maanantaina, syyskuuta 10, 2007

Kuinka suuri on budjettisi pariutumisessa?

Li argues
that finding a mate is essentially a matter of budget allocation, balancing what you have to offer and what you hope to find. We each have a budget, determined by the qualities we bring into the mating game, be they good looks, generosity, kindness or an impressive job. That budget determines who’s available to us as a potential partner.

How desirable you are to mates is essentially your budget, Li says. It enables you to choose. As a lot of us find out, if we max out on one characteristic in our ‘spending,’ we’ve probably traded off something else, which we find out later on, is lacking or problematic in the relationship.
mies palvelee, kunnioitus mennyt.

Eroavia kotirouvia ei enää haluta suojella.

21 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200709096567330_uu.shtml

Voitaisiinko samanlainen teksti kirjoittaa miehestä? Julkaistaisiinko se?

Mikko Moilanen kirjoitti...

Feministinainen ei nähnyt mitään ongelmaa käyttää huoraa. "And so began my quest to hire a rapist."

Anonyymi kirjoitti...

Hoidetaanko Briteissä raiskaussyytökset sittenkin tasavertaisesti sukupuolesta riippumatta?

Anonyymi kirjoitti...

jep, omaamalla useita hyviä ominaisuuksia tai resursseja saa helpommin vastaavanlaisen puolison. kuitenkin näkisin asian niin, että jopa ilman puolisoa samaiset ominaisuudet ja resurssit parantavat omaa elämänlaatua. jos on esim positiivinen, huumorintajoinen, terve, älykäs, varakas, hyvässä työssä, jne on eläminen todennäköisesti sinkkunakin paljon hauskempaa kuin vastakkaisilla ominaisuuksilla varustetulla henkilöllä - jopa parisuhteessa olevalla. itse ainakin uskon hyvän elämän lähtevän ihmisestä itsestään, ei muista ihmisistä ja siitä mitä heiltä saa. tietenkään en ole kieltämässä sosiaalisten suhteiden merkitystä, mutta epäilen onko se kaikkein perustavanlaatuisin syy esim onnellisuuteen? onhan esim suhteita, joissa kaksi henkisesti pahoinvoivaa ihmistä piinaa toisiaan.

Mikko Moilanen kirjoitti...

"jep, omaamalla useita hyviä ominaisuuksia tai resursseja saa helpommin vastaavanlaisen puolison."

'...saa helpommin vastaavanlaisen puolison.'

Miksi MAT kiellettään niin voimallisesti, jos sen olemassaolo käy selkeästi ilmi tuollaisista hyvin yleisistä "sammakoista"?

Anonyymi kirjoitti...

mikko mikko, minun kohdallani kyse ei ole sammakosta. olen näet sen verran konservatiivinen että arvostan aika perinteisiä asioita niin naisessa kuin miehessäkin. sen sijaan joku kaiken kyseenalaistava vaihtoehtoihminen (=tyypillinen nykynainen?) ei ehkä hyväksy käsitystä, jonka mukaan hän tavoittelee vain sitä suurinta kalaa merestä - kuten kaikki muutkin. sitä halutaan ehkä ajatella että minä olen YKSILÖ ja minulla on ihan omat preferenssini!

käypäs taas joskus kurkkaamassa valokuviani. ;)

Anonyymi kirjoitti...

"Budjetilla" ei ole paskan vertaa väliä jos taidot eivät riitä tyttöystävän hankkimiseen.

Anonyymi kirjoitti...

käypäs taas joskus kurkkaamassa valokuviani.

Omia kuviasi? Nyt äkkiä linkkiä muidenkin kuin moilasenmikon tietoon. Kiinnostavathan ne, kun kerran (juu, tarkoitushakuisesti lainaten) näytän todellakin saman tasoiselta kuin linkittämäni hollywood-tähdet.

;)

Anonyymi kirjoitti...

http://scienceblogs.com/aardvarchaeology/2007/09/toys_to_teach_little_girls_the.php

Anonyymi kirjoitti...

http://www.fastseduction.com/guide/08_Related_Articles/iranian.shtml

Kaveri osaa tehokkaasti käyttää budjettiaan.

Ottakaas mallia pojat.

-C&F

Henry Laasanen kirjoitti...

Jos myytävä tuote on huono, niin myyjän pitää olla helvetin hyvä, tai ainakin ahkera.

Anonyymi kirjoitti...

Darwin Goodman: "Omia kuviasi? Nyt äkkiä linkkiä muidenkin kuin moilasenmikon tietoon. Kiinnostavathan ne, kun kerran (juu, tarkoitushakuisesti lainaten) näytän todellakin saman tasoiselta kuin linkittämäni hollywood-tähdet."

sori, ei ole omia kuvia vaan itsekuvattuja. tarkentaisin vielä että näytän siis hollywood-tähdeltä ilman meikkiä. :B

;)

Posted by

Anonyymi kirjoitti...

Mutta saadaanko me siis kuitenkin nähdä ne sinun kuvasi? Sitä joka haukkuu ulkonäköäsi pistetään porukalla turpiin.

Anonyymi kirjoitti...

gc: "Mutta saadaanko me siis kuitenkin nähdä ne sinun kuvasi? Sitä joka haukkuu ulkonäköäsi pistetään porukalla turpiin."

no täällähän ne: http://dagsdatum.blogspot.com/. :)

Anonyymi kirjoitti...

Olisiko aika laskea miesten eläkemaksuja?
http://www.iltasanomat.fi/keskustelu/lukijanviesti.asp?id=3233680&skip=-1

Anonyymi kirjoitti...

Miehen vuosi on vajaat 11 kuukautta, eikä siitä sitten sen enempää, koska sehän on miehen oma vika. Naisen euro taas on 80 senttiä, ja siitä kitisevät presidentti ja mediat, vaikka koko väite ei ole edes totta.

On aina hienoa huomata kuinka reiluja naiset sukupuolena noin keskimäärin ovat. Jos samanlainen sukupuolikeskeinen eduntavoittelu olisi ollut muodissa vuonna 1906, niin yleinen äänioikeus olisi taatusti toteutunut vähän toisessa muodossa.

/Argh

Anonyymi kirjoitti...

Argh, kerro sitten ihmeessä presidentille, että hän on väärässä! voit vaikka laittaa mukaan sen yhden netissä pöyrivän linkin, jossa joku tilastonikkari on trimmannut laskukaavan, jonka antamiin mullistaviin tuloksiin viittaat. yhden, todennäköisesti ei edes tiedeyhteisön vahvistaman, mielipiteen valossa vuosisatoja samansuuntaisena toistuneet havainnot (ja tilastot) voidaan toki pyyhkäistä pois.

ai niin, tässä vielä presidentin yhteystiedot:

osoite: Mariankatu 2
00170 Helsinki
faksi: (09) 638 247
e-mail: presidentti@tpk.fi

Anonyymi kirjoitti...

HT, mistä ihmeen tiedeyhteisön vahvistamasta havainnosta oikein horiset? Jos sinusta tiedeyhteisö on todennut, että nainen saa muka Suomessa pääsääntöisesti vain 80 % siitä mitä mies, toimiessaan samassa ammatissa, samanlaisella koulutuksella, yhtä pitkällä työkokemuksella, samanlaisissa tehtävissä, yhtä pitkällä ylityöllä jne - niin kerro toki läheviite tällaiseen tutkimukseen.

Kokonaan eri asia on, jos viittaat johonkin laskukyvyttömien tai laskuhaluttomien naistutkimuksen "tutkimuksiin", joissa on vertailtu miesten ja naisten palkkoja, välittämättä ollenkaan siitä, että kyse on ollut aivan erilaisista ammateista. Yllätys yllätys, siivoojat eivät saa yhtä suurta palkkaa kuin toimitusjohtajat.

Anonyymi kirjoitti...

"Larry on todellinen kunnian mies, kuten valtaosa suomalaismiehistä, jotka eivät ole suinkaan juopottelevia lieroja, kuten nykyisin jatkuvasti väitetään. Itse en ainakaan ole sellaisiin heittiöihin juurikaan törmännyt."

Kaari Utrio Turun Sanomat 13.09.07

http://www.turunsanomat.fi/kulttuuri/?ts=1,3:1005:0:0,4:5:0:1:2007-09-13,104:5:485346,1

Mikä lempo soikoon on, että liero, juopotteleva, muijaa pieksävä ja rikollinen mies sitten vetää naisia puoleensa.

-eräs

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1435998

Ville Valo: Ei seksiä puoleen vuoteen

Tähän on kyllä pakko linkittää myös...

http://kvantti.tky.fi/in/38.shtml

Anonyymi kirjoitti...

täällä kun on asiantuntijoita, niin kertokaahan mistä tämä johtuu: http://kvantti.tky.fi/in/72.shtml