tiistaina, maaliskuuta 31, 2015

Miesaktivisti avautui Satuhäistä

Miesaktivisti avautui Satuhäistä: Miksi rasvaista läppää heittävä renttu vetoaa naisiin?

Sukupuolen tulisi olla alusta, jolta ponnistaa

‘Wrong’ kind of hero: Why feminists diss Hirsi Ali


Tuomas Enbuske: Feminismi on vihapuhetta

Let’s Talk About the Reality of the “Men’s Rights” Argument

This “No More White Men” in Universities Article Disappeared Pretty Damn Quick


F-sanan puolesta

25 Countries Where You Can’t Be Gay (But Can Be A Lesbian)


Naisviha ja rasismi johtuvat valkoisen heteromiehen kriisistä

91 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Latelan kolmannella kaudella tuunataan peltoautot suosikkikoomikoille

Latela palaa toukokuussa ruutuun kolmannen tuotantokauden jaksoilla. Uusissa jaksoissa tallit rakentavat Heikki Silvennoiselle ja Ville Myllyrinteelle peltoautot, joilla tiimit kisaavat toinen toistaan vastaan.

Tiimien yhteinen urakka on bussin rakentaminen. Käytetty pitkänlinjan bussi riisutaan ja rakennetaan uuteen kuosiin. Välillä päästään häätunnelmiin, kun kakkoslaudella esikoislapsen saaneet Late ja Jarona sanovat toisilleen tahdon.

Latelan miehet saapuvat pääsiäiseksi Helsingin Messukeskuksessa järjestettävään American Car Show’hun.

Latela 3 TV2:lla alkaen 11. 5. maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin.

Anonyymi kirjoitti...

Latinomalli paljasti seksifantasiansa: "Kentällä Barcelonan pelaajan kanssa"

Miamissa syntynyt nicaragualaistaustainen malli Gwen Garcia kertoi fantasioistaan meksikolaiselle Man- lehdelle.

Nykyisin televisiokasvona työskentevä Garcia on mieltynyt urheilijoihin.

- Seksuaalinen fantasiani on jalkapalloilija. Pidän sen kaltaisista vartaloista, Garcia kertoi.

Hän täsmensi lehdelle myös sen, minkä joukkueen pelaajan kanssa hän haluaisi päästä tekemään lähempää tuttavuutta.

- Haluaisin tehdä sen kentällä Barcelonan pelaajan kanssa ottelun jälkeen, Garcia täräytti.

Vaikka Garcian kommenteista on uutisoitu Espanjassakin, ainakaan toistaiseksi Barcelonan pelaajien näkemystä tai kiinnostusta asiaan ei ole kerrottu.

Anonyymi kirjoitti...

Kone- ja metallialaa uhkaa työvoimapula - "Opiskelijakato jatkuu"

Pohjois-Karjalan kone- ja metallialan yrityksiä uhkaa työvoimapula viimeistään viiden vuoden kuluttua. Työvoimapula on odotettavissa eläköitymisten myötä. Samaan aikaan kone- ja metallialalle hakeutuvien opiskelijoiden määrä laskee kuin lehmän häntä.

- Abloylle työvoimaa on ollut hyvin saatavilla. Tyypillisesti osaavan työvoiman saatavuus onkin erityisesti pulmana pienemmille ja kasvukeskusten ulkopuolella sijaitseville yrityksille, joihin ei esimerkiksi työssä oppimisen kautta yhtä helposti löydetä, toteaa Kirsi Parviainen, joka toimii henkilöstön kehittämispäällikkönä Abloylla.

Pohjois-Karjalassa oli kone- ja metallialan opiskelijoita kaksi vuotta sitten 359 ja tänä vuonna lähes sata vähemmän: 265. Joensuussa oli toisen asteen koulutuksessa vielä kaksi vuotta sitten noin 250 opiskelijaa, kun luku oli tänä vuonna noin 160.

-  Tämän kevään perusteella opiskelijakato jatkuu. Aika huonolta näyttää, toteaa Arttu Taponen, joka vetää metallialan imagoprojektia Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymässä.

Anonyymi kirjoitti...

Feminististä talouspolitiikkaa

Feministit syrjivät ehdokkaita

Ilmoittauduin feministisetvaalit.fi sivuilla ehdokkaaksi ajamaan liikkeen arvoja, jotka lomakkeessa lueteltiin: ”Sitoudun edistämään kampanjan arvoja: tasa, arvoa, ihmisoikeuksia ja oikeutta turvaan. Lupaan tehdä konkreettisia aloitteita näiden tavoitteiden saavuttamiseksi, jos tulen valituksi.”

Kun nimeäni ei alkanut näkyä liikkeen sivuilla ehdokkaiden joukossa, laitoin sivuilta löytyneeseen sähköpostiin kysymystä asiasta. Vastaus viestiini:

”Hei Antti Moisander,

Emme julkaise vaalilupaustasi: "Lupaan edistää sukupuolten välistä tasa-arvoa, jotta feministit vihdoinkin lopettaisivat turhan inisemisen", koska sillä ei ole mitään tekemistä kampanjamme tai sen arvojen kanssa. Emme myöskään ota kampanjaamme mukaan puolueita, joiden julkiset vaali- ja puolueohjelmat ovat ristiriidassa kampanjamme arvojen kanssa. Kuten ehkä lomaketta täyttäessäsi huomasit, ehdokkaalta edellytetään sitoutumista kampanjan arvoihin, joita ovat muun muassa syrjimättömyys sukupuolen, etnisen alkuperän tai seksuaalisen suuntautumisen perusteella.

Terveisin,

Katju Aro
Puheenjohtaja
Naisasialiitto Unioni”

Anonyymi kirjoitti...

Sinkkujen piti riisuutua jo ennen kuvauksia

Pian alkavassa Aatami etsii Eevaa -ohjelmassa nähdään alastomia sinkkuja, joille vaatteettomuus ei ole ongelma. Se testattiin jo osallistujia haettaessa.

Anonyymi kirjoitti...

Eivätkö naiset osaa googlata yhtä hyvin kuin miehet?

Miehet saattavat olla naisia parempia etsimään tietoa internetistä. Väitteelle löytyy varovaista tukea tutkimuksista, kirjoittaa brittilehti Daily Telegraph.

Anonyymi kirjoitti...

Miesstrippari maalaa tauluja sukuelimellään - kuvat leviävät netissä

Kanadalaistaiteilijan työväline taiteen tekemiseen löytyy hänen haarovälistään. Miehen peniksellä tehdyistä teoksista maksetaan jopa tuhansia euroja.

Anonyymi kirjoitti...

105 poikaa 100 tyttöä kohden - Tässä vaiheessa sukupuolijakauma vinoutuu mystisesti

Poikavauvoja syntyy hiukan enemmän kuin tyttövauvoja. Tuore tutkimus osoittaa kuitenkin ristiriitaisesti, että munasolun hedelmöittää yhtä monta poika- kuin tyttösiittiötä, kertoo Phys.org.

Aiempi käsitys on ollut, että suurimpaan osaan hedelmöittyvistä munasoluista on pujahtanut poikasiittiö. Näin ei näytäkään olevan. Uusi tutkimustulos tarkoittaa sitä, että tyttöalkioilla on hieman suurempi kuolleisuus kuin poika-alkioilla, jolloin syntyvistä lapsista enemmistö on poikia.

Tutkija Steven Orzack toteaa, ettei syytä tiedetä varmasti. Havainnot ilmiöstä ovat joka tapauksessa tarkentuneet.

Proceedings of the National Academy of Sciences -lehdessä julkaistu tutkimus selvittää sukupuolijakaumaa hedelmöittymisen ja raskauden eri vaiheissa. Jakauma heittelee edestakaisin aina siinä vaiheessa kun eri geenit alkavat toimia sikiössä.

Sataa tyttölasta kohden syntyy 105 poikalasta. Ilmiö on kansainvälinen, eikä se johdu kulttuurieroista tai valikoivasta abortista.

Tutkimuksen aineistona oli 140 000 alkiota, jotka oli rutiinitarkastettu hedelmällisyysklinikoilla geneettisten ongelmien varalta Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa. Alkiot olivat 3–6 vuorokauden ikäisiä. Tässä vaiheessa sukupuolijakauma on tasainen, joten jakauma vinoutuu vasta sen jälkeen.

Anonyymi kirjoitti...

28-vuotias nainen riehui Finnairin lennolla: Mölysi ja puri purseria

Anonyymi kirjoitti...

Entisistä takarivin tytöistä kasvoi eturivin naisia – "En voinut kuvitellakaan nauttivani siitä, että minut huomataan ja näytän kauniilta"

Pikkukaupungin hiljainen hyväksyntä erilaisuutta kohtaan voimauttaa. Takarivistä nouseminen vaatii kuitenkin omaa halua ja työtä. Forssalainen Rockabellat on seitsemän naisen ryhmä, jossa kellohameet ja korkokengät ovat kasvaneen rohkeuden näkyvin osa.

Anonyymi kirjoitti...

Saiko Aatami etsii Eevaa -kilpailija pidettyä alavartalon kiusalliset reaktiot kurissa?

Aatami etsii Eevaa -kilpailija Antti antoi suoria vastauksia Radio Aallon Joonas Vuorelan suoriin kysymyksiin "miesten ongelmiin" liittyen. Antti kertoi myös miten toiseen voi tutustua rauhassa ilman vaatteita. Entä miten Antin vanhemmat suhtautuivat kilpailuun osallistumiseen?

Anonyymi kirjoitti...

Sperman laatu voi kärsiä hedelmien ja vihannesten torjunta-ainejäämistä
Harvardin yliopiston tutkijat analysoivat yli 150 miehen sperman ja vertasivat tuloksia torjunta-ainejäämiin, joita miehet olivat saaneet ruokavaliosta.


Harvardin yliopiston tutkijoiden mukaan pestisidien eli torjunta-aineiden jäämät vihanneksissa ja hedelmissä vaikuttavat siemennesteen siittiöiden laatuun ja määrään. Tutkijat analysoivat 155 miehen siemennestenäytteet ja kävivät läpi myös näiden ruokavaliot hedelmien ja vihannesten osalta.

Miesten ruokavaliossa olleiden vihannesten ja hedelmien torjunta-ainejäämät laskettiin Yhdysvaltain maatalousministeriön kasvinsuojeluaineita koskevien tietojen perusteella. Suuria jäämiä sisältäviä vihanneksia ja hedelmiä olivat näiden tietojen perusteella muun muassa pinaatti, mansikat, omenat ja pääynät. Vähän tai kohtuullisesti niitä arvioitiin olevan esimerkiksi herneissä, pavuissa, greipeissä ja sipuleissa.

Runsaasti torjunta-ainejäämiä sisältäviä vihanneksia ja hedelmiä eniten syöneillä miehillä oli lähes 50 prosenttia pienempi siittiöiden määrä siemennesteessään kuin miehillä, jotka söivät näitä tuotteita vähiten. Laskennallisesti eniten torjunta-aineille altistuneiden miesten siittiöt olivat myös rakenteellisesti huonompilaatuisia.

Tutkijat korostavat, ettei vihannesten ja hedelmien syöminen sinänsä vaikuta heikentävästi sperman laatuun vaan kyse on nimenomaan torjunta-aineiden aiheuttamista vaikutuksista. Luonnonmukaisesti tai vähäisillä torjunta-aineilla kasvatettujen vihannesten ja hedelmien syömistä pidetään hyödyllisenä.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkijat selvittivät: Tässä ovat maailman kauneimmat kasvot - Muoti & Kauneus - Ilta-Sanomat

25-vuotias Aleira Avendaño käyttää korsettia 23 tuntia vuorokaudessa - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

30-vuotias nainen houkutteli uhrin asunnosta joululahjalla – ulkona odottanut mies ampui - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Aatami etsii Eevaa -ohjelman Laine Bruce: ”En heti ekana ruvennut katselemaan alapäähän” - Viihde - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

105 poikaa 100 tyttöä kohden. Tuohan on sovinismia räikeimmillään. Tuo suhde on mukana feministisessä sukupuolten tasa-arvovertailussa ja siitä tulee miehille 5 pistettä rankkua. Jä tämä on tosi, eikä mikään tarina.

Raportin on tehnyt WEF World Economic Forum, jota Suomen feministit siteeraavat yhtenään.

Raportin löytää täältä, jos joku haluaa pistää kätensä siihen sontaan:
http://www3.weforum.org/docs/WEF_GenderGap_Report_2013.pdf

Raportissa on yksi vertailukohta: "Sex ratio at birth (female/male)"

Anonyymi kirjoitti...

Mieheni onkin transnainen
Kun mies tuntee olevansa nainen, menee elämä monella tavalla sekaisin. Niin myös Sannan ja Antin avoliitossa.


Sanna ja Antti ovat varhaiskeski-ikäinen pari, joka löysi toisensa muutama vuosi sitten yhteisten ystävien välityksellä. Elämänarvot ja mielenkiinnon kohteet menivät niin hyvin yksiin, että he muuttivat puoli vuotta sitten saman katon alle. Sopuisan parin ystäväpiiri on jo alkanut odottaa hääkellojen soittoa.

Sanna muistaa Antin kertoneen transtaipumuksestaan suhteen alussa, mutta sen jälkeen asia ei ole hallinnut päivälliskeskusteluja. Se ei ole aiemmin vaikuttanut millään lailla heidän arkeensa.

Antille asia on kuitenkin ollut niin tärkeä, että hän hakeutui jokin aika sitten sukupuoli-identiteetin tutkimusklinikalle ja sai transnaisen diagnoosin. Sinnikkäästä yrittämisestään huolimatta elämä miehen kehossa tuntuu hänestä luonnottomalta ja vieraalta. Antti haluaa aloittaa sukupuolenkorjausprosessin.

”Rakastan häntä, mutta miehenä. En ole koskaan tuntenut vetoa naisia kohtaan, enkä pysty edes kuvittelemaan häntä naisena. Koko tilanne on minulle hyvin hämmentävä”, Sanna kertoo.

Anttiin syvästi kiintynyt Sanna oli suunnitellut elävänsä miehensä kanssa niin myötä kuin vastoinkäymisissä. Mutta suhteen saama käänne on pistänyt hänet pohtimaan, kuinka pitkälle rakkaus kantaa.

”Sukuni on vanhoillista ja sukulaisissa on minulle monia hyvin läheisiä ihmisiä. Puolisoni transsukupuolisuus on heille aivan liian iso ja vaikea asia. Pelkään jo etukäteen heidän reaktioitaan.”

Antin ilmoituksen jälkeen Sanna on tutustunut transsukupuolisuuteen, eikä se tunnu enää niin pelottavalta. Häntä arveluttaa kuitenkin käytännön elämä, muun muassa seksi naisen kanssa. Peloista päällimmäisenä hänellä on kuitenkin yksin jäämisen pelko.

”Jos jätän Antin, menetän suuren rakkauden. Jos taas jatkan, saatan menettää sukuni. Ja jos suhde ei uuden, naiseksi muuttuneen Antin kanssa onnistukaan, jään aivan yksin. Olen umpikujassa”, Sanna kirjoittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Jasmin Mäntylä pettämiskohusta: ”On hankalaa myöntää väärät tekonsa”

Eilen tiistaina kohukaunotar kirjoitti blogissaan kolmiodraamasta, tekstissä korostui se kuinka pettynyt hän oli itseensä kaiken keskellä. Kohukaunotar kertoo usein moralisoivansa toisia ihmisiä heidän valinnoistaan ja siksi kohun silmään joutuminen on tuntunut erityisen raskaalta.

– Sen (moralisoinnin) vuoksi nämä viime aikojen pettämiskohut ovat yllättäneet myös minut, vaikka itse olen ollut niissä toisena pääosapuolena, Jasmin kirjoittaa.

– On hankalaa myöntää omat väärät tekonsa, kun niihin ei ole tottunut. Sen lisäksi on hankalaa myöntää pettäneensä, kun mitään fyysistä ei ole koskaan tapahtunut. Avioliittoni aikana en ole suudellut ketään saati tehnyt jotain isompaa yhtään kenenkään kanssa – ainut väärä tekoni on ollut toisen miehen kanssa tekstittely tai soittelu, hän jatkaa.

Jasmin myöntää, että suuttuisi itsekin samankaltaisesta toiminnasta, mutta ei päättäisi avioliittoaan niin ”vähäpitoisen asian vuoksi.” Lopuksi hän toteaa kaikista ihmisistä, jotka häneen ovat pettyneitä, olevansa itse se kaikkein eniten pettynyt.

Anonyymi kirjoitti...

Taas uusi ilmaiskanava naisille – tarjolla noloa seksiä, rikoksia ja häähumua

Aprillipäivänä aloittava Frii-kanava lähtee kisaamaan samoista naisista kuin Ava ja Liv. Riittääkö katsojia?

Anonyymi kirjoitti...

Baran: Enbuske anteeksipyynnön velkaa

Enbuske kutsui tiistaina 31. päivä ilmestyneessä kolumnissaan feminismiä vihapuheeksi. Varsinais-Suomen demarinaisten puheenjohtaja Nelli Baran vaatii Enbuskelta sen takia anteeksipyyntöä, että tämä rinnasti kolumnissaan feminismin ja perussuomalaisten raiskauksia koskevat vihapuheet. Enbuske totesi myös, että feministit ovat itse keksineet omat ongelmansa.

– Enbusken ajattelussa naisten ei kuulu päästä toimitusjohtajiksi eikä palkkaeroja tarvitse kaventaa, sillä miehiä on enemmän vankilassa ja syrjäytyneinä. Hänen käsityksensä tasa-arvosta on poikkeava, sanoo Baran.

– Naisten oikeuksien ja tasa-arvon ajamisessa ei ole kyse miesten syyttämisestä. Kyse on ihmisoikeuksien ja tasapuolisen kohtelun tavoittelusta. On totta, että miehet ovat monella mittarilla heikompiosaisia kuin naiset, mutta ei se saa esimerkiksi työhönottosyrjintää ja selittämättömiä palkkaeroja katoamaan.

– Enbuske vähättelee sanoillaan tasa-arvotyön tekijöitä ja kaikkia tasa-arvoa tavoittelevia. Sen rinnastaminen vihapuheeseen on asiatonta ja loukkaavaa. Enbuske on anteeksipyynnön velkaa, toteaa Baran.

Anonyymi kirjoitti...

Suomalainen pornotähti Puma Moore: Aloitin aikuisviihdeurani 17-vuotiaana!

Turussa erotiikkaliike Cicciolinosia pyörittävä Puma Marianna Moore eli Satu Söderström on työskennellyt seksibisneksessä jo 18 vuotta.

Hän aloitti uransa striptease-tanssijana 17-vuotiaana ja teki ensimmäisen roolinsa aikuisviihteessä samanikäisenä.

Vaikka Puman ura alkoi nuorena, hän ei koe joutuneensa asiassa muiden vietäväksi, vaan päätös on ollut hänen omansa.

– Se, että aloitin aikuisviihdenäyttelijänä alaikäisenä ei ole tietenkään mikään ylpeydenaihe, mutta se rikos on jo vanhentunut. Minun taustani on sellainen, että tanssin pitkään esimerkiksi sambaa ja rakastin esiintymistä. Olin kiinnostunut erotiikka-alasta, eikä minusta ollut kauhean suuri kynnys riisua loppujakin sambatanssijoiden jo valmiiksi vähistä vaatteista. Pääsin nopeasti esiintymään tasokkaille klubeille esimerkiksi Islannissa ja näyttelemään arvostamieni ohjaajien ja tuotantoyhtiöiden elokuvissa, Puma perustelee erilaista urapolkuaan.

Ile kirjoitti...

33-vuotias venäläisnainen neuvoo: Tämän takia kannattaa ottaa suomalainen mies

Anonyymi kirjoitti...

Enbuske on anteeksipyynnön velkaa

Mediakasvo Tuomas Enbuske kutsui tiistaina 31. päivä ilmestyneessä kolumnissaan feminismiä vihapuheeksi. Enbuske rinnasti kolumnissaan feminismin ja perussuomalaisten raiskauksia koskevat vihapuheet. Enbuske totesi myös, että feministit ovat itse keksineet ongelmansa.

Enbusken ajattelussa naisten ei kuulu päästä toimitusjohtajiksi eikä palkkaeroja tarvitse kaventaa, sillä miehiä on enemmän vankilassa ja syrjäytyneinä. Hänen käsityksensä tasa-arvosta on poikkeava.

Naisten oikeuksien ja tasa-arvon ajamisessa ei ole kyse miesten syyttämisestä. Kyse on ihmisoikeuksien ja tasapuolisen kohtelun tavoittelusta. On totta, että miehet ovat monella mittarilla heikompiosaisia kuin naiset, mutta ei se saa esimerkiksi työhönottosyrjintää ja selittämättömiä palkkaeroja katoamaan.

Enbuske vähättelee sanoillaan tasa-arvotyön tekijöitä ja kaikkia tasa-arvoa tavoittelevia. Sen rinnastaminen vihapuheeseen on asiatonta ja loukkaavaa. Enbuske on anteeksipyynnön velkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Lumeliitot yleistyvät – naimisiin vain oleskeluluvan vuoksi

Viranomaiset käsittelevät Suomessa vuosittain tuhansia oleskelulupahakemuksia perhesiteiden perusteella. Myönteisiä päätöksiä tehdään lumeliitoista huolimatta.

Maahanmuuttovirasto ja poliisi selvittävät avioliittoon perustuvien hakemusten osalta perhesiteen luonnetta ja aitoutta. Viranomaisten mukaan osa lumeliitoista jää kuitenkin huomaamatta tai sitä ei pystytä osoittamaan. Erityisen hankalia ovat lumeliitot, joissa vain toinen puolisoista on solminut suhteen vilpillisin mielin. Suomessa asuva siis uskoo, että kyseessä on aito avioliitto, mutta oleskeluluvan hakijalla ei ole aikomustakaan jatkaa liittoa luvan myöntämisen jälkeen.

– Selvityksessä ei välttämättä havaita tai pystytä osoittamaan, että kyseessä on lumeliitto. Joissain tapauksissa suullinen kuuleminen on opeteltu etukäteen niin, että vastauksissa ei tule esille mitään luvan myöntämisen estäviä seikkoja, Maahanmuuttoviraston johtaja Tiina Suominen kertoo.

Joskus lumeliittoja jatketaan myönteisen päätöksenkin jälkeen, jos oleskeluluvan saanut ei ole varma, saako hän jatkossakin jäädä Suomeen. Liitto purkaantuu viimeistään siinä vaiheessa, kun pariskunnalle syntyy lapsi.

Poliisihallituksen ylitarkastaja Juhani Ruutu kertoo, että viranomaiset saavat ajoittain yhteydenottoja suomalaisilta, jotka kokevat tulleensa huijatuksi avioliittoon.

– Näihin tapauksiin on hankalampaa puuttua. Varsinkin silloin, kun oleskeluluvan saamisesta on kulunut aikaa, Ruutu toteaa.

Anonyymi kirjoitti...

Yksi maailman hauskimmista naisista: tämän takia naiset ajattelevat seksiä enemmän kuin miehet

Naisetko miehiä haluttomampia? Vielä mitä, sanoo brittikolumnisti ja feministikirjailija Caitlin Moran Me Naisten videohaastattelussa.

Naiset ajattelevat seksiä vähemmän kuin miehet. Sitkeä myytti, mutta pitääkö se paikkansa, brittifeministi ja Naisena olemisen taito -kirjallaan supertähdeksi noussut Caitlin Moran?

– Yksi suurimmista koskaan kerrotuista valheista – jopa suurempi kuin Jumalan olemassaolo – on se, että naisilla olisi pienempi seksivietti kuin miehillä, Caitlin sanoo .

– Naiset ovat seksissä aivan selvästi parempia ja ajattelevat sitä enemmän. Ensinnäkin – en halua mitenkään väheksyä tai sääliä miehiä vaikka ehkä pieni määrä sallittakoon – naiset voivat saada orgasmeja koko yön. Kun me tulemme, voimme jatkaa tuntikausia, levätä 30 sekuntia ja aloittaa uudelleen.

– Feministinen näkemykseni on, että naisten miehiä alhaisempi seksivietti on valhe, jonka pelokkaat miehet kertoivat. Heidän oli pakko valehdella räikeästi vain saadakseen levätä.

Naisen logiikka -videohaastattelussa Caitlin kertoo myös, mikä voisi olla terve tapa suhtautua pullottavaan vatsaan.

Anonyymi kirjoitti...

5 syytä, miksi aviomiehen pitäisi auttaa vaimoaan kotitöissä

Miksi sinun mielestäsi miehen pitäisi auttaa puolisoaan kotitöissä? Erään Tumblr-käyttäjän mielipide ei ainakaan jäänyt keneltäkään epäselväksi.

Yhdysvalloissa tehdyn tutkimuksen mukaan miehet tekevät vain 35 prosenttia kodin töistä. Tämä tutkimus inspiroi erästä kirjoittajaa listaamaan viisi syytä, miksi miesten ei pitäisi pelätä imurinvarteen tarttumista. Näihin tarkasti mietittyihin syihin kuuluvat muun muassa tiimityön parantuminen parisuhteessa sekä tuotteliaisuuden lisääntyminen.

Eräs Tumblr-käyttäjä ilmaisi kuitenkin oman vastineensa. Commandvrclarke-nimisellä käyttäjällä olikin jaettavanaan kenties kaikista painavimmat syyt siihen, miksi miehen todellakin pitää auttaa puolisoaan kotitöissä.

Anonyymi kirjoitti...

Evoluutiopsykologin arkipäivää Turussa: vihapostia, puhkotut auton renkaat ja maine naistenvihaajana

Turun yliopiston evoluutiopsykologian dosentti Markus Rantala sanoo, että vihapalaute ei ole yllättänyt. Hänen mukaansa amerikkalaiset kollegat ovat joutuneet kokemaan vielä paljon pahempaa.

Kun dosentti Markus Rantala otti viime syksynä vastatakseen Turun yliopiston evoluutiopsykologian opetuksesta, hän sanoo tienneensä mihin päänsä pisti. Uhkailuja oli odotettavissa, siitä oli esimerkkejä rapakon takaa.

– Yhdysvalloissa ihmisten käyttäytymistä evoluution historialla selittävien tutkijoiden kimppuun on käyty, luentoja on häiritty, luennoitsijoiden päälle on heitetty vettä, ja myös mielenosoituksia on järjestetty.

Markus Rantala sanoo päässeensä huomattavasti vähemmällä, vaikka hänkin on joutunut salaamaan osoitteensa ja puhelinnumeronsa.

– Autoni renkaat on puhkottu, ja uhkailua ja vihaviestejä tulee jatkuvasti. Se on ihan arkipäivää, Markus Rantala sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

Ei yllätä, että evoluutiopsykologi Markys Rantala on joutunut vihan ja hyökkäysten kohteeksi. Feministiselle ideologialke tieteellinen tutkimus on ollut aina vastenmielistä, etenkin sellainen tutkimus, joka osoittaa feminismin näkemysten (sukupuoli on vain sosiaalinen konstruktio yms.) olevan hölynpölyä. Ironista, että Rantala itse ilmoittaa olevansa feministi, vaikka hänen luulisi ymmärtävän ko.ideologian uskomusten mielettömyyden. Huvittavaa myös, että hyökkäyksistä pitää syyttää pahoja humanistimiehiä, jotka ovat johtaneet viattomat feministinaiset harhaan. Tässä meillä on feministi, joka pitää naisia kyvyttöminä aggressiiviseen käytökseen.

Anonyymi kirjoitti...

Jo lukuisia miehiä joutunut tämän kaunottaren kusettamaksi Facebookissa!

21-vuotias argentiinalaisnainen on ristitty ”Facebookin mustaksi leskeksi”. Näyttävä nainen on järjestelmällisesti hakenut netissä seuraa hemaisevien kuvien avulla. Kun hän on saanut miehet koukkuunsa, nainen on huumannut heidät. Tämän jälkeen uhrin kotiin on saapunut kaksi miestä viemään arvo-omaisuutta. Poliisille on tehnyt ilmoituksen viisitoista uhria.

Yksi heistä on 39-vuotias mies. Hän on kertonut poliisille kirjoitelleensa naisen kanssa Facebookissa kahden viikon ajan. He olivat tavanneet naisen aloitteesta. Nainen oli tuonut mukaan oman alkoholipullon, josta hän oli kaatanut myös seuralaiselle. Pian mies oli alkanut voida huonosti ja seuraava muistikuva onkin herääminen kädet ja jalat sidottuina. Samaan aikaan kaksi miestä oli kuljettanut hänen tavaroitaan ulos talosta.

Nainen jäi kiinni hyvin erikoisella tavalla. Jostain syystä hän meni poliisilaitokselle tekemään ilmoitusta tapauksesta, joka oli hänen suunnittelemansa. Nainen oli väittänyt, että hänen miesseuralaisensa kotiin tunkeutuneet ryöstäjät olisivat ajaneet hänet väkivalloin ulos. Poliisi tajusi kuitenkin nopeasti aiempien rikosilmoitusten tuntomerkkien sopivan naiseen. Sittemmin hän on tunnustanut tapaukset ja myös kaksi rikoskumppania on pidätetty, uutisoi Mirror.

Anonyymi kirjoitti...

Maailman huonoimmalla isällä jo 15 lasta 10 eri naisen kanssa – maksaa yhteiskunnalle miljoonia

Britti Keith MacDonaldille on jälleen syntymässä uusi lapsi. Työnteko ei miestä kiinnosta.
Birmingham Mailissa kerrotaan työttömästä Keith MacDonaldista, jolla on peräti 15 lasta kymmenen eri naisen kanssa.

MacDonaldin, 29, maine kotikaupungissaan Sunderlandissa on jo niin kyseenalainen, että hän sanoo matkustavansa Birminghamiin asti ”iskemään naisia”.

Nyt MacDonaldille on jälleen syntymässä uusi lapsi. Arvioiden mukaan mies maksaa lopulta yhteiskunnalle erilaisina tukina yli kaksi miljoonaa puntaa.

MacDonald on kieltänyt olevansa kaikkien 15 lapsen isä, mutta hän kehuskelee naistenmiehen taidoillaan ja hedelmällisyydellään.

– Kuinka monen ex-tyttöystävän kanssa olen vielä ystäviä? En yhdenkään. Paitsi yhden, joka on nyt raskaana, hän kertoi tällä viikolla esitetyssä TV-dokumentissa.

Toimivana tapaamispaikkana MacDonald pitää julkisia liikennevälineitä.

– Se on helppoa. He eivät koskaan tunnu sanovan ei. Menkää vain juttelemaan heille bussissa, hän mainitsee.

– Niin itse teen, eivätkä he koskaan tunnu sanovan ei. Jos he pitävät sinusta, he pitävät sinusta. Hanki heidän numeronsa, lähetä heille tekstiviesti ja järjestä tapaaminen.

Ensimmäisen kerran MacDonaldista tuli isä 15-vuotiaana. Hän ei ole juurikaan ollut palkkatöissä, koska pitää työntekoa tylsänä.

Työn löytäminenkin on miehelle hankalaa, koska hän ei omien sanojensa mukaan osaa kuunnella ja viettää suurimman osan ajasta pelaamalla tietokonepelejä.

Ensimmäisen kerran MacDonaldin nimi nousi julkisuuteen vuonna 2011, kun hän yritti lavastaa kuolemansa pakoillaakseen isän vastuuta yhdeksännen lapsen syntymän yhteydessä.

Anonyymi kirjoitti...

Sadat sukupuolitaudin saaneet vaativat kuuluisalta yliopistolta miljardin korvauksia

Yli 800 ihmistä on nostanut kanteen kuuluisaa amerikkalaisyliopistoa vastaan 1940- ja 1950-luvuilla tehdyistä lääketieteellisistä kokeista.

Anonyymi kirjoitti...

Miesten lääkkeellä luultua suurempi vaikutus seksuaaliseen haluun

Kaljuuntumisen pysäyttämiseen ja eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun hoitoon tarkoitettu lääkkeellä voi tuoreen tutkimuksen mukaan olla suurempi vaikutus seksuaaliseen haluun kuin on ajateltu.

Anonyymi kirjoitti...

Jätetty nainen sekosi täysin - surmasi isoäidin ja 4-vuotiaan puutarhasaksilla

Kiinalaisnaista epäillään lapsen ja isoäidin raa'asta surmasta Australiasta.

Syyttäjien mukaan 45-vuotias Cai Xia Liao surmasi pikkupojan ja hänen isoäitinsä Melbournen lähellä Australiassa. Taustalla oli suhde pojan 61-vuotiaaseen isoisään.

Cai hyökkäsi australialaismedian mukaan rakastajansa kimppuun hänen kotonaan varhain tiistaiaamuna. Nainen sitoi Brian Machin tuoliin ja laittoi hänelle suukapulan. Sen jälkeen hän surmasi nelivuotiaan Alistair Machin sänkyyn.

Pojan surman jälkeen nainen pahoinpiteli miestä ja odotti kymmenen tuntia, että hänen vaimonsa Mai Mach, 60, tulisi kotiin. Cai yllätti uhrinsa, jahtasi häntä talon takapihalle ja iski häntä yli 20 kertaa.

Surman nähnyt naapuri hälytti poliisit paikalle. Molemmissa henkirikoksissa käytettiin aseena puutarhasaksia.

Tutkinnassa on käynyt ilmi, että Brian Machilla ja Cailla oli ollut kolme vuotta kestänyt suhde, jonka mies oli hiljattain päättänyt.

Turistiviisumilla maassa olevaa kiinalaista Caita epäillään kahdesta murhasta, pahoinpitelystä ja vapaudenriistosta. Hän esiintyi tänään lyhyessä istunnossa oikeudessa.

Paikalla oli 15 Machien perheenjäsentä, mukaan lukien Alistairin järkyttynyt äiti.

Oikeuskäsittely jatkuu heinäkuun lopulla.

Lähteet: News.com.au, Herald Sun, AFP

Ile kirjoitti...

"Kielinainen" taas symbolisessa peniksenkatkaisupuuhissa (katso video loppuun)

Anonyymi kirjoitti...

Johanna Tukiaisen viimeinen päivä yhdyskuntapalvelussa meni mönkään - kuvat!

Kohublondi Johanna Tukiaisella oli tänään torstaina (2.4.2015) edessään viimeinen päivä hovioikeuden kesällä 2014 langettamasta 60 tunnin yhdyskuntapalvelusta.

Seiskan saamien tietojen mukaan Johannan piti ilmoittautua Helsingin seurakuntayhtymän tiloissa Helsingin Kalliossa tasan kello kahdeltatoista, ja Seiskan paparazzi odotti jo hyvissä ajoin kohublondin talon edustalla tämän lähtöä. Johannaa ei kuitenkaan näkynyt eikä kuulunut.

Pitkän odottelun jälkeen noin varttia vaille yksi Johanna kuitenkin viimein kömpi ulos asunnostaan.

Hän juoksi kovalla kiireellä tienvarressa odottaneeseen taksiin.

Taksin käyttäminen kertoi valtavasta hopusta, sillä Seiskan tietojen mukaan Johanna on tavallisesti kulkenut yhdyskuntapalveluspaikkaansa metrolla.

Seiskan paparazzin seuraama taksi kuljetti Johannan Helsingin seurakuntayhtymän talon edustalle, mistä kohublondi säntäsi kiireen vilkkaan suorittamaan viimeistä yhdyskuntapalveluspäiväänsä.

Kello näytti muutamaa minuuttia yli yksi, joten Tuksu oli viimeisenä päivänään yli tunnin myöhässä.

Kohublondi oli tuttuun glamour-tyyliinsä asustanut itsensä tihkusateeseen muun muassa värikkäillä korkkareilla.

Johanna Tukiainen tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa alun perin 60 päivän ehdottomaan vankeuteen, mutta hovioikeus muutti tuomion vuoden 2014 keväänä 60 tunniksi yhdyskuntapalvelua. Hartaaksi uskovaiseksi itseään julistava Johanna on suorittanut tuomionsa Helsingin seurakunnassa – aluksi kirkon seniorikodissa ja myöhemmin toimistotehtävissä.

Johanna Tukiainen tuomittiin myös maaliskuun alussa useista eri rötöksistä, ja käräjäoikeus määräsi hänet kolmeksi kuukaudeksi ja 20 päiväksi ehdottomaan vankeuteen.

Anonyymi kirjoitti...

”Miehistä joka neljäs harrastanut seksiä työpaikalla”

Eliittikumppani-deittipalvelun brittiläinen sisarsivusto on selvittänyt jäseniltään kuinka moni mies on harrastanut seksiä työpaikalla. Tutkimukseen haastateltiin lähes kahtasataa sinkkua heidän seksikokemuksistaan työpaikalla.

Tutkimuksesta kävi ilmi, että miehet ovat selvästi naisia innokkaampia toteuttamaan fantasioitaan työpaikalla. Tutkimukseen osallistuneista miehistä 25 prosenttia on joskus harrastanut työpaikallaan seksiä, kun naisten vastaavan luku oli 14 prosenttia.

Miehistä 61 prosenttia ja naisista 56 prosenttia fantasioi seksistä työpaikalla ja flirttailee työkavereidensa kanssa, mutta miehet ovat selvästi halukkaampia etenemään seksiin asti. Miehistä 52 prosenttia olisi valmiita ottamaan tuon askeleen fantasiasta tositoimiin, naisten vastaavan luvun ollessa vain 21 prosenttia.

Suosikkipaikkoja sukupuoliselle kanssakäymiselle toimistossa olivat yksityisyyttä tarjoavat paikat, kuten palaverihuoneet, toimistohuoneet ja varastotilat. Kopiokoneen päällä suoritettu seksi ei osoittautunut tosielämässä suosituksi, sillä vain 2 prosenttia naisista ja 14 prosenttia miehistä suosi kopiokonetta alustana seksuaaliselle kanssakäymiselle.

Tutkimustuloksissa tulee ottaa huomioon, että vastaajat olivat kumppaninhakuun tarkoitetun verkkopalvelun jäseniä, eli mahdollisesti seksuaalisesta muita sinkkuja aktiivisempia.

Anonyymi kirjoitti...

Seksuaaliterapeutti: Älä katso näitä asioita seksioppaista - ”Se on mahdotonta kahdesta syystä”

Seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen kertoo, miksi seksiohjeiden katsominen kirjoita ei aina toimi kuin toivoisi.

Anonyymi kirjoitti...

Mies, hyviä uutisia! Uusi tutkimus kumoaa myytin pornon katselun ikävästä vaikutuksesta

Keskivertomies viettää viikossa 40 minuuttia katsellen muiden lemmenleikkejä, kokonaisuudessaan se tekee kolme kuukautta elämän aikana.
Katselua on aiemmin pidetty haitallisena tapana, joka vaikuttaa ikävästi myös seksielämään. Sen on pelätty muun muassa vaikeuttavan kiihottumista oikean seksin aikana.

Telegraphin uutisoima uusi tutkimus kuitenkin todistaa toisin. Kalifornian yliopiston tutkimuken mukaan pornolla ei ole haitallista vaikutusta seksiin. Tutkijat selvittivät 280 miehen pornon katselun määrät ja heidän seksuaalisen käyttäytymisensä.

Kävi ilmi, että pornon katselu lisää haluja seksiin sen sijaan, että se latistaisi ne. Kaikista seksuaalisesti latautuneimpia olivat ne miehet, jotka katsoivat pornoa yli kaksi tuntia viikossa. Heillä oli myös muita miehiä enemmän haluja sooloseksiin ja kumppanin kanssa sekstailuun.

Tutkijat huomauttavat, ettei tulos välttämättä päde kaikkiin ikäryhmiin. Heidän tutkimansa miehet olivat kaikki parikymppisiä. On myös mahdollista, että miehet, jotka haluavat seksiä katsovat lähtökohtaisesti enemmän pornoa eikä toisinpäin.

Anonyymi kirjoitti...

Tuore kysely paljastaa: Tämä sukupuoli määrää perheissä kaapin paikan talousasioissa

Tasa-arvo ei toteudu kotitalouden talousasioissa.

Nordnet Pankki tutki miesten ja naisten eroja sijoittamisessa, ja kysyi samassa yhteydessä, kumpi on ensisijainen vastuunkantaja yhteisessä taloudessa.

- Naisista 41 prosenttia katsoo tehtävän kuuluvan heille, mutta miehistä vain 14 prosenttia sanoo talousvastuun kuuluvan naisille, sanoo Martin Paasi, Nordnet Suomen talousasiantuntija.

Hän pitää kyselyn tulosta "valitettavan" ennalta arvattavissa olevana.

Mielipiteissä on eroja maan eri osien välillä.

Kyselyn mukaan itä- ja pohjoissuomalaisten keskuudessa kolmannes vastaajista katsoo vastuun kuuluvan naisille. Sen sijaan Länsi-Suomessa näin ajattelee vain 24 prosenttia vastaajista.

Kyselyyn vastasi 1 030 henkilöä ikähaarukassa 20–70-vuotta.

Anonyymi kirjoitti...

Sinkkubloggaaja tietää, miten ärsyttävästi varatut ystävät voivat käyttäytyä
Henriikka Rönkkönen pitää suosittua sinkkublogia. Kuusi vuotta sinkkuna oltuaan hän on oppinut, ettei vapaassa seksissä ole taikaa – ja miten ärsyttävästi varatut ystävät voivat käyttäytyä.


31-vuotias Rönkkönen on yksi Suomen suosituimmista sinkkubloggaajista ja kotimainen versio elokuvista ja kirjoista tutusta Bridget Jonesista. Jos Helen Fieldingin luoma hahmo olisi päiväkirjan sijaan pitänyt blogia, se olisi saattanut olla kuten Rönkkösenkin: kertoa ronskin huumorin kautta sinkkuelämästä ja tosirakkauden etsinnästä.

Blogissaan Rönkkönen kirjoittaa muun muassa siitä, miksi seksi on parempaa yksin kuin satunnaisen baaritutun kanssa, ja pohtii, kannattaako sinkkumarkkinoilla olla helppo vai vaikea. Vuosi sitten blogin lukijamäärä moninkertaistui parissa päivässä, kun Rönkkönen kuvaili kiusallisen tarkasti vaginasta seksin aikana kuuluvia ääniä.

Rönkkönen kirjoittaa sinkkuudesta ja seksistä hyvin suoraan. Siksi hän yllättyi itsekin, kun vuosi sitten eräs aihe hävetti niin, että se oli takertua näppäimistölle. Sitä lausetta ei tehnyt mieli julkaista lainkaan: "Olen ollut sinkku viisi vuotta."

"Tuli sellainen olo, että kaikki varmaan ajattelevat minun olleen sinkku näin kauan, koska minussa on jotain vikaa."

Pian Rönkköstä alkoi kuitenkin hävettää se, että häntä hävetti.

"Tajusin, että varmaan moni pitkään sinkkuna ollut ajattelee näin, ja sitä suuremmalla syyllä asiasta pitää puhua. On ihan orjantappuralla täytetty ansa, jos näkee sinkkuuden häpeällisenä", Rönkkönen sanoo.

Hän klikkasi julkaise-nappulaa.

Anonyymi kirjoitti...

Älä tukahduta treffikumppania elmukelmulla - ja muut suositun sinkkubloggaajan oivallukset sinkkuudesta

Sinkkublogia pitävä Henriikka Rönkkönen neuvoo, että treffeillä kannattaa käydä muutenkin kuin tosirakkaus mielessä ja tulevaa seurustelukumppania ei saa tukahduttaa elmukelmulla.
Sinkkubloggaaja tietää, miten ärsyttävästi varatut ystävät voivat käyttäytyä

Anonyymi kirjoitti...

Naiset eivät jää enää statisteiksi tieteissarjois­sa

Television tieteissarjojen naiskuva ja sukupuolille sallitut roolit ovat muuttuneet, arvioidaan tuoreessa nykykulttuurin väitöksessä.

Tällä vuosisadalla tieteissarjoissa nähdään naisia paljon tärkeämmissä ja toiminnallisemmissa rooleissa kuin 1970-1980-luvuilla. Tutkija liittää tämän muutoksiin naisten yhteiskunnallisessa asemassa.

Tutkija Aino-Kaisa Koistinen on verrannut väitöksessään alkuperäisiä sarjoja ja niiden 2000-luvulla uudelleen tuotettuja versioita. Tarkastelussa ovat olleet sarjat Taisteluplaneetta Galactica, Bionic Woman ja V.

- Eräs selkeä esimerkki muutoksesta on naishahmojen määrän lisääntyminen. Esimerkiksi Galacticassa muutos on huomattava. Vanhassa sarjassa kaikki keskeiset roolihahmot olivat miehiä, mutta uudessa monet ovat naisia.

Tutkija on myös pannut merkille, että monet vanhan sarjan mieshahmoista on kirjoitettu uudelleen naisiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Nakutreffailija haastoi tuotantoyhtiön oikeuteen

Newyorkilainen malli, Jessie Nizewitz, 28, osallistui yhdysvaltalaiseen treffirealityyn Dating Naked.

Siinä nimensä mukaan kymmenkunta miestä ja naista treffailee toisiaan alasti: hengailee yhdessä, käy treffeillä.

Kun Nizewitz näki sarjan televisiosta, hän raivostui: hän ei odottanut näkevänsä itseään ihan kokonaan alasti televisiossa. Yhdessä näytetyssä kohtauksessa koko televisiota katseleva kansa näki Nizewitzin alastoman pepun ja vaginan. Nizewitz oli antautunut rohkeaan painiin toisen sinkun kanssa, ja tulos näytettiin televisiossa.

Nizewitz ei jäänyt yksin parantelemaan haavojaan. Hän haastoi tuotantoyhtiön oikeuteen ja vaati 10 miljoonaa dollaria. Hän väitti tulleensa nolatuksi, koska oli kuvitellut, että hänen pyrstönsä olisi blurrattu, hyvien tapojen mukaisesti. Hän koki tulleensa häväistyksi, koska hänen "yksityisiä osiaan" levitettiin jakson esityksen jälkeen niin Twitterissä, Facebookissa kuin Instagramissakin.

Anonyymi kirjoitti...

Jail Becomes Home for Husband Stuck With Lifetime Alimony - Bloomberg Business

Woman admitted to stabbing lawyer in robbery gone wrong at DC hotel, court documents say | Fox News

Police: Lawyer slain in D.C. hotel met alleged killer after online solicitation - The Washington Post

Indiana woman jailed for “feticide.” It’s never happened before. - The Washington Post

Two women arrested in alleged terrorist bomb plot targeting New York | Fox News

Anonyymi kirjoitti...

Anneli Auerilla piina jatkuu – syyttäjät hahmottelevat edelleen valitusta - Anneli Auer - Kotimaa - Helsingin Sanomat

Seiskan vankilasta hakema Anneli Auer: Olen valmis parisuhteeseen! - Sami Sinokki - Käyttäjiltä - SeiskaLive

Anonyymi kirjoitti...

Tämän takia Johanna Tukiainen myöhästyi yhdyskuntapalvelusta!

Seiska uutisoi eilen torstaina (2.4.2015) kohublondi Johanna Tukiaisen myöhästyneen yli tunnin viimeisenä yhdyskuntapalvelupäivänään.

Seiskan paparazzi kuvasi Tuksun saapumassa myöhässä yhdyskuntapalveluun.

Seiskan samana iltana tavoittama Johanna paljasti syyn kömmähdykseensä.

– Nukuin pommiin, koska en ollut nukkunut koko yönä. Olen aiemmin myöhästynyt muistaakseni vain yhden kerran ja yhdyskuntapalvelu on kaikin puolin sujunut kiitettävästi, Johanna perusteli Seiskalle.

60 päivän yhdyskuntapalvelu

Helsingin hovioikeus kumosi keväällä 2014 käräjäoikeuden langettaman ehdottoman vankeustuomion ja määräsi Tuksun 60 päivän yhdyskuntapalveluun. Hartaaksi uskovaiseksi itseään julistava Tuksu on suorittanut tuomionsa Helsingin seurakunnassa.

Anonyymi kirjoitti...

Apua, seksi lopahti! Vältä nämä yleisimmät sudenkuopat lasten syntymän jälkeen

Ajattelitko etukäteen, että parisuhteesi tulee ilman muuta kestämään lasten syntymän ja perheen kasvun?
Että perhemeno on koko ajan mahtavaa eikä pulmia ilmene? Hieno homma, jos näin on.

Aika moni meistä joutuu kuitenkin huomaamaan, että lasten myötä elämä mullistuu. Moni asia pitää ajatella uusiksi, eikä ongelmilta voi välttyä. Onneksi useimmat niistä ovat kuitenkin selvitettävissä.

Babble.com listaa parhaat vinkit parisuhteen hoitoon ruuhkavuosina. Näistä hyötyy koko perhe.

Anonyymi kirjoitti...

Koskakohan Suomessa?:

Viima: Samiran kirja

Ni Putes Ni Soumises - Wikipedia, the free encyclopedia

Samira Bellil - Wikipedia, the free encyclopedia

Anonyymi kirjoitti...

Nainen halusi pussailla tuntemattomien kanssa – näin siinä kävi!

Humoristisista nettivideoistaan tunnettu komedienne Farah Brook on julkaissut netissä hauskan piilokameravideon, jossa hän yrittää pusutella tuntemattomien kanssa. Neitokainen oli valmistautunut koitokseensa New Yorkin Grand Central -asemalla.

Video osoittaa, että tehtävä ei ollut niin helppo kuin luulisi. Onnistuakseen suukottelussa naisen täytyi saada vastakaikua toiselta osapuolelta. Neitokainen lähestyi ihmisiä asemalla kysellen reittiohjeita tuntemattomilta. Sitten hän heittäytyi suutelevaan asentoon toivoen saavansa vastauksen suudelman muodossa.

Huvittavassa videossa esiintyneet sivulliset olivat kiusaantuneita naisen oudosta tarpeesta saada suukkoja. Brookin käytös leimattiin heti epäilyttäväksi ja monet jopa säikähtivät naisen suukotteluyrityksiä. Lopulta Farah onnistui saamaan suudelman nuorelta mieheltä.

Anonyymi kirjoitti...

Mieheni ei koskaan anna minulle hellyyttä, miksei? Miehet vastaavat

Miksei mies osoita hellyyttä? Kysyimme asiaa miehiltä suoraan.

"Olen yrittänyt kaksi kertaa seurustella entisen miehen kanssa. Olemme eronneet, koska mies ei ole oikein hellyyttä antanut enkä ole tuntenut itseäni rakastetuksi. Tunnen silti, että hän on se sielunkumppani, jonka kanssa haluan olla koko elämäni. Hän haluaa yrittää vielä uudelleen.

Selvin päin hän ei kuitenkaan anna minkäänlaista hellyyttä, mitä nyt on joskus läpsäissyt pyllylle. Humalassa hän sitten vannoo rakkauttaan ja sitten sitä hellyyttä olisikin, mutta miksi ei selvinpäin? Kerran hän jopa itki, kun luuli että hänet jätän. Mutta selvinpäin hän ei sano minua rakastavansa, eikä hellyydenosoituksia ole kuin humalassa. Onko mies ikuisesti tällainen ei-hellyydenantaja?", kysyy nimimerkki rakastaako vai eikö rakastaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tinder-Sami ihmettelee riskikäyttäytymistä: "Usein on ollut puolialaston nainen vastassa"

Naisia Tinderissä keräillyt jyväskyläläislähtöinen Sami (nimi muutettu) hämmästelee naisten riskikäyttäytymistä. Osa käyttäytyy hyvin riskialttiiisti tuntemattomien kanssa.

– Usein nainen on kutsunut kotiinsa ja ollut puolialastomana vastassa. Ilman, että nainen oikeasti edes tietää, kuka olen, Sami ihmettelee.

Myöskään alastonkuvien lähettämistä täysin tuntemattomalle hän ei ymmärrä.

– Itse en ainakaan saa niistä mitään irti, Sami toteaa.

Deittisovellus Tinder on ollut Suomessa pinnalla nyt noin vuoden. Tinderissä toisilleen tuntemattomat ihmiset voivat valikoida älypuhelimella toimivassa palvelussa itselleen mieleistä seuraa ulkonäön perusteella.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä yllättävä oivallus voi pelastaa parisuhteesi

Mihin parisuhteet kaatuvat?

Luottamuksen puutteeseen, huonoon kommunikointiin, kumppanin kaikesta syyttämiseen. Ja ajatukseen, että suhteen nyt on vain pakko toimia.

Psykologi Harriet Lerver kertoo, miten riskialtista on ihmissuhteensa liiallinen tarvitseminen. Hän vertaa asiaa työelämään: epämieluisasta työpaikasta on pakko pitää kiinni, jos laskuja ei saa muuten maksetuksi. Paine saa jäämään ja hyväksymään sellaisetkin tehtävät, joiden tiedät olevan liikaa.

Usko siis, että pärjäisit yksinkin, ilman kumppaniasi.

Jos elät parisuhteessa, jota ilman et usko selviäväsi päivääkään, et luultavasti uskalla keikuttaa venettä tiukan paikan tullen. Saatat hiljentää sisäisiä tuntojasi ja jättää mainitsematta sinua kaiveleva asioita, sillä menettämisen pelko pakottaa. Vaikeneminen taas tekee hallaa suhteelle, ja noidankehä on valmis.

Miten siis säilytetään järki päässä ja itsenäisyys suhteessa?

Pitämällä hyvät välit muuhun lähipiiriin ja omaan peilikuvaan. The Huffington Postin bloggaaja Sahaj Kohli neuvoo pitämään kiinni omasta maailmastaan myös rakastuessa. Kaverit ja harrastukset voivat olla yhä olemassa, täysin erillään parisuhteesta. Älä siis pelkää ottaa etäisyyttä kumppaniisi.

– Kaikkea ei ole pakko kokea yhdessä, muistuttaa Kohli.

Suhteen kun tulisi perustua sille, että kaksi ihmistä haluaa olla yhdessä. Lerver muotoilee asian niin, että onnellinen pari voisi teoriassa vaikka erotakin. Muttei halua.

Lähde: Psychology Today

Anonyymi kirjoitti...

:: Näytä viesti - Feministi-Kaarelan sivustolla kysely huoltajuuskiistoista

:: Näytä viesti - NAINEN yritti ajaa perheen päälle Espoossa

:: Näytä viesti - Perhesurmiin uusia näkökulmia

Anonyymi kirjoitti...

Miehet pantiin esittelemään vaginaa – ei mennyt ihan maaliin

Komediavideoista tunnettu Booze Lightyear -kanava on julkaissut Youtubessa hauskan videon, jossa miehet kertoivat vaginan anatomiasta omin sanoin. Hulvattomaan tempaukseen oli ottanut osaa joukko koomikkoja, jotka keksivät mitä omituisimpia selityksiä vaginan eri osista.

Vaginan anatomia ja elimen toiminta ei näyttäisi olevan ainakaan näille herroille kovin tuttu aihe. Koomikkojen vagina-presentaatio on ratkiriemukasta katseltavaa. Miesten mielestä he olivat selityksissään oikeilla jäljillä, kun taas naiset katsoivat miesten esitystä päätään pudistellen.

Koomikot olivat videon perusteella sitä mieltä, että vagina hallitsee ja säätelee naisten toimintaa. Miehet olivat yhtä mieltä siitä, että vaginalla oli omat aivot. Vaginan aivot sijaitsivat miesten mielestä munasarjoissa. Lopuksi koomikot myönsivät, että heidän vaginatietoutensa oli huono, eikä heillä ollut minkäänlaisia faktoja hallussa.

Anonyymi kirjoitti...

Ohhoh! Prostituoidut kyllästyivät moralisointiin – tämä kuvatempaus hämmentää nyt ympäri maailman!

Twitterissä on viime päivinä nähty rohkeita ulostuloja. Lukuisat prostituoituina työskentelevät naiset ympäri maailmaa ovat esiintyneet kasvokuvillaan hashtagilla #facesofprostitution.

Idean äiti on 21-vuotias australialainen Tilly Lawless. Historiaa opiskellut nuori nainen suivaantui jokin aika sitten julkaistusta blogista, jossa kritisoitiin Pretty Woman –elokuvaa.

25 vuotta sitten ensi-iltansa saaneen leffan arvosteltiin luovan prostituoidun elämästä satumaista kuvaa, joka on kaukana todellisuudesta.

Eräs nainen kertoi blogissa, kuinka hänet on pahoinpidelty ja raiskattu useaan otteeseen. Tillyn mielestä kirjoitus meni taas toiseen ääripäähän. Hän korostaa, että kaikki alalla työskentelevät eivät todellakaan tee työtä vasten tahtoaan. Nuori nainen yllättyi positiivisesti, kun rohkea veto sai myös muita saman valinnan tehneitä lähtemään mukaan kuvien julkaisuun.

Anonyymi kirjoitti...

Lasikatot rikki – pörssiyhtiön hallituksessa naisenemmistö

Anonyymi kirjoitti...

Pornotähti pitää erotiikkaliikettä Turussa: kurkista Puma Mooren BDSM-luolaan - kuvat!

Turun keskustassa sijaitseva Cicciolinos on yksi Suomen vanhimmista seksikaupoista. Putiikin omistaa 35-vuotias Satu Söderström, joka tunnetaan parhaiten artistinimellään Puma Marianne Moore.

Cicciolinosin emäntä on tehnyt pitkän uran pornotähtenä kansainvälisissä aikuisviihde-elokuvissa muun muassa Saksassa, Espanjassa ja Tanskassa.

Tavallisen tuulipukukansan tietoisuuteen Puma tuli viimeistään maaliskuun alussa, kun Yle Fem esitti hänestä kiitellyn Puma alastomimmillaan -dokumentin.


BDSM:ää ja pornoa

Vaaleanpunaisten ovien takaa avautuu liike, jossa kaupataan erilaisia seksivälineitä, alusvaatteita ja luonnollisesti pornoelokuvia sekä -lehtiä.

Tuotteiden lisäksi Cicciolinosissa kaupataan myös esimerkiksi striptease-esityksiä privaattihuoneessa, hierontaa ja BDSM-sessioita, jotka käsittävät muun muassa hallittua sitomista ja alistamista erilaisilla välineillä.

Anonyymi kirjoitti...

Hämeen Sanomat: Salakavala terveysvaara piilee kolajuomissa ja sulatejuustoissa – yhtä paha kuin kolesteroli - Terveys - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Is Feminism Its Own Worst Enemy?

The faces of prostitution in Australia - BBC News

Anonyymi kirjoitti...

5 myyttiä avioliitosta, joihin ei kannattaisi uskoa

Avioliitto ei ole vain ruusuilla tanssimista, vaan kyse voi olla enemmänkin yhteisestä sopimuksesta, johon kannattaa suhtautua terveen realistisesti.

Naimisiinmenoa pidetään yleisesti ottaen saavutuksena, johon lähes kaikki yrittävät pyrkiä. Ja onhan avioliitossa monia hyviä puolia, kahden ihmisen rahat yhdistämällä voi esimerkiksi oman kodin hankinnasta tulla helpompaa.

Kuten muidenkin asioiden, myös toimivan avioliiton eteen pitää kuitenkin tehdä töitä. Ohessa on viisi myyttiä avioliitosta, joihin ei kannata sokeasti uskoa.

Anonyymi kirjoitti...

5 epäseksikästä vaatetta, jotka saavat miehesi käymään kuumana

Hyvä itseluottamus tekee vaatteesta kuin vaatteesta seksikkään.
Istuva mekko ja korkokengät – varmin asu kiinnittää miehen huomio, ajattelee moni nainen.

Vaatekaapistasi löytyy kuitenkin useita epäseksikkäinä pitämiäsi vaatteita, joita miehesi rakastaa, toteaa Women’s Health. Älä väheksy näiden vaatteiden vetovoimaa!

Anonyymi kirjoitti...

Tämä näky pysäytti Lahdessa: Humalainen nainen kaatuili pysäköintitalossa ja kipusi rattiin

Nyt puhuu tuomitun uhri: Mieshierojan riisuttama Maija, 30, tarvitsee psykologin apua - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Myydyt tyttäret: Velka pakotti äidin myymään 12-vuotiaan Kieun seksiorjaksi - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Kuka rattijuopotar mahtaa olla kyseessä?:

Espoossa yritettiin salata julkkiksen törkeä ratti – vieläkin kismittää | Helsingin Uutiset

Anonyymi kirjoitti...

Näin pornosta tuli valtavirtaa

Kun katsoo tämän päivän mediamaisemaa, ei pornoltakaan voi välttyä. Sitä tarjotaan niin lehdissä, televisiossa kuin internetissäkin. Mediatutkimuksen professori Susanna Paasonen kertoo tuoreessa kirjassaan Pornosta (Eetos 2015), kuinka ehkä vähän häpeilty ja piiloteltu materiaali on siirtynyt osaksi kulttuurin valtavirtaa.

Pornoa säädeltiin Suomessa pitkään. Asiasta asetettiin laki vuonna 1927, ja se oli voimassa aina vuoteen 1999 asti. Asenteiden lieventymistä näkyi kuitenkin vuosikymmenien mittaan. Esimerkiksi paljaita rintoja alkoi näkyä kotimaisissa miestenlehdissä jo 60-luvun puolivälissä, ja tarjonta muuttui ronskimmaksi 70-luvulla. Lehdissä esiteltiin jo varsin suorasukaista seksiä ja niissä julkaistiin lukijoiden tarinoita. Naiskuluttajille pornoa tarjoiltiin pääasiassa tarinamuodossa: esimerkiksi Regina-lehden julkaisemat Naisten unelmat olivat sisällöltään suoranaista pehmopornoa.

Pornon kovenemiseen puututtiin 80-luvulla ja pornolehtien sisältöä säädeltiin tarkemmin. Esimerkiksi seksilelujen ja siemennesteen näyttäminen kuvissa kiellettiin. Lehtiäkin tarkemmin säädeltiin videoiden sisältöä, ja K-18 videot kiellettiin lailla vuonna 1987. Moni suomalainen tilasikin pornovideonsa Ruotsista, jossa lainsäädäntö oli vapaamielisempi. Toisaalta taas MTV3 alkoi samana vuonna näyttää kesäpornoelokuvia vuonna 1987. Strategiset paikat oli filmeissä tosin hävitetty vaikkapa vaaleanpunaisten sydänten taakse.

Yleiset asenteet pornoa kohtaan alkoivat 1990-luvulla muuttua myönteisemmiksi, ja lakikin päädyttiin viimein muuttamaan. Entinen oli sisällöltään vanhentunut, ja internetin yleistyminen toi tarjolle hurjasti esitarkastamatonta materiaalia. Lisäksi maksullinen seksi oli esillä muilla tavoin: laman myötä niin topless-baarit kuin prostituutiokin yleistyivät.

Pornolait muuttuivat kahdessa vaiheessa, vuosina 1999 ja 2000. Paasonen kuvaa kirjassaan siitä alkanutta ilmiötä "pornorenessanssiksi". Varsinkin naispuolisista pornotähdistä ja -juontajista tuli valtakunnallisia julkkiksia, kotimaisten pornoelokuvien tuotanto kasvoi räjähdysmäisesti ja ATV-televisiokanava ryhtyi esittämään yöaikaan pornofilmejä. MoonTV puolestaan esitti muun muassa Rakel Liekin tähdittämää Panokoulua, jonka katsojille opastettiin seksitekniikkaa.

Kotimaisten pornoelokuvien tuotanto on sittemmin hiipunut. Sen sijaan suomalaiset tuottavat itse alan sisältöä ja julkaisevat vaikkapa omia alastonkuviaan tai kirjoittamiaan pornotarinoita netissä. Harrastelijapornon näkyvyys onkin kasvanut hurjasti. Esimerkiksi Alastonsuomi-sivustolla on yli 70 000 käyttäjää, jotka voivat jakaa ja kommentoida siellä toistensa kuvia. Sivustolla on kuukausittain yli 2 000 000 kävijää. Tiukasti säädellystä on tullut massojen huvia.

Anonyymi kirjoitti...

Ratti?EV,fakta homma,kyllä siitä jotain oli lehdissä

Anonyymi kirjoitti...

Naispoliitikko: älä ole liian kaunis, muuten sinua vähätellään
Miksi kauniilta naispoliitikoilta kysellään ulkonäön merkityksestä menestyksessä, mutta miehiltä ei?


Kaunis naispoliitikko joutuu edelleen vastaamaan kysymyksiin, joissa vihjataan, että kauneus on hyödyttänyt hänen uraansa.

Tuorein esimerkki tästä on MTV3:n vaalitentti, jossa toimittaja Maija Lehmusvirta kehui Vasemmistoliiton kansanedustajaehdokas Li Anderssonia kauniiksi ja kysyi, kiistääkö Li hyötyneensä ulkonäöstään.

Suomessa on myös hyvännäköisiä miespoliitikkoja, mutta heiltä ei koskaan kysytä, onko ulkonäkö tasoittanut heidän urakehitystään.

Miellyttävän näköisten miesten asiaosaamista ei siis epäillä, mutta kauniit naiset joutuvat edelleen todistelemaan älykkyyttään. Onko asia siis yhä näin, poliitikkojen imagoja tutkinut viestinnän ja informaatiotutkimuksen professori Erkki Karvonen Oulun yliopistosta?

”Jostain syystä varsinkin politiikan toimittajat ottavat tämän naisten ulkonäköasian usein esille”, Karvonen sanoo.

Anderssonin ulkonäköön puututtiin myös Ilta-Sanomien eurovaalitentissä viime EU-vaalien alla.

Anonyymi kirjoitti...

Pornotähti Puma Moore opastaa: Jokainen vastaa omasta orgasmistaan!

Turussa erotiikkaliike Cicciolinosia pyörittävä Puma Moore eli Satu Söderström kehottaa ihmisiä tutustumaan seksivälineiden käyttöön.

- Parasta seksituotteissa on se, että niiden avulla voi tutustua itse itseensä. Seksissä on tärkeintä tuntea omat rakastelulihaksensa, jotta voi sitten nauttia siitä seksistä kumppaninsa kanssa. Siispä naiset, ostakaa seksivälineitä ja opetelkaa orgasmoimaan, sillä jokainen vastaa omasta orgasmistaan, Puma täräyttää.

Anonyymi kirjoitti...

Anopin ja miniän hyvä suhde vaatii tekoja kaikilta kolmelta

Anopin ja miniän suhde voi olla ladattu täyteen kilpailua, vertailua, omia kokemuksia ja puhumattomia tunteita. Parhaimmillaan se taas voi olla valtava voima. Anopin täytyy osata luopua pojastaan, pojan eriytyä äidistään ja miniän ymmärtää, ettei napanuoraa silti voi kokonaan katkaista, neuvoo perheneuvoja.

Anonyymi kirjoitti...

10 lausetta, joita ei tule sanoa naiselle, joka ei tahdo lapsia
Jotkut ihmiset voivat elää elämänsä hyvinkin onnellisina, ilman että hankkivat koskaan lapsia.


Monet pitävät lasten hankintaa naisille itsestään selvänä asiana. Maailmassa on kuitenkin paljon vaimoja, tyttöystäviä ja sinkkuja, jotka eivät syystä tai toisesta tahdo hankkia koskaan perheen lisäystä.

Anonyymi kirjoitti...

Nakudeittiohjelman ensimmäisessä jaksossa: "Kreikkalainen veistos" panee Tanjan pasmat sekaisin

Nakudeittiohjelman ensimmäisessä jaksossa Tanja etsii miestä, joka vie jalat alta. – Sinkkukierre johtuu siitä, että olen tosi kranttu, hän myöntää.

Anonyymi kirjoitti...

Christopher, 24, ihastui sukupuoltaan korjanneeseen lapsuuden futiskaveriinsa – nyt suunnitellaan häitä!

Lapsuusaikana jalkapalloa yhdessä pelanneet Christopher ja Kevin menettivät yhteyden toisiinsa teini-iässä. Nyt, vuosien tauon jälkeen, heillä on jälleen yhteinen tulevaisuus edessään.

Anonyymi kirjoitti...

Sanna Mämmi: Olin life coach ja häpeän sitä

Anonyymi kirjoitti...

Kiinalainen "Auervaara" jäi kiinni 17 tyttöystävän huijaamisesta - Kiina - Ulkomaat - Helsingin Sanomat

Kommenteista:

Eiköhän useammin mies joudu naisen naruttamaksi kuin nainen miehen. Mies yleensä joutuu maksamaan enemmän kuin nainen, myös suhteen loputtua. Avioeron sattuessa nainen vie puolet, vaikka hänellä ei olisi omaisuuden kanssa mitään tekemistä...jos siis mies on ollut hyväuskoinen, eikä ole ottanut juristia romantiikan keskelle suhteen alkumetreillä.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3028263/Charges-dropped-against-Chicago-Uber-driver-accused-raping-22-year-old-woman.html

Anonyymi kirjoitti...

Aliupseeri alastomilla treffeillä tv:ssä: "Mitähän h*lvettiä?"

Maanantaina Nelosella alkaneessa Aatami etsii Eevaa -deittohjelmassa jämsäläinen 26-vuotias aliupseeri Juuso etsii seuraa alastomilla treffeillä. Aliupseeri tupsahtaa ohjelmaan esken toisten treffien.

Hänen oli tarkoitus tavata autiolla saarella pelkästään "Eeva" eli oikeasti 26-vuotias Kotkasta kaotoisin oleva Tanja.

Autiolla saarella oli kuitenkin jo toinen mies, 28-vuotias Sami.

Tilanne oli kaikille osallistujille ohjelmassa kovin hämmentävä.

Tikkakosken varuskunnassa työskentelevä Juuso innostui jopa kiroilemaan tilanteessa.

– Ei siinä oikein muuta ollut mielessä kuin mitähän h*lvettiä tässä on tapahtunut, Juuso kertasi ensivaikutelmaa.

Jakson loppupuolella Juuso selvisi kuitenkin jatkoon seuraaville treffeille, joissa vaatteet ovat päällä.

– Olen tosi pahoillani, Tanja sanoi ennen kuin pujotti valinnan merkiksi avaimen Juuson kaulaan.

Nelosen esittelyssä Juuson kerrotaan myös olevan tuttu kasvo Jämsän yöelämässä veljensä kanssa.

– Hän suhtautuu avoimin mielin saaritreffien tuomiin mahdollisuuksiin, sivuilla kerrotaan.

Anonyymi kirjoitti...

Snowden: Näin NSA hankkii kuvat peniksestäsi

Edward Snowden puhui peniskuvista ja vakoilusta John Oliverin Last Week Tonight -ohjelmassa.

Tietovuotaja Edward Snowden on selittänyt seikkaperäisesti koomikko John Oliverin Last Week Tonight -uutisohjelmassa, kuinka Yhdysvaltain tiedusteluvirasto NSA saa haltuunsa kansalaistensa lähettämät alastonkuvat.

- Ei ole olemassa mitään erityistä alastonkuvaohjelmaa, mutta NSA kerää kaikkien tiedot. Mukaan luettuna kuvat peniksestäsi, Snowden kuvaili Oliverin haastattelussa.

Alastonkuvien jakelu on Snowdenin mukaan NSA:ssa yleinen huvitus, jota ei työpaikan kulttuurissa pidetä erityisen paheksuttavana.

Vaikka NSA:n tarkkailu ei suoranaisesti kohdistukaan Yhdysvaltojen sisäiseen viestintään, amerikkalaisen toiselle amerikkalaiselle lähettämä peniskuva päätyy silti Snowdenin mukaan NSA:n tietokantaan, koska viestin data voi käydä ulkomailla.

Snowdenin mukaan esimerkiksi Google siirtelee dataa eri tietokantojen välillä niin paljon, ettei käyttäjä voi mitenkään tietää, käykö tämän Gmail-viesti ulkomailla.

Vaikka urkinta saattaakin pelottaa seksiviestien lähettelijää, itse Snowden on kuitenkin sitä mieltä, että ihmisten ei pidä lopettaa alastonkuvien ottamista NSA:n valvonnan takia.

- Ei sinun tule muuttaa käyttäytymistäsi sen takia, että joku valtion virasto jossakin tekee väärin. Jos me uhraamme arvomme sen takia, että olemme peloissamme, me emme välitä niistä arvoista kovin paljoa, Snowden sanoi.

Last Week Tonight -ohjelman haastattelu on julkaistu vapaasti katsottavaksi Youtubessa ja löytyy alta. Peniskuvia koskeva osio alkaa 25. minuutin kohdalta.

Anonyymi kirjoitti...

"Hyvä ihminen" - kostopornokiristäjälle 18 vuotta vankeutta

Ex-kumppanien alastonkuvien lataaminen verkkoon on yleistynyt ikävästi. Tällaista kostopornopalvelua pyörittänyt mies joutui toteamaan, että rikos ei kannata.

U-T San Diego kirjoittaa, että kostopornopalvelua pyörittänyt ja uhreja kiristänyt Kevin Bollaert on tuomittu 18 vuodeksi vankeuteen. Lisäksi hän joutuu maksamaan uhreille korvauksia, joiden taso on vielä määräämättä.

Bollaert julkaisi UgotPosted.com-sivustollaan arkaluonteisia kuvia sekä myös kohteiden nimet ynnä muuta tunnistamista helpottavia tietoja, kuten näiden kotikaupungit. Kuvat linkitettiin lisäksi uhrien Facebook- ja Twitter-tileihin. Yleensä kuvia lähettivät entiset poikaystävät.

Anonyymi kirjoitti...

Näin kävi nakudeittiohjelman ensimmäiselle lemmenparille

Aatami etsii Eevaa -ohjelman ensimmäiseksi pariksi valikoituivat Tanja ja Juuso.
Kohua herättänyt ”nakuohjelma”, Aatami etsii Eevaa, alkoi Nelosella maanantai-iltana. Ensimmäisessä jaksossa tavattiin 26-vuotias Tanja. Häntä tavoittelivat Sami, 28, ja Juuso, 26.

Jaksossa koettiin kuumia tunteita, ja viehättävän Tanjan suosiota tavoittelevat miehet päätyivät lopulta melkein tappelun partaalle kuvausten tuoksinassa. Kahdenkeskisille treffeille Tanjan kanssa pääsi kuitenkin lopulta urheilullinen Juuso.

Tanjasta ja Juusosta ei kuitenkaan tullut paria ohjelman kuvauksien jälkeen edes lyhyeksi ajaksi.

– Itseasiassa emme ole nähneet Juuson kanssa ohjelman jälkeen. Yhteyttä ollaan kyllä pidetty, mutta ei romanttisessa mielessä, Tanja kertoo puhelimessa.

Ile kirjoitti...

Rouva Pitkanen myi vuosia vauvoja Yhdysvalloissa – lapsen hinta alimmillaan sata dollaria

Anonyymi kirjoitti...

HS: Henry Saari oikoo huhuja – tämän vamman takia pornoura oikeasti päättyi

Entinen pornotähti Henry Saari kertoo Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen haastattelussa todellisen syyn värikkään pornouran päättymiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Jyväskyläläisväitös: Johtajien perheissä perinteiset sukupuoliroolit ovat vahvoilla

Johtajien perheet haastavat harvoin perinteistä sukupuoliroolijakoa, kertoo tuore Jyväskylän yliopiston väitös.

Kauppatieteiden maisteri Suvi Heikkinen selvitti tutkimuksessaan suomalaisten johtajien työn ja perheen yhdistämistä. Tutkimuksen mukaan puoliso on merkittävä tekijä uraa koskevissa ratkaisuissa niin nais- kuin miesjohtajille.

Tutkijan mukaan vahvana oletuksena kuitenkin on, että johtotehtävissäkin työskentelevän naisen tulee ensisijaisesti huolehtia kodista ja perheestä. Miesjohtajan puolestaan on hyväksyttävämpää olla pois perheen parista, kunhan puoliso hoitaa perheen.

Tutkimukseen osallistuneiden naisjohtajien tarinoissa tuli esille, että puolison ura voi mennä johtotehtävissä toimivan vaimon uran edelle. Naiset kertoivat esimerkiksi jättäneensä työnsä johtajana miehen uran vuoksi, jos miehen työ on edellyttänyt muuttoa toiselle paikkakunnalle.

Sekä miehet että naiset kokivat puolison tuen olevan hyödyllistä sekä uralla etenemisen että työn ja perheen yhdistämisen näkökulmasta. Johtajien mukaan puolisoilta saa sellaista tukea, jota organisaatiot eivät pysty tarjoamaan.

Erityisesti naisjohtajat kuitenkin kokivat, ettei puolison tuki ole aina saatavilla, kun sitä tarvittaisiin. Tuen puutteella voi olla haitallisia vaikutuksia niin uralle kuin parisuhteellekin.

Anonyymi kirjoitti...

Oikeus: Avioeron voi hakea Facebookissa

Facebook on useille ihmisille erottamaton osa jokapäiväistä elämää. Vaikka monet luovat sosiaalisessa mediassa kontakteja uusiin tuttavuksiin, se voi myös erottaa ihmisiä toisistaan. Nyt Yhdysvalloista on kantautunut uutinen, jossa avioeroa haettiin laillisesti Facebookin kautta.

Newyorkilaispariskunta Ellanora Baidoo ja Victor Sena Blood-Dzraku erosivat vuosia sitten, ja ovat olleet sen jälkeen yhteydessä ainoastaan Facebookin kautta. Ellanora ei kuitenkaan pystynyt virallisesti eroamaan miehestä, sillä hän ei onnistunut toimittamaan Victorille eropapereita. Victorilla ei ole vakituista osoitetta, eikä hän suostunut näkemään ex-vaimoaan kasvotusten.

New York Daily News -lehden mukaan oikeuden tuomari päätti lopulta antaa Ellanoralle luvan toimittaa miehelle avioeropaperit Facebookin viestitoiminnan avulla. Yleensä paperit täytyy toimittaa henkilökohtaisesti, mutta tässä tapauksessa muita vaihtoehtoja ei tuomarin mukaan ollut.

Anonyymi kirjoitti...

K18-pornoparodiassa mm. universumin suurin elävä dildo

Anonyymi kirjoitti...

I'm not Angel -kampanja teki vastaiskun Victoria's Secretin luomalle hoikalle naisihanteelle

Anonyymi kirjoitti...

Pelottava varoitus pornon katsojille: porno katsoo takaisin

Suurin osa suosituista pornosivuista tarkkailee käyttäjiään erilaisin keinoin, kertoo Vice-lehti. Ohjelmistoinsinööri varoittaa, että hakkerit voivat varastaa nuo tiedot.

Anonyymi kirjoitti...

Ex-pornotähti Henry Saari seksipuhelinlinjastaan HS:ssa: ”Puolet soittajista oli miehiä”

Entinen pornotähti Henry Saari, 51, kertoo Helsingin Sanomien Kuukausiliitteessä, että pornouran lisäksi hänellä on ollut oma seksipuhelinlinja. Soittajilla ei kuitenkaan yleensä ollut seksi mielessä.

– Noin puolet soittajista oli miehiä. Yksikin halusi vain sanoa: Henry, sä olet jumala, hän muistelee Missä hän on nyt -juttusarjassa.

Anonyymi kirjoitti...

Väitöskirja johtamisesta: Pomoperheessä nainen väistää, vaikka olisi itsekin johtotehtävissä

Perinteiset sukupuoliroolit näkyvät edelleen vahvoina myös yhteiskunnan yläkerroksissa. Tämä käy ilmi suomalaisia nais- ja miesjohtajia käsittelevästä tuoreesta väitöskirjasta.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi Aatami etsii Eevaa -sarjassa ei nähdä häpykarvoja? Tuotanto vastaa

Kevään sarjauutuus, nakudeittiohjelma Aatami etsii Eevaa, alkoi eilen. Moni teilasi sarjan ennen sen alkua turhaksi, ihan älyttömäksi, mutta avausjaksoa katsoi kuitenkin melkein miljoona suomalaista, ja siitä keskusteltiin kiivaasti Twitterissä, Facebookissa ja keskustelupalstoilla. Ensimmäisen jakson Tanjan, Samin ja Juuson häpykarvattomuudesta tuli yksi kiivaimmista keskustelunaiheista.

Sarjaa tuottavan Eyeworks Finlandin Nonna Tähtinen kertoo, ettei osannut edes arvata, millainen puheenaihe häpykarvoista tulisi. Yksi kuumimpia kysymyksiä on ollut se, onko tuotantoyhtiö toivonut, että autiosaarelle pääsevät esiintyisivät rakkautta etsiessään ilman häpykarvoja. Ei ole, Nonna vakuuttaa.

– Ketään ei ole pakotettu poistamaan karvoja. Enemmänkin päinvastoin. Ohjaajalla oli se toive, että tämä oli mahdollisimman luonnollisen näköinen ohjelma. Ehdotimme, että naiset tulisivat saarelle esimerkiksi ilman rakennekynsiä ja ripsenpidennyksiä. Ne kun tekevät heti hyvin laitetun näköiseksi. Kerroimme myös, että täysi karvattomuus saattaa näyttää vähän pornolta, ja pieni karvoitus voi olla jopa paremman näköistä, Nonna sanoo.

– Jokainen päätti sitten itse, haluaako peittää vai paljastaa, hän jatkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Matematiikan lannistamat

Matematiikka aukeaa työn kautta, mutta kyse on myös itseluottamuksesta. Peli on menetetty, jos heti ensimmäisen kurssin jälkeen kadottaa uskon omiin kykyihinsä ja alkaa ajatella, ettei vain koskaan tajua.

Eipä siinä muuten mitään, mutta 16-vuotias saattaa lyhyeen matematiikkaan vaihtamalla tehdä kohtalokkaan valinnan, joka vaikuttaa hänen ammattiinsa ja palkkatasoonsa. Ainakin hän rajaa valinnallaan ulottuviltaan teknisiä tai lääketieteellisiä vaihtoehtoja.

Ajattelen asiaa erityisesti tyttöjen kannalta, koska muun muassa OECD:n tuoreen koulutustutkimuksen (The ABC of Gender Equality in Education) mukaan he jo lähtökohtaisesti luottavat omiin matematiikan kykyihinsä selvästi vähemmän kuin pojat – kiitos kasvatuksen ja ympäristön luomien roolimallien.

Eikö kaikkien oppilaiden rohkaisu ja motivointi toimisi paremmin kuin lannistaminen?

Anonyymi kirjoitti...

KSML: Alaston sotilas televisiossa oli liikaa puolustusvoimille

Aliupseerin esiintyminen alasti television uutuussarjassa puidaan Ilmavoimien esikunnassa. Asiasta kertoo Keskisuomalainen.

Jämsäläinen 26-vuotias aliupseeri esiintyi alasti maanantai-iltana tosi-tv-sarjassa Aatami etsii Eevaa. Parinhakuohjelman osanottajat näytetään televisiossa sukupuolielimiä peittämättä.

Puolustusvoimien viestintäjohtaja, eversti Mika Kalliomaan mukaan alastomana esiintyminen ei ole ammattisotilaalle soveliasta.

– Lähtökohtaisesti se on yllättävää ja erikoista käytöstä, Kalliomaa kommentoi Keskisuomalaisessa.

Kalliomaan mukaan Puolustusvoimat ei ole erikseen ohjeistanut sotilaitaan tv-esiintymisiä varten.

– Kun kyseessä on julkinen esiintyminen ja vieläpä tämänkaltainen, pitää sotilaan itse pohtia, pitäisikö asiasta kysyä esimieheltä ennen osallistumista.

Kalliomaa toteaa kuitenkin, että kaikille sotilaille annetaan selvät ohjeet, jotka ovat linjassa sotilaan sopimattomasta käyttäytymisestä laaditun lain kanssa.

Ilmavoimien esikunnasta ei vielä eilen kommentoitu ammattisotilaan esiintymistä alasti televisiossa, koska asian käsittely on kesken.

Anonyymi kirjoitti...

Kohunainen selittää: "miksi rintani ovat niin suuret"

Viime kesänä kerroimme Penny Brownista, joka hämmästyttää jättirinnoilla ja hervottomalla vyötärö–lantio-suhteellaan.

Penny Brown on aktiivinen myös netissä ja tällä kertaa hän haluaa selittää seuraajilleen, miksi hänellä on suuret rinnat.

Anonyymi kirjoitti...

Jyväskyläläisväitöksen väitteet pomoperheiden stereotyyppisyydestä olisivat hieman uskottavampia, jos väittelijänä ei olisi nainen, joka toimii naisjohtajuutta tutkivassa instanssissa. Nyt tulokset sopivat niin suloisesti ideologisiin taustaoletuksiin, että palaneen käry haisee. Ilmeisesti kyse on ns. feministisestä tutkimuksesta, eli tulokset on päätetty jo etukäteen. Sitten on vain haettu niitä tukevia havaintoja ja jätetty kuvaan sopimattomat asiat sivuun. Näin on tehty monesti aiemminkin.