tiistaina, tammikuuta 15, 2008

Antifeminismi


Dealing with Anti-Feminism.

22 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Saako udella, miten Henkan omat naisasiat ovat tällä hetkellä?

Henry Laasanen kirjoitti...

BMI 18-20, WHR 0,7. Päättele loput. :-)

Anonyymi kirjoitti...

Jep jep. Maailmasi jakautuu kahteen. Amerikkalaiset naiset ovat pahoja. Haetn mielummin rahalla jonkun thai tytön. Ei mitään uutta auringon alla.

Anonyymi kirjoitti...

Sinällään hauska oli taas tuo saitti. Feministi raivosi, miten typeriä ja vääriä mielipiteitä anti-feministit esittävät, muttei vaivautunut esittämään mitään faktoja väitteidensä tueksi. Deja vu...

Anonyymi kirjoitti...

Miksi anonyymien kommentit ovat lähestulkoon aina niin typeriä?

Eihän tossa kuvassa ole kenenkään 'maailmasta' kyse (eikä kukaan voi omistaa 'maailmaa', joten sikälikin ontuu.. meillä on vain yksi yhteinen maailma) ensinnäkään.

Toisekseen, 'amerikkalaiset naiset' tarkoittavat tuossa etupäässä länsimaisia naisia, ja suurin osa heistä ON ei vain pahoja, vaan myös typeriä, isoegoisia, julmia, vihaisia, änkyröitä jne.

Kolmannekseen, kuka rahasta mitään puhui, tai 'Thai-tytöstä'? (se on yhdyssana väliviivalla käsittääkseni)

Kyse ei ole siis kenestäkään miehestä tai siitä miten hän haluaa hankkia naisensa, VAAN

Länsimaisten ja itämaisten naisten luonteen erilaisuudesta.

Mutta tämä tuskin menee anonyymeille jakeluun..

Lisäksi, koetatko väittää, että länsimaiset naiset ovat jotenkin ILMAISIA? HAh, hah.. siinä vasta paksu väite. Jos ylipäätään hommaa jonkun tyttöystävän jotenkin jostain, siitä joutuu -aina- maksamaan hyvin kalliisti ja monella tavalla.

Raha on siis joka tapauksessa mukana kuvioissa. Se, että anonyymeillä on tarve väittää kaikkia aasialaisia naisia prostituoiksi (tai ainakin vihjata siihen suuntaan hyvin voimakkaasti), kertonee lähinnä anonyymien omasta pelosta länsimaisen naisen kontrollin hupenemisesta miehiin nähden, kun he mieluummin lähtevät kahville mukavan kuin kusipäisen naisen kanssa.

Voitko todella katsoa silmiin ja väittää pokkana, että tuossa erottelussa länsimaisen ja aasialaisen naisen luonteesta ei olisi mitään perää?

Oletko käynyt aasiassa?

Minä olen, ja voin kokemuksesta sanoa, että tuo erottelu on erittäin paikkansapitävä. Se ei edes kärjistä, ja tämä tekee asiasta surullisen.

Ja sitten joku anonyymi tulee vielä solvaamaan totuuden näyttämistä helposti hahmotettavassa muodossa.. no, kai teidän feminatsien täytyy jotain puolustustaktiikoita koettaa viritellä, kun alkaa olla ilmiselvää, että feminismi elää viimeisiä kukoistuksen hetkiään ennen totaalista tuhoa.

Olisi vain mukava, jos keksisitte joskus jotain omaa itse ajateltua ja omaperäistäkin, tuon ainaisen lattean huorittelun sijasta, sekä tuon tahallisen koko asian vääristely-yrityksen sijasta.

Kyse ei siis ole kenenkään 'maailmasta', vaan kyse on ainoastaan luonne-eroista länsimaisten feminismille alttiiksi joutuneiden egoeukkojen ja aasialaisten normaalien naisten välillä.

Jos olisit mies, kumman kanssa itse mieluummin viettäisit aikaa?

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Mistä naiset oppivat tuon "keskisormi-asenteen", ja keitä tai mitä varten sitä ylläpidetään? Selkein skenaario, minkä keksin, on jonkinlainen pettymys huonosti valittujen miesten kanssa, mutta jos alkaa tiuskia kaikille, niin eihän siinä omat saumat parane yhtään... Psyykkaavatkohan naiset toisiaan tuollaiseen käytökseen? (Joku varmaan näkee tässä taas kaiken vian "feminismissä", mutta kun en itse ole kauhean poliittinen tyyppi, niin en ala sitä kautta ajatella, ainakaan ensialkuun. Pitäisi keksiä parempia selityksiä.)

Anonyymi kirjoitti...

Kuten tavallista, vortac, tl;dr. Enkä varmasti ole ainoa, joka asian noin kokee. Suosittelisin mielenterveydenhoidon ammattilaisen kanssa juttelemista, hän voisi varmasti vakuuttaa sinulle (minua kun et tietenkään usko) että tarvitset hieman apua todellisuudentajusi kanssa ainakin. Käytät niin selvästi itsekritiikkiin kykenemättömän narsistin puolustelu- ja argumenttikeinoja, että se alkaa olla lähinnä huvittavaa. Asenteesi on sairaus.

Anonyymi kirjoitti...

Naisten sisäinen feministi pitää pyrkiä pitämään kurissa. Kyllähän tuo minunkin nykyinen tuntuu kimmastuvan välillä melkein ilman syytä, mutta siitä ei vain pidä välittää. Tuntuu myös helposti suuttuvan jos asiat eivät mene kuten hän haluaa. Mutta minun lääke on yksinkertainen: En välitä. On paljon parempi tehdä oman pään mukaan ja antaa toisen höyrytä hetkisen. Jos lähtee joustamisen tielle, on edessä lyhytaikainen tyytyväisyys, mutta pidemmällä välillä joutuu tossun alle ja menettää naisen kunnioituksen. Neuvotteluteitse saavutetut kompromissit ovat asia erikseen, mutta turhasta suuttumisissa ei pidä joustaa yhtään.

Naista pitää kohdella kuin lemmikkikoiraa. Niitä pitää helliä, leikittää, tarjota ruokaa, mutta koiralle tulee kokoajan olla selvä että omistaja on lauman johtaja.

Arawn kirjoitti...

Tapansa kullakin elää suhteessa. Itse, jos huomaisin miehen suhtautuvan minuun kkuin koiraan, nostaisin kytkintä.

Mitä Vortacin purkaukseen aasialaisten naisten ihanuudesta ja länsimaalaisten kauheudesta tulee, se on aika lailla peilikuva niiden kotimaisten naisten napinasta, joista ulkkikset ovat niin ihania ja kotimaiset miehet ihan ällöjä. Jos näin ajattelee, kannattaa toki hommata se puoliso ulkomailta. Hämmentävää vain on, kuinka moni tyytyy ainoastaan narisemaan eikä pariudu sen upean ulkomaalaisen kanssa (en tarkoita Vortacia, tämä on yleinen havainto). Kuitenkin monet ovat pariutuneet, joten esimerkkikin olisi olemassa.

Henry Laasanen kirjoitti...

"aika lailla peilikuva niiden kotimaisten naisten napinasta, joista ulkkikset ovat niin ihania ja kotimaiset miehet ihan ällöjä."

Sinä on vain se ero, että suomalaiset miehet ovat tasa-arvoisia nössöjä, koska naiset ja feministit ovat vaatineet miesten muuttumista sellaisiksi. Silloin Macho-ritarillinen ulkkis näyttää paljon seksikkäämmältä.

Miehet eivät ole vaatineet, että suomalaiset naiset muuttuisivat määräileviksi pyöräilyshortsi, teepaita rekkalesboiksi - se on naisten omaa keksintöä. Eli naiset ovat muuttuneet epäattraktiivisemmiksi omasta halustaan, miehet naisten halusta.

Anonyymi kirjoitti...

"Hämmentävää vain on, kuinka moni tyytyy ainoastaan narisemaan eikä pariudu sen upean ulkomaalaisen kanssa"

Siinäpä vain on se ongelma, että jos suomalainen mies pariutuu jonkin ulkolaisen naisen kanssa, etenkin jos tämä on kotoisin jostain maasta, jossa on yleisesti ottaen alempi elintaso kuin Suomessa, niin häntä (siis miestä) epäillään heti ja aivan julkisestikin hyväksikäytöstä, ihmiskaupasta ja ties mistä. V. Keskisen tapaus tulee nyt heti mieleen esimerkiksi. Siinä mentiin rikosilmoituksiin asti, mutta kyräilevä, paheksuva ja tuomitseva ilmapiiri leijuu muidenkin tällaisten suhteiden ympärillä. Vastaava ei päde naisten kohdalla.

Panu kirjoitti...

En sano että tuo luokittelu sinänsä on asiallinen, mutta totta on että suurimmalle osalle länsimaisista naisista feminismi on toiminut lähinnä tekosyynä käyttäytyä huonosti ja tehdä joka asiasta arvovaltakysymys. Se ero mikä tuossa kuvassa esitetään olevan itäaasialaisen ja amerikkalaisen kulttuurin välillä, on se, että amerikkalainen nainen tekee joka asiasta feministisen arvovaltakysymyksen, kun taas itäaasialainen vastaa ystävälliseen pyyntöön yhtä ystävällisesti.

Toisin sanoen kyse ei olisi siitä, että miehet haluaisivat alistuvia naisia. Miehet haluavat naisia, joiden kanssa voi neuvotella ja sopia asioista. Nainen, joka tekee kaikesta arvovaltakysymyksen ja jonka mielestä pienikin kompromissi on raatelevalle maskuliinisuudelle alistumista, ei ole sellainen, jonka kanssa asioista voisi sopia - tasa-arvoisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän siinä V. Keskisen tapauksessa ollut kyse enemmänkin siitä ikäeron lisäämästä epäilyksestä hyväksikäytöstä. Tyttöhän oli hädintuskin täysi-ikäinen, eikä Vesa ole enää mikään nuori mies, vaikka niin kuvitteleekin.

Anonyymi kirjoitti...

"Eiköhän siinä V. Keskisen tapauksessa ollut kyse enemmänkin siitä ikäeron lisäämästä epäilyksestä hyväksikäytöstä."

Toki tuokin vaikutti varmasti, mutta selvästi myös se, että ko. nainen on muistaakseni Brasiliasta.

Henry Laasanen kirjoitti...

"ikäeron lisäämästä epäilyksestä hyväksikäytöstä."

Kumpi on hyväksikäyttäjä, tyttö vai Vesa?

Miten ikä vaikuttaa hyväksikäyttön olemassaoloon? Miksi?

Anonyymi kirjoitti...

Kumpi on hyväksikäyttäjä, tyttö vai Vesa?

Riippuu ihan siitä miten ilta oikeasti meni. Joko Vesa raiskasi naisen tai sitten ei. Tähän tuskin oikeaa vastausta saadaan vaikka kuinka asiasta keskusteltaisiin eri foorumeilla. Sinällään nämä paremmin tietäjät tuntuvat ajavan koko Keskis hommalla yksisilmäisesti vain omaa agendaansa, niin mies- kuin nais-liikkeessä.

Miten ikä vaikuttaa hyväksikäyttön olemassaoloon? Miksi?

Luonnollisesti siksi vaikka nainen nyt olisikin täysikäinen hän ei ole vastuussa tekemisistään vaan aina vika löytyy miehestä. Mitä vanhempi mies sitä suuremmaksi nousee hänen "osuutensa" hyväksikäyttöön. Olisihan se nyt todella väärin että vanhat miehet nauttisivat seksistä itseään nuorempien naisten kanssa. Kuten on varmaan aivan yhtä väärin nuorten naisten nauttia seksistä vanhojen miesten kanssa. Tai vanhat naiset nauttisivat seksistä nuorten miesten kanssa. Tai nuoret miehet nauttisivat seksistä vanhojen naisten kanssa. Samaa kaavaa voi jatkaa sitten ihan vapaasti niin homo- kuin lesbo-piireihin. Ja mietiskellä ihan rauhassa itsekseen mitä ihmeen tuomittavaa siinä seksissä on vaikka ikä-eroa löytyisikin.

Vaikka iällä nyt ei luulisi olevan mitään tekemistä hyväksikäytön kanssa (pois lukien alle 16 vuotiaisiin sekautuminen). Ilmeisesti sitten joidenkin vaatimuksena on se ,että ikärajaa seksin suhteen tulisi nostaa(siis jos täysi-ikäisen kanssa makaaminen tulkitaan hyväksikäytöksi). Vai olisiko jokin lasku kaava paikallaan hyväksikäytön laskemiseen. Tyyliin jos partneri on 2/3 toista nuorempi niin asia menee hyväksikäytön puolelle.

Anonyymi kirjoitti...

Feministeistä puheen ollen, pakko pistää tähän suora lainaus Birdyn uusimmasta, missä hän havainnoi huonoa kirjoitusta muualla. Lukekaa varsinkin loppu. Priceless!

"En ihmettele bloggaajia, jotka eivät ole lähteneet iltapäivälehtien maksetuksi blogiorjaksi. Nuoren naisen mieli antaa hyvää laatuesimerkkiä. Ehkä kirjoittaja on maahanmuuttaja - muuten en voi tajuta, miten noin huonoa suomen kieltä saa aikaan. Pari lausetta luettuaan ei enää voisi vähempää kiinnostaa, mitä mimmillä oli muka asiaa - sitä haluaa vain päästä eroon moisesta tönkköpashasta. Toisaalta ei tätä suomen kielen rappiota voi ihmetellä, jos iltapäivälehdet itse puhuvat "sokkikloorauksesta". Että sitä joutui niinkun sokkiin entisen shokin sijaan? "

:-D

Arawn kirjoitti...

Jorma: "Siinäpä vain on se ongelma, että jos suomalainen mies pariutuu jonkin ulkolaisen naisen kanssa, etenkin jos tämä on kotoisin jostain maasta, jossa on yleisesti ottaen alempi elintaso kuin Suomessa, niin häntä (siis miestä) epäillään heti ja aivan julkisestikin hyväksikäytöstä, ihmiskaupasta ja ties mistä. V. "

Silti tällaisia pareja on aika lailla eli osa on ilmeisesti kestänyt kyseisen höykytyksen tai ei ole juuri siihen törmännyt. Ja voisihan sitä muuttaa vaimonsa kanssa muualle kuin Suomeen? Siis jos tämä häiritsee todella pahasti.

Ja kyllä niitä naisiakin katsotaan kieroon, jotka naivat esim. jostain Afrikasta. Eivät kaikki toki, mutta esim. monet miehet, oma perhe jne - aivan kuten päin vastaisessa tapauksessa naiset ovat kieroon katsojia. (Tosin itse myönnän suhtautuvani ennakkoluuloisemmin näihin Afrikasta tuotuihin miespuolisoihin kuin naispuolisiin ulkkarivaimoihin...)

Politrukki kirjoitti...

Muutamilta jäi kaiketi ymmärtämäti, missä Jaahan lainauksen vitsi luuraa. Vitseillä on tapana tulla paremmiksi selittämällä, joten selitetäänpä. Seuraa Uuden kielioppaan selitys sanasta ”sokki” ilman sanan selitystä:

sokki (myös šokki; ei »shokki») – –

Anonyymi kirjoitti...

"Sinällään nämä paremmin tietäjät tuntuvat ajavan koko Keskis hommalla yksisilmäisesti vain omaa agendaansa, niin mies- kuin nais-liikkeessä."

En tosiaankaan ole mikään Keskinen-fani, kaikkea muuta itse asiassa, mutta tilanne on kyllä se, ettei länsimaisessa oikeusvaltiossa ketään saa pitää syyllisenä, ennenkuin toisin todistetaan. Feministeiltähän tämä lähtökohta on unohtunut tyystin, ja heille jo epäilys riittää ostoboikottikehoituksiin yms. Jos sinulla on tietoa vastaavanlaisista ylilyönneistä jonkin miesliikkeen toimesta tässä asiassa, niin kuulisin niistä mielelläni. Muuten minusta on aika selvää, ketkä tässä tekivät itsestään pellejä, jälleen kerran.

"Silti tällaisia pareja on aika lailla eli osa on ilmeisesti kestänyt kyseisen höykytyksen tai ei ole juuri siihen törmännyt. Ja voisihan sitä muuttaa vaimonsa kanssa muualle kuin Suomeen?"

Ehkä on kestänyt, tai ehkä ei ole suoraan törmännyt, mutta sitä on. Miksi pitäisi muuttaa muualle? Sehän olisi vain tällaisen käytöksen hyväksymistä.

"Ja kyllä niitä naisiakin katsotaan kieroon, jotka naivat esim. jostain Afrikasta."

Kyllä, mutta ei näitä naisia silti hyväksikäyttäjinä ja rikollisina pidetä. Heitähän päinvastoin julkisuudessa ylistetään suvaitsevaisuutensa ja avarakatseisuutensa vuoksi. Haluaisinpa nähdä, kun samaa ylistysvirttä laulettaisiin joskus, kun joku 50-v. suomalaisäijä tuo maahan jostain Thaimaasta löytämänsä 25-v. morsiammen. Rakkautta yli ikä- ja kulttuurirajojen.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se on paljon hyväksytympää ja kyseenalaistamattomampaa, kun nainen hommaa jamaikalaisen panosonnin, kuin että mies tapaa kauniin aasialaisnaisen ja tuo hänet suomeen.

Siinä ei kysytä edes onko rakkautta suhteessa vai ei, kun mies on jo ainakin verbaalisesti kuohittu - siinä missä nainen saa rauhassa peuhata tuontiuroksensa kanssa kenenkään syyllistämättä mistään.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

JORMA:
"Haluaisinpa nähdä, kun samaa ylistysvirttä laulettaisiin joskus, kun joku 50-v. suomalaisäijä tuo maahan jostain Thaimaasta löytämänsä 25-v. morsiammen. Rakkautta yli ikä- ja kulttuurirajojen."

Kuinka monta sellaista suomalaista miesta tiedat, jonka aasialaisella vaimolla on ollut yhta hyvat tulot (maan hinta/elintason mukaan lukien)tai paremmat tulot kuin suomalaisella puolisollaan ( suomen hinta/elintason mukaanlukien)omassa maassaan ????

Jos olisi, luulesitko etta se lahtisi jonkun vanhan ukon kanssa jonnekkin jumalan selan takaiseen kylmaan pohjolaan ja jattaisi kaikki ystavansa ja perheensa ?

Mina en asu Suomessa, mutta siella nakemani suomalaismiehen kanssa naimisissa olevat aasialaiset naiset ovat aina olleet varsin nuoria verrattuna aviosiippoihinsa ja empa usko, etta niilla on ollut omassa maassaan hyvat tulot.

Jos olisi ollut, ei ne olisi sielta lahteneet tuhansien kilometrien paahan, etenkin kun ovat varsin perhekeskeisia, jattaen perheensa/ ystavansa,lahteakseen maahan, jonka kielta eivat edes puhu jne. (Vertaa: huonot elintasot: Moldovialaisia morsiamia jne. kaupataan lanteen )
...Got the point ?