Stacey Brennan kasvattaa omat rintansa tuplasti isommiksi todella nopeasti, katso:

Anonyymi kirjoitti...

Baarimikot tunnistavat ne pariskunnat, jotka ovat ensimmäisillä treffeillään. Baarimikot väittävät myös tunnistavansa, mikäli kyseessä on netin kautta sovittu ensitapaaminen.

The Daily Share on haastatellut videolle baarimikkoja, jotka kertovat miten ihmiset usein käyttäytyvät ensimmäisillä treffeillä.

Nettitreffailijat tunnistaa haastateltujen baarimikkojen mukaan siitä, että he näyttävät hermostuneilta ja katselevat jokaista baariin kävelevää ihmistä toiveikkaana. Myös pettymys paistaa usein nettitreffailijan kasvoilla, kun paikalle saapunut henkilö ei vastaakaan odotuksia. Baarimikkojen mukaan vaivaannuttavia tilanteita on usein jopa vaikea seurata sivusta.


Haastatellut baarimikot ovat myös joutuneet pelastamaan huonoille treffeille joutuneita. Eräs baarimikko on jopa joutunut sanomaan eksyneen näköiselle tytölle treffikumppanin poistuneen paikalta tämän ollessa vessassa.

Anonyymi kirjoitti...

Naisen blogikirjoitus koskettaa: 14 asiaa joista tiedän, että mieheni rakastaa minua

Anonyymi kirjoitti...

Miten voi vihata ihmistä, jota rakastaa? Asiantuntija: Aika helposti

Anonyymi kirjoitti...

Deittisivuston kysely paljastaa: Tällaisen naisen miehet haluavat juuri nyt

Deittisivusto Match.comin käyttäjilleen tekemän deittikyselyn mukaan äly on nyt seksikästä. Kyselyyn vastanneet miehet haluavat menestyneen, jopa itseään fiksumman naisen.

Anonyymi kirjoitti...

Vain harva koulutus takaa työpaikan – turva-ala vetää nuoria
Kymmenettuhannet nuoret valitsevat opintojensa suunnan erityisen epävarmoissa oloissa

Anonyymi kirjoitti...

Tarvitseeko Suomi feministipuoluetta, Gudrun Schyman?

Mitkä ovat feministisestä näkökulmasta tärkeimmät kysymykset Suomessa juuri nyt?

”On tehtävä selväksi, mitä tasa-arvolla tarkoitetaan. Tarkoittaako se vain sukupuolten tasa-arvoa, vai tarkoittaako se tasa-arvoisia oikeuksia myös maahanmuuttajanaisille, vammaisille ja hlbt-ihmisille?

Konkreettisesti palkkaerokysymys on tärkeä. Erot palkoissa eivät johdu siitä, että yksittäisiä naisia syrjitään, vaan kyse on rakenteesta, jossa naisvaltaiset alat nähdään vähemmän arvokkaina kuin miesvaltaiset. Kun maahanmuuttajien on vaikea saada töitä, se on vielä vaikeampaa maahanmuuttajanaisille. Yksittäiset ihmiset tai ammattiliitot eivät voi ratkaista palkkaeroja, ratkaisu on poliittinen.

Samoin, jos todella halutaan yhteiskunta, jossa sukupuolesta huolimatta vanhemmat ottavat samat vastuut lapsistaan, pitää säätä lait, jotka antavat kaikille samat oikeudet.”

Anonyymi kirjoitti...

Työttömyys pahenee yhä

Työllisyysaste eli työllisten osuus 15–64-vuotiaista oli tammikuussa 66,7 prosenttia, kun se vuotta aiemmin oli 67,0 prosenttia. Miesten työllisyysaste laski edellisen vuoden tammikuusta 1,0 prosenttiyksikköä 66,3 prosenttiin. Naisten työllisyysaste oli 67,2 prosenttia, ja se nousi 0,5 prosenttia edellisvuoden tammikuuhun verrattuna. Työllisyysasteen kausi- ja satunnaisvaihtelusta tasoitettu trendi oli 68,3 prosenttia.

Työttömiä oli Tilastokeskuksen työvoimatutkimuksen mukaan vuoden 2015 tammikuussa 230 000 (virhemarginaali ±18 000), mikä oli 9 000 enemmän kuin vuotta aiemmin. Työttömiä miehiä oli 133 000 ja naisia 97 000 henkeä.

Työttömyysaste oli tammikuussa 8,8 prosenttia eli 0,3 prosenttiyksikköä korkeampi kuin vuotta aiemmin. Miesten työttömyysaste oli 9,9 ja naisten 7,6 prosenttia. Työttömyysasteen trendi oli 8,9 prosenttia.

Anonyymi kirjoitti...

Johanna Tukiainen tänään oikeudessa: heilahtaako häkki?

Kohublondi Johanna Tukiainen astelee jälleen tänään (24.2.) oikeuden eteen. Tällä kertaa Johanna vastaa peräti neljään syytteeseen. Listalla on kaksi pahoinpitelysyytettä ja kaksi syytettä laittomasta uhkauksesta.

Seiska uutisoi viime elokuussa, että Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus tuomitsi Johannan sakkorangaistukseen edelliskesänä tapahtuneesta kotirauhan rikkomisesta.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi sovintoseksi on niin mahtavaa? Asiantuntija vastaa

Anonyymi kirjoitti...

Kova tavoite naisista pörssiyhtiöissä

NAISTEN osuus suomalaisten pörssiyhtiöiden hallituksissa on nykyään 23 prosenttia, joten viiden vuoden tavoite on kova. Naisten osuus on noussut vajaan kymmenen vuoden aikana 11 prosenttiyksikköä, mutta viime vuosina tasa-arvokehitys on hidastunut. Viime vuoden yhtiökokouksissa naisten määrä hallituksissa ei kasvanut edellisvuodesta.

Keskuskauppakamarin varatoimitusjohtaja Leena Linnainmaa pitää hallituspaikkojen vähäisyyttä suurempana ongelmana sitä, että naisia on hyvin vähän liiketoimintajohdossa. Keskuskauppakamarin selvityksen mukaan pörssiyhtiöiden liiketoimintojen johdossa oli viime syksynä vain 44 naista eli kymmenen prosenttia liiketoimintojen johtajista.


PÖRSSIYHTIÖIDEN hallituksiin tarvitaan ennen kaikkea vankkaa liiketoiminta- ja toimialaosaamista, jota naisilla on toistaiseksi huomattavasti miehiä vähemmän. Hallitusten naisjäsenet ovat taustaltaan etupäässä lakiasiain- ja talousjohtajia.

On helppo yhtyä Leena Linnainmaan vaatimukseen saada tukea naisten urakehitykselle jo varhaisemmassa vaiheessa, jotta naisia etenisi yhtiöiden ylimpään johtoon, josta hallituskandidaatit löytyvät.

Hallituksen periaatepäätös on oikeansuuntainen. Suomen Yrittäjänaisten puheenjohtaja Seija Estlander toivoo, että naisten määrän kasvattaminen pörssiyhtiöiden hallituksissa kannustaa yrityksiä palkkaamaan naisia myös muihin johtotehtäviin.

Anonyymi kirjoitti...

Tasa-arvo unohtui puolueilta

MIKSI Suomalaiset poliitikot eivät sitten tunnustaudu feministeiksi siinä missä ruotsalaiset kollegansa?

Tutkija uskoo, että suomalaisilla on vääriä mielikuvia siitä, mitä feminismi on.

Elomäen mukaan se on yhtäältä monimuotoinen poliittinen liike, joka pyrkii edistämään sukupuolten välistä tasa-arvoa ja kyseenalaistamaan sukupuolten välisiä eroja.

Toisaalta se on ajattelutapa, jossa yhteiskuntaa tarkastellaan kriittisten sukupuolisilmälasien läpi ja nähdään miten sukupuolittunut valta vaikuttaa eri tilanteissa.

– Feministi ajattelee, että yhteiskunnan tulee olla tasa-arvoinen ja vapaa syrjinnästä, että ihmisiä ei saa asettaa eriarvoiseen asemaan sukupuolen perusteella ja että sukupuolen ei pitäisi määrittää mitä sinun tai minun on sopivaa tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

Miehet rakastuvat naisia useammin
Tuoreen kyselytutkimuksen mukaan miehet rakastuvat elämänsä aikana useampaan kuin yhteen ihmiseen.


Tuore kyselytutkimus paljastaa, että miehet ihastuvat naisia useammin. Kyselyyn osallistuneista miehistä noin puolet kertoi rakastuneensa useampaan kuin yhteen ihmiseen elämänsä aikana. Vain 45 prosenttia naisista sanoi samaa.

On selvää, että kyselytutkimus ei toki ole sama kuin tutkijoiden tekemä tutkimus. Silti siinä on paljon samoja tuloksia kuin aiemmin tehdyissä tutkimuksissa. Vuonna 2011 tehdyn tutkimuksen mukaan 54 prosenttia miehistä kertoi, että he ovat rakastuneen ensisilmäyksellä. Naisista saman oli kokenut 44 prosenttia. Eräs toinen tutkimus selvitti sitä, miten nopeasti suhteessa olevien rakkaus kehittyi. Miehillä tunteiden syveneminen vei kolme kuukautta, naisilla viisi.

Anonyymi kirjoitti...

Äitiyspakkauksesta motkotetaankin: "Pitäisi olla tytöille ja pojille, talveksi ja kesäksi…"

Anonyymi kirjoitti...

Naisten tasa-arvojärjestö repäisi: "Naistenpäivänä ei ole syytä juhlaan"

Anonyymi kirjoitti...

Harry Potteria lukeneesta teinistä ISIS-morsiameksi: hän värvää tyttöjä jihadisteiksi

Anonyymi kirjoitti...

Johanna Tukiainen oikeudessa: myöntää pahoinpitelyn!

Helsingin käräjäoikeudessa käsitellään tänään viittä tapausta, joissa on syytettynä kohublondi Johanna Tukiainen.

Johannaa syytetään muun muassa kahdesta pahoinpitelystä. Oikeudessa Johanna myönsi nuoren naisen pahoinpitelyn marraskuussa 2013. Johanna oli lyönyt naista helsinkiläisravintolan edustalla. Nainen oli kaatunut ja lyönyt leukansa. Nuori nainen oli kutsunut Johannaa Tuksuksi, minkä jälkeen kohublondi oli hyökännyt naisen kimppuun.

Hoitohenkilökunta hälytettiin paikalle, ja he löysivät pahoinpidellyn naisen autotieltä kasvot verisenä. Hänellä oli myös hengitysvaikeuksia.

Naiskaksikon kahakkaan puuttui nuoren naisen miesystävä. Hän myönsi oikeudessa pahoinpidelleensä Tukiaisen mutta vain lievästi.