lauantaina, joulukuuta 30, 2006

Linkkejä

Housework cuts breast cancer risk.

American Basketball Players Doing Finland. (video)

Men face jail for rape if women are 'too drunk' to consent in bed to boost convictions.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Englantilaisten neropattien lakiehdotus perustunee olettamukseen että vain mies haluaa seksiä, ja naisen rooliin kuuluu antaa siihen suostumuksensa - jos sattuu olemaan sillä tuulella. Tosielämässä tosin voi tulla eteen tilanne, jossa mies ei ehkä olekaan lemmenleikkeihin niin halukas. Esim. vaikkapa jos vastapuolen ulkomuoto ei vastaa vaatimuksia.

Johan se laulukin sanoo, että: "En oo koskaan menny sänkyyn ruman naisen kanssa mutta monen vieressä oon aamut." No niin. Jos tuo Länsi-Venäjän kuningaskunnan poliitikkoeliitin leipoma lakialoite olisi tasa-arvoa jollakin tavalla toteuttava (mitä se tietenkään ei ole), niin silloinhan miehillekin avautuisi mahdollisuus syyttää noita katumuksen teille johdattavia petikumppaneitaan raiskausesta tyyliin: "En jumalauta tuommoista selvinpäin jörnisi. Se raiskasi mut, saatana!" Ja sitten ei kun vahingonkorvauksia lakitupaan vonkumaan. Tiedä vaikka kaupantekijäisiksi naissukukunnan edustajalle häkki heilahtaisi.

Kuten huomaatte, kyllähän tuostakin pienellä kehittelyllä ihan oivan lain aikaan saisi. Tai sitten ei, mutta olipahan tuo mukava leikkiä ajatuksella tasa-arvon edistymisestä.

W.

Panu kirjoitti...

Amerikan mustien poikien kokemukset Suomessa kertovat kyllä kaiken tarvittavan suomalaisista naisista. Toiset vetävät käteen nelikymppisiksi saakka, toiset voivat valkata sänkyyn joka päivä eri naisen tissien koon perusteella, mutta samassa maassa ja samojen naisten kanssa vain eletään.

Panu kirjoitti...

Ja toistetaan taas kerran: siinä vaiheessa kun ATM pääsee pukille, kaikki ehdolla olevat naiset ovat jo pöpsykkäpippelien koeajamia ja kuhisevat sukupuolitauteja kuin kuoleva lokki matoja. Suomalaisen tytön pimppa on se viemäri, johon kaikki maailman miehet ruilivat loskansa, ja tietenkin ilman kondomia.

Anonyymi kirjoitti...

Mikäs Panua uutena vuotena oikein risoo?

Jumalation että tämä vuosi alkoi hyvin...jos tämmöinen menestys jatkuu niin voin alkaa tituleeraamaan itseäni YTM:ksi ;)

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Panu : Mun on PAKKO ihailla miten hyvin osaat tiivistää ajatukset (jopa minun ajatukseni usein) tekstiksi, ja vielä niin ytimekkäästi!

Minulta tuo ei luonnistuisi.

*Ihailua, harrasta*

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

I have been browsing on-line greater than 3 hours these days,
yet I never discovered any fascinating article like yours.
It is beautiful value sufficient for me.
In my opinion, if all website owners and bloggers made excellent content as you did,
the net shall be a lot more useful than ever before.
Also see my site > GFI Norte