maanantaina, tammikuuta 01, 2007

Ei ympärileikkauksille

Doctors Opposing Circumcision HIV Statement.
History. The theory that male circumcision may be protective against HIV infection was invented and developed in North America.

The introduction of male circumcision into a non-circumcising society may present problems such as:

* adverse psychological and sexual effects caused by the diminishment and desensitization of the penis
* increased antisocial behavior
* violations of human rights,
* violations of laws that protect children, and
* inability to discontinue male circumcision when the need for it no longer exists.

In the survey by Kim & Pang, 48 percent reported decreased masturbatory pleasure, 63 percent reported increased masturbatory difficulty, and 20 percent reported a worsened sex life after circumcision.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo on kyllä ihan totta. Itseni on leikattu lääketieteellisistä syistä pienenä, ja voin kertoa ettei teini-ikäisenä ollut kiva olla Suomessa moinen kummajainen. Eipä sitä oikein tyttöihin uskaltanut ottaa kontaktia kun piti itseään outona ja välillä sai kärsiä kiusaamisesta asian takia.

Anonyymi kirjoitti...

Eipä se esinahkakaan ongelmaton ole. Minulla se on niin tiukka että sitä ei saa vedettyä taakse erektion aikana. Otaksuisin että yhdynnässä se menee itsekseen taakse, joten yhdyntä olisi varmaan minulle mahdottoman hauska kokemus.

Anonyymi kirjoitti...

Itselleni oli kamala shokki saada tietää, että Amerikassa ympärileikkaus on enemmän tapa kuin poikkeus, ja ylivoimaisesti suurin osa miehistä on nimenomaan ympärileikattuja. (En muista enkä jaksa ottaa selvää tarkasta prosentista, mutta se oli käsittääkseni yli 80 prosenttia tms.)

Tallella oleva esinahka on jopa niinkin harvinaista, että monikaan heteromies ei ole livenä sellaista kohdannut, kuten eräästä Seinfeldin jaksosta voi alustavasti päätellä. (Siinä muistaakseni joku oli moisen värkin sattunut näkemään ja häneltä tiedusteltiin miltä kummajainen oikein näytti yms.)

Lisäksi muistelisin lukeneeni hypnoositutkimuksesta, jonka avulla ihmiset oli saatettu muistelemaan ympärileikkauskokemusta (hypnoosin avulla voidaan ihminen saattaa muistamaan asioita, joita hän ei tavallisesti yleensä muista), ja toisin kuin ilmeisesti kuvitellaan, se on äärimmäisen shokeeraava, traumaattinen ja mikä tärkeintä helvetillisen kivulias kokemus lapselle, jolle se tehdään.

Siitä se miesten sortaminen alkaa, mutta loppuu onneksi jo kuoleman koittaessa. Käsittämätöntä julmuutta puolustuskyvyttömälle, herkälle ja pienelle yksilölle. Mutta kuinka ollakaan, vain naisten ympärileikkauksia kauhistellaan julkisesti ja yleisesti. Ja miehiä, jotka kauhistelevat miesten ympärileikkausta, pidetään miestenkin taholta naurettavina ja nössyköinä (mikä ei varmasti yllätä ketään).

Kyllä välillä saa hammasta purra kun tutustuu kaikkeen feministipropagandaan ja oivaltaa yhä enenevässä määrin naisten kierouden laajuuden länsimaissa. Tämän blogin lukeminen on hivenen ristiriitaista - toisaalta siitä tulee helpotuksen tunteita, kun joku pystyy pukemaan tuntemukseni ja käsitykseni naisten vallasta sanoiksi ja tuottamaan paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia ja faktoja, lainauksia ja selkeästi ilmaistuja näkökantoja aiheesta..

Mutta toisaalta mitä enemmän aiheesta saa tietoa, sitä enemmän kismittää. Tosin sitten voi aina ajatella, että mikä ei tapa, se vahvistaa jne., joten kaitpa olen kohta supervahva alfauros tarpeeksi luettuani..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Esinahasta lisäisin vielä, että .. tästä ei ilmeisestikään paljon puhuta tai kerrota missään, ja itsellenikin se oli täysi yllätys, kunnes eräs 'luontainen pua'-tyyppinen kaverini informoi minua aiheesta..

Esinahassa on tämän kaverini sanojen mukaan 'kiinnikkeet'. Nämä pitävät esinahan tiukkana. (no, en ole varma onko kyseessä 'kiinnike' vai 'kiinnikkeet', mutta se lienee sivuseikka)

Kuitenkin tietyssä vaiheessa, esimerkiksi yhdynnän aikana tai tarpeeksi rajun masturbaation seurauksena tämä kiinnike saattaa 'hajota', niin että esinahka löystyy tarpeeksi, jotta sen voi vetää ihan kokonaan nupin 'ylitse'.

Minullakin oli hyvin pitkään moinen tiukka esari, enkä muista tarkasti tilannetta, jossa tämä kiinnikesysteemi hajosi, mutta sen jälkeen on ollut paljon mukavampaa kun kontrollia on enemmän ja enää ei ole kivuliasta vetää liian taakse niinsanotusti. (tosin se irtoaminen oli melko kivulias kokemus, vaikka kipu lievenikin suhteellisen nopeasti olemattomiin)

- Vortac