lauantaina, syyskuuta 22, 2007

Apuva

Apua auttakaa iso mies ongelma!!!
Mulla on iso mies ongelma, auttakaa! Mistä voin tietää millainen on kunnollinen mies jonka kanssa voisi mennä vakavaan suhteeseen? Olen onnistunut baarissa lähestymään aina vain enemmän tai vähemmän ääliöitä pelimiehiä, jotka haluavat seksisuhdetta ja leikkiä naisten tunteilla. Sen jälkeen, kun seksi ei ole kanssani enää niin extremeä vaihdetaan heti uuteen. Eivätkö miehet voisi laittaa otsaan lappua jossa lukee ”kunnollinen mies”. Samoin miehet, jotka lähestyvät minua ovat jo valmiiksi kännissä tai pelimiehiä tai muuten vain EVVK-tyyppejä. Missä ovat ne kunnon miehet, kun eivät lähesty?
Vastauksia?

Kaikki on sallitumpaa naisille.

Millainen mies vaatii tasa-arvoa miehille?

naisten markkinat.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Samoin miehet, jotka lähestyvät minua ovat jo valmiiksi kännissä tai pelimiehiä tai muuten vain EVVK-tyyppejä. Missä ovat ne kunnon miehet, kun eivät lähesty?"

Sokea. Juuri nuo EVVK-tyypit ovat niitä kunnon miehiä. Tai ehkä avunpyytäjä kuvitteli, että kunnon miehellä pitäisi olla samat kuin ulkonäölliset ja sosiaaliset ominaisuudet kuin pelimiehellä, mutta ilman taipumusta polygamiseen käyttäytymiseen. Ei sellaisia löydy, sama kuin yrittäisi ympyrän neliöimistä.

Anonyymi kirjoitti...

Kunnon mies on näkökulma. Jos mies on EVVK niin hän ei voi olla kunnon mies.

Anonyymi kirjoitti...

Turhauttavan tästä tekee se seikka, että moinen ajattelu on naisilla sääntö. Poikkeuksia saa todella etsiä. Ehkäpä nämä poikkeukset voisivat olla 'kunnon naisia'..

- Vortac

p.s. ja taas tietenkin tässä kohtaamme ilmiön, jossa seksiä saadaan niin paljon kuin tahansa, jolloin ei voida edes ymmärtää tilannetta, jossa joku ei saa edes huonoa seksiä vaikka kuinka pinnistäisi. Miljonääri, joka tuskailee, kun ei millään pysty pääsemään Miljardööriksi.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tuohon 'kaikki on sallitumpaa naisille'-juttuun liittyy, niin olen jo pitkään miettinyt ja pohtinut, kuinka olisi mielenkiintoista tehdä (tai että joku tekisi, ihan miten vain), vaikkapa yhteistyöllä ikäänkuin "täydellinen lista" siitä, missä kaikissa asioissa naisilla on paremmin asiat kuin miehillä.

Tätä listaa voisi sitten tunkea kaikille feministeille ja muille tunne- ajatus- empatia- ja älyrajoitteisille yksilöille, joilla ei ole hajuakaan siitä miten asiat todellisuudessa ovat, ennenkuin keskustelu kiihtyy liian tuliseksi.

Siinä olisi mielestäni hyvä pohja kaikelle keskustelulle, ettei se mene aina perusasioista vääntämiseksi kun perusasiat ovat mitä ovat, ja on jokseenkin tylsää jäädä aina jauhamaan sille samalle "oletpa melkoinen peräkammarin poika"-tasolle, kun voisi edetä keskustelussa syvemmälle ja pohtivammalle tasolle siitä kuinka asioita voitaisiin muuttaa..

Ja joka tapauksessa, se olisi kaltaisilleni yksilöille, joiden ulosanti on epäselvää ja joilla on vaikeuksia aina muistaa kaikkia yksityiskohtia kaikista asioista, suorastaan kullan arvoinen listaus, josta voisi aina tsekata muistinsa virkistämiseksi mistä olikaan kyse ja miten se nyt menikään. (esim. livenä en pysty tällaisesta asiasta puhumaan juuri yhtään, vaikka mieli tekisi - kun jotenkin unohdan aina kaikki yksityiskohdat ja faktat siinä livekeskustelun kiireellisyydessä)

Tosin tuo 'sallittuus' on vain yksi epäkohta (jossa tietenkin on paljon ala-epäkohtia, kuten tuosta pienestä listastakin jo voi aavistella), naisilla on myös paljon valtaa ja vapauksia, oikeuksia joita miehillä ei ole, eikä tietenkään velvollisuuksia, joita miehen elämä on täynnänsä.

(Te, jotka äkämystytte tästä postauksesta, voitte jättää ne "mitä oikein ruikutat"-viestinne lipaston laatikkoon, se on jo kuultu ihan tarpeeksi moneen kertaan.)

- Vortac

Panu kirjoitti...

Tuohon miesongelmaan on helppo antaa vastaus: opettele ämmä yhdyssanat, niin jo alkaa niitä kunnon miehiäkin tulla!

Lord B. kirjoitti...

Huomatkaa myös:

"Missä ovat ne kunnon miehet, kun eivät lähesty?"

Eli siis eukko istuu tumput suorina odottamassa unelmien prinssejä ottamatta ollenkaan huomioon, että pelimiehet ja muut limanuljaskat ovat niitä aktiivisia - kunnon miehet saattavat sen sijaan olla baarissa vaikkapa kaljoitellakseen kavereiden kanssa, ei pokkuroidakseen prinsessan edessä saadakseen EVVK-tyyppinä pakit. Ei. Kaikki pitää vaan saada kuin Manulle illallinen.