sunnuntaina, heinäkuuta 15, 2007

Pertti Ukkolan viisaus

"Valitkaa nuori vaimo!"
Lauantaina Sodankylän vanhassa kirkossa pitkäaikaisen tyttöystävänsä Veronika Tuulaniemen, 28, kanssa avioitunut entinen painijamestari Pertti Ukkola, 56, iloitsee nuoresta vaimostaan. Melkein kolmenkymmenen vuoden ikäero saa painin olympiavoittajalta pelkästään positiivista suitsutusta.

- Olen aina sanonut, että täytyy tyttöystävä ja tuleva vaimo valita niin, ettei koskaan tarvitse mummun vieressä maata.
Ei ole tyhmempi mies tuo Ukkola.

Miksi iäkäs mies valitsee kumppaniksi nuoren naisen? Kysymys on tyhmä, pikemmin pitäisi kysyä, miksi ihmeessä ei valitse?

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No tämä kieltämättä on itsestäänselvyyksien korkeinta aatelia.

Jos voi kerran naisen valita, niin tottakai paras valinta on tuossa iässä rutkasti itseään nuorempi eukkonen. Se ei kerkiä rupsahtaa ennenkuin on ittekin impotentti ja elämäniloa ja vauhtia piisaa niin että vanhakin nyt nuortuu, la laa..

En tosiaan näe yhtään syytä valita jotain vanhaa kurttuista lahnaa jonka viimeinen pakkauspäivä on mennyt sata vuotta sitten jos vaihtoehtona on hehkeä ja kaunis nuori tamma.

Mutta onneksi kukaan ei kysy näin älyttömiä kysymyksiä, niin toki nämäkin perusteluni ovat turhia. On se vaan niin hauska nähdä että kerrankin joku äijä saa ittelleen nuoren maikkusen käyttöönsä. Sitäpaitsi onhan nuoressa se etu, ettei se ole ehtinyt höyläämään niin paljon muita oriita, ja lisäksi hyvällä tuurilla ei oo vielä kerinnyt imemään feministisiä sekopäistäviä oppeja itseensä, joten mielen puhtauskin on todennäköisempää.

Mikäs siinä on elellessä ja naida naksutellessa.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Minusta tuntuisi aika helvetin oudolta jos olisin >50-vuotias ja vaimo olisi puolet nuorempi. Ei kiitos.

Eipä silti, ei vanha lahnakaan kauheasti kiinnosta.

Anonyymi kirjoitti...

No näin nuorena, mutta eittämättä pahuuden kyllästämänä feministinä täytyy valaista, että feminismi kehittyy naisilla jo varhain - siinä 11-13 vuoden iässä, kun aivojen ajattelevampi lohko alkaa kehittyä.

Joten naimalla 28-vuotiaan naisen, on auttamatta jo myöhässä, koska mikäli tämä naisasia on päässyt aivoja saastuttamaan, se on tapahtunut jo kauan sitten.

Itsehän jouduin ryöstämään kehdon saadakseni miehen, nuorempi polvi ei ollut ehtinyt vielä ihan niin katkeraksi ja suostui harkitsemaan nopeasti vanhenevaa ja ryppyistä lahnaa elämäänsä.

Anonyymi kirjoitti...

Heh, femakko ylpeilee samalla aiheella (nuoremmalla puolisolla) minkä tuomitsee vanhemman miehen esittämänä.

Heitä ei voi pilkata, he tekevät sen itse. :)

Anonyymi kirjoitti...

Missäköhän kohti kommenttiaan Annikki tuomitsee nuoremmat puolisot miehillä?

Anonyymi kirjoitti...

Okei, tuomitsee vahva sana, mutta ylpeilee kuitenkin samalla asialla mikä miesten ollessa kyseessä koetaan huonona juttuna.

Anonyymi kirjoitti...

Mutta kokeeko juuri Annikki sen "huonona juttuna"? Vai onko Annikki vastuussa siitä mitä jotkut muut naiset ovat mieltä - ja oletko sinä siis vastaavasti vastuussa kaikenlaisten vaimonhakkaajien käsityksistä?

Anonyymi kirjoitti...

Eikun tämä on nyt tätä moraalista relativismia. Jos vanhalla miehellä on nuori vaimo, tämä on tietenkin lähtökohtaisesti perseestä. Jos mummolla taas on nuorempi mies, tämähän on rohkeaa ja ennakkoluulotonta, kaikin puolin hieno asia. ;)

Annikki kirjoitti...

Niinpä, en esittänyt siitä asiasta (vanhempi mies, nuori nainen) mielipidettä ollenkaan. Ihan kaikki onnelliset suhteet ovat onnellisia, riippumatta ikäerosta.

Tartuin vain siihen täkyyn, että jos nai 28-vuotiaan naisen, säästyy eittämättä feministiltä. Sen ikäinen nainen on aikuinen, ja ollut sitä jo pitkään.

ps. itsehän olen "vasta" 25, ja femakkona ihan pilalla jo. :)

Anonyymi kirjoitti...

"ps. itsehän olen "vasta" 25, ja femakkona ihan pilalla jo."

Itseään femakkona mainostaminen on vähän samanlaista, kun ylpeänä kertoisi kaikille olevansa kommunisti tai uusnatsi...

Annikki kirjoitti...

Itsepilkka on hyödyllinen lahja tässä maailmassa.

Olen minä kokoomuslainenkin, iik. :D

Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin veikkaisin, että kovin humoristisesti et itseäsi femakoksi mainosta. ;)

Anonyymi kirjoitti...

No ensinnäkin puhuin tuossa loppulausekkeessa yleisellä tasolla (kuten tarkemmin katsahtaen voi huomata), en juuri tätä nimenomaista tapausta välttämättä tarkoittaen.

Toisekseen, mainitsin kyllä "hyvällä tuurilla". Ei siis todennäköisesti tai tavallisella tuurilla tai vain hivenen tavallista paremmalla tuurilla.

Saa tosiaan olla hyvä tuuri, jos ei ole feminazius akkeliin pesiytynyt.

Kolmannekseen, jotkut viiskymppiset feminazit vasta hirveitä ovat. Kaiken muun vastenmielisen pheminismiyden lisäksi he ovat yltiökitkeriä ja katkeria, sekä ulkonäön rupsahdettua jo totaalisesti silti vaativat sitä samaa valtaa itselleen jota heillä nuorempana oli. Ehkä 28-vuotias eukkoliino on vielä käännytettävissä hyvän puolelle..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Ehkä 28-vuotias eukkoliino on vielä käännytettävissä hyvän puolelle.."

Kyllä on. Se vain kaipaa kunnon panoa. 50-kymppisiin feminatseihin kukaan täysjärkinen ei koskisi pitkällä tikullakaan, mutta nuoremmat ovat helposti parannettavissa kunnon röörien rassauksella.

Anonyymi kirjoitti...

Jeps, toi onkin toinen juttu joka asiassa korpeaa - naiset haluavat heppiä yhtä paljon kuin miehet tuheroa, mutta koska naisille sitä on tarjolla yllin kyllin joka tapauksessa, he mieluummin eivät koskaan ilmianna tai mainitse sitä ääneen, ja näyttelevät mielellään kiimaisenakin 'estelevää', jotta ulkopuolelle välittyy sellainen kuva, että eihän se nainen sitä koskaan halua missaään tilanteessa.

Ja siitä sitten kertyy naisille valtaa ja heppejä joista valita.. jos he myöntäisivät kiimansa tyynesti, markkinatilanteen kysyntä-tarjonta-suhde voisi heilahdella miten sattuu ja välillä jopa naisia tyydyttämättömämpään suuntaan.

Tällä tavalla he saavat kätevästi rusinat pullasta. Imago säilyy neitsyen puhtoisena ja vagina täyttyy ihanasta apinamiehen raivolla survotusta seipäästä ruokatorveen asti.

Vain ATM jää tästä nuolemaan näppejään.

Ja nykyään kun ATM tarkoittaa lähinnä "Suurin osa ihan tavallisista, hyväntahtoisista ja naisia kunnioittavista miehistä", niin tuplakorpeaa se, että naiset eivät edes koskaan, missään suhteessa KOE toimivansa väärin.

Jospa vain voisi ajan pyörää kääntää ja muutella historiaa, niin ehkäpä asiat olisivat nykyään tasa-arvoisemmassa suunnassa. Äänioikeuden antaminen naiselle lieni viimeinen niitti 'naisia kunnioittavien miesten' selibaatintäyteisiin arkkuihin.

Sen siitä saa kun antaa pirulle pikkusormen.. se vie koko peniksen. Ja aina väärään suuntaan.

- Vortac