maanantaina, tammikuuta 14, 2008

Kirjasta poimittua

Nyt riitti! Tasa-arvoa arkeen (Jennie Sjögren s. 17-18):
Feminismin määritelmä 1. Naiset ovat alisteisia miehille ja 2. Tämä asetelma tulisi korjata. Jotta määritelmä toimisi, täytyy kuvailla, miten naiset ovat alistettuja. - - Sanakirjamääritelmän nerokkuus on siinä, että kukaan ei voi väittää, ettei olisi feministi. Ei ole mahdollista todistaa, etteikö tilanne olisi tämä. Ihan älyllisesti on pakko myöntää, että rakenne on tämä.

Vanhanen haluaisi naiset kotiin?

Lauantaisauna pannaan:
Jakomäen uimahalli on suljettu lauantaisin suomalaisilta ja uima- ja saunavuorot on varattu yksinomaan maahanmuuttajanaisille.

Demarinaisten aloitteesta maahanmuuttajanaisille räätälöidyt omat uimahallipäivät ovat saaneet osakseen voimakasta kritiikkiä hallin muilta käyttäjiltä.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minun on vaikea uskoa tuota hustlerin uutista. Jakomäessäkö oltaisiin näin pitkällä. Miten maahanmuuttajanaiset määritellään. Vaikea käsittää sääntöä jonka mukaan haaparantalainen pääsee mutta torniolainen ei.

muuten anna lado sai oleskeluluvan. Uskallan väittää ettei olisi saanut jos olisi ollut mies. Ainakaan kaikille sudanilaisille kristityille ei turvapaikkaa tarjota. Kulttuuri ja sen naisen asema vaikutti päätökseen.

Anonyymi kirjoitti...

Jeeee, lisää miesvastaisia kiintiöitä! Kohta valkoinen heteromies ei saa edes kotonaan asua kuin pari päivää viikossa.

Ehkä 'tasa-arvo' tarkoittaakin arvoa, jolla tasataan naisen paremmuutta vastustavat mielipiteet höyryjyrän tavoin.

- Vortac

Arawn kirjoitti...

vortac: Eikö toi nyt koske suomalaisia naisiakin tuo kiintiö?

Blääh. Mikseivät suomalaiset naiset saa mennä sekaan? Mutta jos valittaa eri uimavuoroista, Yrjönkadun uimahallissa on jo pitkään (ehkä alusta asti?) erotettu naisten ja miesten vuorot. Ne tosin eivät musliminaisille kelpaisi, koska siellä uidaan nakuna eivätkä toiset naisetkaan saa nähdä nakua musliminaista.

Matti kirjoitti...

Ei kai "maahanmuuttaja" ole mikään ihmistyyppi?

Kuinka sellainen tosiaan erotetaan julkisen palvelun ovella. Epäilemättä Suomen kansalaisuuden omaava venäläistaustainen nainen ei kelpaa, entä kävisikö juuri äsken Norjasta muuttanut nainen?

Anonyymi kirjoitti...

Vantaalainen+demari+nainen=LOL

Anonyymi kirjoitti...

http://www.theonion.com/content/opinion/women_are_way_out_of_my_league

Anonyymi kirjoitti...

Mitä ilmeisimmin tämä lauantaisaunapanna pitää paikkansa, koska siitä kirjoitettiin tänään myös aina niin luotettavassa IS:ssa. Rauramo siellä kehuskeli, kuinka tällä ratkaisulla kotoutetaan maahanmuuttajia (toki vain naisia).

Kyllä täytyy taas ihmetellä suomalaisten poliitikkojen lyhytnäköisyyttä ja tyhmyyttä. Ketä tässä nyt loppujen lopuksi kotoutetaan ja mihin? Jos maahanmuutajalle alastomuus kunnallisessa uimahallissa ja valtaväestön läsnäollessa on ongelma, niin ei häntä sinne tietenkään pidä pakottaa. Mutta on täysin idioottimaista rangaista muita tästä syystä. Miten kukaan minnekään kotoutuu, jos hänelle tehdään selväksi, ettei hänen tarvitse muuttaa tapojaan lainkaan uuden kotimaansa tapoja vastaaviksi, vaan kaikki muut joustavat?

Näillä hölmöyksillä sitä rasismia ruokitaan. Kiitos vaan.

Anonyymi kirjoitti...

jorma, kerrankin ollaan täysin samaa mieltä. :o jumaleisson..