keskiviikkona, huhtikuuta 09, 2008

Liian menestyvä

Too successful for a mate?
Carolyn Kaufman, 33, has a doctorate in clinical psychology and teaches college in Columbus, Ohio. She is a perfect example of a woman who has everything except a date. "I have this crazy belief that I have the right to expect my potential partner to be at least as successful as I am, and to have as many things to offer as I do," she says.

No matter how enlightened most men claim they are, few are ready to pair up with a woman who is more successful, better paid and better educated -- not to mention better traveled, more connected and more socially savvy than they are.
Katiskaa.

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten tuossakin voidaan miehiä syyllistää? Itsehän tuo on rimansa korkealle asettanut: "I have this crazy belief that I have the right to expect my potential partner to be at least as successful as I am, and to have as many things to offer as I do".

Eli tämä nainenhan se itse vaatii kovatasoista miestä, muut eivät kelpaa.

sdasfafasd kirjoitti...

Tuo nainen saa hetken odotella koska ne häntä kovatasoisemmat miehet hankkivat puolestaan sen "siwan kassan", ja ovat täten vähän niin kuin poissa markkinoilta. Vaihtoehtohan olisi että kovatasoinen nainen tekee kuin mies, eli nai alemhahahaa.. ei tule tapahtumaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo on itseasiassa aina hämmästyttänyt minua, siis miksi ihmiset naivat merkittävästi tyhmempiään. Tietenkin jos halutaan edustava puoliso ja ollaan valmiita maksamaan siitä, mutta kun tuota näkee ihan tavallisissa keskiluokkaisten ihmistenkin parisuhteissa.

Anonyymi kirjoitti...

Mika: Lue Henry Laasasen mainio teos "Naisten Seksuaalinen Valta", niin ei tarvi ihmetellä enää!

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

En ole offtopiceillut nyt jo liian pitkään aikaan, joten tässä mukava lainaus analogiana 'ystävämiehenä' olemisesta rinnastettuna työhönottotilanteeseen.

"A woman has a close male friend. This means that he is probably interested in her, which is why he hangs around so much.

She sees him strictly as a friend. This always starts out with, you're a great guy, but I don't like you in that way.

This is roughly the equivalent for the guy of going to a job interview and the company saying, You have a great resume, you have all the qualifications we are looking for, but we're not going to hire you.

We will, however, use your resume as the basis for comparison for all other applicants. But, we're going to hire somebody who is far less qualified and is probably an alcoholic.

And if he doesn't work out, we'll hire somebody else, but still not you. In fact, we will never hire you.

But we will call you from time to time to complain about the person that we hired."

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

http://kei.iichan.net/b/src/1207572523162.jpg

Anonyymi kirjoitti...

Tässäpä hauska IRC-quote..

"[kylev] hahahahaha
[kylev] some girl just came onto our floor
[kylev] and was yelling "sexual favors for anyone who does my sociology paper"
[kylev] i just asked her what the paper was about
[kylev] and she said the accomplishments and growth of feminism
[`Neo] bahahahaha"
----------------

.. joka kertonee omaa karua tarinaansa naisten ja feminismin sekä feministien tekopyhyydestä ja kaksinaamaisesta kaksinaismoralismista.

- Vortac

Lord B. kirjoitti...

Heh, mikä sattuma. Juuri eilen näin kaupassa aidon hyppyritukan - raamikkaan, värjättyhiuksisen miehen, jonka hiukset olivat edestä ihan oikeasti nostettu hyppyrille puuhelmikaulanauhoineen. Tietenkin (ainakin ulkoisesti) upean tyttöystävän kanssa.

Samalla kauppareissulla luulin jo nähneeni ihmeen: kauniihkon teinitytön kuhertelemassa itseään lyhyemmän miehen kanssa. Sitten mies käänsi kasvojaan minua kohti, ja huomasin ne valtaväestöä tummemmiksi. Markkina-arvoteorian pseudotieteellisimmät ja kyynisimmät versiot olivat taas todistettu.

Anonyymi kirjoitti...

lord b: "todistetut".

Mutta hauska sattuma kieltämättä .. itse en ole edes noita puuhelmiä huomannut, paitsi nyt kun mietin niin eräällä aika kajahtaneella ATM:llä oli aina sellaiset kaulassa. Mutta eipä se römpsää saanut.

- Vortac

Lord B. kirjoitti...

Todistetut. Tai "oli taas todistettu", luulisin.

Luulen, että kajahtanut ATM oli epätoivoisena maneerina yrittänyt imitoida hyppyritukkia puuhelmikaulanauhoilla; minä huomasin hyppyritukkien puuhelmikaulanauhainnostuksen kuutisen vuotta sitten, kun kokeilin ensimmäisiä ja vihoviimeisiä kertoja opiskelijabileitä tuoreena fuksina.

Anonyymi kirjoitti...

Ahvenanmaa kieltää pornon työmatkoilla

Anonyymi kirjoitti...

lord: jeps, ajat näemmä muuttuvat. En itse enää juurikaan käy missään bilemestoissa tms. niin en pysy mukana uusimmissa trendeissä..

Tässä muuten vielä lisäripaus tuosta naisten kaksinaamaisuudesta, mutta tämä quote kertoo kyllä myöskin YLEISESTÄ kaksinaismoralismista, josta miehet aina saavat kärsiä. Josta aina saavat kärsiä nimenomaan miehet.

<@Chin^> My sister caught me jacking off the other week and calls me a pervert
<@Chin^> just the other day i walked into my room and caught my sister masturbating
<@Chin^> So she calls me a pervert again?!?
<@Chin^> there is no justice in the world...
--------------------

Tavallaan tuo on mielestäni hauska ja humoristinen quote - ja olipa tarina tosi tai ei, voimme ainakin hyvin kuvitella sen tapahtuneen juuri näin. Sillä mitä tahansa mies tekee seksuaalisesti, hän on perverssi. Mitä tahansa nainen tekee seksuaalisesti, hän toteuttaa vain naiseuttaan ja osoittaa olevansa voimautunut ja upea.

Mistä tämä johtuu, ja miten tämän kaksinaamaisuuden voisi muuttaa yleisissä käsityksissä? Tämä asenne on hitsattu koko länsimaiseen kulttuuriin niin lujasti, että sitä on aika mahdotonta järisyttää ihan pienillä keinoilla enää. Naiset eivät tästä joudu koskaan kärsimään, joten he jäänevät hyvinkin pitkälti sokeaksi tällekin miesten kokemalle kurjuudelle ja erilaiselle kohtelulle.

Miksi näinpäin? Miksi yleensäkään niin pienestä ketään kutsutaan perverssiksi? Kyllä kai ny runksauttaminen on luonnollinen toiminto, joka ei tee sentään ketään pervertikoksi.

Mutta niin tai näin, mies on aina syyllinen. Ja se rupeaa jo korpeamaan pikkuhiljaa, tämä on jo mennyt liian pitkälle. Muutoksen on tultava! Joko vapaaehtoisesti ja siten helpommin, tai sitten väkisin, ja hyvin vaikein seurauksin.

Naiset tuntien veikkaan jälkimmäistä.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

No matter how enlightened most men claim they are, few are ready to pair up with a woman who is more successful, better paid and better educated -- not to mention better traveled, more connected and more socially savvy than they are.

Minä näen tässä enemmänkin sen ongelman että miehen ja naisen elämäntavat ja arvot poikkeaisivat aivan liikaa toisistaan.

Anonyymi kirjoitti...

"A woman has a close male friend. This means that he is probably interested in her, which is why he hangs around so much.

She sees him strictly as a friend. This always starts out with, you're a great guy, but I don't like you in that way."

Entäs jos roolit vaihdetaan:
- miehen ympärillä pörrää nainen, jota mies pitää vain kaverina. Nainen haluaisi enemmänkin, intiimiä toimintaa (vaikka vain sen toisen kerran), koska kerran sitä menneisyydessä ollut, mutta se lopui miehen taholta siihen.

Nainen = ATN ja mies= KTM?

Kyllä ne roolit voivat olla toistekin päin!

Anonyymi kirjoitti...

Anna lehdessä mielenkiintoinen otsikko Jack Nicholsson ja viehätysvoiman salaisuus. Itse jutussa ei mitään ihmeellistä, mitä nyt kuvia Jackista ja nuorista tyttöystävistään.