tiistaina, heinäkuuta 10, 2007

Naisten ongelmia

En kelpaa miehille.
Olen nuorehko nainen alta kolmenkymmenen. Ongelma on se, että kasvoiltani olen sillä lailla kaunis, että kiinnitän miesten huomion. Vartalo on kait aika normaali sellaisen naisen, joka ei urheile eikä käy salilla.

Täytyy myöntää, että olen kaukana täydellisestä vartalosta. Olen ollut välillä paksummassa kunnossa, mutta laihduttanut viime aikoina. En ole kuitenkaan mikään timmi kiinteä ja tuntuu, et vähän joka puolelta roikkuu hieman. Vaatteet päällä näytän aika seksikkäällekin, mutta alasti totuus on kait sitten toinen.

Olen viimeisen vuoden aikana tavannut muutaman suunnilleen ikäiseni miehen. Jostain syystä he kaikki ovat sattuneet olemaan erittäin hyvännäköisiä ja sellaisia, jotka käyvät salilla ja joilla urheilullinen tausta, joten kroppa on tosi hyvässä kuosissa. Koska minäkin näytän vaatteet päällä kohtuullisen hyvälle ovat halunneet tavata ja mennä sänkyyn.

Uskon, että alasti vartaloni ei kuitenkaan ole miellyttänyt sillä koko juttu on aina säännöllisesti lopahtanut melkein yhden yön seksijuttujen jälkeen. Selityksiä on tullut vain hyvin epämääräisiä ja alankin uskoa, että vika on vartalossani. Tällaiset miehet ovat hyvin kriittisiä ja vaativat tietysti tasoa, koska itse viettävät paljon aikaa salilla ja ovat muutenkin komeita ym. Itsetuntoni on saanut ainakin kovan kolauksen ja mietinkin nyt että millainen pitäisi olla, että kelpaisi näille miehille. Mutta voihan sen arvata; hoikka, täysin kiinteä, ja isorintainen.

Niin, tämä on nyt tavallaan vähän hassua, mutta nyt kun olen kokenut miltä tällaiset kiinteäkroppaiset ja lihaksikkaat miehet tuntuvat sängyssä (tuntuvat paremmille kuin olin ajatellut) niin aloin ajatella, että haluaisin heitä jatkossakin, mutta enhän saa heitä enää jos en ole itsekin samankaltainen.

11 kommenttia:

Panu kirjoitti...

Niin, tämä on nyt tavallaan vähän hassua, mutta nyt kun olen kokenut miltä tällaiset kiinteäkroppaiset ja lihaksikkaat miehet tuntuvat sängyssä (tuntuvat paremmille kuin olin ajatellut) niin aloin ajatella, että haluaisin heitä jatkossakin, mutta enhän saa heitä enää jos en ole itsekin samankaltainen.

No shit, Sherlock?

Anonyymi kirjoitti...

Myöhemmässä viestissä muija sanoo, että haluaa vain panna noiden alfaurosten kanssa (ja hänen toiveensahan on täyttynyt monta kertaa!), mutta haluaisi itsekin olla täydellinen, jotta nuo miehet katsoisivat häntä "ihaillen". Vittu. Ja tässä maassa vielä naiset haukkuu että suomalaisilla miehillä on huono itsetunto. Kääntäen: Kuinka montaa perusmiestä kiinnostaa mitä joku hotti muija hänen kropastaan ajattelee, jos pääsee kuitenkin tämän kanssa vällyjen väliin?

Anonyymi kirjoitti...

Guys and Dolls

http://video.google.com/videoplay?docid=3710987618964917848&hl=en

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoinen dokumentti.

Normaalin oloinen tuo englantilainen kaveri. Tunnistin pari kaveriani ja osittain myös itseni hänestä.

Anonyymi kirjoitti...

Salaisuus naisten iskemiseen:

http://www.youtube.com/watch?v=OTBzQ7rF9xo

Anonyymi kirjoitti...

evoluutiopsykologiaa:
http://www.psychologytoday.com/articles/pto-20070622-000002.xml

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa aivan siltä, että "nuorehkon naisen alta kolmenkymmenen" kannattaisi opiskella MAT:n ainakin lyhyt oppimäärä.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo linkki vahvistaa sen, että evoluutiopsykologia yrittää yleistää näkyvän enemmistön(?) pariutumiskäyttäytymistä kaikkiin ihmisiin. Kyse onkin ihmistutkimuksesta, eikä tuossa ole hirveästi eksaktia tiedettä. (Hieno toteamus tuossa artikkelissa: "We state them because they are true, supported by documented scientific evidence." - ei näin) Onneksi voi edelleenkin etsiä ihmisilä jotka eivät ole käytökseltään pinnallisia (olkoonkin että se olisi geeneissä mutta peitettynä tehokkaasti tunteilla).

PS: brunetet > blondit ja keskikokoiset tissit >> isot tissit.- Itse asiassa City-lehden (vai missä nyt olikaan) tutkimuksen mukaan Suomessa blondit eivät ole suositumpia kuin brunetet. Asioilla on toinenkin puoli, eikä tuossakaan artikkelissa vaivauduttu selvittämään miksi bruneteista pitäminen on mahdollista.

Anonyymi kirjoitti...

"Tuo linkki vahvistaa sen, että evoluutiopsykologia yrittää yleistää näkyvän enemmistön(?) pariutumiskäyttäytymistä kaikkiin ihmisiin."

Kyse ei ole käyttäytymisestä sanan behavioristisessa merkityssä, vaan käytöksen syistä. Tietenkin behavioristisessa mielessä osa porukasta toimii toisin, mutta se ei ole olennaista. Olennaista on juuri enemmistön käytöksen syyt.

"Onneksi voi edelleenkin etsiä ihmisilä jotka eivät ole käytökseltään pinnallisia (olkoonkin että se olisi geeneissä mutta peitettynä tehokkaasti tunteilla)"

Torjuntaa. Ei kenenkään ole pakko käyttäytyä kuten normi-ihminen. Jos sinulla on liian romanttisen ruusuinen kuva ihmisistä, ja toisenlainen tieto aiheuttaa sinulle ahdistusta, niin se on vain sinun ongelmasi.

"Asioilla on toinenkin puoli, eikä tuossakaan artikkelissa vaivauduttu selvittämään miksi bruneteista pitäminen on mahdollista."

Jaa-a. Jokainen meistä heteromiehistä tietää, että bruneteistä pitäminen on mahdollista. Neiti taitaa olla itse brunetti? :)

Anonyymi kirjoitti...

minä:
"Neiti taitaa olla itse brunetti? :)"

Öh...sorry Linker:( Taidatkin sittenkin olla sanonut olleesi mies (ja tuo profiilisi kertoo sen myös).

Anonyymi kirjoitti...

"Jos sinulla on liian romanttisen ruusuinen kuva ihmisistä, ja toisenlainen tieto aiheuttaa sinulle ahdistusta, niin se on vain sinun ongelmasi."

Jaa kuinka niin ahdistaisi? Tiedän kyllä että ihmiset ovat yksilöllisesti sen verran erilaisia, että elämänkumppanin etsiminen ei välttämättä ole helppoa. Seikkailua se etsiminenkin on, en valita.

Minusta tuo perustelu isorintaisista blondeista tykkäämiselle on aika kaukaa haettu. Väitän edelleenkin että kyse on pelkästään henkilökotaisesta mieltymyksistä visuaalisesti. Eihän sitä voi todistaa kumpi on kumpaa, mutta ainakin ulkonäköversio kattaa kaikki ihmiset.